Νέα

Γαμήσατε ποτέ γκόμενα/πουτάνα με piercing στη γλώσσα είτε στο μουνί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γενικα τα σκουλαρικια που εχουν πανω τους οι γκομενες,ειτε ειναι σε βυζια-μουνια-αφαλο-γλωσσα-χειλια-ματια,τα θεωρω μια βρωμια και μιση επανω τους.σπανια εχει γκομενες που θα τα κανουν απολυμανση σε καθημερινη βαση 1-2 φορες.δεν συζηταω για τις πουτανες,που ενα σκουλαρικι θα το χυσουν καμια 10 πουτσες σε ενα βραδυ.καλο ειναι να αποφευγετε,και να μην θεωρητε απο μερικους κατι το καβλωτικο.
100000 φορες να εχει η γκομενα κανα 2 ταττου σε καλα σημεια,πιο πολυ θα καβλωσει καποιος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα εγω δεν εχω παρει γκομενα η οποια εχει σκουλαρικια στα μουνια και στα κωλια...

ισα ισα εγω μολις την βλεπω ετσι ειπα και πριν μου φαινεται αλητακι και φευγω....

γουσταρω τις πιο υπακουες  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γενικα τα σκουλαρικια που εχουν πανω τους οι γκομενες,ειτε ειναι σε βυζια-μουνια-αφαλο-γλωσσα-χειλια-ματια,τα θεωρω μια βρωμια και μιση επανω τους.σπανια εχει γκομενες που θα τα κανουν απολυμανση σε καθημερινη βαση 1-2 φορες.δεν συζηταω για τις πουτανες,που ενα σκουλαρικι θα το χυσουν καμια 10 πουτσες σε ενα βραδυ.καλο ειναι να αποφευγετε,και να μην θεωρητε απο μερικους κατι το καβλωτικο.
100000 φορες να εχει η γκομενα κανα 2 ταττου σε καλα σημεια,πιο πολυ θα καβλωσει καποιος.

ναι... :think:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μα εγω δεν εχω παρει γκομενα η οποια εχει σκουλαρικια στα μουνια και στα κωλια...

ισα ισα εγω μολις την βλεπω ετσι ειπα και πριν μου φαινεται αλητακι και φευγω....

γουσταρω τις πιο υπακουες  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ναι ρε φιλε αλλά είναι καλό κάποτε να πηγαίνεις λίγο τσίτα τα γκάζια....

να ανακατεύεις που και πού την τράπουλα να μην γίνεται προβλέψιμο το παιχνίδι

και γώ εαν η γκομενά μου μου έλεγε να κάνει πίρσινγκ στο μουνί γλώσσα είτε τατου θα έπαιρνε πόδι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ρε φιλε αλλά είναι καλό κάποτε να πηγαίνεις λίγο τσίτα τα γκάζια....

να ανακατεύεις που και πού την τράπουλα να μην γίνεται προβλέψιμο το παιχνίδι

και γώ εαν η γκομενά μου μου έλεγε να κάνει πίρσινγκ στο μουνί γλώσσα είτε τατου θα έπαιρνε πόδι...

συμφωνω  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

δεν ξέρω είμαι λίγο παράξενος αλλα τέτοιες αναλαμπές τις έχω με τις μαλακείες τα τατού και πίρσινγκ....

αλλά με τίποτα δεν θα μου άρεσε η γκόμενα μου να έβαζε τέτοιες μαλακείες....

θα έπαιρνε πόδι με ταχύτητα e[sup]-[/sup] http://[URL unfurl="true"]www.chemistryland.com/ElementarySchool/BuildingBlocks/ElectronEnterOrbitStatic.jpg[/img[/URL]]

xaxaaxaxxaxaxaaxaxxaxa

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
και λεω εγω τωρα το εξης.
σκεφτειτε ενα μουνοχειλο πληγωμενο,και να κρεμετε ενα σκουλαρικι σαν αρχιδι,για να μην πω κανενα ματωμενο μουνοχειλο και σας ξενερωσω εντελως.
λοιπον μαγκες συνελθετε λιγο,διοτι ολα αυτα ειναι επικινδυνα με τοσες αρρωστιες που κυκλοφορουνε.δεν σημαινει οτι βλεπετε στις τσοντες γινετε και ειναι καλο και να το κανετε.το τι μολυνσεις παθαινουν οι γκομενες με τα σκουλαρικια στο μουνι,μονο αυτες το ξερουν,για κοροιδα τις εχετε να το λενε στο καθενα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
και λεω εγω τωρα το εξης.
σκεφτειτε ενα μουνοχειλο πληγωμενο,και να κρεμετε ενα σκουλαρικι σαν αρχιδι,για να μην πω κανενα ματωμενο μουνοχειλο και σας ξενερωσω εντελως.
λοιπον μαγκες συνελθετε λιγο,διοτι ολα αυτα ειναι επικινδυνα με τοσες αρρωστιες που κυκλοφορουνε.δεν σημαινει οτι βλεπετε στις τσοντες γινετε και ειναι καλο και να το κανετε.το τι μολυνσεις παθαινουν οι γκομενες με τα σκουλαρικια στο μουνι,μονο αυτες το ξερουν,για κοροιδα τις εχετε να το λενε στο καθενα. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

προσπάθησε περισσότερο......... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αρκανς τωρα σε 3-4 μερες ξεκινανε τα χριστουγεννιατικα γαμησια  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και σου λεω , σε γκομενα που χει σκουλαρικι δεν θα μπω.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αρκανς τωρα σε 3-4 μερες ξεκινανε τα χριστουγεννιατικα γαμησια  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και σου λεω , σε γκομενα που χει σκουλαρικι δεν θα μπω.
ποια ειναι τα χριστουγεννιατικα γαμησια?
τι διαφορα εχουν με τα αλλα?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Ειναι σε πιο χαρουμενο κλιμα βρε αδερφε  :2funny:
Θα πηδηξω αγιο βασιλινες  :dancing: :dancing: :dancing:
ενταξει ρε αρχηγε.
οποτε θελεις πηδας αγιο βασιλινες.
φαντασια να εχεις μονο.
και καλοκαιρι το κανεις αυτο αν θελεις.
δηλαδη αμα ντυσεις μια γκομενα κοκκινο αβγο και την γαμησεις μεσα στο δεκεμβριο σε χαλαει?
φαντασου οτι την γαμας και ειναι πασχα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενταξει ρε αρχηγε.
οποτε θελεις πηδας αγιο βασιλινες.
φαντασια να εχεις μονο.
και καλοκαιρι το κανεις αυτο αν θελεις.
δηλαδη αμα ντυσεις μια γκομενα κοκκινο αβγο και την γαμησεις μεσα στο δεκεμβριο σε χαλαει?
φαντασου οτι την γαμας και ειναι πασχα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε εχουν αλλη φαση τα χριστουγεννα... πας στα μπουρδελα
και σε κερνανε μελομακαρονα δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:
να δεις που οσοι κανουμε το ρεβεγιον μας εκει παραμονες...
στο τελος θα μας φωναξουν να βγαλουμε και τιποτα αναμνηστικες φωτογραφιες
μαζι με την τσατσα και τις πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny:

"ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ" "ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!"  :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε εχουν αλλη φαση τα χριστουγεννα... πας στα μπουρδελα
και σε κερνανε μελομακαρονα δικιε μου  :2funny: :2funny: :2funny:
να δεις που οσοι κανουμε το ρεβεγιον μας εκει παραμονες...
στο τελος θα μας φωναξουν να βγαλουμε και τιποτα αναμνηστικες φωτογραφιες
μαζι με την τσατσα και τις πουτανες  :2funny: :2funny: :2funny:

"ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ" "ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!"  :2funny: :2funny: :2funny:
αρχηγε ειμαι σιγουρος οτι αν ντυθεις αγιος βασιλης,και σκασεις στα μπουρδελα τις φυλης,και τα παρεις κατα σειρα,και μοιρασεις κανενα δωρακι στις πουτανες,οχι τιποτα ακριβο,κανενα στυλο-αναπτηρα-καρτα-τετοια πραγματα,ολο και καποια πουτανα θα συγκινηθει και θα γαμησεις τσαμπα,η εστω ενα τσιμπουκι δωρεαν θα σου κανει καμια.ειμαι σιγουρος.
για αρχισε να το σκεφτεσε σοβαρα το θεμα.

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην γαμάτε το θρέντ με μπούρδες

έχετε κάτι άλλο να πείτε για τα πίρσινγκ??????
Τουρμπατε ξανασκεψου το. Δεν ειμαστε για τιποτε malfunction στο intercooler. Αυτο ειναι το συμπερασμα του θρεντ

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Τουρμπατε ξανασκεψου το. Δεν ειμαστε για τιποτε malfunction στο intercooler. Αυτο ειναι το συμπερασμα του θρεντ

λες ρε?????

η πιο σοφή κουβέντα που άκουσα απόψε....

και τα δυο είδη πίρσινγκ μουνί/γλώσσα είναι επικίνδινα λές?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
λες ρε?????

ειπαμε ναι ρε φιλε.ειναι σαν να υπαρχει μια πληγη ανοικτη συνεχως,σε σημεια μαλιστα του σωματος που ειναι εκτεθειμενα συνεχως στο γαμησι.
τωρα αν δεν θελεις να το καταλαβεις,βαλε και εσυ ενα σκουλαρικι πανω στην πουτσα σου,και οταν θα κατουρησεις και θα γαμησεις,ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
(αν εχεις δυναμεις να τις γραψεις ομως). :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ειπαμε ναι ρε φιλε.ειναι σαν να υπαρχει μια πληγη ανοικτη συνεχως,σε σημεια μαλιστα του σωματος που ειναι εκτεθειμενα συνεχως στο γαμησι.
τωρα αν δεν θελεις να το καταλαβεις,βαλε και εσυ ενα σκουλαρικι πανω στην πουτσα σου,και οταν θα κατουρησεις και θα γαμησεις,ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
(αν εχεις δυναμεις να τις γραψεις ομως). :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
λες ρε?????

ε οσο ναναι...Ασε που δε λει να συνωστιζονται τα σπερματοζωαρια σου με τα σπερματοζωαρια αλλων 10 συναθλητων στο κουμπωματακι απο το στρασακι :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom