Νέα

Γαμήσατε ποτέ γκόμενα/πουτάνα με piercing στη γλώσσα είτε στο μουνί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γι αυτο το ειπα τι να πω ρε φιλε γουστα ειναι αυτα εγω δεν τα μπορω. τωρα μια πουτανα γιατι να το βαλει ?

το κλιτοραλ χουντ θέλω εγώ... τα άλλα συμφωνώ αηδιαστικά.....

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
δεν ειναι ανωμαλια απλα εγω ειμαι λιγο παραδοσιακος και φοβαμαι το συνδιασμο καυλα και ξενα πραγματα μην παρει και καμια κλιτοριδα στο χερι :2funny:

ρε μην μου λές τέτοια πράματα γιατί φοβάμαι και αύριο δεν θα μπορώ να ενεργήσω...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γαμησα 2 φορες γκομενες με σκουλαρικι στο μουνι.
η μια ητανε μια βουλγαρα βιζιτα(πολυ καλο μουνι),αλλα ειχε στο μουνι 3 χαλκαδες μικρους και με ζαλισε τα αρχιδια να προσεχω.απο γαμησι ξενερωτα γιατι ειχε το χερι τις συνεχως στο μουνι,γιατι φοβοταν μη σκαλωσει κανενα αρχιδι στους χαλκαδες.

η αλλη ειχε σκουλαρικι κανονικο στο μουνι,ενα στρασακι ειχε δηλαδη,αλλα δεν ετρεχε τιποτα,σαν να μην υπηρχε.

οσο για τις πατσαβουρες με τα σκουλαρικια στις γλωσσες και τα σχετικα τις αποφευγω,εντελος.

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γαμησα 2 φορες γκομενες με σκουλαρικι στο μουνι.
η μια ητανε μια βουλγαρα βιζιτα(πολυ καλο μουνι),αλλα ειχε στο μουνι 3 χαλκαδες μικρους και με ζαλισε τα αρχιδια να προσεχω.απο γαμησι ξενερωτα γιατι ειχε το χερι τις συνεχως στο μουνι,γιατι φοβοταν μη σκαλωσει κανενα αρχιδι στους χαλκαδες.

η αλλη ειχε σκουλαρικι κανονικο στο μουνι,ενα στρασακι ειχε δηλαδη,αλλα δεν ετρεχε τιποτα,σαν να μην υπηρχε.

οσο για τις πατσαβουρες με τα σκουλαρικια στις γλωσσες και τα σχετικα τις αποφευγω,εντελος.

:thumbsup: σαν να μην υπήρχε???? δεν κάβλωνε όταν της το πείραζες?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
:thumbsup: σαν να μην υπήρχε???? δεν κάβλωνε όταν της το πείραζες?
τι να καβλωσει ρε αρχηγε?
ενα μικρο στρασακι ητανε σαν αυτα που φορανε στα αυτια,τα πολυ μικρα.ειχε και παχυ μουνοχειλο ηταν σαν να μην υπηρχε.

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
εγω δεν γαμησα πουτανα.γαμησα μια συναδελφο!ειχε σκουλαρικι στην γλωσσα!!κοντεψα να λιποθυμησω....περασμενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom