Διαγραμμένο μέλος 232133
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Ποιος γουστάρει να έρθει Παγκράτι, Χρεμωνιδου να γαμησει οποία, όποιον βρει; Αντί για χοτελ ο χώρος. Γουστάρω να παίρνω ματι
Με παπάκι Duck θα στην έχει…τουαλετα καθαρη εχεις τυπε;
Σκουπισου με το φανελάκι...να ρθω να πατησω ενα χεσιμο μια γρηγορη; λεγε γιατι δεν κρατιεμαι.
ειμαι καλλιμαρμαρο στο αμαξι και μου τελειωσε το χαρτι, κριμα να σκουπιστω με το σωβρακο, 30 ευρω το πηρα
να ρθω να πατησω ενα χεσιμο μια γρηγορη; λεγε γιατι δεν κρατιεμαι.
ειμαι καλλιμαρμαρο στο αμαξι και μου τελειωσε το χαρτι, κριμα να σκουπιστω με το σωβρακο, 30 ευρω το πηρα
30 ευρω το σωβρακο, το χαρτι η το αμαξι;να ρθω να πατησω ενα χεσιμο μια γρηγορη; λεγε γιατι δεν κρατιεμαι.
τυπε τετοια ωρα διπλοπαρκαρω σε μονοδρομο χωρις αλαρμ και δεν κουνιεται φυλλορε τυπε μεχρι να βρεις να παρκαρεις τετοια ωρα στο παγκρατι, το σκατο θα εχει φτασει μεχρι την καλτσα
30 ευρω το σωβρακο, το χαρτι η το αμαξι;
Ούτε ο Ζαν Κλω τέτοια απαξίωση στην μάστιγα του καπιταλισμού...ε α γαμησου αρχιδα. 11 λεπτα να απαντησεις...
τωρα παει εφυγαν
ε α γαμησου αρχιδα. 11 λεπτα να απαντησεις...
τωρα παει εφυγαν
ε αφου το ειπα του μαλακα, κατι με πειραξε.τυπε πολυ πρασινα τα βλεπω, μαλλον εχεις αρπάξει καποια ίωση
Εγώ νομίζω ότι είναι υγιέστατα ,μάλλον ο συναγωνιστής πλακωθηκε στα φρούτα η έφαγε σπανακόρυζο.τυπε πολυ πρασινα τα βλεπω, μαλλον εχεις αρπάξει καποια ίωση
Καλη νύχτα....και μην αγχώνεσαι γιατί όπως λένε οι Αμερικανοί:"Τα σκατα συμβαίνουν"!ε αφου το ειπα του μαλακα, κατι με πειραξε.
παω σπιτι να κοιμηθω τωρα, και αυριο το απογευμα που θα ξυπνησω θα κανω ενα μπανιο αν το θυμηθω.
καληνυχτα σε ολους εκτος απτον νηματοθετη που με πουλησε την δυσκολη στιγμη