Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Τύπε στο fb και ακόμα χειρότερα στο badoo ψάχνονται όλα τα ναυάγια που έξω τις έχεις για κατουροδοχεία. Σπάνια να βρεις καλή περίπτωση εκεί μέσα.
Κάνε της κονέ με τον apro___ που μαζεύει τα αποφάγια και βρίσκουν χαρά και αυτές οι δυστυχείς  :2funny:

χαχαχα μαγκες μακρια απο φβ

ολα τα ναυαγια ψαχνονται εκει μεσα

ο λακης ειναι 100% σωστος

καμακι στον δρομο το νουμερο 1

ακομα καλυτερα και απο club πιστευω

τι bogart τι dybbuk τι opus

clubaki σαν του δρομου δεν υπαρχει πουθενα !

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε στο fb και ακόμα χειρότερα στο badoo ψάχνονται όλα τα ναυάγια που έξω τις έχεις για κατουροδοχεία. Σπάνια να βρεις καλή περίπτωση εκεί μέσα.
Κάνε της κονέ με τον apro___ που μαζεύει τα αποφάγια και βρίσκουν χαρά και αυτές οι δυστυχείς  :2funny:

Αν μιλάμε για αλλοδαπά, από το badoo κάτι μπορείς να κάνεις. Για τις Ελληνίδες το badoo είναι απλά άλλο ένα μέσο είσπραξης like και εγκωμιαστικών σχολίων.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Αν μιλάμε για αλλοδαπά, από το badoo κάτι μπορείς να κάνεις. Για τις Ελληνίδες το badoo είναι απλά άλλο ένα μέσο είσπραξης like και εγκωμιαστικών σχολίων.

Σίγουρα αν μιλάμε για αλλοδαπά και μάλιστα επί χρήμασι το πράγμα αλλάζει. Αλλά η σωστή Ελλεηνίδα δηλαδή το 0.1% του πληθυσμού τους, στο μυαλό της επειδή είναι κόμπλα θα απαξιώσει αυτή τη μέθοδο και θα σου αρχίσει τις μαλακίες ότι "αυτά είναι μπας κλας" και "όλοι οι λαϊκούρες που δεν εχουν στον ηλιο μοίρα τα κάνουνε αυτά" και "έχουν μικρο πουλί αφού να, μου στείλαν και φώτο αυτοί οι 2 άρα ΌΛΟΙ είναι έτσι" και ξυσ' τ' αρχιδια με γκασμα.

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα αν μιλάμε για αλλοδαπά και μάλιστα επί χρήμασι το πράγμα αλλάζει. Αλλά η σωστή Ελλεηνίδα δηλαδή το 0.1% του πληθυσμού τους, στο μυαλό της επειδή είναι κόμπλα θα απαξιώσει αυτή τη μέθοδο και θα σου αρχίσει τις μαλακίες ότι "αυτά είναι μπας κλας" και "όλοι οι λαϊκούρες που δεν εχουν στον ηλιο μοίρα τα κάνουνε αυτά" και "έχουν μικρο πουλί αφού να, μου στείλαν και φώτο αυτοί οι 2 άρα ΌΛΟΙ είναι έτσι" και ξυσ' τ' αρχιδια με γκασμα.

Είχα φτιάξει badoo παλιότερα και πραγματικά είχα ξενερώσει τη ζωή μου με τις Ελληνίδες. Οι μόνες που θα μιλούσαν ήταν κάτι φάλαινες που είχαν να γαμηθούν 10 χρόνια. Εν τω μεταξύ φωτογραφίες παλιές και μονταρισμενες. Οι ωραίες Ελληνίδες δεν μιλούσαν για κανένα λόγο. Θα μου πεις...ναι ρε φίλε της την πέφτει ο κάθε πικραμένος εκεί μέσα. Και θα σου πω εγώ, οκ...υπάρχουν και κάφροι στο badoo αλλά υπάρχουν και τύποι που μιλάνε ωραία. Απλά, ασχέτως αν μιλήσεις ωραία ή άσχημα, και μόνο το γεγονός που έφτιαξες badoo για να βρεις κοπέλα τις ξενερώνει. Γιατί σε θεωρεί a priori loser. Αντιθέτως μια ξένη κοπέλα θα σου δώσει μια ευκαιρία να γνωριστείτε (δεν εννοώ όλες τους) ή απλά να κάνετε σεξ. Κι αυτό διότι, αυτές οι εφαρμογές έξω είναι πολύ διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται κατά κόρον για τους λόγους που ανέφερα και εννοείται προορίζονται. Όμως την τυπική ελλεηνίδα, αν τη ρωτήσεις γιατί έκανε badoo, θα σου απαντήσει για να κάνει φίλους. Ουσιαστικά έκανε για να επιβεβαιωθεί.

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Και για να επανέλθω στο τόπικ...άλλη μαλακία το facebook. Εκεί για να ψηθεί η γκόμενα για γνωριμία πρέπει να το παίζεις ο τυπάς με τις πολλές γνωριμίες, να ανεβάζεις φωτογραφίες από εξόδους σε κλαμπάρες και γυμναστήρια και γενικότερα να παρουσιάζεις μια "γαμάτη" ζωή. Αυτό μου το έχει πει γκόμενα παλιότερα, όταν δεν είχα κοπέλα ακόμα. Ότι δηλαδή αν η άλλη δεν βλέπει προφίλ με κοινωνική δραστηριότητα σε περνάει για μαμούχαλο, ακοινώνιτο, αγάμητο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Και για να επανέλθω στο τόπικ...άλλη μαλακία το facebook. Εκεί για να ψηθεί η γκόμενα για γνωριμία πρέπει να το παίζεις ο τυπάς με τις πολλές γνωριμίες, να ανεβάζεις φωτογραφίες από εξόδους σε κλαμπάρες και γυμναστήρια και γενικότερα να παρουσιάζεις μια "γαμάτη" ζωή. Αυτό μου το έχει πει γκόμενα παλιότερα, όταν δεν είχα κοπέλα ακόμα. Ότι δηλαδή αν η άλλη δεν βλέπει προφίλ με κοινωνική δραστηριότητα σε περνάει για μαμούχαλο, ακοινώνιτο, αγάμητο.

εγω γαμαω την καλυτερη γκομενα παντως μεσω fb...την χουφτα μου χαχαχχαχα

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Είχα φτιάξει badoo παλιότερα και πραγματικά είχα ξενερώσει τη ζωή μου με τις Ελληνίδες. Οι μόνες που θα μιλούσαν ήταν κάτι φάλαινες που είχαν να γαμηθούν 10 χρόνια. Εν τω μεταξύ φωτογραφίες παλιές και μονταρισμενες. Οι ωραίες Ελληνίδες δεν μιλούσαν για κανένα λόγο. Θα μου πεις...ναι ρε φίλε της την πέφτει ο κάθε πικραμένος εκεί μέσα. Και θα σου πω εγώ, οκ...υπάρχουν και κάφροι στο badoo αλλά υπάρχουν και τύποι που μιλάνε ωραία. Απλά, ασχέτως αν μιλήσεις ωραία ή άσχημα, και μόνο το γεγονός που έφτιαξες badoo για να βρεις κοπέλα τις ξενερώνει. Γιατί σε θεωρεί a priori loser. Αντιθέτως μια ξένη κοπέλα θα σου δώσει μια ευκαιρία να γνωριστείτε (δεν εννοώ όλες τους) ή απλά να κάνετε σεξ. Κι αυτό διότι, αυτές οι εφαρμογές έξω είναι πολύ διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται κατά κόρον για τους λόγους που ανέφερα και εννοείται προορίζονται. Όμως την τυπική ελλεηνίδα, αν τη ρωτήσεις γιατί έκανε badoo, θα σου απαντήσει για να κάνει φίλους. Ουσιαστικά έκανε για να επιβεβαιωθεί.

Αν σου πει ότι θέλει να κάνει φίλους τότε γείωσε την:
"ποιούς θέλεις να κάνεις φίλους, αυτούς τους λουζεράδες που τσουβαλιάζεις σωρηδόν και σου στέλνουν μυνήματα για να σε γαμήσουν;" ή
"τόσο ακοινώνητη και ζώο είσαι στη καθημερινότητά σου που σε κλάσαν όλες σου οι φίλες και απέμεινες με το σκύλο σου να σου κάνει παρέα;"
το πιο πιθανό είναι μετά να σε κάνει μπλοκ από το ζόρι της :pipa1: :grin:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
γεμισαμε χαζογκομενες τυπε.

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αν σου πει ότι θέλει να κάνει φίλους τότε γείωσε την:
"ποιούς θέλεις να κάνεις φίλους, αυτούς τους λουζεράδες που τσουβαλιάζεις σωρηδόν και σου στέλνουν μυνήματα για να σε γαμήσουν;" ή
"τόσο ακοινώνητη και ζώο είσαι στη καθημερινότητά σου που σε κλάσαν όλες σου οι φίλες και απέμεινες με το σκύλο σου να σου κάνει παρέα;"
το πιο πιθανό είναι μετά να σε κάνει μπλοκ από το ζόρι της :pipa1: :grin:

Αυτό με το φίλους ή γκόμενο το έχει απλά το badoo σαν ρύθμιση να το επιλέξεις για το τι ψάχνεσαι όταν κάνεις νέο προφίλ. Σιγά μη μου πει η άλλη ότι θέλει να κάνουμε παρέα χαχα, θα φάει κράξιμο ούτως ή άλλως μαν!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Επειδή γενικά συζητάω πολύ με διάφορους τύπους ...
οι οποίοι βέβαια είναι άνω των 30 ...
Δεν έχω ακούσει από κανέναν ιστορία να γάμησε ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ FB.
Παλιές γνωστές , γκόμενες που είχαν γνωρίσει κάπου και έστελναν παπαριές μέσω fb ναι , έχω ακούσει πολλές ιστορίες.

Αλλά να χτυπήσει κανείς 9αρι ή 10ρι που δεν το έχει δει ποτέ , πουθενά,
δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Και μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά, από τον οποίο κόσμο
πολλοί είναι "δικοί" μας.
απο fb μονο κανα 6-7ρακι μιλφ μπορει αντε κ κανα 8ρι πιτσιρικι αμα δει οτι φυσας παραδακι

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο baddo είναι φόλα...το 90% τον γυναικείων profile είναι άντρες η χοντρές μπαζολες με φωτογραφίες μοντέλου...το badoo ήταν καλο πριν 5 χρονια και πίσω πλέων καθόλου.
Μονο fb να ναι καλά!

Επιπλέον tips για fb: Όταν βλέπετε μια κοπέλα-γυναικα να έχει πολλά likes comments κλπ μην μπείτε καν στον κόπο...να ψάχνετε κοπέλες-γυναίκες με μικρή απηχήσει

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Επιπλέον tips για fb: Όταν βλέπετε μια κοπέλα-γυναικα να έχει πολλά likes comments κλπ μην μπείτε καν στον κόπο...να ψάχνετε κοπέλες-γυναίκες με μικρή απηχήσει
παιζει να ειναι η πρωτη φορα που μιλας σωστα...οντως ετσι ειναι!

Εγγρ.
11 Μαρ 2017
Like
3
Πόντοι
1
Ο baddo είναι φόλα...το 90% τον γυναικείων profile είναι άντρες η χοντρές μπαζολες με φωτογραφίες μοντέλου...το badoo ήταν καλο πριν 5 χρονια και πίσω πλέων καθόλου.
Μονο fb να ναι καλά!

σωστο !

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
μεσω ινσταγκραμ lol στο fb εχουν τους αντρες τους γκομενους που παρακολοθουν..οποτε αλλου!!!και κυριως μιλφ 35+

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
:2funny:

Συνημμένα