loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τι εννοεις;;;ποσο αρνητικο i.q εχει;Αναλογα την γυναικα......
τι εννοεις;;;ποσο αρνητικο i.q εχει;Αναλογα την γυναικα......
Έλα POVEL!!!
τι εννοεις;;;ποσο αρνητικο i.q εχει;
σιχαινομαι τις κινητες ντεκαπαζ με τσιχλα στο στομα,τον αστρολογο στο χερι κ νινο στο mp3!!!!Καλησπερα Λατρεια.....
Λαθος το βλεπεις...
Εγω ειμαι της αποψης να μην κολλας....γενικα...σε τετοια πραγματα
eskiya στις γυναίκες μπορεί να καρφωθεί το μυαλό σε περίεργα πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς.
σιχαινομαι τις κινητες ντεκαπαζ με τσιχλα στο στομα,τον αστρολογο στο χερι κ νινο στο mp3!!!!
και για τα δυο ειμαι σχεδον σιγουρη!Υποκειμενικη κριση εκφραζεις....
Αυτο δεν σημαινει οτι τα παραπανω τα σιχαινονται οι ανδρες ή οτι προκειται για ατομα περιορισμενης εγκεφαλικης δραστηριοτητας...
Υποκειμενικη κριση εκφραζεις....
Αυτο δεν σημαινει οτι τα παραπανω τα σιχαινονται οι ανδρες ή οτι προκειται για ατομα περιορισμενης εγκεφαλικης δραστηριοτητας...
και για τα δυο ειμαι σχεδον σιγουρη!
ναι αλλα κατα πασα πιθανοτητα προκειται για ατομα περιορισμενης ευθυνης...![]()
τουλαχιστον αυτες που ετυχε να γνωρισω εγω.... ηθελα μετα να καψω εγω οσα εγκεφαλικα κυτταρα μου παρεμειναν..
δεν καταλαβαινω γιατι αρεσουν στους ανδρες τετοιες.. το ξερω οτι αρεσουν σε μερικους απλα δεν το κατανοω.. δεν θελουν δλδ να βαρεσουν το κεφαλι τους στον τοιχο με το που αρχισουν να μιλανε?
1.ναι εκανα ενα λαθος!στο πρωτο εννοουσα οτι γ το αντιθετο ειμαι σιγουρη...Το σιγουρη να μην το λες συχνα στη ζωη σου... ;) ;) ;)
Φιλικα στο λεω....
Λογικοτατο ειναι μην εχεις καλη γνωμη...ειναι θεμα χημειας και ενδιαφεροντων!!
Δηλαδη ποιες γυναικες αρεσουν περισσοτερο στους ανδρες πιστευεις???![]()
![]()
Το σιγουρη να μην το λες συχνα στη ζωη σου... ;) ;) ;)
Φιλικα στο λεω....
Λογικοτατο ειναι μην εχεις καλη γνωμη...ειναι θεμα χημειας και ενδιαφεροντων!!
Δηλαδη ποιες γυναικες αρεσουν περισσοτερο στους ανδρες πιστευεις???![]()
![]()
1.ναι εκανα ενα λαθος!στο πρωτο εννοουσα οτι γ το αντιθετο ειμαι σιγουρη...
2.διευκρινησε τι εννοεις αντρας!τον τυπο που ολη μα ολη μερα εχει στο μυαλο του το μουνι κ την μπαλα η τους..αλλους...;![]()
οι ωραιες με οχι αικιου πατατας??
Live you Myth Povel!
1.Και παλι υποκειμενικο και γενικευμενο ειναι αυτο που λες....τεσπα....
2.Εγω θα σου αντιστρεψω την ερωτηση και θα σου πω το εξης.......
Προτιμας τον ''αντρα'' που παιζει τεννις και δεν εχει το μουνι στο μυαλο του?????
Αναιρειται ο ορος ετσι..αυτοματα....
Και ποιος σου λεει οτι οποια γυναικα ασχολειται με τα ζωδια εχει τετοιο αι κιου...???
Χαλαρωσε λιγακι....
Αυτο κανω καιρο τωρα... ;) ;) ;) ;) ;)
η ισορροπια εγινε ξαφνικα δυσευρετη;!1.Και παλι υποκειμενικο και γενικευμενο ειναι αυτο που λες....τεσπα....
2.Εγω θα σου αντιστρεψω την ερωτηση και θα σου πω το εξης.......
Προτιμας τον ''αντρα'' που παιζει τεννις και δεν εχει το μουνι στο μυαλο του?????
Αναιρειται ο ορος ετσι..αυτοματα....
Φορ δε ρέκορντ η Bite κατάλαβε τι ενοοούσα με το "σκληρός γκόμενος", εννοούσα το δύσκολο γκομενάκι, αυτό που σε κάνει να τρελαίνεσαι γιατί σε βάζει στο τριπάκι να τραβήξεις την προσοχή του.Nαι, ε ? Μήπως εσύ παραποιείς τα λεγόμενά της ? Και πού ξέρεις τί εννοεί ? Άσε να το διευκρινίσει εκείνη
ποβελ επικοινωνεις?
δεν μιλαμε μονο για τα ζωδια
για το ολο στυλακι που περιεγραψε η λουκ πριν μιλαμε
κ σου λεω ΟΣΕΣ ετυχε να γνωρισω τετοιες ε ναι ειχαν αικιου πατατα κ πιο κατω κ ηταν τελειως εκνευριστικες παρουσιες
κ κατι τετοιες οχι δεν καταλαβαινω πως γινεται ν αρεσουν σε ανδρες
σου ειπα εγω οποια διαβαζει ζωδια οτι ειναι χαζη?
η ισορροπια εγινε ξαφνικα δυσευρετη;!
καλά τα λεει ο πόβελ bite μπες λίγο στο πνεύμα του
Φορ δε ρέκορντ η Bite κατάλαβε τι ενοοούσα με το "σκληρός γκόμενος", εννοούσα το δύσκολο γκομενάκι, αυτό που σε κάνει να τρελαίνεσαι γιατί σε βάζει στο τριπάκι να τραβήξεις την προσοχή του.
Ποσο χρονων περιπου εισαι?????
Σου ειπα και πριν αλλα δεν το καταλαβες....
Εκνευριστικες ειναι ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!!!!!!
Μπορει και αυτες να ελεγαν το ιδιο για σενα...
Μαθηματικα ειναι ρε συ????!!!!