Πάνω σε αυτό θα σας περιγράψω μια αληθινή ιστορία που έγινε το έτος 2004 στα δικαστήρια όταν πιάστηκε μια Ελληνίδα για πορνεία. Η εν λόγω «κύρια» ήτανε 33 Μάιων έκανε βίζιτες σε πόλη της Νότιας Ελλάδας και είχε καταγωγή από Μακεδονία.
Πιάστηκε επ? αυτοφώρω από την Ελληνική Αστυνομία ο Μπάτσος την συνέλαβε αφού έκανε σεξ μαζί της.
Στο δικαστήριο ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος
Η πρόεδρος: Γιατί ασκούσατε το επάγγελμα της εταίρας
Η κατηγορουμένη: Μα για τι άλλο κύρια Πρόεδρος, για τα xρήματα.
Η πρόεδρος: Με αυτό που λέτε υποβιβάζεται την γυναίκα ως φύλλο και ως άνθρωπο.
Η κατηγορουμένη: Μα τι λέτε, κύρια πρόεδρος δεν γνωρίζετε ότι οι μισές γυναίκες είναι πόρνες και οι άλλες μισές θέλουν να γίνουν.
Μέσα στο δικαστήριο επικράτησε μια σιωπή (από αυτήν την απάντηση).
Η πρόεδρος δεν ήξερε τι να πει και τι να κάνει?????.
Όταν κατάφερε να μιλήσει είπε
Η πρόεδρος: Γνωρίζετε ότι πρέπει να έχετε άδεια για αυτό το επάγγελμα;
Η κατηγορουμένη: Πέστε μου τα δικαιολογητικά που χρειάζονται να βγάλω μια. άδεια και αύριο αν είναι δυνατόν. Έχω ζητήσει να βγάλω από τις Αστυνομικές Αρχές αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Όσο για τον Αστυνομικό που με συνέλαβε ο άνθρωπος είναι άνανδρος, λιγούρης, ανέραστος και δεν τον θεωρώ άνδρα γιατί ενώ μπορούσε να με συλλάβει, αφού πρώτα πήρα τα λεφτά αυτός έκανε σεξ μαζί μου και μετά προχώρησε στην σύλληψη.
Η ποινή που τις επέβαλλε το δικαστήριο στην παραπάνω «κύρια» ήταν έξι μήνες με αναστολή
Η «κύρια» είπε πολλά και για τους μπάτσους βγαίνοντας από τα δικαστήρια και τους εβρίζε . Έλεγε ότι κυνηγάνε τις βιζιτούδες και ειδικά για τις αλλοδαπές όχι βεβαία για το καλο της κοινωνίας αλλά γιατί δεν μπορούν να κυνηγήσουν κανένα άλλο εγκληματία. Ότι είναι λιγούρα, άνανδροι, κάτω από την στολή της εξουσίας προσπαθούν να πηδήξουν καμία γκόμενα και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θέμα συζήτησης για άλλο θέμα. Οι μπάτσοι που την άκουγαν έπεσαν σε σιωπή ιχθύος.
Τα συμπεράσματα δικά σας αγαπητοί συμπολεμιστές