1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Φιλαράκι δε θα συνεχίσω την κόντρα μαζί σου.
Πέντε κουβέντες ακόμα θα σου πω και καλή ανάσταση.....
Δεν ξέρω τι σου λείπει και προσωπικά δε με ενδιαφέρει.
Κακία δεν έχω γιατί προσωπικά δε μου λείπει τίποτα.
Εάν θυμάσαι η κόντρα μας ξεκίνησε γιατί μίλησες για εγκράτεια την Μ.Π.
και γω σου είπα ξεκόλλα και σκίσε αβέρτα κουβέρτα.
Αυτό είναι λοιπόν το κόμπλεξ μου;
Ποσώς με ενδιαφέρει εάν χαλάς και συ και ο βάσος και δεν ξέρω γω ποιός άλλος εδώ μέσα όλο σας το μισθό σε στούντια, πουτάνες, στριπ και ότι άλλο έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα.
Δεν είμαι ούτε θρήσκος, ούτε παρθενοπιπίτσα ούτε χριστιανός.
Λέμε καμμιά μαλακία, περνάει η ώρα και όλα καλά.
Τώρα δε νομίζω να σε χαλάει που εγώ (ακόμα και αν δε με πειράζει να το κάνουν άλλοι) δεν θέλω να γαμάω επί πληρωμή. Δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής το μουνί το είχα απλόχερα (ακόμα και αυτό που άλλοι το χρυσοπλήρωναν) όχι γιατί είμαι ο Μπραντ Πιτ, ούτε γιατί είμαι ζάμπλουτος. Μπορεί να είναι από κωλοφαρδία, από χαρακτήρα, από καλό μπλα μπλα, από συναναστροφές, ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Από κει και πέρα το ότι έχω γαμήσει και στριπερ τζάμπα δε νομίζω εσένα να σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο ευγενές σπορ των στούντιο.
Υ.Γ.
Οτι μπορείς να βρεις τζάμπα δεν νομίζω ότι αξίζει να το πληρώνεις. Εσύ μπορείς βεβαίως να πληρώνεις το μουνί όσο θέλεις. Η αρχική μου ένσταση είναι πως η εγκράτεια δεν μπορεί να είναι επιλεκτική ούτε να τη θυμόμαστε όταν είναι Μεγάλη Παρασκευή........
Πέντε κουβέντες ακόμα θα σου πω και καλή ανάσταση.....
Δεν ξέρω τι σου λείπει και προσωπικά δε με ενδιαφέρει.
Κακία δεν έχω γιατί προσωπικά δε μου λείπει τίποτα.
Εάν θυμάσαι η κόντρα μας ξεκίνησε γιατί μίλησες για εγκράτεια την Μ.Π.
και γω σου είπα ξεκόλλα και σκίσε αβέρτα κουβέρτα.
Αυτό είναι λοιπόν το κόμπλεξ μου;
Ποσώς με ενδιαφέρει εάν χαλάς και συ και ο βάσος και δεν ξέρω γω ποιός άλλος εδώ μέσα όλο σας το μισθό σε στούντια, πουτάνες, στριπ και ότι άλλο έχει σχέση με τον αγοραίο έρωτα.
Δεν είμαι ούτε θρήσκος, ούτε παρθενοπιπίτσα ούτε χριστιανός.
Λέμε καμμιά μαλακία, περνάει η ώρα και όλα καλά.
Τώρα δε νομίζω να σε χαλάει που εγώ (ακόμα και αν δε με πειράζει να το κάνουν άλλοι) δεν θέλω να γαμάω επί πληρωμή. Δόξα τω Θεώ μέχρι στιγμής το μουνί το είχα απλόχερα (ακόμα και αυτό που άλλοι το χρυσοπλήρωναν) όχι γιατί είμαι ο Μπραντ Πιτ, ούτε γιατί είμαι ζάμπλουτος. Μπορεί να είναι από κωλοφαρδία, από χαρακτήρα, από καλό μπλα μπλα, από συναναστροφές, ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Από κει και πέρα το ότι έχω γαμήσει και στριπερ τζάμπα δε νομίζω εσένα να σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο ευγενές σπορ των στούντιο.
Υ.Γ.
Οτι μπορείς να βρεις τζάμπα δεν νομίζω ότι αξίζει να το πληρώνεις. Εσύ μπορείς βεβαίως να πληρώνεις το μουνί όσο θέλεις. Η αρχική μου ένσταση είναι πως η εγκράτεια δεν μπορεί να είναι επιλεκτική ούτε να τη θυμόμαστε όταν είναι Μεγάλη Παρασκευή........