Νέα

Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα τον χώσετε τη μεγάλη Παρασκευή?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλη Ανασταση Δαναη καλο Πασχα
Γεια σου  σου βρε Γιωργο μου....  νασε καλα... θα εχει και ωραιο καιρο... σουπερ θα περασουμε ολα μας.... πανε τα καημενα τα αρνακια
Καλη  Ανασταση....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου  σου βρε Γιωργο μου....  νασε καλα... θα εχει και ωραιο καιρο... σουπερ θα περασουμε ολα μας.... πανε τα καημενα τα αρνακια
Καλη  Ανασταση....
Σιγουρα θα περασουμε καλα αμα δεν κανει ο καιρος καποιο γυρισμα
τι αρνακια τι κατσικακια τιποτα δεν εμεινε

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τελικα εσυ γαμασ Μ.Παρασκευη???
warnban.gif
 [/color[/URL]]
Τι εγινε ρε τυπα σε ξερω???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αμαν με αυτες της προκαταλήψεις ακουω μερικους χριστιανολαγνους να λενε,οχι επισκεψεις την μ.παρασκευη,οχι σεξ,οχι φιλια,οχι το οχι το αλλο εχει τυχει να τραβηξω μαλακεια μ.παρασκευη πριν κανα 2-3 χρόνια και το ειπα σε εναν φιλο μου ο οποιος ειναι χριστιανος με το ονομα και με εβρηζε δλδ δεν μας γαματε λεω εγω εχουμε τα δικα μας και εχουμε της παπαριες οποιος πιστευει εχει τον θεο μεσα στην καρδια και την συνείδηση του και οχι στο να απεχει απο καποιες καθημερινες συνηθειες την μ.παρασκευη  :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αμαν με αυτες της προκαταλήψεις ακουω μερικους χριστιανολαγνους να λενε,οχι επισκεψεις την μ.παρασκευη,οχι σεξ,οχι φιλια,οχι το οχι το αλλο εχει τυχει να τραβηξω μαλακεια μ.παρασκευη πριν κανα 2-3 χρόνια και το ειπα σε εναν φιλο μου ο οποιος ειναι χριστιανος με το ονομα και με εβρηζε δλδ δεν μας γαματε λεω εγω εχουμε τα δικα μας και εχουμε της παπαριες οποιος πιστευει εχει τον θεο μεσα στην καρδια και την συνείδηση του και οχι στο να απεχει απο καποιες καθημερινες συνηθειες την μ.παρασκευη  :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν κοβεται το χουι ε;.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αμαν με αυτες της προκαταλήψεις ακουω μερικους χριστιανολαγνους να λενε,οχι επισκεψεις την μ.παρασκευη,οχι σεξ,οχι φιλια,οχι το οχι το αλλο εχει τυχει να τραβηξω μαλακεια μ.παρασκευη πριν κανα 2-3 χρόνια και το ειπα σε εναν φιλο μου ο οποιος ειναι χριστιανος με το ονομα και με εβρηζε δλδ δεν μας γαματε λεω εγω εχουμε τα δικα μας και εχουμε της παπαριες οποιος πιστευει εχει τον θεο μεσα στην καρδια και την συνείδηση του και οχι στο να απεχει απο καποιες καθημερινες συνηθειες την μ.παρασκευη   :jerking: :jerking: :jerking:
είσαι απόλυτα σωστόςςςςςς+1000 :rockon:
ο φίλος σου μάλλον είναι από αυτούς που αρέσκονται στους φαρισαϊσμούς....όλα στη ψυχή μας είναι και όχι στις συνήθειες μας.είναι αμαρτία π.χ κάποιος να τραβήξει μαλακία τη Μ.Εβδομάδα και όχι αν είναι σκατάνθρωπος τις άλλες μέρες του έτους ε?....εγώ δε πηγαίνω καθόλου στην εκκλησία εδώ και χρόνια για αυτό ακριβώς αλλά τα λόγια του Ιησού προσπαθώ όσο μπορώ  να τα ακολουθώ γτ όντως είναι σωστά....όλα τα άλλα είναι ανόητες τυπικούρες.ο ίδιος ο Ιησούς είπε ότι οι Φαρισαίοι ήταν σαν τάφοι...απ'έξω γυαλισμένι και καθαροί αλλά από μέσα σάπιοι....και ερωτώ ποιοι είναι οι σημερινοί Φαρισαίοι??? :dancing: :dancing:....batmanthimos?????ρε ουστ στους καριόληδες

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.872
Πόντοι
11.585
:offtopic:
Εγω προτεινα σε ενα φιλαρακι κοληταρι μετα την ανασταση μιας μηναμε ξεκρεμαστοι φετος, να παμε κανα στριπτιτζαδικο να ποιασουμε κανα βυζακι κανα κωλαρακι και μου απαντησε καταπληκτος...
Οχι Μ.Σαββατο αμαρτια.!!! :S Παμε καπου αλλου...
Και του απανταω, αμαρτια ειναι να πας σε κανα μπουζουκτσιδικο, να βλεπεις ολα τα ξεκολα και να μην μπορεις να τα χουφτωσεις κιολας.!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενταξει μην το παρακανουμε ουτε και εγω ειμαι φαν τις εκκλησιας αλλα για ενα βραδυ ενοοω της Μ.Παρασκευης αν δεν το κανουμε δεν νομιζω να τρεχει κατι, αλλα πρεπει να το το αισθανομαστε και οχι γιατι μας το επιβαλουν οι μαυροφοροι!!!!!!!

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
κ τί ειμαστε? σαν τους εβραίους?
μην κανεις...
μην κλάσεις
μην...μην... το Σαββατο?

όπως νιώθει κανείς  :rockon:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
εγω παντως το βραδυ της Μεγαλης Παρασκευης γαμησα 2 φορες. Μια σε στουντιο και στα καπακια πηρα μια απο Σολωνος που την ειχα μπανισει νωριτερα και με ειχε καβλωσει  :2funny: :2funny:

νομιζω ειναι πληρως μεσα στο πνευμα του χριστιανισμου και των ημερων οι πουτανες, αφου δινουμε τα λεφτα μας σε καποιους που τα εχουν περισσοτερη αναγκη.

"ο εχων 2 50ευρα να δινει το 1". εγω επειδη ειμαι καλος χριστιανος τα εδωσα και τα 2 και εμεινα ρεστος  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εγω παντως το βραδυ της Μεγαλης Παρασκευης γαμησα 2 φορες. Μια σε στουντιο και στα καπακια πηρα μια απο Σολωνος που την ειχα μπανισει νωριτερα και με ειχε καβλωσει  :2funny: :2funny:

νομιζω ειναι πληρως μεσα στο πνευμα του χριστιανισμου και των ημερων οι πουτανες, αφου δινουμε τα λεφτα μας σε καποιους που τα εχουν περισσοτερη αναγκη.

"ο εχων 2 50ευρα να δινει το 1". εγω επειδη ειμαι καλος χριστιανος τα εδωσα και τα 2 και εμεινα ρεστος  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

εχεις εξασφαλισμενη θεση στον παραδεισο φιλε μετα απ αυτο αχαχαχαχαχαχαχα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μέρες που είναι πρέπει να δίνουμε και να παίρνουμε αγάπη.Ως γνωστόν όμως και στην εκκλησία να πας κάποια στιγμή θα βγει ο δίσκος

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Ρε παιδια δεν μπορειται να μεινεται μια μερα απο τις 365 χωρις να γαμησετε???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν βρούμε, όχι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.308
Πόντοι
7.885
Πέρυσι είχα γαμήσει την Μ.Παρασκευή στο Φ134 γύρω στις 20:00.Ήταν ένα ωραίο κοκκινομάλικο ρουμανάκι το οποίο και έσκισα  :knockinb: :zfuck: από τον περιορισμό και μόνο των προηγούμενων ετών που κάποιοι (γονείς,φίλοι) με απότρεψαν να το κάνω :2funny: :2funny:.Στο γυρισμό για το σπίτι με ''έκοψε'' ο επιτάφιος τον οποίο είχα σχεδόν ξεχάσει ότι βγαίνει εκείνη την ημέρα :idiot: :think:.Μέσα στην Μ.Εβδομάδα είχα 3 φορές 24ωρη βάρδια :jerking:,άντε να θυμάμαι μετά πότε ήταν Μ.Εβδομάδα και πότε Πάσχα :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom