Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
αν τα πεθερικά δεν τα βρίσκουν είναι δικό τους πρόβλημα. Εξαρτάται από το πόσο μετράς τη γνώμη των άλλων. Είχα σχέση 2 χρόνια με Ρωσίδα, έχω φίλους με γάμους από διαφορετικές εθνικότητες και στην Ελλάδα και έξω ,δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Το διαζύγιο μπορείς να το πάρεις με οποιαδήποτε μπλέξεις.
Αν υπάρχει ένα πλεονέκτημα είναι ότι τα παιδιά θα έχουν επάρκεια σε 2 γλώσσες και αν είναι εκτός ΕΕ θα έχουν και δύο διαβατήρια που πάντα βοηθάει.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Είναι εύκολο σε έναν γάμο να γίνεις ο Βαγγέλης, ο λογιστής, από το Βότκα Πορτοκάλι, ανεξαρτήτως εθνικότητας της νύφης...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Εγώ πάντως μια χαρά περνάω ....και δεν είναι μουφα από ίντερνετ η φωτογραφία

Συνημμένα

• IMG_20220914_210811~2.jpg
    IMG_20220914_210811~2.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 68

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις ξένων γυναικών που πραγματικά ερωτεύθηκαν Ελληνες και τους ακολούθησαν στη χώρα μας.

Οι περισσότερες απο αυτες που παντρεύτηκαν Ελληνες το έκαναν ( οσο η χώρα εθεωρείτο εφάμιλη της Ευρώπης οικονομικά ) γιατί ήθελαν να "ξεφύγουν" από την τοπική τους κοινωνία, όπου "δεν είχαν στον ήλιο μοίρα" αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Το αν θα έχουν τελικά μια καλύτερη ζωή εξαρτάται και από τις ίδιες και απο το με ποιόν μπλέκουν.

Προσωπικά έχω πολλά παραδείγματα και από επιτυχημένους αλλά και απο αποτυχημένους γάμους.

Οσο στο γάμο δεν υπάρχουν παιδιά ο γάμος είναι απλά ένα επίσημο γκομενιλίκι το οποίο σχετικά εύκολα διαλύεται αν αποτύχει οπότε το πρόβλημα είναι σχετικά μικρό.

Απο την στιγμή που έρχονται παιδιά αποκτά έννοια η λέξη οικογένεια και τα πράγματα σε περίπτωση αποτυχίας σκουραίνουν πολύ για τον Αντρα.

Συμπερασματικά για όσους το σκέφτονται. Δοκιμάστε πρώτα να συνζήσετε χωρίς να κάνετε παιδιά και μόνο όταν το "πείραμα" επιτύχει προχωράτε στο επόμενο βήμα. Είναι σιγουρο οτι με αυτή τη μεθόδευση οτι όλα θα πάνε καλά ?? Οχι βέβαια. Αλλά οι πιθανότητες αυξάνονται αρκετά.

Από τις ξένες που έχω εμπειρία, πιο άξιες συνολικά σύζυγοι και γυναίκες είναι με μεγάλη διαφορά οι Σέρβες.

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Έχω γνωστούς και ένα φίλο που παντεύτηκαν ξένες, Αλβανία, Ουκρανία και Γκάνα. Μιά χαρα είναι όλοι τους. Παντού υπάρχουν οι σωστές και οι καριόλες.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.394
Πόντοι
14.936
Υπερ σε γαμο δυσκολο πολυ..
Στην δημιουργια ενος παιδιου ισως..
Αλλα και παλι δεν ξερεις τι υφασμα θα σου βγει και αυτο...
Ρε γαματε και τρεχτε λεμε..
Μην μπερδευετε το γαμο με το γαμησι..
Ουτε με ξενες ουτε με ντοπιες πηδιολες..
Αφηστε τα ερειπια της ζωης στα χαλια τους και κοιταξτε να χαρειτε
την ζωη σας..
Ο χρονος ειναι αμειλικτος μην το ξεχνατε ποτε..
Φροντιστε να τον αξιοποιησετε σωστα..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.829
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις ξένων γυναικών που πραγματικά ερωτεύθηκαν Ελληνες και τους ακολούθησαν στη χώρα μας.

Οι περισσότερες απο αυτες που παντρεύτηκαν Ελληνες το έκαναν ( οσο η χώρα εθεωρείτο εφάμιλη της Ευρώπης οικονομικά ) γιατί ήθελαν να "ξεφύγουν" από την τοπική τους κοινωνία, όπου "δεν είχαν στον ήλιο μοίρα" αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Το αν θα έχουν τελικά μια καλύτερη ζωή εξαρτάται και από τις ίδιες και απο το με ποιόν μπλέκουν.

Παλιά δεν παντρεύονταν Έλληνες μόνο φτωχές απο ανατολικές χώρες,είχε και πολλές απο ευρωπαικές χώρες,που προφανώς δεν είχαν λόγο να ξεφύγουν απο'κει

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Είμαι από νησί που δεν πέρασε τουρκοκρατία αγαπητέ, αστική οικογένεια χωρίς επαφή με ύπαιθρο και με πολλά χρόνια απουσίας στο εξωτερικό. Οπότε , βγάζεις τα συμπεράσματά σου.

...Και προφανώς υπάρχει στραβή νοοτροπία και σε μεγάλο αριθμό εγχωρίων ανδρών.
Θα εννοείς ότι είσαι από Επτάνησα βέβαια...
Έτσι είναι, εκεί είχαν Τουρκοκρατία μόνο 1-2 χρόνια τυπικά (για την ιστορία)...
Η οικογένειά σου είναι στο βιβλίο του Libro-D'oro; (αν θες λες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.519
Πόντοι
11.956
Θα εννοείς ότι είσαι από Επτάνησα βέβαια...
Έτσι είναι, εκεί είχαν Τουρκοκρατία μόνο 1-2 χρόνια τυπικά (για την ιστορία)...
Η οικογένειά σου είναι στο βιβλίο του Libro-D'oro; (αν θες λες)
Η δικιά μου είναι ....και έχει και το οικόσημο στο μουσείο...εκεί που έχουν σε εμφανή θέση όλα τα οικόσημα ....στην πλατεία του Αγίου Μάρκου

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παλιά δεν παντρεύονταν Έλληνες μόνο φτωχές απο ανατολικές χώρες,είχε και πολλές απο ευρωπαικές χώρες,που προφανώς δεν είχαν λόγο να ξεφύγουν απο'κει
Σωστά. Είναι οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας που ανέφερα στο post μου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.946
Πόντοι
2.606
Κοιτα πολλοι εχουν δωσει απαντησει στα κυρια ερωτηματα. Εγω απο εμπειριες που εχω ακουσει εχω να πω ενα πραγμα, κουζινα. Ητανε μια οικογενεια που Ελληνας παντρευτικε Λιβανεζα και ενας αλλος Ελληνας παντρευτηκε μια Ελληνιδα μιση Κινεζα(πανεμορφη), σιγουρα υπηρχανε χουνερια οπως να μαθουν ολοι να τρωνε με ξυλακια(δεν τους αναγκασε οντως, οι ιδιοι θελανε και μαθανε) αλλα ως ανταλλαγμα γευτικανε μια απιστευτη ενωση ελληνικης και κινεζικης κουζινας. Απο τα δικα τους λογια, δεκα φορες καλυτερο απο οπιοδηποτε εστιατοριο/ταβερνα.
ωραιο κινητρο για γαμο :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Συμπερασματικά για όσους το σκέφτονται. Δοκιμάστε πρώτα να συνζήσετε χωρίς να κάνετε παιδιά και μόνο όταν το "πείραμα" επιτύχει προχωράτε στο επόμενο βήμα. Είναι σιγουρο οτι με αυτή τη μεθόδευση οτι όλα θα πάνε καλά ?? Οχι βέβαια. Αλλά οι πιθανότητες αυξάνονται αρκετά.
Πιστεύω ότι αυτή η μέθοδος χρειάζεται να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση, είτε με αλλοδαπή είτε με ντόπια. Οι ιδιαιτερότητες και οι ιδιοτροπίες του καθενός φαίνονται μέσα από την καθημερινότητά του και ιδίως πως ζει μέσα στο σπίτι του, πχ αν είναι νοικοκύρης/τσαπατσούλης, αν τα θέλει όλα στο πιάτο κλπ.

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.434
Πόντοι
206
Aν έκανε παιδί η Σκλεναρίκοβα με τον Καρεμπέ,λες να'παιρνε την ομορφιά της Σκλεναρίκοβα;

Κοίτα μόνο την Χαιντι Κλουμ και τα παιδιά που έκανε με τον αράπη
Βγαίνουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα από τέτοιες μίξεις. Ο θεός λατρεύει την ποικιλία ;-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom