Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 4.546
Ebay, το target group είναι international!Μέσω Σκρουτζ τον έχει χώσει κανένας;
Ebay, το target group είναι international!Μέσω Σκρουτζ τον έχει χώσει κανένας;
Σωστα και δεν χρειαζεσαι tik tokΑν είσαι εμφανίσιμος και τίποτα να μην κάνεις έρχονται και σου χτυπάνε το κουδούνι τα γκομενάκια στη γειτονιά!!
Εγω παλι οχι. Με εχει φαει η μαλακια.
Υπάρχει κανείς που γαμάει μέσω tiktok ;
Έχετε ρίξει καμία γκόμενα το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο ;
Εγώ προσωπικά έχω σπρώξει κάμποσες φορές .
αστα να πανε τυπε εχω μεγάλο πρόβλημα ,κάθε ήμερα μου χτυπάνε το κουδούνι διαφορά γκομενακια αλλαξα σπίτι καμία 10 φορες αλλα τίποτα εχεις καμία λύσειΑν είσαι εμφανίσιμος και τίποτα να μην κάνεις έρχονται και σου χτυπάνε το κουδούνι τα γκομενάκια στη γειτονιά!!
Υπάρχει κανείς που γαμάει μέσω tiktok ;
Έχετε ρίξει καμία γκόμενα το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο ;
Εγώ προσωπικά έχω σπρώξει κάμποσες φορές .
Μπορει να εχει αμφιβολιεςΑφού γαμας εσύ, τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι?
Μέσω Σκρουτζ τον έχει χώσει κανένας;
αστα να πανε τυπε εχω μεγάλο πρόβλημα ,κάθε ήμερα μου χτυπάνε το κουδούνι διαφορά γκομενακια αλλαξα σπίτι καμία 10 φορες αλλα τίποτα εχεις καμία λύσει
τυπε δεν τον ξερω τον sadman αλλά εγω περνάω εναν Γολγοθά κάθε ήμερα ,ξέρεις τι παει να πει να ακους συνεχεία το τρινκκκ απο το κουδούνι που κτυπάνε τα γκομενακια ,αφου μεταμφιέζομε για να ξεμύτησω εξω !τυπε πες οτι εισαι συγγενης του μελους sadman
δεν θα σε πλησιαζει ουτε θυλικη γατα
τυπε δεν τον ξερω τον sadman αλλά εγω περνάω εναν Γολγοθά κάθε ήμερα ,ξέρεις τι παει να πει να ακους συνεχεία το τρινκκκ απο το κουδούνι που κτυπάνε τα γκομενακια ,αφου μεταμφιέζομε για να ξεμύτησω εξω !
Είναι ο λιλας τικτοκερ;τυπε ενας αλλος τυπος στο μπου που δεν ηθελε να τον αναγνωριζουν το ελυσε αυτο το προβλημα με περουκα
Είναι ο λιλας τικτοκερ;