TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
στο μουνι δεν εχω δει σε προφεσιοναλ ρε τυπε
ετσι κι αλιως τι νοημα θα ειχε οταν το δεις εχεις ηδη πληρωσει
δεν σε πίανω......
στο μουνι δεν εχω δει σε προφεσιοναλ ρε τυπε
ετσι κι αλιως τι νοημα θα ειχε οταν το δεις εχεις ηδη πληρωσει
Sto didymoy 18 kaτω την Τζουλια, ελα σε φτιαξα...ρε στο μουνί πού έχει δεν ξέρετε??????
γιατι να βαλει σκουλαρικι σε ενα μερος που θα της εξασφαλισει μονο πονο και τιποτα αλλο ?δεν σε πίανω......
γιατι να βαλει σκουλαρικι σε ενα μερος που θα της εξασφαλισει μονο πονο και τιποτα αλλο ?
το αντιθετο?λένε πως είναι το αντίθετο όχι πόνος...
το αντιθετο?
δηλαδη τι μπορει να σου προσφερει ενα καρφωμενο μεταλο σε ενα μερος σαν το μουνι
γι αυτο το ειπα τι να πω ρε φιλε γουστα ειναι αυτα εγω δεν τα μπορω. τωρα μια πουτανα γιατι να το βαλει ?τα είδες?
γι αυτο το ειπα τι να πω ρε φιλε γουστα ειναι αυτα εγω δεν τα μπορω. τωρα μια πουτανα γιατι να το βαλει ?
απο τη φωτο συμφωνω αλλα απο κοντα δεν ξερω θα αισθανομουν σαν να γαμαω πρωτη φορατο κλιτοραλ χουντ θέλω εγώ... τα άλλα συμφωνώ αηδιαστικά.....
δεν θα ηξερα πως να φερθω και δεν θα με εφτιαχνε πιστευω δεν ξερω κιολαςαπο τη φωτο συμφωνω αλλα απο κοντα δεν ξερω θα αισθανομουν σαν να γαμαω πρωτη φορα
δεν θα ηξερα πως να φερθω και δεν θα με εφτιαχνε πιστευω δεν ξερω κιολας
δεν ειναι ανωμαλια απλα εγω ειμαι λιγο παραδοσιακος και φοβαμαι το συνδιασμο καυλα και ξενα πραγματα μην παρει και καμια κλιτοριδα στο χεριεγώ είμαι ανώμαλος λέμε....
δεν ειναι ανωμαλια απλα εγω ειμαι λιγο παραδοσιακος και φοβαμαι το συνδιασμο καυλα και ξενα πραγματα μην παρει και καμια κλιτοριδα στο χερι
γαμησα 2 φορες γκομενες με σκουλαρικι στο μουνι.
η μια ητανε μια βουλγαρα βιζιτα(πολυ καλο μουνι),αλλα ειχε στο μουνι 3 χαλκαδες μικρους και με ζαλισε τα αρχιδια να προσεχω.απο γαμησι ξενερωτα γιατι ειχε το χερι τις συνεχως στο μουνι,γιατι φοβοταν μη σκαλωσει κανενα αρχιδι στους χαλκαδες.
η αλλη ειχε σκουλαρικι κανονικο στο μουνι,ενα στρασακι ειχε δηλαδη,αλλα δεν ετρεχε τιποτα,σαν να μην υπηρχε.
οσο για τις πατσαβουρες με τα σκουλαρικια στις γλωσσες και τα σχετικα τις αποφευγω,εντελος.
τι να καβλωσει ρε αρχηγε?σαν να μην υπήρχε???? δεν κάβλωνε όταν της το πείραζες?
εγω δεν γαμησα πουτανα.γαμησα μια συναδελφο!ειχε σκουλαρικι στην γλωσσα!!κοντεψα να λιποθυμησω....περασμενα...