Νέα

Γαμάτε τη Μεγάλη Παρασκευή;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Touloumbas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα τον χώσετε τη μεγάλη Παρασκευή?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλαράκι δε θα συνεχίσω την κόντρα μαζί σου.
Πέντε κουβέντες ακόμα θα σου πω και καλή ανάσταση.....
Δεν ξέρω τι σου λείπει και προσωπικά δε με ενδιαφέρει.
Κακία δεν έχω γιατί προσωπικά δε μου λείπει τίποτα.
Εάν θυμάσαι η κόντρα μας ξεκίνησε γιατί μίλησες για εγκράτεια την Μ.Π.
και γω σου είπα ξεκόλλα και σκίσε αβέρτα κουβέρτα.
Αυτό είναι λοιπόν το κόμπλεξ μου;
Ποσώς με ενδιαφέρει εάν χαλάς και συ και ο βάσος και δεν ξέρω γω ποιός άλλος εδώ μέσα όλο σας το μισθό σε στούντια, πουτάνες, στριπ και ότι άλλο έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα.
Δεν είμαι ούτε θρήσκος, ούτε παρθενοπιπίτσα ούτε χριστιανός.
Λέμε καμμιά μαλακία, περνάει η ώρα και όλα καλά.
Τώρα δε νομίζω να σε χαλάει που εγώ (ακόμα και αν δε με πειράζει να το κάνουν άλλοι) δεν θέλω να γαμάω επί πληρωμή. Δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής το μουνί το είχα απλόχερα (ακόμα και αυτό που άλλοι το χρυσοπλήρωναν) όχι γιατί είμαι ο Μπραντ Πιτ, ούτε γιατί είμαι ζάμπλουτος. Μπορεί να είναι από κωλοφαρδία, από χαρακτήρα, από καλό μπλα μπλα, από συναναστροφές, ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Από κει και πέρα το ότι έχω γαμήσει και στριπερ τζάμπα δε νομίζω εσένα να σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο ευγενές σπορ των στούντιο.

Υ.Γ.
Οτι μπορείς να βρεις τζάμπα δεν νομίζω ότι αξίζει να το πληρώνεις. Εσύ μπορείς βεβαίως να πληρώνεις το μουνί όσο θέλεις. Η αρχική μου ένσταση είναι πως η εγκράτεια δεν μπορεί να είναι επιλεκτική ούτε να τη θυμόμαστε όταν είναι Μεγάλη Παρασκευή........ :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
περσονα εγω δεν πηρα θεση στη κοντρα που εχετε,και ο λογος ειναι οτι δεν με ενδιαφερει το θεμα συζητησης που εχετε επιλεξει!απλα σου λεω να μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους που προσβαλουν τον αλλον!

Επισκέπτης
χαλαρωστε ρε παλλικαρια,τι εχετε να χωρισετε?Δυο  μερες την ιδια καραμελα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα εγω δεν πηρα θεση στη κοντρα που εχετε,και ο λογος ειναι οτι δεν με ενδιαφερει το θεμα συζητησης που εχετε επιλεξει!απλα σου λεω να μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους που προσβαλουν τον αλλον!
πάλι τα ίδια....
Ρε παλλικάρι μιλάμε την ίδια γλώσσα ή να αρχίσουμε τη ρώσσικη;;;... Σου κάνω παράθεση με ευθεία προσβολή από το φιλαράκι σου και συ επιμένεις..... Ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε.....

Επισκέπτης
πάλι τα ίδια....
Ρε παλλικάρι μιλάμε την ίδια γλώσσα ή να αρχίσουμε τη ρώσσικη;;;... Σου κάνω παράθεση με ευθεία προσβολή από το φιλαράκι σου και συ επιμένεις..... Ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε.....
1ον)γυρνα 2 σελιδες πισω και κοιτα τι εχεις γραψει!
2ον)το οτι σου λεω να μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους για αλλα μελη,εσυ το εκλαμβανεις ως στηριξη στον νικ?
3ον)οχι περσονα δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα,γιατι πολυ απλα δεν εισαι ικανος να συζητησεις!
4ον)τσακωνεστε σαν μικρα παιδια για ενα θεμα που ειναι υποκειμενικο!

Επισκέπτης
και οριστε ενα χαρακτηριστικο σου ποστ!

Στ αρχίδια μου τα δυό τι πιστεύεις.
Τώρα ειδικά σε άτομα σαν του λόγου σου που μιλούν για εγκράτεια και η πλειονότητα των ποστ αναφέρεται σε σουλάτσες πέρα δώθε στη Φυλής μπορούν να μου δώσουν μια εικόνα για τον ποιός είναι κομπλεξικός.
Εχω τσακωθεί με πολλούς, αλλά δόξα τω Θεώ δεν έχω τσακωθεί με το μουνί και το θηλυκό γενικότερα. Πήγαινε να βγάλεις τη χολή σου στις πουτάνες που πληρώνεις για να γαμήσεις.
Δε σου φταίει κανείς εάν είσαι άσχημος, κοντός χοντρός, δειλός, ή ότι άλλο εν πάση περιπτώσει είσαι.

Και εάν θες να γαμήσεις τζάμπα σε στριπ να στείλεις εσύ πμ.... Η μήπως θέλεις ρε τεράστιε να αρχίσουμε να σου πληρώνουμε και τις πουτάνες που γαμείς;

Υ.Γ.
Η ζωή είναι άδικη. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσεις να το αποδέχεσαι. The Birdman

Επισκέπτης
ρε ΟΧΙΑ, έτσι του παν η μαμά, ο μπαμπάς, ο παππούς, ο δάσκαλος. Εν πάση περιπτώσει έτσι συνήθισε από μικρός.......
Βεβαίως έχει περιορίσει αυθαιρέτως τη Μεγάλη Εβδομάδα σε Μεγάλη Μέρα, καθώς την Μ. Τετάρτη είχε στουντιότσαρκα με πλήρη ενημέρωση....

Μ αρέσει η ηθική ελαστικότητα και γενικώς τα ξεχειλώματα..... Στο ένα θρεντ είμαστε Χριστιανοί Μεγάλη Παρασκευή και στο άλλο γινόμαστε Αρχιερείς του Πληρωμένου Ερωτα.....
Σήμερα βέβαια είναι Μεγάλη Παρασκευή........

Ουφ εγω παντως για να ειμαι σιγουρος οτι σημερα δεν θα κανω καμια ατασθαλια εριξα πριν περασει η 12 τα μεσανυκτα χθες μερικες μαλακιες και πιστευω να αντεξω μεχρι αυριο.

Ερωτηση κρισεως
Μολις περασει η 12 σημερα μετα την Ανασταση μπορω να παω καμια τσαρκα η εστω να ριξω καμια μαλακια? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
[move][size=14pt]nick025 + 1personanongrata= L.F.E. :2funny: :rockon:[/size][/move]

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
περσόνα, δε διαφωνώ με αυτά που λες σε αρκετά σημεία..
ο τρόπος σου όμως είναι
λάθος και είσαι αρκετά εριστικός. 
μην ανησυχείς δε μου λείπει κάτι το ιδιαίτερο..  ;) 
χθες μου είπε ένα φιλαράκι
που βγήκε για ποτό ότι όλοι είχαν βγει έξω σαν να ήταν
μία απλή καθημερινή μέρα..
εγώ μπορεί να μην πιστεύω αλλά αυτή
την ισοπέδωση και τον υποτιθέμενο
προοδευτικό κοσμικό [και καλά] χαρακτήρα που πάνε να πλασάρουν 
δεν τον γουστάρω!
προωθείται κατά τη γνώμη μου αυτή η αντίληψη [της υποτιθέμενης αθεϊας που
δε συμμορφώνεται με τα τυπικά της εκκλησίας] 
για άλλους σκοπούς... τελος παντων.. η κουβεντα αυτή ειναι πολυ μεγαλη....   
εγώ αυτό έγραψα και εννοούσα σε όλα μου τα ποστ 
και τπτ παραπανω.... δεν το ειπα ηθικολογικα
αλλα ελαχιστοι καταλαβαν.. 
εσύ μου τη βγήκες ομως με περιεργο στυλ 
λέγοντας μου διάφορα, λες και ξέρεις ποιος ειμαι κ' 
έξω από τα στουντιο με ποιες πηγαίνω και τί κάνω γενικώς...
δεν έχω καμία πρόθεση -προφανως- να συνεχισω
ολο αυτο το λογυδριο και τη διαμάχη!.. 
κι οποτε θελεις στειλε πμ. να παμε σε στριπ
να δεις αν και τι κανω
και ποσα πληρωνω  ;) 
με διάθεση δικτυακης συμφιλιωσης..  :sunglasses:
νικ025

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οριστε ενα χαρακτηριστικο σου ποστ!

Στ αρχίδια μου τα δυό τι πιστεύεις.
Τώρα ειδικά σε άτομα σαν του λόγου σου που μιλούν για εγκράτεια και η πλειονότητα των ποστ αναφέρεται σε σουλάτσες πέρα δώθε στη Φυλής μπορούν να μου δώσουν μια εικόνα για τον ποιός είναι κομπλεξικός.
Εχω τσακωθεί με πολλούς, αλλά δόξα τω Θεώ δεν έχω τσακωθεί με το μουνί και το θηλυκό γενικότερα. Πήγαινε να βγάλεις τη χολή σου στις πουτάνες που πληρώνεις για να γαμήσεις.
Δε σου φταίει κανείς εάν είσαι άσχημος, κοντός χοντρός, δειλός, ή ότι άλλο εν πάση περιπτώσει είσαι.

Και εάν θες να γαμήσεις τζάμπα σε στριπ να στείλεις εσύ πμ.... Η μήπως θέλεις ρε τεράστιε να αρχίσουμε να σου πληρώνουμε και τις πουτάνες που γαμείς;

Υ.Γ.
Η ζωή είναι άδικη. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσεις να το αποδέχεσαι. The Birdman
Τα βρήκα με τον νικ θα σε αρχίσω εσένα μου φαίνεται τώρα.
Με λέει στεγνά κάποιος κομπλεξικό και του απαντώ....
"Τώρα ειδικά σε άτομα σαν του λόγου σου που μιλούν για εγκράτεια και η πλειονότητα των ποστ αναφέρεται σε σουλάτσες πέρα δώθε στη Φυλής μπορούν να μου δώσουν μια εικόνα για τον ποιός είναι κομπλεξικός."
Εν συνεχεία κάνω μια απλή διαπίστωση:
"Δε σου φταίει κανείς εάν είσαι άσχημος, κοντός χοντρός, δειλός, ή ότι άλλο εν πάση περιπτώσει είσαι."

Εάν γνωρίζεις την ελληνική καλά... το β ενικό το χρησιμοποιούμε πολλές φορές όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε μια διαπίστωση.....
Ενα απλά παράδειγμα που μου έρχεται πρόχειρο.....
"Μην οδηγείς όταν πίνεις"
Εσύ όταν ακούς αυτό στην τηλεόραση τι της απαντάς; Δεν είμαι μωρή πουτάνα πιωμένος όταν οδηγώ; Εκτός βέβαια εάν είσαι οπότε όλα τα παίρνεις προσωπικά..
Χαρακτηρισμός είναι αυτό που γίνεται με δήλωση.
Π.χ. είσαι μαλάκας.
Το "είσαι μαλάκας"; είναι ερώτηση δεν είναι χαρακτηρισμός.

Υ.Γ. Είσαι πολύ ευαίσθητος με τη δική μου γλώσσα που ουσιαστικά απαντά εμμέσως στην ΑΜΕΣΗ δήλωση του ΝΙΚ ότι είμαι κομπλεξικός.
Βέβαια δεν έχεις την ίδια ευαισθησία και για το φιλαράκι σου.
Οταν εγκαλείς, να εγκαλείς ή και τα δυό μέρη, ή κανέναν. Αλλως είναι πασιφανές ότι είσαι προκατειλλημένος.
Τελεία και δεν το συνεχίζουμε.

Επισκέπτης
Όποιος πειράξει τον persona θα τον φάω ζωντανό!!! :tickedoff:
Είμαι και σε δίαιτα! :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Απαπα! Τι γίνεται δω?
Να πω κάτι;
Πέρασε η Μι Παρασκευή. Οπότε δεν υφίσταται λόγος συζητησης :)
Του χρόνου τώρα, εκτός και αν είναι κακό το σεξ και το Μι Σάββατο... :uglystupid:
Αμαρτωλέ περσόναααα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απαπα! Τι γίνεται δω?
Να πω κάτι;
Πέρασε η Μι Παρασκευή. Οπότε δεν υφίσταται λόγος συζητησης :)
Του χρόνου τώρα, εκτός και αν είναι κακό το σεξ και το Μι Σάββατο... :uglystupid:
Αμαρτωλέ περσόναααα....
ΟΧΙΑ ....μ έβαλε σε σκέψεις ο νικ και τα περσινά τα ανέβαλα μιά μέρα....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δεν πιστεύω να σε χάλασε πάντως..... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Ασε που ακολούθησα πιστά και Τας Γραφάς..... :tooth: :tooth: :priest: :priest:

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικά και γαμάμε μετά την Μ Παρασκευή, άλλωστε τα καλύτερα γαμήσια, ως γνωστών, γίνονται μετά τις κηδείες!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ ....μ έβαλε σε σκέψεις ο νικ και τα περσινά τα ανέβαλα μιά μέρα....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Δεν πιστεύω να σε χάλασε πάντως..... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Ασε που ακολούθησα πιστά και Τας Γραφάς..... :tooth: :tooth: :priest: :priest:

Καλύτερα να μην είναι προβλέψιμες οι κινήσεις σου... :grin: :boobies: :boobies: :boobies:
Ωστε ο νικ είναι ο υπεύθυνος της χθεσινής αποχής ε; Μάλιστα... :knuppel: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom