Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Είμαι από νησί που δεν πέρασε τουρκοκρατία αγαπητέ, αστική οικογένεια χωρίς επαφή με ύπαιθρο και με πολλά χρόνια απουσίας στο εξωτερικό. Οπότε , βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

...Και προφανώς υπάρχει στραβή νοοτροπία και σε μεγάλο αριθμό εγχωρίων ανδρών.
Προφανώς δεν είσαι ο τύπος του μέσου Έλληνα τότε.....

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Καλημέρα συναγωνιστές. Καλή και όμορφη Κυριακή να έχουμε.
Ότι λέει ο τίτλος. Θα εκτιμηθούν τα σχόλια και οι μαρτυρίες των μελών που τόλμησαν να πάρουν γυναίκα μη Ελληνίδα. Από το ξεκίνημα της γνωριμίας τους μέχρι σήμερα.
Είχατε ποτέ προβλήματα από τον κοινωνικό σας περίγυρο λόγω του γάμου με ξένη;
Η μακροχρόνια σχέση με αλλοδαπή έχει διαφορά με την αντίστοιχη με Ελληνίδα;
Και τελικά ποια είναι τα υπέρ και τα κατά ενός μεικτού γάμου;

ΥΓ. Η ιδέα για το θρεντ ξεκίνησε από ερώτημα ενός μέλους χτες στο νήμα "σπονσορινγκ στην Ουκρανία", που αναρωτιόνταν για τα μέλη που ταξιδεύουν για σεξ, πόσοι τελικά παντρεύτηκαν ΡωσοΟυκρανές νύφες.
Εγώ γενικεύω το θέμα για τις νύφες τις αλλοδαπές γενικά.
Η δική μου μαρτυρία, είναι ότι παρατήρησα ότι ειδικά οι νησιώτες από τουριστικά μέρη, παντρεύονται κατά κόρον αλλοδαπές.

Αναμένω τα σχόλια σας. Και πάλι καλημέρα.
δε νομιζω φιλε μου να υπαρχουν κατα μονο υπερ υπαρχουν,οι αλοδαπες και νοικοκυρες ειναι οχι βρωμοφεμινιστριες σα τις ελληνιδες και ομορφεςς ειναι οχι πατσαβουρες στα σωματα σα τις ελληνιδες και επισης δε ειναι ντιβες ειναι πολυ πιο νορμαλ,αμα σε καποιον κατσει φαση με αλοδαπη θα πρεπει να κανει παρτυ γιατι γλυτωσε απο τις ελληνιδες τη πιο αντιπαθητικη φαρα και τη πιο αντιερωτικη φαρα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.311
Πόντοι
2.356
Υπερ σε γαμο δυσκολο πολυ..
Στην δημιουργια ενος παιδιου ισως..
Αλλα και παλι δεν ξερεις τι υφασμα θα σου βγει και αυτο...
Ρε γαματε και τρεχτε λεμε..
Μην μπερδευετε το γαμο με το γαμησι..
Ουτε με ξενες ουτε με ντοπιες πηδιολες..
Αφηστε τα ερειπια της ζωης στα χαλια τους και κοιταξτε να χαρειτε
την ζωη σας..
Ο χρονος ειναι αμειλικτος μην το ξεχνατε ποτε..
Φροντιστε να τον αξιοποιησετε σωστα..
+1

Η ζωή μας είναι μια αμελητέα ποσότητα στα 5 δις υπόλοιπο που έχει ο πλανήτης, για να την χαραμίσουμε επειδή έτσι θέλει η οικογένεια, το χωριό, η κοινωνία και αρχιδιές. :jerking:

Να δημιουργήσουμε δηλ προβλήματα (μυριάδες όχι ένα και δύο) στον εαυτό μας, έτσι για πλάκα; Εδώ 18 μήνες χαραμίσαμε με τα μουνόπανα γαμώ τον στρατό τους και ακόμα τους κλαίμε. :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.209
Πόντοι
3.656
Εχουμε παρεμφερεις νομους με την δυση σε αυτον τον τομεα;

Εχεις πληροφοριες σχετικα με το θεμα;

Θελω να ειμαι προετοιμασμενος για παν ενδεχομενο!
Αν είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι αυτοί οι Νόμοι (αργά ή γρήγορα) θα εφαρμοστούν και στη χώρα μας, ανήκουμε στη Δύση. Όπως είδες έσκασαν περιπτώσεις του Μυτού, άνθρωποι καταγγέλονται ως βιαστές επειδή ισχυρίστηκε κάποια ότι 10 χρόνια πριν έκαναν σεξ και δεν τόλμησαν να πουν όχι, επειδή πάγωσαν. Η άλλη πλησίασε τους Αστυνομικούς, τους φλέρταρε, πήγε μόνη της στο τμήμα, έφυγε γελαστή και στη συνέχεια κατήγγειλε ότι τη βίασαν επειδή αυτή τους φοβήθηκε και δεν τόλμησε να πει όχι. ΠΡΟΣΟΧΗ. Πολλοί φεύγουν από το κυρίως θέμα, και αναρωτιούνται αν οι Αστυνομικοί έπρεπε εν ώρα Υπηρεσίας να την πηδήξουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αυτό αφορά την Αστυνομία, ας το λύσουν μόνοι τους. Το πρόβλημα είναι ότι, αν οι τύποι καταδικαστούν, οποιοσδήποτε μπορεί να καταγγελθεί με αυτή τη δικαιολογία, ότι πάγωσε αυτή που τον καταγγέλει

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.311
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.209
Πόντοι
3.656
Μήπως έχει να κάνει και το γεγονός ότι είμαστε μπανανία και μόλις γεννήσουν παιδιά και δουν το ελληνικό σύστημα υγείας και παιδείας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια; Είμαι και γω με αλλοδαπή και είναι/είμαστε έτοιμοι να μετανάστευσουμε διότι με δυο παιδιά και δίχως υποστήριξη από το κράτος δεν βγαίνει
Μάλλον δεν πρόσεξες την ουσία του άρθρου. Δεν γράφει ότι φεύγουν από την Ελλάδα παίρνοντας μαζί τους τον άντρα τους και τα παιδιά τους. ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι παίρνουν τα παιδιά και εξαφανίζονται. Απέδειξες για άλλη μια φορά για ποιο λόγο οι Γυναίκες μπορούν να ξεφύγουν σχεδόν από οτιδήποτε. Τα αρσενικά είναι έτοιμα να τις δικαιολογήσουν / υπερασπίσουν με κάθε κόστος

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.088
Πόντοι
1.056
Αν είμαι σίγουρος για κάτι, είναι ότι αυτοί οι Νόμοι (αργά ή γρήγορα) θα εφαρμοστούν και στη χώρα μας, ανήκουμε στη Δύση. Όπως είδες έσκασαν περιπτώσεις του Μυτού, άνθρωποι καταγγέλονται ως βιαστές επειδή ισχυρίστηκε κάποια ότι 10 χρόνια πριν έκαναν σεξ και δεν τόλμησαν να πουν όχι, επειδή πάγωσαν. Η άλλη πλησίασε τους Αστυνομικούς, τους φλέρταρε, πήγε μόνη της στο τμήμα, έφυγε γελαστή και στη συνέχεια κατήγγειλε ότι τη βίασαν επειδή αυτή τους φοβήθηκε και δεν τόλμησε να πει όχι. ΠΡΟΣΟΧΗ. Πολλοί φεύγουν από το κυρίως θέμα, και αναρωτιούνται αν οι Αστυνομικοί έπρεπε εν ώρα Υπηρεσίας να την πηδήξουν. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αυτό αφορά την Αστυνομία, ας το λύσουν μόνοι τους. Το πρόβλημα είναι ότι, αν οι τύποι καταδικαστούν, οποιοσδήποτε μπορεί να καταγγελθεί με αυτή τη δικαιολογία, ότι πάγωσε αυτή που τον καταγγέλει
Καταλαβαίνω πως το εννοείς..

Θέλει μεγάλη προσοχή..

Σε λίγο πριν γαμησουμε κάποια θα πρέπει να μας υπογράφει κάποιο είδος συναίνεσης..:confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.209
Πόντοι
3.656
To ίδιο είχε συμβεί στα χρόνια μετά την Κατοχή και το Εμφύλιο όταν η παρουσία Εγγλέζων στρατιωτών δημιούργησε αισθηματικές καταστάσεις με Ελληνίδες που υπολόγιζαν σε αποκατάσταση στα δύσκολα αυτά χρόνια που όμως λόγω αξεπεραστων διαφορων ναυάγησαν στην υγρή και ομιχλώδη Αγγλία.
κοίτα, αυτό που γράφεις δεν έχει σχέση με το σήμερα. Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε χώρα όπου ο πληθυσμός πεινάει, κι εμφανιστεί ξαφνικά κάποιος Αλλοδαπός, που ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ μπορεί να τις κάνει να γλυτώσουν από την ανέχεια, αν κάνουν σχέση μαζί του. Οι εν λόγω χρησιμοποιούν τους άντρες σαν δωρητές σπέρματος κι εξαφανίζονται

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.046
Πόντοι
4.180
.......
ΥΓ. Η ιδέα για το θρεντ ξεκίνησε από ερώτημα ενός μέλους χτες στο νήμα "σπονσορινγκ στην Ουκρανία", που αναρωτιόνταν για τα μέλη που ταξιδεύουν για σεξ, πόσοι τελικά παντρεύτηκαν ΡωσοΟυκρανές νύφες.
Εγώ γενικεύω το θέμα για τις νύφες τις αλλοδαπές γενικά.
Η δική μου μαρτυρία, είναι ότι παρατήρησα ότι ειδικά οι νησιώτες από τουριστικά μέρη, παντρεύονται κατά κόρον αλλοδαπές.
Τελικα το ανοιξες, καλα εκανες, θενκιου και για τα ''ευσημα'')
Λοιπον, μια και δεν προλαβα να απαντησω στο αλλο θρεντ, ας γραψω εδω
Διαβαζοντας και τις 4, παραδοξως, σελίδες, βλεπω δεν υπαρχει γενικο κονσεσους για το θεμα.

Αλλοι φοβουνται οτι θα τους κατακρινει η κοινωνια - και πολυ σωστα μαλιστα καθοτι θα ακουσουν τα κερατα τους και απο συγγενεις και απο φιλους αλλα και στο δρονο οι απαξιωτικες ματιες θα πεφτουν συννεφο.

Αλλοι φοβουνται οτι θα τους παρουν οι αλλοδαπες τα παιδια και μετα αντε να τις βρεις, και αυτες και τα παιδια. Δεν το εχω ζησει, ειδα το αρθρο που παρεθεσε ο αγαπητος ΜΠΟΚΟΛΟΣ, ψιλομουφ μου φαινεται σε ο,τι αφορα τουλαχιστον το νουμερο - 2500 ατομα σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη, τι εγνε επιδημια επεσε? Τελος παντων, δεν ειναι ομως ακυρος λογος, υπαρκτο το θεμα.

Αλλοι θεωρουν οτι ολες οι γυναικες ιδιες ειναι, ανεξαρτητως εθνικοτητας. Ε, και αυτο εχει τη βαση του

Ειδα ομως και καποιους που ειτε παντρεψαν είτε παντρευτηκαν οι ιδιοι με αλλοδαπη, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ.

Τωρα, καποιες περιπτωσεις, που γυρισε σπιτι ο ελληνας και ηταν αδειο το σπιτι, ε οκ, παρατραβηγμενες και σιγουρα βλεπουμε πολυ χειροτερα σε ενα μη συναινετικο διαζυγιο μεταξυ ελληνων υπηκοων.

Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι αφου παντρευτηκα κι εγω αλλοδαπη, παντρεψα 2 φιλους με ουκρανορωσοσλαβες, εναν με σερβα και εχω και 2 ζευγαρια που ειναι μαζι και σκεφτονται γαμο-δεν εκανα εγω τη γνωριμια. Ολοι τους ειναι μαζι, οι παντρεμενοι εχουν και παιδια.

Νομιζω, απο οσα διαβασα, το πιο αντιπροσωπευτικο και κοντα στην αληθεια ειναι οτι, αφενος ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις-ενταξει λιγο αοριστο, ΚΑΙ οτι σιγουρα οι αλλοδαπες καιγονται περισσοτερο να μεινουν σε μια χωρα καλυτερη απο τη χωρα προελευσης τους, οποτε κανουν περισσοτερες παραχωρησεις, βαζουν νερο στο κρασι τους. Ειναι λογικο οταν τα εχεις ολα - αναφερομαι στις ελληνιδες - να εχεις και τουπε και να σου ειναι πολυ πιο ευκολο να στειλεις τον αλλον, ακομα και παιδια να εχετε, καθοτι εχεις το μπαμπα και τη μαμα, φιλες, καληνυχτακηδες κλπ, αλλα εχεις και δικο σου εισοδημα - περα απο το εισοδημα των γονιων και τα κερασματα των πυρφορων που θα σπευσουν.

Αν εισαι φυσιολογικος σαν αντρας και θες οικογενεια, η ξενη που προερχεται απο αναντολικο μπλοκ θα το εκτιμησει.
Η ελληνιδα θα το εκμεταλλευτει, δε θα το εκτιμησει, και αμα παρει αναποδες για καποιο δικο της λογο, θα σε στειλει.

Αν εισαι ναυαγιο σαν αντρας, η ξενη θα σε στειλει μετα απο πολλη σκεψη.
Η ελληνιδα δε θα σε πλησιασει καν

Αυτα απο εμενα, αν τυχον μπορω να βοηθησω καποιον που εχει ανατολικου μπλοκ κοπελα και εχει αποριες, ευχαριστως, το κανω εδω και πολλα χρονια)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.632
Πόντοι
9.297
Δεν υπάρχουν πολλά υπέρ σε ένα γάμο. Αντε να κάνεις παιδιά που αυτό κάνεις δε το μετανιώνει το μόνο υπέρ. Όλα τα άλλα είναι κατά.
Tα παιδιά θέλουν χρόνο ,χρήμα και ενέργεια και οι πιο πολλοί δεν τα διαθέτουν αυτά...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.209
Πόντοι
3.656
Καταλαβαίνω πως το εννοείς..

Θέλει μεγάλη προσοχή..

Σε λίγο πριν γαμησουμε κάποια θα πρέπει να μας υπογράφει κάποιο είδος συναίνεσης..:confused:
Ναι. Ο Καθηγητής Πήτερσον έχει αφιερώσει ολόκληρο βίντεο για το θέμα. Ποτέ στην ανθρώπινη Ιστορία δεν είχε συμβεί να δίνουν έγγραφα συναίνεσης τα ζευγάρια μεταξύ τους πριν κάνουν σεξ. Κάποιος μηχανισμός προσπαθεί να μας γυρίσει στη Βικτωριανή εποχή, όπου για να πλησιάσει οποιοσδήποτε άντρας μια Γυναίκα έπρεπε να το κάνει με πρωτόκολλο. Το Κρινολίνο δημιουργούσε ένα κύκλο ασφαλείας γύρω της με διάμετρο ένα μέτρο. Και το Κωμικό είναι ότι πίσω από αυτή την κίνηση, δεν είναι η Συντηρητική Δεξιά, η Αριστερά (Αριστερά του κώλου, αλλά έτσι αυτοονομάζονται) βρίσκεται

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.595
Πόντοι
206
Τελικα το ανοιξες, καλα εκανες, θενκιου και για τα ''ευσημα'')
Λοιπον, μια και δεν προλαβα να απαντησω στο αλλο θρεντ, ας γραψω εδω
Διαβαζοντας και τις 4, παραδοξως, σελίδες, βλεπω δεν υπαρχει γενικο κονσεσους για το θεμα.

Αλλοι φοβουνται οτι θα τους κατακρινει η κοινωνια - και πολυ σωστα μαλιστα καθοτι θα ακουσουν τα κερατα τους και απο συγγενεις και απο φιλους αλλα και στο δρονο οι απαξιωτικες ματιες θα πεφτουν συννεφο.

Αλλοι φοβουνται οτι θα τους παρουν οι αλλοδαπες τα παιδια και μετα αντε να τις βρεις, και αυτες και τα παιδια. Δεν το εχω ζησει, ειδα το αρθρο που παρεθεσε ο αγαπητος ΜΠΟΚΟΛΟΣ, ψιλομουφ μου φαινεται σε ο,τι αφορα τουλαχιστον το νουμερο - 2500 ατομα σε μια δεδομενη χρονικη στιγμη, τι εγνε επιδημια επεσε? Τελος παντων, δεν ειναι ομως ακυρος λογος, υπαρκτο το θεμα.

Αλλοι θεωρουν οτι ολες οι γυναικες ιδιες ειναι, ανεξαρτητως εθνικοτητας. Ε, και αυτο εχει τη βαση του

Ειδα ομως και καποιους που ειτε παντρεψαν είτε παντρευτηκαν οι ιδιοι με αλλοδαπη, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ.

Τωρα, καποιες περιπτωσεις, που γυρισε σπιτι ο ελληνας και ηταν αδειο το σπιτι, ε οκ, παρατραβηγμενες και σιγουρα βλεπουμε πολυ χειροτερα σε ενα μη συναινετικο διαζυγιο μεταξυ ελληνων υπηκοων.

Η προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι αφου παντρευτηκα κι εγω αλλοδαπη, παντρεψα 2 φιλους με ουκρανορωσοσλαβες, εναν με σερβα και εχω και 2 ζευγαρια που ειναι μαζι και σκεφτονται γαμο-δεν εκανα εγω τη γνωριμια. Ολοι τους ειναι μαζι, οι παντρεμενοι εχουν και παιδια.

Νομιζω, απο οσα διαβασα, το πιο αντιπροσωπευτικο και κοντα στην αληθεια ειναι οτι, αφενος ειναι θεμα τυχης που θα πεσεις-ενταξει λιγο αοριστο, ΚΑΙ οτι σιγουρα οι αλλοδαπες καιγονται περισσοτερο να μεινουν σε μια χωρα καλυτερη απο τη χωρα προελευσης τους, οποτε κανουν περισσοτερες παραχωρησεις, βαζουν νερο στο κρασι τους. Ειναι λογικο οταν τα εχεις ολα - αναφερομαι στις ελληνιδες - να εχεις και τουπε και να σου ειναι πολυ πιο ευκολο να στειλεις τον αλλον, ακομα και παιδια να εχετε, καθοτι εχεις το μπαμπα και τη μαμα, φιλες, καληνυχτακηδες κλπ, αλλα εχεις και δικο σου εισοδημα - περα απο το εισοδημα των γονιων και τα κερασματα των πυρφορων που θα σπευσουν.

Αν εισαι φυσιολογικος σαν αντρας και θες οικογενεια, η ξενη που προερχεται απο αναντολικο μπλοκ θα το εκτιμησει.
Η ελληνιδα θα το εκμεταλλευτει, δε θα το εκτιμησει, και αμα παρει αναποδες για καποιο δικο της λογο, θα σε στειλει.

Αν εισαι ναυαγιο σαν αντρας, η ξενη θα σε στειλει μετα απο πολλη σκεψη.
Η ελληνιδα δε θα σε πλησιασει καν

Αυτα απο εμενα, αν τυχον μπορω να βοηθησω καποιον που εχει ανατολικου μπλοκ κοπελα και εχει αποριες, ευχαριστως, το κανω εδω και πολλα χρονια)
Καλησπέρα και από εμένα.
Τελικά το νήμα ξεπέρασε τη μία σελίδα... χεχε
Είχα διαπιστώσει ότι θα ενδιέφερε αρκετά.
Εγώ δεν είμαι παθών ή ομοιοπαθής, δηλαδή δεν έχω εμπειρίες με αλλοδαπές.
Ξέρω όμως από φίλο μου που παντρεύτηκε Αγγλίδα και μένει στην Αγγλία και είναι μια χαρά, ότι οι Ελληνίδες κάπου το έχασαν το νόημα και δεν ψάχνουν τόσο πολύ την αγάπη σε μία σχέση. Ίσως επειδή όπως είπαν μερικοί προλαλήσαντες, ότι έχουν από πίσω τους την πατρική τους οικογένεια, η οποία τους δίνει την δύναμη και την θέληση μερικές φορές να κάνουν την τούμπα και να διώξουν τον άντρα τους με αποτέλεσμα να διαλύονται οικογένειες.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.498
Πόντοι
1.446
Ναι. Ο Καθηγητής Πήτερσον έχει αφιερώσει ολόκληρο βίντεο για το θέμα. Ποτέ στην ανθρώπινη Ιστορία δεν είχε συμβεί να δίνουν έγγραφα συναίνεσης τα ζευγάρια μεταξύ τους πριν κάνουν σεξ. Κάποιος μηχανισμός προσπαθεί να μας γυρίσει στη Βικτωριανή εποχή, όπου για να πλησιάσει οποιοσδήποτε άντρας μια Γυναίκα έπρεπε να το κάνει με πρωτόκολλο. Το Κρινολίνο δημιουργούσε ένα κύκλο ασφαλείας γύρω της με διάμετρο ένα μέτρο. Και το Κωμικό είναι ότι πίσω από αυτή την κίνηση, δεν είναι η Συντηρητική Δεξιά, η Αριστερά (Αριστερά του κώλου, αλλά έτσι αυτοονομάζονται) βρίσκεται
Καλα αυτο με το συμβολαιο για να κανουν σεξ το ειχα δει,πιο 1984 πεθαινεις :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: σε λιγο θα σου λενε οτι θα πρεπει να την ξανα παντρευεσαι μετα απο καμια 5ετια για να ειναι σιγουροι κιολας:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.209
Πόντοι
3.656
Καλα αυτο με το συμβολαιο για να κανουν σεξ το ειχα δει,πιο 1984 πεθαινεις :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: σε λιγο θα σου λενε οτι θα πρεπει να την ξανα παντρευεσαι μετα απο καμια 5ετια για να ειναι σιγουροι κιολας:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
αν δεν τσακίσουμε την Πολίτικαλ Κορέκτ Κουλτούρα, θα μας τσακίσει αυτή

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.498
Πόντοι
1.446

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
3.425
Φιλε απο οπου και να ναι η γυναικα, π γαμος αξιζει μονο αν θες να κανεις παιδι.
Kατα τα αλλα μια μαλακια ειναι, παντρεψου οταν εχεις αποφασισει πως δεν θα βγαινεις, δεν θα κανεις πραγματα για εσενα, θα κοπει το καλο και συχνο σεξ και θα το ριξεις σε σειρες και αντικαταθληπτικα.
Επισης το να ξενογαμας ειναη μαλακια,αλλος ενας λογος να μην παντρευτεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom