You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμώ το "ΙΚΑ" τους ...γαμώ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
και?????? για ολοκλήρωσε την σκέψη σου φιλαράκο μου....
Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσω μεγιστοφίλτατε
έχουν ολοκληρώσει οι ...διαχειριστές των ταμείων
magenta2006dfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Τι λετε βρε ανιστορητοι ,εδω ο Μεγας Κωνσταντινος ειπε:
"ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΙΚΑ "
Λάθος, "ΕΝ ΤΟΥΤΩΝ ΙΚΑ", δηλ. ένα το έχουν αυτοί, το ΙΚΑ.
Αυτοί είχαν ενοποιημένα όλα τα ταμεία…………
Ε ,εεε ενταξει εχεις δικιο !Λάθος, "ΕΝ ΤΟΥΤΩΝ ΙΚΑ", δηλ. ένα το έχουν αυτοί, το ΙΚΑ.
Αυτη ειναι η σωστη φραση.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
λάθος και αυτό,το σωστό είναι "ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΙΚΑ"
δεν εχει λεφτά.....
...και χρησιμοποιεί διάφορα τερτίπια για να εισπράξει χρήμα.
Προ ημερών, σε τακτικό έλεγχο, βασιζόμενοι σε μια ασάφεια ενός νόμου περί ενοποίησης της επικουρικής ασφάλισης μου είπαν οτι κακώς ασφάλιζα επί 15 χρόνια τους εργαζόμενους σε κάποιο επικουρικό ταμείο και πως τώρα πρέπει να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και να τα καταβάλλω στο δικό τους, το επικουρικό ταμείο του ΙΚΑ, με το ανάλογο πρόστιμο φυσικά. :o
Κρατώντας σκληρή στάση, αφού ήξερα πως είχα δίκιο, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν ισχυριζόμενοι πως τελικά η γενική διεύθυνση έκρινε πως δεν συντρέχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο.
Τελικά είναι όπου σε πιάσουν, γι' αυτό προσοχή στις δοσοληψίες με το ΙΚΑ γιατί είναι μπαγαπόντες. Δεν προσπαθούν (αν το κάνουν στο βαθμό που πρέπει) να συλλάβουν μόνο την εισφοροδιαφυγή αλλά να τα αρπάξουν κι όπως αλλιώς μπορούν.
Και θα μπορούσα να αναφερθώ και σ' άλλα παραδείγματα...
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτο παντα γινοταν,εισαι ας πουμε ελ.επαγγελματιας πληρωνεις τεβε και δουλευεις και καπου αλλου και σου κολανε και ικα,αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι αφου κολλας ικα αναλαμβανει το ικα την ιατροφαρμακευτικη σου περιθαλψη και τοτε το τεβε υποχρεουτε να σου κανει εως 85% μιωση στης εισφορες του.Αλλα θελει ψαξιμο γιατη τα μουνακια στο τεβε κανουν το μαλακα..εισφορές σε δυο διαφορετικά ταμεία?? δηλ. είσαι αυτοκινητηστης στο ταμείο τους κ είσαι κ υπάλληλος κάπου αλλού ο εργοδότης θα σου κολλάει κ ΙΚΑ?
Αυτο παντα γινοταν,εισαι ας πουμε ελ.επαγγελματιας πληρωνεις τεβε και δουλευεις και καπου αλλου και σου κολανε και ικα,αν το ψαξεις λιγο θα δεις οτι αφου κολλας ικα αναλαμβανει το ικα την ιατροφαρμακευτικη σου περιθαλψη και τοτε το τεβε υποχρεουτε να σου κανει εως 85% μιωση στης εισφορες του.Αλλα θελει ψαξιμο γιατη τα μουνακια στο τεβε κανουν το μαλακα..
νομιζω ισχυει κατι τετοιο.. φιλε..
κατι παρομοιο μου ελεγε ενα γνωστος μου που δουλευει στο κωλο τεβε
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Φιλαρακι το ξερω καλα, το εχουν κανει 2 συγγενεις μουνομιζω ισχυει κατι τετοιο.. φιλε..
κατι παρομοιο μου ελεγε ενα γνωστος μου που δουλευει στο κωλο τεβε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 146
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 115