Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 70

Apro___

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Μέσου του φαισμπουκ είναι παρα πολυ ευκολο να κανονίζεις κατι με καποια εξαλου πολλες εκεί μεσα σέρνονται και ας μην το δειχνουν ιδιος η παντρεμένες. Εχω 2 χρονια που τα εκοψα απο εκει γιατι παραεγεινε το κακο βεβαια πάντα ηξερε η γυναικα μου τι και με πια παιζω..... Παντα ηθελε μονο να ξερει αλλα οσες και αν περασα απο εκει μεσα μια φορά με χάρηκαν ενω η γυναικα μου σχεδον κάθε 2 μερες

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πανεύκολο.
Ειδικά αν μπαίνεις και σε τίποτα ομάδες του στυλ ανέκδοτα - αγόρια vs κορίτσια - τρολλαδικο και κάτι άλλες τέτοιες μαλακίες γαμάς για την πλάκα σου όμως.
Ντάξει μην περιμένεις να πηδήξεις βεβαια τίποτα 30αρες οι ηλικίες που παίζουν είναι από 20 και κάτω(με ότι συνεπάγεται αυτό) :grin:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ντάξει μην περιμένεις να πηδήξεις βεβαια τίποτα 30αρες οι ηλικίες που παίζουν είναι από 20 και κάτω(με ότι συνεπάγεται αυτό) :grin:

Μάλλον είσαι κι εσύ μικρός ;
Γιατί το βλεπεις πιθανό να φτιαχτεί με εμένα 20-
όταν με δει σχεδόν 45 ;;;

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον είσαι κι εσύ μικρός ;
Γιατί το βλεπεις πιθανό να φτιαχτεί με εμένα 20-
όταν με δει σχεδόν 45 ;;;

Καλά ναι εννοείτε κάτω από 30 είμαι, απλά εγώ σου λέω τι είναι εύκολο να ρήξεις.
Εάν έχεις την 30αρα και την 40αρα τότε ορμά σε αυτές
Οι 20αρες και κάτω 2-3 ψεματάκια να τους πεις τις έχεις δικες σου η 30αρα και πάνω θέλει πολύ ψηστήρι.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καλά ναι εννοείτε κάτω από 30 είμαι, απλά εγώ σου λέω τι είναι εύκολο να ρήξεις.
Εάν έχεις την 30αρα και την 40αρα τότε ορμά σε αυτές
Οι 20αρες και κάτω 2-3 ψεματάκια να τους πεις τις έχεις δικες σου η 30αρα και πάνω θέλει πολύ ψηστήρι.

Εγώ είμαι πριν τα 45 , παντρεμενος με παιδιά.
Στο fb βρήκα παλιές γνωστές μου.
Μιλάμε για τύπισσες συμμαθήτριες σε φροντιστήρια το 1989,
άλλες που είχα γνωρίσει σε πάρτυ εκείνες τις εποχές ,
καλοκαίρια σε διακοπές κτλ κτλ κτλ.
Αλλά όλες γνωριμίες 20+ χρόνια πίσω, σε εφηβική ηλικία.
Η πλειοψηφία παντρεμένες, συνήθως με μεγαλύτερους από αυτές.
Μετά από καιρό , παίχτηκαν κάποιες συναντήσεις σε ομαδικό επίπεδο !
Μεγάλης παρέας δηλαδή, κάτι re-unions κτλ
Εκεί κάνεις ζωντανή έρευνα αγοράς.
Πιο πριν , ψάρωνα κάποιες με μαλακίες σε φωτό , μου έκαναν like κτλ.
Μέσα από ένα τέτοιο σύνολο , έφαγα κάποιες, όλες παντρεμένες,
με απίστευτη ευκολία.

Αλλά μιλάμε όλες, μετά από 2+ χρόνια που είχαν γίνει φίλες στο fb.

Παίχτηκε φάση , με συμμαθήτρια από το σχολείο, που δεν την είχα δει ποτέ ξανά, από την τελευταία μέρα στο σχολείο . Την είδα σε re-union σε club.
Τη βρήκα σε εμπορικό πρωινό και μιλήσαμε 10 λεπτά max πρωινή ώρα ...
και μετά από μήνες, βρεθήκαμε κατευθείαν σε γαμιστρώνα.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
παιζει,αν εχεις ωραιο προσεγμενο προφιλ με ωραιες φωτο /με ταξιδια κλπ ,αν απευθυνεσαι σε ηλικιες +30 -σε γκομενες που δεν εχουν μιλιουνια μουνοδουλους, τα πραγματα απλουστευουν αρκει να μην πυρφοριζεις στα λαικ και γραφεις οτι το καθε λιγουρι στο τσατ..!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πανεύκολο.
Ειδικά αν μπαίνεις και σε τίποτα ομάδες του στυλ ανέκδοτα - αγόρια vs κορίτσια - τρολλαδικο και κάτι άλλες τέτοιες μαλακίες γαμάς για την πλάκα σου όμως.

Αυτα τα γραφουν παιδια Δημοτικου τυπε...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
παιζει,αν εχεις ωραιο προσεγμενο προφιλ με ωραιες φωτο /με ταξιδια κλπ ,αν απευθυνεσαι σε ηλικιες +30 -σε γκομενες που δεν εχουν μιλιουνια μουνοδουλους, τα πραγματα απλουστευουν αρκει να μην πυρφοριζεις στα λαικ και γραφεις οτι το καθε λιγουρι στο τσατ..!

Επειδή γενικά συζητάω πολύ με διάφορους τύπους ...
οι οποίοι βέβαια είναι άνω των 30 ...
Δεν έχω ακούσει από κανέναν ιστορία να γάμησε ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ FB.
Παλιές γνωστές , γκόμενες που είχαν γνωρίσει κάπου και έστελναν παπαριές μέσω fb ναι , έχω ακούσει πολλές ιστορίες.

Αλλά να χτυπήσει κανείς 9αρι ή 10ρι που δεν το έχει δει ποτέ , πουθενά,
δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Και μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά, από τον οποίο κόσμο
πολλοί είναι "δικοί" μας.

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ είμαι πριν τα 45 , παντρεμενος με παιδιά.
..................................................

Στην νεαρές ηλικίες είναι εύκολα τα πράγματα.
Πίστεψε μερικές μικρές γουστάρουν ώριμο πούτσο :P Μιλάω πάντα χωρίς πληρωμένο sex...

Όπως λέει και ο ZeroHedge ισχύει πρέπει να έχεις προσεγμένο προφιλ, όχι τόσο πολύ αλλα ok αναλόγως τι ψάχνεις και να μην πας σαν λιγούρη στο chat.
Στην ηλικία μας να το παίξεις λίγο "ξέρω κόσμο" - "έχω κoνε" και εάν βάλεις και καμια cover φωτό με μηχανή κλπ είσαι άρχοντας ειδικά εάν οδηγάς οντως μηχανή τότε δεν σε πιάνει κανεις, μηχανή=γκομενομαγνητης! Βοηθάει και αν δουλεύεις σαφώς.
Μιλάω για ηλικίες κάτω τον 30 και όχι παρτολες μπαζολες.
Άνω τον 30 δεν δοκιμάζω καν γιατί δεν το έχω και ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα.

Αυτα τα γραφουν παιδια Δημοτικου τυπε...

Μιλάω πάντα για νεαρές ηλικίες...εάν πας να την πέσεις σε μεγαλύτερη 30+ θέλει σαφώς άλλη μεταχείριση.
Εάν εννοείς για τα group όχι μια χαρά κοπέλες άνω τον 18 μπαίνουν εκεί μέσα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
  ειδικά εάν οδηγάς οντως μηχανή τότε δεν σε πιάνει κανεις, μηχανή=γκομενομαγνητης! Βοηθάει και αν δουλεύεις σαφώς.
Μιλάω για ηλικίες κάτω τον 30 και όχι παρτολες μπαζολες.
Άνω τον 30 δεν δοκιμάζω καν γιατί δεν το έχω και ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα.

ετσι μπραβο.
και εις ανωτερα.
καλος μαλακας εισαι και εσυ

Apro___

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή γενικά συζητάω πολύ με διάφορους τύπους ...
οι οποίοι βέβαια είναι άνω των 30 ...
Δεν έχω ακούσει από κανέναν ιστορία να γάμησε ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ FB.
Παλιές γνωστές , γκόμενες που είχαν γνωρίσει κάπου και έστελναν παπαριές μέσω fb ναι , έχω ακούσει πολλές ιστορίες.

Αλλά να χτυπήσει κανείς 9αρι ή 10ρι που δεν το έχει δει ποτέ , πουθενά,
δεν το έχω ακούσει ποτέ.

Και μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά, από τον οποίο κόσμο
πολλοί είναι "δικοί" μας.

Εγω έχω χτυπήσει μονο άγνωστες οταν ειχα φβ ολες ηταν πανω απο 30 μεχρι 45 και οχι μπάζα γυναικες που οταν περπαταν εξω γυρνας και πεφτουν τα σάλια σου βεβαια σε ολο αυτο έπεσε πολυ γράψιμο μεχρι να την φερω εκεί που θελω και σε αυτο βοηθεισε πολυ ο γραπτός μου λογος 

Apro___

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Και οταν εβαλα φωτογραφια τον γιο μου οταν γεννηθεικε εκει εγινε Χαλασμός λες και έπεφτε μέλι, μετα απο 5 μηνες ειπα οκ το κόβω το φβ γιατι παρατράβηξε μην χαλάσουμε και την οικογενεια μας οχι οτι ειχε θεμα η γυναικα μου αλλα δεν τραβούσε αλλο οταν βλέπεις να μεγαλώνει ο γιος σου αλλο συνεσθημα εχεις εκει. Πλεον φλερτάρω μεν αγρια και εξω αλλα παρα πολυ σπάνια θα πω θα την πεσω στεγνα σε αυτην.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
αυτο για τα ταξιδια ισχυει....μια και μενω νορβηγια απο το 2009 και ταξιδευω αρκετα ερχονται και μιλανε απο μονες τους

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μαλακες πηγα να κανω εμετο πραγματικα
ανοιξα το γαμημενο το φβ μετα απο καμια βδομαδα και μου ειχε κανει αυτη εδω η ακυρη friend request ?

πωωωωωω αηδιαα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εγω έχω χτυπήσει μονο άγνωστες οταν ειχα φβ ολες ηταν πανω απο 30 μεχρι 45 και οχι μπάζα γυναικες που οταν περπαταν εξω γυρνας και πεφτουν τα σάλια σου βεβαια σε ολο αυτο έπεσε πολυ γράψιμο μεχρι να την φερω εκεί που θελω και σε αυτο βοηθεισε πολυ ο γραπτός μου λογος 

Αν κάνεις τέτοιο παιχνίδι με άγνωστες στο fb
θα τρώς πιο εύκολα άγνωστες στο δρόμο έτσι και πιάσεις κουβέντα.
Συμβαίνει κι αυτό .

Σίγουρα στο δρόμο , μπορείς να φας Χ4 αυτές που τρώς στο fb.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.813
Πόντοι
216
μαλακες πηγα να κανω εμετο πραγματικα
ανοιξα το γαμημενο το φβ μετα απο καμια βδομαδα και μου ειχε κανει αυτη εδω η ακυρη friend request ?

πωωωωωω αηδιαα

Τύπε στο fb και ακόμα χειρότερα στο badoo ψάχνονται όλα τα ναυάγια που έξω τις έχεις για κατουροδοχεία. Σπάνια να βρεις καλή περίπτωση εκεί μέσα.
Κάνε της κονέ με τον apro___ που μαζεύει τα αποφάγια και βρίσκουν χαρά και αυτές οι δυστυχείς  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom