Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Κάποια υπερ είναι το ότι θα έχεις γυναίκα πιο όμορφη και θηλυκή απ'αυτές που υπάρχουν γύρω σου,σίγουρα θα σε καυλώνει περισσότερο,και σίγουρα θα κάνεις και ομορφότερα παιδιά σε σχέση με το να τα κάνεις με μπαζοελλεεινίδα (εννοείται αν παντρευτείς ευρωπαία,όχι αφρικανή/ασιάτισσα)

Κάποια κατά,να μην την χαλάσουν οι συναναστροφές με ελλεεινίδες,να μην της την πέφτουν άλλοι και πρέπει να'σαι στην τσίτα,να μην εχει τίποτα φιλολοατκι/φιλοισλαμικές απόψεις και φυσικά να μην πάρει κανα πρωί τα παιδιά και φύγει

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.460
Πόντοι
2.596
Στην Κέρκυρα, υπάρχει η εξής παροιμία. ....Δεν υπάρχει τάφος Αγγλίδας στο Νησί........ Έχει το νόημα, ότι όσες λήρθαν για διακοπές και παντρεύτηκαν ντόπιους, κάποια στιγμή την κοπάνησαν. Αλλά και γενικότερα,

Καταγγελίες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη: Σκανδιναβές παντρεύονται Έλληνες και εξαφανίζονται με τα παιδιά​

Περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.​

Μία περίεργη υπόθεση με γυναίκες από σκανδιναβικές χώρες που έρχονται στην Ελλάδα, κάνουν οικογένεια με Έλληνες και στη συνέχεια παίρνουν τα παιδιά τους και γυρίζουν στην πατρίδα τους, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση της αρπαγής του μικρού Ράινερ από τον Νορβηγό πατέρα του και την πολύχρονη διαμάχη με τη μητέρα του μικρού και τη δικαστική περιπέτεια σε Ελλάδα και Νορβηγία, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έψαξε και συνομίλησε με ανθρώπους που εδώ και χρόνια ανεβαίνουν «Γολγοθά» εξαιτίας της ατυχίας που είχαν να γνωρίσουν, να ερωτευτούν και να κάνουν παιδιά με γυναίκες προερχόμενες από σκανδιναβικές χώρες, όπως Σουηδία, Δανία και Νορβηγία.
Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία που επικαλούνται, ωστόσο, μέλη του Συλλόγου «Συνεπιμέλεια», περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους. Αποτέλεσμα οι μπαμπάδες να χάνουν κάθε επαφή με τα παιδιά τους και να μην έχουν καθόλου επικοινωνία. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, αναγκάζονται να ταξιδεύουν αρκετές φορές τον χρόνο στις χώρες αυτές προκειμένου να εντοπίσουν τα παιδιά τους.

πηγή Καταγγελίες σοκ από 2.500 μπαμπάδες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη: Γιατί οι σκανδιναβές γυναίκες τους εξαφανίζονται με τα παιδιά τους | in.gr
Μήπως έχει να κάνει και το γεγονός ότι είμαστε μπανανία και μόλις γεννήσουν παιδιά και δουν το ελληνικό σύστημα υγείας και παιδείας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια; Είμαι και γω με αλλοδαπή και είναι/είμαστε έτοιμοι να μετανάστευσουμε διότι με δυο παιδιά και δίχως υποστήριξη από το κράτος δεν βγαίνει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Στην Κέρκυρα, υπάρχει η εξής παροιμία. ....Δεν υπάρχει τάφος Αγγλίδας στο Νησί........ Έχει το νόημα, ότι όσες λήρθαν για διακοπές και παντρεύτηκαν ντόπιους, κάποια στιγμή την κοπάνησαν. Αλλά και γενικότερα,

Καταγγελίες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη: Σκανδιναβές παντρεύονται Έλληνες και εξαφανίζονται με τα παιδιά​

Περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους.​

Μία περίεργη υπόθεση με γυναίκες από σκανδιναβικές χώρες που έρχονται στην Ελλάδα, κάνουν οικογένεια με Έλληνες και στη συνέχεια παίρνουν τα παιδιά τους και γυρίζουν στην πατρίδα τους, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση της αρπαγής του μικρού Ράινερ από τον Νορβηγό πατέρα του και την πολύχρονη διαμάχη με τη μητέρα του μικρού και τη δικαστική περιπέτεια σε Ελλάδα και Νορβηγία, ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής έψαξε και συνομίλησε με ανθρώπους που εδώ και χρόνια ανεβαίνουν «Γολγοθά» εξαιτίας της ατυχίας που είχαν να γνωρίσουν, να ερωτευτούν και να κάνουν παιδιά με γυναίκες προερχόμενες από σκανδιναβικές χώρες, όπως Σουηδία, Δανία και Νορβηγία.
Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία που επικαλούνται, ωστόσο, μέλη του Συλλόγου «Συνεπιμέλεια», περίπου 2.500 μπαμπάδες από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω βρίσκονται σε απόγνωση, αφού οι γυναίκες που έφεραν στη ζωή τα παιδιά τους τα έχουν πάρει και επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους. Αποτέλεσμα οι μπαμπάδες να χάνουν κάθε επαφή με τα παιδιά τους και να μην έχουν καθόλου επικοινωνία. Πολλοί εξ αυτών, μάλιστα, αναγκάζονται να ταξιδεύουν αρκετές φορές τον χρόνο στις χώρες αυτές προκειμένου να εντοπίσουν τα παιδιά τους.

πηγή Καταγγελίες σοκ από 2.500 μπαμπάδες σε Ρόδο, Κω, Κρήτη: Γιατί οι σκανδιναβές γυναίκες τους εξαφανίζονται με τα παιδιά τους | in.gr
To ίδιο είχε συμβεί στα χρόνια μετά την Κατοχή και το Εμφύλιο όταν η παρουσία Εγγλέζων στρατιωτών δημιούργησε αισθηματικές καταστάσεις με Ελληνίδες που υπολόγιζαν σε αποκατάσταση στα δύσκολα αυτά χρόνια που όμως λόγω αξεπεραστων διαφορων ναυάγησαν στην υγρή και ομιχλώδη Αγγλία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Μήπως έχει να κάνει και το γεγονός ότι είμαστε μπανανία και μόλις γεννήσουν παιδιά και δουν το ελληνικό σύστημα υγείας και παιδείας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια; Είμαι και γω με αλλοδαπή και είναι/είμαστε έτοιμοι να μετανάστευσουμε διότι με δυο παιδιά και δίχως υποστήριξη από το κράτος δεν βγαίνει
Ενδιαφέρουσα η άποψη....

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Ως παντρεμενος με μη Ελληνίδα αλλά πολύ κοντά στην δικιά μας κουλτούρα με άλλη θρησκεία ,όλες ίδιες είναι εδώ στα γύρω γύρω Βαλκάνια ανατολή κτλ.κινεζες κτλ δεν έχω άποψη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Έχω ενα φίλο που γνώρισε και παντρεύτηκε μια μαυρη
Αυτό έγινε περίπου πριν μια 20 ετια
Ειναι ακομα μαζί , έχουν και 2 παιδιά
Ρε μάγκες , το τι πέρασε το παλικάρι δεν λέγεται , ακόμα και η μάνα του μπροστά μας του έλεγε να χωρίσει τη Αραπισα , έτσι τημ έλεγε .
Θυμάμαι βγαίναμε για καφέ πασαλιμανι και μας κοιτάγε όλος ο Πειραιάς
Μια φορά ένας του είπε που τη πας την μαύρη ρε φίλε και έγινε της πουτανας
Εντωμεταξύ η κοπέλα μουναρος με κορμί γαματο και ωραίο πρόσωπο
Δεν νομίζω πάντως οτι ακόμα στη Ελλάδα το έχουμε ξεπεράσει με τους μαύρους !!!!
Δεν είμαστε Γαλλία ,Αγγλια η Η.Π.Α. χώρες κατεξοχήν πολυπολιτισμικές που οι δύο πρώτες είχαν και αποικίες σε όλη την υφήλιο.Διαφυλετικα ζευγάρια δεν είναι όπως ζευγάρια με μια ξένη που απλώς είναι Ευρωπαία.Ο φίλος σου δεν έδωσε σημασία στον παράγοντα αυτόν στον οποίον όμως δίνουν σημασία πολλοί στο οποίο περιβάλλον βρεθεί.Ας μάθει να ζει με αυτό και ας μην διαμαρτύρεται ,αυτός την διάλεξε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Μία τέτοια περίπτωση είναι η Μέγκαν Μαρκλ. Ακόμα και όταν μου το είπαν ότι η μητέρα της είναι αφροαμερικανή, δεν κατάλαβα ότι είναι μιγάδα.
Όμως τα mixed παιδιά θεωρούνται και τα πιο όμορφα.
Άλλη περίπτωση είναι η Mariah Carey .Δεν το πίστευα ότι έχει γονιό μαύρο...επειδή είναι και ιρλανδικής καταγωγής ίσως δεν φάνηκε τόσο αυτό.
Θεωρούνται όμορφα σε κοινωνίες όπου έχουν αποικιακή ιστορία.Αλλιως θα φανεί σε κοινωνία Αγγλίας,Γαλλίας η Η.Π.Α. και αλλιώς στην ελληνική.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Γνωρίζω περίπτωση πρώην συναδέλφου ο οποίος παντρεύτηκε ρωσίδα με ήδη υπάρχον παιδι για το οποιο πληρώνει υπέρογκες σπουδές στην Ελβετία
Και τους βλέπει οικογενειακός μονο λιγες μέρες τα καλοκαίρια που έρχονται για διακοπές οι οποίες ειναι φυσικά απολύτως καλυμμένες απο τον πρωην συνάδελφο.

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Γραφω απο προσωπικη εμπειρια. Το τι θα τραβηξει η καθε ξενη στην Ελλαδα αν αποφασισει να παντρευτει και να μεινει...ειναι ενας γολγοθας ατελειωτος. Να ξεκινησουμε πρωτα με τα νομικα αδεια παραμονης κτλ.
Να παμε στην υποκρησια και τη αναιδεια. Αν ειναι απο δυτικες πλουσιες χωρες...ειναι εδω γιατι της αρεσει να τον παιρνει, παμε να γαμησουμε κι εμεις. Αν ειναι απο καμμια φτωχη χωρα,,,ελα μωρε με το μαλακα μαζεψε τη ξυπολητη...σε κανα πουταναριο δουλευε και τωρα μας το παιζει κυρια...γαμησε τη τη ψωλα, παμε να της ριξουμε κανα πουτσο συνηθισμενη ειναι...
Παει στο σουπερμαρκετ να ψωνισει ρωταει κατι τη πωλητρια "να μαθεις ελληνικα, τι το περασες εδω"
Να νοικιασεις σπιτι...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
Να συνεχισω????
Εεεε στο τελος τα φτυνουν κι αυτες τα μαζευουν και δρομο στη πατριδα τους. Καλυτερα με 2 ευρω λιγοτερα παρα με αυτο το χαμαλικι

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Κάποια υπερ είναι το ότι θα έχεις γυναίκα πιο όμορφη και θηλυκή απ'αυτές που υπάρχουν γύρω σου,σίγουρα θα σε καυλώνει περισσότερο,και σίγουρα θα κάνεις και ομορφότερα παιδιά σε σχέση με το να τα κάνεις με μπαζοελλεεινίδα (εννοείται αν παντρευτείς ευρωπαία,όχι αφρικανή/ασιάτισσα)

Κάποια κατά,να μην την χαλάσουν οι συναναστροφές με ελλεεινίδες,να μην της την πέφτουν άλλοι και πρέπει να'σαι στην τσίτα,να μην εχει τίποτα φιλολοατκι/φιλοισλαμικές απόψεις και φυσικά να μην πάρει κανα πρωί τα παιδιά και φύγει
εσυ δλδ αισθάνεσαι μπαζοελληνιδάκι?
συ είπας...

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Γραφω απο προσωπικη εμπειρια. Το τι θα τραβηξει η καθε ξενη στην Ελλαδα αν αποφασισει να παντρευτει και να μεινει...ειναι ενας γολγοθας ατελειωτος. Να ξεκινησουμε πρωτα με τα νομικα αδεια παραμονης κτλ.
Να παμε στην υποκρησια και τη αναιδεια. Αν ειναι απο δυτικες πλουσιες χωρες...ειναι εδω γιατι της αρεσει να τον παιρνει, παμε να γαμησουμε κι εμεις. Αν ειναι απο καμμια φτωχη χωρα,,,ελα μωρε με το μαλακα μαζεψε τη ξυπολητη...σε κανα πουταναριο δουλευε και τωρα μας το παιζει κυρια...γαμησε τη τη ψωλα, παμε να της ριξουμε κανα πουτσο συνηθισμενη ειναι...
Παει στο σουπερμαρκετ να ψωνισει ρωταει κατι τη πωλητρια "να μαθεις ελληνικα, τι το περασες εδω"
Να νοικιασεις σπιτι...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
Να συνεχισω????
Εεεε στο τελος τα φτυνουν κι αυτες τα μαζευουν και δρομο στη πατριδα τους. Καλυτερα με 2 ευρω λιγοτερα παρα με αυτο το χαμαλικι
Εξαρτάται. Με τη δική μου θέμα με την άδεια παραμονής δεν έχω. Έχω βάλει δικηγόρο δικό μου αν τύχει κάτι έκτακτο και τη χρειαστούμε για τέτοια θέματα (συνήθως αχρείαστη είναι). Τώρα όσον αφορά το σπίτι, 2 σπίτια έχω νοικιάσει μέχρι τώρα σε κανένα δεν είχα θέμα. Ίσως παίζει ρόλο το ότι έχω αναλάβει εγώ αποκλειστικά τα πάρε δώσε με τον ιδιοκτήτη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Όμως τα mixed παιδιά θεωρούνται και τα πιο όμορφα.

Aν έκανε παιδί η Σκλεναρίκοβα με τον Καρεμπέ,λες να'παιρνε την ομορφιά της Σκλεναρίκοβα;

Κοίτα μόνο την Χαιντι Κλουμ και τα παιδιά που έκανε με τον αράπη

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Οι Σλάβες έχουν περάσει τέτοια φτώχεια και πείνα που τις έχουν κάνει πολύ πονηρές...
Αλλά και οι Ελλεϊνίδες παμπόνηρες είναι και αυτές...
Το θέμα είναι τι μαλάκα (και πόσο) θα σε κόψουν...
Η κάθε μια που παίρνει έναν (ανεξαρτήτως εθνικότητας) ξέρει για ποιο λόγο τον έχει διαλέξει...

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.277
Πόντοι
2.536
Το μόνο υπέρ σε γάμο με αλλοδαπή είναι ότι δεν είναι γάμος με ελληνίδα. Από κει και πέρα, ο γάμος στην πραγματικότητα θα ταίριαζε σε μικρό ποσοστό του πληθυσμού. Μία σύμβαση είναι που και οι δύο αντισυμβαλλόμενοι δηλώνουν κάτι που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Κατ αρχήν , τον κοινωνικό , [αλλά ακόμη και τον συγγενικό ] περίγυρο ,τον έχω χεσμένο , Από εκεί και πέρα , και γενικότερα , το αλλοδαπή ,από μόνο του , δεν λέει τίποτα .Το ότι κάποια είναι αλλοδαπή , αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και μορφωμένη , η σωστή σαν άνθρωπος , η δίχως ψυχολογικά , η οτιδήποτε άλλο , μόνο και μόνο επειδή είναι αλλοδαπή .

Η εμπειρία μου πάντως , [ και σε προσωπικό επίπεδο , και σε επίπεδο κοινωνικό κτλ ] μου έχει δείξει ότι σχεδόν πάντα γυρίζει ο τέντζερης και βρίσκει το καπάκι .Πχ “ελληναρας“ [ και όχι Ελληνας γενικά ] δεν παίζει με την καμία , το να κάνει σχέση με υψηλού επιπέδου [μόρφωση , χαρακτήρα , νοοτροπία κτλ ] αλλοδαπή , ενώ με ναυάγιο , απατεώνισσα , ανώμαλη κτλ άνετα .
Εεε και η μορφωμένη ελληνογερμανιδα, πως πηρε τον Καβαλιώτη βοσκό, ο οποιος μετα τους καθάρισε κιολας ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Εσύ ως Έλλην δεν είχες ελληνιστική νοοτροπία,η αυτό είναι προνόμιο μόνο των Ελληνίδων γυναικών ?
Είμαι από νησί που δεν πέρασε τουρκοκρατία αγαπητέ, αστική οικογένεια χωρίς επαφή με ύπαιθρο και με πολλά χρόνια απουσίας στο εξωτερικό. Οπότε , βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

...Και προφανώς υπάρχει στραβή νοοτροπία και σε μεγάλο αριθμό εγχωρίων ανδρών.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Εγω εχω 5 γνωστους που παντρευτηκαν ξενες και ολοι εχουν μια χαρα οικογενειες.
1. Σερβιδα
2. Σκοπιανες (2)
3. Βουλγαρα
4. Ρωσιδα

Βορεια Ελλάδα έχει πολλούς που παντρεύτηκαν τέτοιες.Κάποιοι βέβαια τις πήραν με παιδί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom