Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Είμαι από νησί που δεν πέρασε τουρκοκρατία αγαπητέ, αστική οικογένεια χωρίς επαφή με ύπαιθρο και με πολλά χρόνια απουσίας στο εξωτερικό. Οπότε , βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

...Και προφανώς υπάρχει στραβή νοοτροπία και σε μεγάλο αριθμό εγχωρίων ανδρών.
Και ο ηθοποιός Ρώμας, έχει παρόμοια καταγωγή...

Τελευταία τροποποίηση:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.838
Πόντοι
4.180
Εξαρτάται αν είναι αλλοδαπή εισαγόμενη ή μεγαλωμένη εν Ελλάδι.
Πολυ σωστη παρατηρηση, θεωρω οτι μιλαμε για εισαγομενη. Αλλιως θα εχει την ιδια νοοτροπια με γηγενη ελληνιδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε λίγο βλέπω να ανοίγει θέμα για το πώς να παντρευτείς αλλοδαπή και ποια τα σωστά βήματα..:confused:
Πλακα πλακα, τα διαδικαστικα του θεματος ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Ενδιαφέρον το θέμα και πολλες οι αποψεις.
Να καταθεσω κι εγω μια απλή παρατηρηση, χωρις σχολιο. Πολλες απο τις πουτανες (ανεξαρτητες , μαμπα κλπ) που εχω παει τα τελευταια χρόνια ειχαν ενα κοινο στοιχειο, ειχαν παντρευτει Ελληνα εκαναν ενα παιδι και μετα χωρισαν

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Θα εννοείς ότι είσαι από Επτάνησα βέβαια...
Έτσι είναι, εκεί είχαν Τουρκοκρατία μόνο 1-2 χρόνια τυπικά (για την ιστορία)...
Η οικογένειά σου είναι στο βιβλίο του Libro-D'oro; (αν θες λες)
Ναι, είμαι από Κέρκυρα. Και δεν είναι στο Libro-D'oro, δεν έχουν αριστοκρατική καταγωγή, αλλά 4γενιές καθηγητές και πρώην ξενοδόχοι.

SKEF

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
17
Πόντοι
0
Υπερ σε γαμο δυσκολο πολυ..
Στην δημιουργια ενος παιδιου ισως..
Αλλα και παλι δεν ξερεις τι υφασμα θα σου βγει και αυτο...
Ρε γαματε και τρεχτε λεμε..
Μην μπερδευετε το γαμο με το γαμησι..
Ουτε με ξενες ουτε με ντοπιες πηδιολες..
Αφηστε τα ερειπια της ζωης στα χαλια τους και κοιταξτε να χαρειτε
την ζωη σας..
Ο χρονος ειναι αμειλικτος μην το ξεχνατε ποτε..
Φροντιστε να τον αξιοποιησετε σωστα..
Συντάσσομαι συναγωνιστή ! Χρόνου φειδου!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
+1

Η ζωή μας είναι μια αμελητέα ποσότητα στα 5 δις υπόλοιπο που έχει ο πλανήτης, για να την χαραμίσουμε επειδή έτσι θέλει η οικογένεια, το χωριό, η κοινωνία και αρχιδιές. :jerking:

Να δημιουργήσουμε δηλ προβλήματα (μυριάδες όχι ένα και δύο) στον εαυτό μας, έτσι για πλάκα; Εδώ 18 μήνες χαραμίσαμε με τα μουνόπανα γαμώ τον στρατό τους και ακόμα τους κλαίμε. :confused:
Και τώρα που η θητεία έχει ξεφτιλιστει τελείως πάλι θα λένε "Πω πω χάσαμε 9 μήνες τζάμπα"...τι να πουν οι παλαιότεροι που κάνανε 28 μήνες ...μην μιλάμε καθόλου εμείς ..αν είχαμε ακόμα θητεία 18 μηνών θα ειμασταν με λιγότερα κενά σε κρίσιμες περιοχές.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Φιλε απο οπου και να ναι η γυναικα, π γαμος αξιζει μονο αν θες να κανεις παιδι.
Kατα τα αλλα μια μαλακια ειναι, παντρεψου οταν εχεις αποφασισει πως δεν θα βγαινεις, δεν θα κανεις πραγματα για εσενα, θα κοπει το καλο και συχνο σεξ και θα το ριξεις σε σειρες και αντικαταθληπτικα.
Επισης το να ξενογαμας ειναη μαλακια,αλλος ενας λογος να μην παντρευτεις
Η πλάκα είναι ότι σε αγγελίες γάμου ζητάνε "κοινωνικούς και με ενδιαφέροντα"!!!!Για να ξεχάσουν κοινωνικότητα και να μιζεριαζουν μεταξύ τους....Το πιο άκυρο πρόσεξες ποιο είναι;Ότι χάνουν τον εαυτό τους κυριολεκτικά!Δεν λένε "θα πάει το παιδί μας στο νηπιαγωγείο" αλλά λένε "θα ΠΑΜΕ στο νηπιαγωγείο"....ταυτίζουν τον εαυτό τους με το παιδί...η απόλυτη υπερπροστατευτικοτητα.
Και ο Θεός βοηθός....

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Tα παιδιά θέλουν χρόνο ,χρήμα και ενέργεια και οι πιο πολλοί δεν τα διαθέτουν αυτά...
Ναι αλλά κανείς δε μετανιωσε που έγινε πατέρας ανεξαρτήτως αυτών που λες.. οποτε μόνος αυτός είναι ο λόγος να παντρευτείς όλα τα άλλα είναι κατά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Ναι αλλά κανείς δε μετανιωσε που έγινε πατέρας ανεξαρτήτως αυτών που λες.. οποτε μόνος αυτός είναι ο λόγος να παντρευτείς όλα τα άλλα είναι κατά
Ανάλογα την πορεία που θα πάρουν τα παιδιά...αν τα παιδιά ανεξαρτητοποιηθούν και δεν χρειάζονται διαρκή βοήθεια μπορεί και να ισχύει αυτό.Αλλιως είναι τα παιδιά μια χαινουσα πληγή οικονομικά και συναισθηματικά.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Όλα τα μπορώ, τον γάμο δεν μπορώ...
Όταν παντρεύεται ένας βρίσκει τον μπελά του και γλιτώνουν όλοι οι άλλοι...
Αυτά είχε πει ο Βέγγος σε ταινίες του...

Octopus73

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα εγω ειμαι 16 χρονια παντρεμενος με λευκορωσιδα και δεν εχω κανενα προβλημα αν εξαιρέσουμε τον δυναμικο χαρακτηρα της και την λοξα με την καθαριοτητα ολα τα αλλα ειναι μια χαρα 2 παιδια 13 χ διδυμα και μιλανε και γραφουν άπταιστα ρωσικα . Ειναι φοβερες μαναδες .

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
650
Πόντοι
4.255
η γυναικα μου ειναι απο Ταυλανδη .....Ειμαστε περι τα 9 χρονια παντρεμενοι.....τωρα ειναι 42....Αλλα το κορμι της και η επιδερμιδα της ειναι σαν να ειναι 22 χρονων....Περναω τελεια!!!εχω παντρευτει και με Ελληνιδα και ειδα την γλυκα!!!!το μονο ελαττωμα της ειναι οτι ειναι πεισματαρα!!!σκαει γαιδαρο!!!κατα τ'αλλα οτι θελω και οποτε το θελω!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όλα τα μπορώ, τον γάμο δεν μπορώ...
Όταν παντρεύεται ένας βρίσκει τον μπελά του και γλιτώνουν όλοι οι άλλοι...
Αυτά είχε πει ο Βέγγος σε ταινίες του...
Μέγας ο Βέγγος,ΜΕΓΑΣ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χαχα ναι, από Φινλανδό πατέρα αν δε κάνω λάθος..
Από εκεί πήρε τα πράσινα της μάτια.... :confused:

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Μάλλον δεν πρόσεξες την ουσία του άρθρου. Δεν γράφει ότι φεύγουν από την Ελλάδα παίρνοντας μαζί τους τον άντρα τους και τα παιδιά τους. ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι παίρνουν τα παιδιά και εξαφανίζονται. Απέδειξες για άλλη μια φορά για ποιο λόγο οι Γυναίκες μπορούν να ξεφύγουν σχεδόν από οτιδήποτε. Τα αρσενικά είναι έτοιμα να τις δικαιολογήσουν / υπερασπίσουν με κάθε κόστος
Λάθος φίλτατε, είπα ότι πιθανότατα την κάνουν λόγω το ότι είμαστε μπανανία. Στο τέλος όμως πρόσθεσα και την γνώμη μου και της συντρόφου . Οι ξένοι/ες δυσκολεύονται ΠΑΡΑ πολύ να προσαρμοστούν και να αποδεχτούν την ελληνική πραγματικότητα ειδικά αν έρχονται από πιο εξελιγμένες χώρες. Ο νηματοθετης ανέφερε Σκανδιναβικές χώρες - ξέρεις φαντάζομαι ποσό μπροστά είναι σε υγεία-πρόνοια και εκπαίδευση .

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Περίπτωση πρώτη,φίλος παντρεύτηκε Ρωσίδα, μετά από τρία χρόνια η Ρωσίδα πήρε το παιδί και επέστρεψε Ρωσία το παιδί δεν το ξαναείδε ποτέ!! Ξαναδοκιμασε τη τύχη τού με Ουκρανίδα, τα ίδια, η Ουκρανίδα εξαφανίστηκε με το παιδί, μάλλον γύρισε Ουκρανία.,το παιδί ένα κοριτσάκι δεν το ξαναείδε ποτέ!! Περίπτωση δεύτερη φίλος παντρεύτηκε Γιαπωνέζα έκανε ένα αγοράκι, κάποια στιγμή ξαφνικά η Γιαπωνέζα γύρισε Ιαπωνία, ο φίλος το παιδί δεν το ξαναείδε ποτέ. Περίπτωση τρίτη φίλος παντρεύτηκε Ρουμάνα από Κραϊόβα, χτυπάει το κεφάλι του στο τοίχο!!

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Καλημέρα συναγωνιστές. Καλή και όμορφη Κυριακή να έχουμε.
Ότι λέει ο τίτλος. Θα εκτιμηθούν τα σχόλια και οι μαρτυρίες των μελών που τόλμησαν να πάρουν γυναίκα μη Ελληνίδα. Από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα.
Είχατε ποτέ προβλήματα από τον κοινωνικό σας περίγυρο λόγω του γάμου με ξένη;
Η μακροχρόνια σχέση με αλλοδαπή έχει διαφορά με την αντίστοιχη με Ελληνίδα;
Και τελικά ποια είναι τα υπέρ και τα κατά ενός μεικτού γάμου;

ΥΓ. Η ιδέα για το θρεντ ξεκίνησε από ερώτημα ενός μέλους χτες στο νήμα "σπονσορινγκ στην Ουκρανία", που αναρωτιόνταν για τα μέλη που ταξιδεύουν για σεξ, πόσοι τελικά παντρεύτηκαν ΡωσοΟυκρανές νύφες.
Εγώ γενικεύω το θέμα για τις νύφες τις αλλοδαπές γενικά.
Η δική μου μαρτυρία, είναι ότι παρατήρησα ότι ειδικά οι νησιώτες από τουριστικά μέρη, παντρεύονται κατά κόρον αλλοδαπές.

Αναμένω τα σχόλια σας. Και πάλι καλημέρα.
πιθανον να μπορεί να εξαφανίσει το παιδί που θα κάνετε ποιο εύκολα άμα καταλήξετε σε διαζύγιο σε σχέση με καμία ελλεηνιδα που θα το πάει στη μάνα της .
Όλα σχετικά είναι πλέον .
αλλα με τις Ελληνίδες σίγουρα άκρη δεν βγάζεις έχουν ξεφύγει εντελώς

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
Είχα κάποιες εμπειρίες με ξένες και αυτό που έχω να πω είναι πως έχει μεγάλη σημασία το εργασιακό, δηλαδή αν σε ακολουθήσει να μπορεί να κάνει κάποια δουλειά της προκοπής εδώ όπως το ίδιο και εσύ αν πας στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο είναι παρασιτικό και δεν θα έχει καλή συνέχεια.

Αυτό που είναι κόκκινο πανί είναι όταν ακούς πχ μια Γερμανίδα να λέει όλοι οι Γερμανοί είναι μαλάκες κτλ Αν μια ξένη λέει τους άντρες της πατρίδας της μαλάκες τότε μάλλον έχει αυτή πρόβλημα. Μπορεί πολλοί Ρώσοι για παράδειγμα να μπεκροπίνουν όλη ημέρα αλλά όταν μια Ρωσίδα σε μια χώρα 150 και εκατομυρίων δεν στέριωσε με κανέναν τότε κάτι παίζει. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μια ξένη πρέπει να σε βλέπει πρώτα και κύρια σαν άντρα και όχι σαν Έλληνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα στερεότυπα δεν δουλεύουν.

Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα απλής αριθμητικης. Οι πιο πολλές Ελληνίδες στην πιο παραγωγική ηλικία για οικογένεια 25-35 είτε είναι πιασμένες είτε απλά δεν ήρθαν στο δρόμο σου. Δεν εννοώ δηλαδή μια απλή ξεπέτα. Στην περίπτωση αυτή διευρύνεις κάπως τους ορίζοντες σου.

Γενικά πάντως οι ξένες ειδικά μετά τα 30 δεν σου δίνουν αυτήν την ξυνίλα που βγάζουν οι δικές μας ούτε την αίσθηση πως πρόκειται για περισεύματα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
η γυναικα μου ειναι απο Ταυλανδη .....Ειμαστε περι τα 9 χρονια παντρεμενοι.....τωρα ειναι 42....Αλλα το κορμι της και η επιδερμιδα της ειναι σαν να ειναι 22 χρονων....Περναω τελεια!!!εχω παντρευτει και με Ελληνιδα και ειδα την γλυκα!!!!το μονο ελαττωμα της ειναι οτι ειναι πεισματαρα!!!σκαει γαιδαρο!!!κατα τ'αλλα οτι θελω και οποτε το θελω!!!
Ωραιος τυπε. Οι ασιατισσες εχουν κατι το ιδαιτερο. Σε ποια χωρα τη γνωρισες και που ζειτε τωρα;
Ειστε Ελλαδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom