akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Συμφωνώ.
Αυτός ποιος είναι τώρα τύπε;
Συμφωνώ.
Αυτός ποιος είναι τώρα τύπε;
Ντάξει μην περιμένεις να πηδήξεις βεβαια τίποτα 30αρες οι ηλικίες που παίζουν είναι από 20 και κάτω(με ότι συνεπάγεται αυτό)
Μάλλον είσαι κι εσύ μικρός ;
Γιατί το βλεπεις πιθανό να φτιαχτεί με εμένα 20-
όταν με δει σχεδόν 45 ;;;
Καλά ναι εννοείτε κάτω από 30 είμαι, απλά εγώ σου λέω τι είναι εύκολο να ρήξεις.
Εάν έχεις την 30αρα και την 40αρα τότε ορμά σε αυτές
Οι 20αρες και κάτω 2-3 ψεματάκια να τους πεις τις έχεις δικες σου η 30αρα και πάνω θέλει πολύ ψηστήρι.
Πανεύκολο.
Ειδικά αν μπαίνεις και σε τίποτα ομάδες του στυλ ανέκδοτα - αγόρια vs κορίτσια - τρολλαδικο και κάτι άλλες τέτοιες μαλακίες γαμάς για την πλάκα σου όμως.
Ντάξει μην περιμένεις να πηδήξεις βεβαια τίποτα 30αρες οι ηλικίες που παίζουν είναι από 20 και κάτω(με ότι συνεπάγεται αυτό)
παιζει,αν εχεις ωραιο προσεγμενο προφιλ με ωραιες φωτο /με ταξιδια κλπ ,αν απευθυνεσαι σε ηλικιες +30 -σε γκομενες που δεν εχουν μιλιουνια μουνοδουλους, τα πραγματα απλουστευουν αρκει να μην πυρφοριζεις στα λαικ και γραφεις οτι το καθε λιγουρι στο τσατ..!
Εγώ είμαι πριν τα 45 , παντρεμενος με παιδιά.
..................................................
παιζει,αν εχεις ωραιο προσεγμενο προφιλ με ωραιες φωτο /με ταξιδια κλπ ,αν απευθυνεσαι σε ηλικιες +30 -σε γκομενες που δεν εχουν μιλιουνια μουνοδουλους, τα πραγματα απλουστευουν αρκει να μην πυρφοριζεις στα λαικ και γραφεις οτι το καθε λιγουρι στο τσατ..!
Αυτα τα γραφουν παιδια Δημοτικου τυπε...
ειδικά εάν οδηγάς οντως μηχανή τότε δεν σε πιάνει κανεις, μηχανή=γκομενομαγνητης! Βοηθάει και αν δουλεύεις σαφώς.
Μιλάω για ηλικίες κάτω τον 30 και όχι παρτολες μπαζολες.
Άνω τον 30 δεν δοκιμάζω καν γιατί δεν το έχω και ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα.
ετσι μπραβο.
και εις ανωτερα.
καλος μαλακας εισαι και εσυ
Επειδή γενικά συζητάω πολύ με διάφορους τύπους ...
οι οποίοι βέβαια είναι άνω των 30 ...
Δεν έχω ακούσει από κανέναν ιστορία να γάμησε ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ FB.
Παλιές γνωστές , γκόμενες που είχαν γνωρίσει κάπου και έστελναν παπαριές μέσω fb ναι , έχω ακούσει πολλές ιστορίες.
Αλλά να χτυπήσει κανείς 9αρι ή 10ρι που δεν το έχει δει ποτέ , πουθενά,
δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Και μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά, από τον οποίο κόσμο
πολλοί είναι "δικοί" μας.
αυτο για τα ταξιδια ισχυει....μια και μενω νορβηγια απο το 2009 και ταξιδευω αρκετα ερχονται και μιλανε απο μονες τουςπαιζει,αν εχεις ωραιο προσεγμενο προφιλ με ωραιες φωτο /με ταξιδια κλπ ,αν απευθυνεσαι σε ηλικιες +30 -σε γκομενες που δεν εχουν μιλιουνια μουνοδουλους, τα πραγματα απλουστευουν αρκει να μην πυρφοριζεις στα λαικ και γραφεις οτι το καθε λιγουρι στο τσατ..!
Εγω έχω χτυπήσει μονο άγνωστες οταν ειχα φβ ολες ηταν πανω απο 30 μεχρι 45 και οχι μπάζα γυναικες που οταν περπαταν εξω γυρνας και πεφτουν τα σάλια σου βεβαια σε ολο αυτο έπεσε πολυ γράψιμο μεχρι να την φερω εκεί που θελω και σε αυτο βοηθεισε πολυ ο γραπτός μου λογος
μαλακες πηγα να κανω εμετο πραγματικα
ανοιξα το γαμημενο το φβ μετα απο καμια βδομαδα και μου ειχε κανει αυτη εδω η ακυρη friend request ?
πωωωωωω αηδιαα