Νέα

Γαμημένη Υποκρισία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kakoslikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 333
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πώς μου' ρθε, αλλά τα γράφω πριν φύγω για τη δουλειά. Χθες το βράδυ είμαστε μια παρέα οι πιο πολλοί ζευγάρια και συζητάμε για άσχετα. Ξαφνικά μια κοπέλα αρχίζει να μιλάει για εκείνα τα μέρη που πηγαίνουν άντρες για "μασάζ" και τελικά πηδάνε παλιογυναίκες και ρε παιδιά δεν το ξέρατε υπάρχουν τέτοια μέρη και ποιός σωστός και άντρας καταδέχεται να πηδάει Αλβανίδες και Ρωσίδες κλπ. Με έπιασε εμετός παίδες βασικά όχι για το παραμύθι του καλού παιδιού που πρέπει να είναι με την κοπέλα του, τη γυναίκα του και μετά σπίτι - δουλειά - εκκλησία, αλλά γιατί εγώ σε αυτά τα μέρη καμιά φορά βρήκα γυναίκες που ήταν και γαμώ χαρακτήρες, ακομπλεξάριστες και ικανές να σε φτιάξουν ως άντρα και άνθρωπο με 50 ? (που γιατί να ντρέπομαι γαμώ την πουτάνα μου να τα δώσω ; Δεν θα δώσω 1000 ? να πηδήξω καμιά ξενέρωτη βορειοπροαστίτισα ;). Αυτά καλημέρα.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πιστεύω ότι ζηλεύουν τις γυναίκες που πληρώνονται για να κάνουν σεξ.Αυτό συμβαίνει γιατί κατά βάθος μέσα τους θέλουν και αυτές να κάνουν το ίδιο.
Γιατί όλες είναι πουτάνες.
Και αυτές που δεν πληρώνονται οι χειρότερες.
Πιστεύουν ότι κάνουν φιλανθρωπίες.

Επισκέπτης
Ζηλεύουν επειδή υπάρχουν γυναίκες,που οι άντρες δε διστάζουν να τις πληρώσουν για να κάνουν μαζί τους sex.Η αξία τους που απεικονίζεται σε χρηματικές μονάδες τις τρελαίνει.Και η κάθε κάρια,αν της τάξεις μια βόλτα άνευ ορίου στο κοσμηματοπωλείο του Ζωλώτα ή του Λαλαούνη,θα σού κάνει γαμήσι επιπέδου πορνόσταρ!Γιατί τότε θα νιώσει "ακριβή" και "πολύτιμη".Ε τί,με έναν καφέ αξίας 4-5? θα την πηδήξεις;Τί είναι,κουρέλι;

Επισκέπτης
Οι γυναίκες έχουν ένα πολύ μεγάλο κόμπλεξ που στο τέλος τις κάνει δυστυχισμένες: Θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ΑΥΤΗ και καμία άλλη. Γι' αυτό και δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα το γεγονός ο άντρας τους/γκόμενός τους να πάει με μία άλλη, είτε είναι μια κοπέλα που γνώρισε είτε μια πουτάνα σε μασατζίδικο/μπουρδέλο. Δεν είναι όπως είμαστε εμείς. Εμένα προσωπικά στα παπάρια μου αν κάποιος άλλος είναι ωραιότερος από μένα, πιο πουτσαράς από μένα και με πιο "φέτες" κοιλιακούς από μένα. Μαγκιά του και καλά μουνιά στην πούτσα του! Υπάρχουν 2 λέξεις μαγικές! Αυτοπεποίθηση και ανασφάλεια. Την αυτοπεποίθηση την έχει ο άντρας (και όχι η γυναίκα) και την ανασφάλεια που την έχει η γυναίκα και δεν την έχει ο άντρας. Η γυναίκα πάντα θέλει να αισθάνεται ότι είναι μοναδική. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει την ατάκα "εγώ δεν είμαι έτσι, είμαι διαφορετική!". Φούτσες! Τα λέει για να πείσει τον εαυτό της. Ναι, εμείς το παραδεχόμαστε ρε παιδί μου: Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι κι έτσι μας αρέσει. ʼντε βάλε γυναίκα να παραδεχτεί ότι κι αυτές είναι όλες ίδιες! Θα χάσεις τον χρόνο σου  :jerking: Και για αυτό έχουν όλες αυτές τις αναταραχές ορμονών, ειδικά όταν έχουν περίοδο (δεν μπορούν κατά κανόνα να πηδηχτούν) ή όταν είναι γκαστρωμένες (παίρνουν κιλά, αισθάνονται άσχημες και τρελαίνονται).

Επισκέπτης
ειδικά όταν έχουν περίοδο (δεν μπορούν κατά κανόνα να πηδηχτούν) ή όταν είναι γκαστρωμένες (παίρνουν κιλά, αισθάνονται άσχημες και τρελαίνονται).

Και χαλάνε μια περιουσία στα κομμωτήρια,και μετά από λίγες ώρες πάλι χάλια είναι :)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και που να δείτε τι γίνεται όταν 40ρίσουν που αρχίζουν οι ανασφάλειες.. τότε να δείτε πρήξιμο αρχιδια που κάνουν

Επισκέπτης
και που να δείτε τι γίνεται όταν 40ρίσουν που αρχίζουν οι ανασφάλειες.. τότε να δείτε πρήξιμο αρχιδια που κάνουν
ποτε??????????????? Στα 40 ???????? Μπααααααααα......εγω στη θεση σου θα εβαζα 28+........απ τη στιγμη που μια γκομενα το βαλει σκοπο να παντρευτει...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
δεν μιλάω για ανύπαντρες για παντρεμένες μιλάω

Επισκέπτης
εεεε....τοτε ας το κανουμε στα 30....τοτε μια γκομενα ή ειναι παντρεμενη ή μενει στο ραφι (με τους δονητες παρεα...)...ή εστω εχει πολυυυυ σοβαρη σχεση.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Και χαλάνε μια περιουσία στα κομμωτήρια,και μετά από λίγες ώρες πάλι χάλια είναι :)

Έχω δικό μου παράδειγμα για αυτό επειδή η γυναίκα μου είναι έγγυος (πατήσαμε τον ένατο, όπου να 'ναι γεννάει). Και μερικές φορές την πιάνουν τόσες τρομερές ανασφάλειες ακριβώς για αυτό τον λόγο... από εκεί που ήταν 52 κιλά, τώρα έχει πατήσει τα 67. Έχει μαζέψει (και εξακολουθεί να μαζεύει) σχεδόν ΟΛΑ τα dvd γυμναστικής από διάφορα περιοδικά και μόλις γεννήσει μου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πέσει τρομερή δίαιτα στο σπίτι και ότι αν θέλω κάτι "λιπαρό" να φάω να πάω να φάω έξω!!! Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν με χαλάει και ιδιαίτερα... αφενός θα μου γίνει πάλι στυλάκι όπως μου αρέσει και αφετέρου θα ήθελα να χάσω κι εγώ 5-6 κιλάκια κι είναι ευκαιρία τώρα!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Ετσι ειναι οι γυναικες οταν ειναι αδεσμευτες ή στην αρχη της σχεσης ειναι χαχαχαχουχουχου. μετα απο λιγα χρονια αλλαζει το πραγμα. Δηλαδη οταν η κοπελα εχει τον γκομενό της μπροστα τη περιμενες να πει?? μπραβο στα παιδια που πηδανε στα μπουρδελα και στα μασατζιδικα, γιατι δεν πας και εσύ Θαναση μου???  

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ʼντε και ο Liomas στο bourdela fathers club!!!!! Με το καλό εύχομαι φίλε μου.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Re Lioma γιος ή κόρη σου έρχεται; Αντε με το καλό!

Επισκέπτης
Γιος είναι και πουτσαράς κιόλας!!!!  :grin:

Θα του μάθω τα "κόλπα" όταν έρθει η ώρα ;)

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Πάνω σε αυτό θα σας περιγράψω μια αληθινή ιστορία που έγινε το έτος 2004 στα δικαστήρια όταν πιάστηκε μια Ελληνίδα για πορνεία. Η εν λόγω «κύρια» ήτανε 33 Μάιων έκανε βίζιτες σε πόλη της Νότιας Ελλάδας και είχε καταγωγή από Μακεδονία.
Πιάστηκε επ? αυτοφώρω από την Ελληνική Αστυνομία ο Μπάτσος την συνέλαβε αφού έκανε σεξ μαζί της.   
Στο δικαστήριο ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος
Η πρόεδρος: Γιατί ασκούσατε το επάγγελμα της εταίρας
Η κατηγορουμένη: Μα για τι άλλο κύρια Πρόεδρος, για τα xρήματα.
Η πρόεδρος: Με αυτό που λέτε υποβιβάζεται την γυναίκα ως                φύλλο και ως άνθρωπο.
Η κατηγορουμένη: Μα τι λέτε, κύρια πρόεδρος δεν γνωρίζετε ότι οι μισές γυναίκες είναι πόρνες και οι άλλες μισές θέλουν να γίνουν.  :grin: :headbang:
Μέσα στο δικαστήριο επικράτησε μια σιωπή (από αυτήν την απάντηση).
Η πρόεδρος δεν ήξερε τι να πει και τι να κάνει?????.
Όταν κατάφερε να μιλήσει είπε
Η πρόεδρος: Γνωρίζετε ότι πρέπει να έχετε άδεια για αυτό το επάγγελμα;
Η κατηγορουμένη: Πέστε μου τα δικαιολογητικά που χρειάζονται να βγάλω μια. άδεια και αύριο αν είναι δυνατόν. Έχω ζητήσει να βγάλω από τις Αστυνομικές Αρχές αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Όσο για τον Αστυνομικό που με συνέλαβε ο άνθρωπος είναι άνανδρος, λιγούρης, ανέραστος και δεν τον θεωρώ άνδρα γιατί ενώ μπορούσε να με συλλάβει, αφού πρώτα πήρα τα λεφτά αυτός έκανε σεξ μαζί μου και μετά προχώρησε στην σύλληψη.   

Η ποινή που τις επέβαλλε το δικαστήριο στην παραπάνω «κύρια»  ήταν έξι μήνες με αναστολή

Η «κύρια» είπε πολλά και για τους μπάτσους βγαίνοντας από τα δικαστήρια και τους εβρίζε . Έλεγε ότι κυνηγάνε τις βιζιτούδες και ειδικά για τις αλλοδαπές όχι βεβαία για το καλο της κοινωνίας αλλά γιατί δεν μπορούν να κυνηγήσουν κανένα άλλο εγκληματία. Ότι είναι λιγούρα, άνανδροι, κάτω από την στολή της εξουσίας  προσπαθούν να πηδήξουν καμία γκόμενα και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θέμα συζήτησης για άλλο θέμα. Οι μπάτσοι που την άκουγαν έπεσαν σε σιωπή ιχθύος.

Τα συμπεράσματα δικά σας  αγαπητοί συμπολεμιστές

Επισκέπτης
Πάνω σε αυτό θα σας περιγράψω μια αληθινή ιστορία που έγινε το έτος 2004 στα δικαστήρια όταν πιάστηκε μια Ελληνίδα για πορνεία. Η εν λόγω «κύρια» ήτανε 33 Μάιων έκανε βίζιτες σε πόλη της Νότιας Ελλάδας και είχε καταγωγή από Μακεδονία.
Πιάστηκε επ? αυτοφώρω από την Ελληνική Αστυνομία ο Μπάτσος την συνέλαβε αφού έκανε σεξ μαζί της.   
Στο δικαστήριο ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος
Η πρόεδρος: Γιατί ασκούσατε το επάγγελμα της εταίρας
Η κατηγορουμένη: Μα για τι άλλο κύρια Πρόεδρος, για τα xρήματα.
Η πρόεδρος: Με αυτό που λέτε υποβιβάζεται την γυναίκα ως                φύλλο και ως άνθρωπο.
Η κατηγορουμένη: Μα τι λέτε, κύρια πρόεδρος δεν γνωρίζετε ότι οι μισές γυναίκες είναι πόρνες και οι άλλες μισές θέλουν να γίνουν.  :grin: :headbang:
Μέσα στο δικαστήριο επικράτησε μια σιωπή (από αυτήν την απάντηση).
Η πρόεδρος δεν ήξερε τι να πει και τι να κάνει?????.
Όταν κατάφερε να μιλήσει είπε
Η πρόεδρος: Γνωρίζετε ότι πρέπει να έχετε άδεια για αυτό το επάγγελμα;
Η κατηγορουμένη: Πέστε μου τα δικαιολογητικά που χρειάζονται να βγάλω μια. άδεια και αύριο αν είναι δυνατόν. Έχω ζητήσει να βγάλω από τις Αστυνομικές Αρχές αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Όσο για τον Αστυνομικό που με συνέλαβε ο άνθρωπος είναι άνανδρος, λιγούρης, ανέραστος και δεν τον θεωρώ άνδρα γιατί ενώ μπορούσε να με συλλάβει, αφού πρώτα πήρα τα λεφτά αυτός έκανε σεξ μαζί μου και μετά προχώρησε στην σύλληψη.   

Η ποινή που τις επέβαλλε το δικαστήριο στην παραπάνω «κύρια»  ήταν έξι μήνες με αναστολή

Η «κύρια» είπε πολλά και για τους μπάτσους βγαίνοντας από τα δικαστήρια και τους εβρίζε . Έλεγε ότι κυνηγάνε τις βιζιτούδες και ειδικά για τις αλλοδαπές όχι βεβαία για το καλο της κοινωνίας αλλά γιατί δεν μπορούν να κυνηγήσουν κανένα άλλο εγκληματία. Ότι είναι λιγούρα, άνανδροι, κάτω από την στολή της εξουσίας  προσπαθούν να πηδήξουν καμία γκόμενα και πολλά άλλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θέμα συζήτησης για άλλο θέμα. Οι μπάτσοι που την άκουγαν έπεσαν σε σιωπή ιχθύος.

Τα συμπεράσματα δικά σας  αγαπητοί συμπολεμιστές
τα συμπερασματα φιλε  allen221 ειναι εδω κ πολλααααααα χρονια γνωστα...
1.οι μπατσοι δν ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ κανονικα...γι αυτο κ νομιζουν οτι ΓΑΜΑΝΕ με το γκλοπ...
2.ολες οι γκομενες εξιταρωνται απ το χρημα κ τωρα με τα ευρω....με τα πρασινα χαρτονομισματα κ πανω....
3.καθε βραδυ στα κρατητηρια φαινεται η ''καλη'' δουλεια των μπατσων....

Επισκέπτης
Οι γυναικίες ανασφάλειες και η ματαιοδοξία τους σε συνδιασμό με τα σκατα που εχουν αντι εγκεφάλου (οι περισσότερες) ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ υλικό για να διαμορφώσουμε τη στρατηγικη μας γα να τις ξεσκίζουμε, ομορφα και ωραία! Μην το ξεχνατε αυτό! Ας τις έχουν λοιπον και ας τις χαιρονται! :dancing:

athensfreelove

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καταπληκτικη κοσμοθεωρια απ οτι φαινετε εχεις γνωρισει πολυ καλα το γυναικειο φυλο και την γυναικεια ψυχολογια....ειδικα αυτα περι ορμονων ειναι μια απολυτα γυναικεια και αν μη τι αλλο επιστημονικη προσεγγιση στο θεμα τις περιοδου...αντρικες παπαριες που ανετα μπορω να δεχτω απο πιτσιρικαδες αλλα απο υποτιθετε ενηλικες...τι να πω?θα πω απλα πηγαινε συζητα το θεμα με την μαμα σου και μας λες μετα περι γαμημενης υποκρισιας
Οι γυναίκες έχουν ένα πολύ μεγάλο κόμπλεξ που στο τέλος τις κάνει δυστυχισμένες: Θέλουν να πιστεύουν ότι είναι ΑΥΤΗ και καμία άλλη. Γι' αυτό και δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα το γεγονός ο άντρας τους/γκόμενός τους να πάει με μία άλλη, είτε είναι μια κοπέλα που γνώρισε είτε μια πουτάνα σε μασατζίδικο/μπουρδέλο. Δεν είναι όπως είμαστε εμείς. Εμένα προσωπικά στα παπάρια μου αν κάποιος άλλος είναι ωραιότερος από μένα, πιο πουτσαράς από μένα και με πιο "φέτες" κοιλιακούς από μένα. Μαγκιά του και καλά μουνιά στην πούτσα του! Υπάρχουν 2 λέξεις μαγικές! Αυτοπεποίθηση και ανασφάλεια. Την αυτοπεποίθηση την έχει ο άντρας (και όχι η γυναίκα) και την ανασφάλεια που την έχει η γυναίκα και δεν την έχει ο άντρας. Η γυναίκα πάντα θέλει να αισθάνεται ότι είναι μοναδική. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει την ατάκα "εγώ δεν είμαι έτσι, είμαι διαφορετική!". Φούτσες! Τα λέει για να πείσει τον εαυτό της. Ναι, εμείς το παραδεχόμαστε ρε παιδί μου: Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι κι έτσι μας αρέσει. ʼντε βάλε γυναίκα να παραδεχτεί ότι κι αυτές είναι όλες ίδιες! Θα χάσεις τον χρόνο σου  :jerking: Και για αυτό έχουν όλες αυτές τις αναταραχές ορμονών, ειδικά όταν έχουν περίοδο (δεν μπορούν κατά κανόνα να πηδηχτούν) ή όταν είναι γκαστρωμένες (παίρνουν κιλά, αισθάνονται άσχημες και τρελαίνονται).

Επισκέπτης
καταπληκτικη κοσμοθεωρια απ οτι φαινετε εχεις γνωρισει πολυ καλα το γυναικειο φυλο και την γυναικεια ψυχολογια....ειδικα αυτα περι ορμονων ειναι μια απολυτα γυναικεια και αν μη τι αλλο επιστημονικη προσεγγιση στο θεμα τις περιοδου...αντρικες παπαριες που ανετα μπορω να δεχτω απο πιτσιρικαδες αλλα απο υποτιθετε ενηλικες...τι να πω?θα πω απλα πηγαινε συζητα το θεμα με την μαμα σου και μας λες μετα περι γαμημενης υποκρισιας

OK, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το άλλο: Ίσως κι εσύ πρέπει να συζητήσεις με την μαμά σου το ίδιο θέμα. Από ότι βλέπω πάντως στα posts των χρηστών, οι περισσότεροι είναι της ίδιας άποψης. Φυσικά όμως εσύ μπορείς να λες ότι "πολλοί είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθος!!!".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom