Παιδιά, επειδή πάντα είχα σπίτι για πήδημα και αυτοκίνητο (πάλι για πήδημα), ποτέ δεν έμαθα που είναι τα ξενοδοχεία για πήδημα (οι γαμιστρώνες). Μήπως γνωρίζετε κάποια ξενοδοχεία με ημιδιαμονή κοντά στο Metro ή τον ηλεκτρικό ? (κάπου που να μπορείς να πας με γκόμενα και όχι με πουτάνα). - έλλειπα πολλά χρόνια από την Αθήνα, τώρα επέστρεψα, αλλά ακόμα δεν έχω ούτε σπίτι ούτε αυτοκίνητο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιστρώνες κοντά στο Metro
- Μέλος που άνοιξε το νήμα panathas2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πλατεια ατικης το dream
Το Αθηνόραμα το έχω ψάξει, αλλά δεν τα έχει κάπου συγκεντρωμένα. Επιπλέον, είναι καλύτερα να έχεις τη γνώμη κάποιου που έχει πάει.
Που βρίσκεται το Dream?
Μήπως έχεις διεύθυνση ή τηλέφωνο ?
Ή έστω από ποιά μεριά του Ηλεκτρικού είναι, από τη Λιοσίων ή από την Αδμήτου ?
Που βρίσκεται το Dream?
Επισκέπτης
επι της λιοσιον ειναι 150 μετρα ποιο κατω απο την εξοδο του στα8μου προς αθηναΤο Αθηνόραμα το έχω ψάξει, αλλά δεν τα έχει κάπου συγκεντρωμένα. Επιπλέον, είναι καλύτερα να έχεις τη γνώμη κάποιου που έχει πάει.
Που βρίσκεται το Dream?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....bill και prive καμια 150αρια μετρα απ τη σταση του μετρο στην πλατεια καραισκακη.. (μολις γυρισα απο εκει, μετα και απο ξενυχτι)
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Olympic. Ηλεκτρικός Φάληρο.
Το κορυφαίο (για μένα) από τα ΧΧΧ Hotels...
Εκεί πήγαινα με την γκόμενα. Τώρα λέω να το χρησιμοποιήσω και για CG.....
Πάντως μία γκαρσονιερούλα μόνο και μόνο για το πηδηματάκι μας, θα μας ερχόταν πιο οικονομικά. Και αν την τσακώσεις με κανένα φιλαράκι, ακόμα καλύτερα.
Το κορυφαίο (για μένα) από τα ΧΧΧ Hotels...
Εκεί πήγαινα με την γκόμενα. Τώρα λέω να το χρησιμοποιήσω και για CG.....
Πάντως μία γκαρσονιερούλα μόνο και μόνο για το πηδηματάκι μας, θα μας ερχόταν πιο οικονομικά. Και αν την τσακώσεις με κανένα φιλαράκι, ακόμα καλύτερα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Kανένα κοντά σε Ομόνοια-Σύνταγμα (με τα πόδια) έχετε να προτείνετε;
..δεν σε εξυπηρετει η πλατεια καραισκακη ? ειναι μονο μια σταση με το μετρο..
Τώρα είδα που είναι, βολικό φαίνεται, αλλά έλεγα αν υπάρχει κάτι να πας τη γκόμενα με τα πόδια για να μη χαλάσει το γλυκό στο δρόμο.
Ένα που έχει πάρει το μάτι μου κάπου πίσω από το δημαρχείο γωνιακό (μοντέρνο και μεγάλο, όχι από τα παρακμιακά) το έχει δοκιμάσει κανείς;
Ένα που έχει πάρει το μάτι μου κάπου πίσω από το δημαρχείο γωνιακό (μοντέρνο και μεγάλο, όχι από τα παρακμιακά) το έχει δοκιμάσει κανείς;
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Το vips κατ΄εμε ειναι απο τα χειροτερα hotel των Αθηνων / ακομα κι απεξω να το δεις καταλαβαινεις ποσο μπιχλα θα ειναι μεσα .... / παντως αν θυμαμαι καλα για 3 ωριτσες ειναι φθηνο ....Συγγρού - φιξ το vips και κάνα δυο ακόμα εκεί γύρω!
powerline75
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δοκίμασε και κάποιο απο τα Victory, 100 μέτρα απο το σταθμό της Βικτώριας.
gousgounis_athens_gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 215
- Πόντοι
- 281
kai to NEW VICTORY 100 μέτρα δεξιά απο το σταθμό της Βικτώριας.Δοκίμασε και κάποιο απο τα Victory, 100 μέτρα απο το σταθμό της Βικτώριας.
hotel prive πλατεια καραισκακη.καθαρο και κατεβαινεις στο σταθμο του μεταξουργειου.Απο εκει 100-200 μετρα.Ρωτα τιμες γιατι εχει κατι περιεργα δωματια που με λιγα παραπανω ξεφευγεις τελειως.Και γαμας και περνας καλα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις