shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
εγω τυπε βαζω την στολή του batmanτυπε ενας αλλος τυπος στο μπου που δεν ηθελε να τον αναγνωριζουν το ελυσε αυτο το προβλημα με περουκα
εγω τυπε βαζω την στολή του batmanτυπε ενας αλλος τυπος στο μπου που δεν ηθελε να τον αναγνωριζουν το ελυσε αυτο το προβλημα με περουκα
Βασιλικό πολτό και Βάλτα στη σειρά... γάμα όσο μπορείς αλλιώς να βοηθήσουμε και εμείς!! Αν θες βοήθεια ερχόμαστε!!! Όλοι για έναν και ένας για όλους!!! ????αστα να πανε τυπε εχω μεγάλο πρόβλημα ,κάθε ήμερα μου χτυπάνε το κουδούνι διαφορά γκομενακια αλλαξα σπίτι καμία 10 φορες αλλα τίποτα εχεις καμία λύσει
Με πρόλαβες. Μ.Ο. ηλικίας στο ελληνικό tiktok toktik όπως γουστάρετε τεσπά, u18 - βαριά 25.Ποσα ανηλικα κωλοτρυπιδια εχεις φαντασιωθει να γαμας ρε ανωμαλε νηματοθετη ?
Διοτι αφενος μεν στο Τικ Τοκ μονο καμια ανηλικη ΚΑΙ ΑΜΑ κατσει ( γιατι οι 'διασημες' δεν καθονται σε καμια πλατφορμα )
Μηπως να τηλεφωνησουμε τους βρωμερους και αχρηστους σκατοφασιστοδημοσιουπαλληλακους, που οι ηλιθιοι της κοινωνιας αποκαλουν με τον ορο, αστυνομικους, να να σε συλλαβουν για ενδεχομενο μελλοντικο παιδερα ?
εγω γαμιεμαι μεσω taxisnetΤα καλύτερα γαμήσια γίνονται μέσω της εφαρμογής της ACS για την παράδοση δεμάτων. Χαμός!
Έλα ντε...εμεις που δεν εχουμε τικ τοκ δηλαδη ειμεθα αγαμητοι?
εγω γαμιεμαι μεσω taxisnet
Αρκεί να είσαι σε μερος που δεν υπάρχουν ελλεεινιδες...Σωστα και δεν χρειαζεσαι tik tok
Έτσι γαμιόμαστε όλοι τύπε μου...εγω γαμιεμαι μεσω taxisnet
Ακριβώς αυτό !!Τικ τοκ φβ ινστα και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Όλες οι εποχές το ίδιο ήταν είναι και θα είναι. Αν το μουνάκι δεν υγρανθεί live να το καρφώσεις πάλευε με τις οθόνες και τα πληκτρολόγια. Όσο εσύ το ψήνεις στο τικ τοκ αυτή ψάχνει τον πούτσο να κάτσει στην καθημερινή ζωή κι από κοντά.
Συνήθως πορτοφόλι ψάχνει μεγάλε...αν θα κάτσει σε πουτσο η μουνι είναι απλά θέμα timing.Τικ τοκ φβ ινστα και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Όλες οι εποχές το ίδιο ήταν είναι και θα είναι. Αν το μουνάκι δεν υγρανθεί live να το καρφώσεις πάλευε με τις οθόνες και τα πληκτρολόγια. Όσο εσύ το ψήνεις στο τικ τοκ αυτή ψάχνει τον πούτσο να κάτσει στην καθημερινή ζωή κι από κοντά.
ποσα μουνακια παιζεις απο κοντα τη μερα τυπε και ποσα απο το διαδικτυο? μαλλον περιοριζεσαι στη γειτονια σουΤικ τοκ φβ ινστα και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Όλες οι εποχές το ίδιο ήταν είναι και θα είναι. Αν το μουνάκι δεν υγρανθεί live να το καρφώσεις πάλευε με τις οθόνες και τα πληκτρολόγια. Όσο εσύ το ψήνεις στο τικ τοκ αυτή ψάχνει τον πούτσο να κάτσει στην καθημερινή ζωή κι από κοντά.
με πιπωσε μια παραγγελία προχτες αλλο πραμαΜέσω Σκρουτζ τον έχει χώσει κανένας;
δεν ισχυει,τουλαχιτονστην ελλαδα,μεσω κυκλου ψαχνουν γκομενο,γη μεσω ινσταγκραμ..(και στο ινσταγκραμ να εινει καπως φνωστος του,οχι εντελως αγνωστος)..το καμακι στο δρομο εχει πεθανει,ισως στα βαλκανια να ειναι πιο καλα..Τικ τοκ φβ ινστα και τα αρχίδια μας κουνιούνται. Όλες οι εποχές το ίδιο ήταν είναι και θα είναι. Αν το μουνάκι δεν υγρανθεί live να το καρφώσεις πάλευε με τις οθόνες και τα πληκτρολόγια. Όσο εσύ το ψήνεις στο τικ τοκ αυτή ψάχνει τον πούτσο να κάτσει στην καθημερινή ζωή κι από κοντά.
Ε καλά το βρίσκει κι αλλού το πορτοφόλι δεν είναι ανάγκη από το τικ τοκ!Συνήθως πορτοφόλι ψάχνει μεγάλε...αν θα κάτσει σε πουτσο η μουνι είναι απλά θέμα timing.
Το βρίσκει κι αλλόυ το μεγάλο πορτοφόλι δεν είναι ανάγκη μέσω τικ τοκ τον πούτσο όλες σίγουρο τον έχουν ρε φίλε!μεγαλη....πορτοφολα ψαχνει...που ειναι και το δυσκολο...!!! τον πουτσο τον εχει σιγουρο..
Καλά ρε φίλε εσύ ξέρεις καλύτερα! Από το διαδίκτυο έπαιζα όταν ήμουν φαντάρος γιατί δεν υπήρχε κι άλλος τρόπος όταν ήμουν μέσα σε στρατόπεδο Ακόμα και τότε όποτε ήμαστε έξω παίζαμε καλύτερα. Το ποιος περιορίζεται στην γειτονιά του τύπε και ποιος κι αλλού αυτός το ξέρει αδελφούλη.ποσα μουνακια παιζεις απο κοντα τη μερα τυπε και ποσα απο το διαδικτυο? μαλλον περιοριζεσαι στη γειτονια σου
Ισχύουν αυτά που έγραψες κατά χιλιοστό, σ'αυτά που διαφωνώ είναι ότι αν ταξιδεύεις στη γη μπορείς και δια ζώσης να βγάλεις λαβράκι απλά το instagram fb κλπ είναι όπως ήταν παλιά το τηλέφωνο ας πούμε.(είναι το μέσο επικοινωνίας) Άρα το καμάκι στον δρόμο, club, μπουζούκια κλπ δεν έχει πεθάνει. Στα βαλκάνια στον δρόμο ναι είναι πιο καλά επιβεβαιώνω.δεν ισχυει,τουλαχιτονστην ελλαδα,μεσω κυκλου ψαχνουν γκομενο,γη μεσω ινσταγκραμ..(και στο ινσταγκραμ να εινει καπως φνωστος του,οχι εντελως αγνωστος)..το καμακι στο δρομο εχει πεθανει,ισως στα βαλκανια να ειναι πιο καλα..