str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ίσιε πάρτο αλλιώς θα στραβώσεις.
Δεδομένης της σχέσης μου λόγω επαγγέλματος με το αντικείμενο, ο ΟΤΕ έχει υπάρξει ο μεγαλύτερος νταβατζής τηλεπικοινωνιών στη Ελλάδα.......
Οι πουστιές που έχει κάνει άπειρες, όχι μόνο για να μη χάσει πελάτες αλλά και για να αναγκάσει παλιούς να γυρίσουν πίσω.
Το νταβατζιλίκι των 15 Ευρώ το δίμηνο απλά για να έχεις PSTN γραμμή αποτελεί αντίστοιχο σκανδαλώδες νταβατζιλίκι με αυτό της ΕΡΤ στη ΔΕΗ... Βέβαια εκεί το ποσό είναι το μισό...........
Δεν υπάρχει δικαιολογία για τις πουστιές που έχει διαπράξει το συγκεκριμένο μαφιόζικο παρακράτος μονοπωλίου και αργόσχολων που έχει στηθεί εκεί πέρα εις βάρος της κυρά Μαριγώς και του κυρ Μήτσου.
Τα 30 μύρια Ευρώ πρόστιμο που συνολικά έχει φάει κατά το διάστημα λειτουργίας της ΕΕΤΤ μαρτυρούν μόνο τη μαφία και τον οπορτουνισμό των εκάστοτε ιθυνόντων του συγκεκριμένου μπουρδέλου πολυτελείας με τα τεράστια κέρδη χωρίς το αντίστοιχο πακέτο υπηρεσιών.
Το ποιος είναι ο ΟΤΕ το ξέρω και εγώ και ας μην είμαι του χώρου...
Ο οποίος με την πολιτική του (και την ευλογία του κράτους) είναι υπεύθυνος για τον τηλεπικοινωνιακό μεσαίωνα που ζούσαμε ως πρόσφατα, με τελευταίο μεγάλο κρούσμα την προώθηση του isdn όταν σε όλο τον κόσμο έως την υποσαχάρια αφρική χρησιμοποιούσαν adsl μόνο και μόνο για να ξεστοκάρει τα μόντεμ...
Αλλά ανεπιθύμητε, αυτό δεν δικαιολογεί ούτε νομιμοποιεί τα φέσια ορισμένων εναλλακτικών παρόχων στον οτε..
Και μικρή ως ελάχιστη σχέση έχει η εισπρακτική πολιτική του οτε με τις πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού παρά τα όσα λέει το αρθράκι που θυμίζει πληρωμένη καταχώρηση και παρέθεσε ο Ντούρασελ...
Και μιας και μιλάμε για πρόστιμα της ΕΕΤΤ, ξέρει κανείς πόσα πρόστιμα έχει ρίξει η επιτροπή στους "εναλλακτικούς" παρόχους για αθέτηση υποσχέσεων και εξαπάτηση καταναλωτών; Και όχι, δεν έφταιγε ο ΟΤΕ επειδή πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και υπόσχονταν χρόνους που ήξεραν ότι δεν ισχύουν...
να πούμε και του άλλου στραβού το δίκαιο...
Μια εταιρεία κάνει μια πρόβλεψη και λέει παίρνω δάνειο... θα έχω περίπου 10 χιλιάρικα πελάτες...
Ζητάει κυκλώματα και ο νταβατζής ενώ είναι υποχρεωμένος σου λέει πάρε 3 τώρα και να είσαι ευχαριστημένος...... Οι πελάτες έχουν κάνει αίτηση, το δάνειο τρέχει και ο νταβατζής για να κλείσει το ψιλικατζίδικο από τα χρέη δεν του δίνει τσιγάρα.......
Απλά τα πράγματα....... Δε σου δίνω εμπόρευμα για να αναγκαστείς να κλείσεις....... Και μετά σου λέω ότι μου χρωστάς κιόλας αυτά που σου παρέδωσα μετά από ένα χρόνο.... Αλλα τώρα τι να τα κάνω; ο πελάτης ψωνίζει από αλλού και όλως περιέργως απο το διπλανό σούπερ μάρκετ που κάνει την αποκλειστική εισαγωγή των τσιγάρων.
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά επιχειρηματία και "επιχειρηματία" (κάποιοι τους λένε λαμόγια αλλά δεν υιοθετώ αυτή τη φρασεολογία) ;
Ο σωστός επιχειρηματίας πριν ανοίξει το μαγαζί του έχει κάνει ενδελεχή έρευνα, ξέρει καλά τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που θα πουλήσει και άρα δεν υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια, έχει φροντίσει να έχει κεφαλαιουχική επάρκεια, καβάτζες και είναι έτοιμος να αντέξει και 2-3 χρόνια ζημιών...
Ο "επιχειρηματίας" ξεκινάει την επιχείρηση χωρίς μελέτη, χωρίς κεφάλαια και προσδοκά να τα βγάλει στην πορεία και γι'αυτό τα δίνει όλα στις πωλήσεις και στο μάρκετινγκ και γράφει στ' @@ του τις τεχνικές δυνατότητες και νομικές και λογιστικές παραμέτρους...
Η πρακτική αυτή είναι συνήθης από αρκετούς έλληνες επιχειρηματίες που προσπαθούν να μετακυλίσουν τη χασούρα ή την ανικανότητά τους στο κράτος και στις δεκο, συνήθως με αδιαφανείς διαδικασίες...
Ή είναι τυχαίο ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι που θίγονται από την άσκηση των νόμιων δικαιωμάτων του οτέ είναι η λανέτ και η άλτεκ;