Νέα

Γ.Ο.Τ.Ε !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επρεπε να πουληθεί ο ΟΤΕ?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εννοείς τα στημένα ρεπορτάζ των καναλιών....για ρώτα και τα 2 εκ συνδρομητές που φύγαμε από τον ΟΤΕ (και που θα ήταν ακόμη περισσότεροι αν οι διαδικασίες ήταν πιο απλές)....

Δηλαδή αυτοί που έφυγαν από τον ΟΤΕ το έκαναν επειδή ήθελαν να πουληθεί σε ιδιώτες και δη ξένους;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
.
αντι να κρατησουμε τον ελεγχο, να τον κανουμε πιο ανταγωνιστικο λειτουργωντα με κριτηρια ιδιωτικης οικονομιας(ας απολλυθει επιτελους και ενας δημοσιος υπαλληλος)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δηλαδή αυτοί που έφυγαν από τον ΟΤΕ το έκαναν επειδή ήθελαν να πουληθεί σε ιδιώτες και δη ξένους;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

όχι αλλά επειδή ήταν αγανακτισμένοι από τις υπηρεσίες του....50 δίνω στη Φόρθνετ και 110 έδινα στον ΟΤΕ ακριβώς για τις ίδιες υπηρεσίες...μαλάκες είμαστε να πληρώνουμε τον κάθε εργατοπατέρα Παναγόπουλο,Πρωτόπαππα που βγάζουν εκατομμύρια το μήνα σαν συνδικαλιστές

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παιδιά οι ηλίθιοι ξέρετε πως δουλεύουν; Πχ Cosmote, όταν η Vodafone ανακοινώνει νέες υπηρεσίες και προϊόντα, η Cosmote απλά ρίχνει τις τιμές της, χωρίς να κάνει τίποτα καινούργιο. Έτσι προφανώς ξέρουν. Και φυσικά ο ΟΤΕ βάζει και τρικλοποδιές στους ανταγωνιστές άμα θέλεις να αλλάξεις πάροχο. Το κακό είναι ότι παρόμοιες κινήσεις επ' ωφελεία της υγειούς λειτουργίας, δε γίνονται και σε άλλους τομείς όπως το χονδρεμπόριο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δε με ενδιαφέρει ποιανού είναι ιδιοκτησίας ο ΟΤΕ ...
Με ενδιαφέρει η τσέπη μου.

Άν κάποιος άλλος διαχειριστής του ΟΤΕ , μειώσει τα πάγια , τις τιμές , καλυτερεύσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες (που έκανα 3 μήνες να βαλω internet στο κολο-νήσι μου) κτλ ... δε μπα να τον αγοράσει και η Ουγκάντα ... το ίδιο μου κάνει !
ακριβως!!!
δηλαδη τοσα λεφτα που δινουμε καθε μηνα στην vodafone-wind!δεν μας πειραζουν?ξενες εταιριες δεν ειναι?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και αυτοί που φωνάζουν για δημόσιο πλούτο,ξεπούλημα κλπ εννοείται δεν τους καίγεται καρφί ούτε για τον ΟΤΕ ούτε για τον κόσμο...το κομματικό μαγαζάκι τους εξυπηρετούν...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
δεν με χαλαει που τον πουλανε,με χαλαει που τον ξεπουλανε!!!!

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι η Deutsche Telekom πέτυχε συμφωνία με ιδιαίτερα συμφέροντες όρους.
Αγοράζοντας το 25% των μετοχών απέκτησε το management.
Αλλά εδώ δεν μιλάμε μόνον για τον κλασσικό ΟΤΕ, αλλά ταυτόχρονα για την Cosmote, το δίκτυο του Γερμανού, εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας στην Ρουμανία και στην Σερβία και εταιρείες κινητής στην Βουλγαρία, στην Αλβανία και στην ΠΓΔΜ (η οποία αποκαλείται Μακεδονία στην επίσημη ανακοίνωση της DT).
Ούτε στα όνειρα τους οι Γερμανοί δεν θα μπορούσαν με μία κίνηση να έχουν πρόσβαση σε μία αγορά 56 εκατομμυρίων (όταν ολόκληρη η Γερμανία είναι 82 εκατόμμυρια κόσμος).
Απλά και μόνον ας σκεφθεί κανένας ποιό θα ήταν το κόστος της T-Mobile για να μπει στην αγορά της κινητής σε 6 διαφορετικές χώρες.

Έχοντας επίσης την διοίκηση μπορεί να ενσωματώνει τα αποτελέσματα του ΟΤΕ στα δικά της σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

Αλλά αν το μεγάλο φιλέτο θεωρείται η Cosmote, ακόμη μεγαλύτερο είναι ένα άλλο κρυμένο:
Η ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ελλάδα αμέσως μετά την Εκκλησία.

Οπότε τι κι αν χρεώθηκαν οι Γερμανοί για να πάρουν το 25% (όλα δανεικά). Θα έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι. Μέρισμα θα κόβουν και θα τα βγάλουν τα δανεικά.

Μιά χαρά τους κάθησε τους Γερμανούς.
Που αλλού θα αγόραζαν έτσι; Που αλλού στον κόσμο υπήρχε τέτοια ευκαιρεία; Και σε τέτοιες τιμές;

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Που αλλού θα αγόραζαν έτσι; Που αλλού στον κόσμο υπήρχε τέτοια ευκαιρεία; Και σε τέτοιες τιμές;
πες το καλυτερα"που αλλου θα εβρισκαν τετοια κοροιδα?"
Α,και κατι αλλο:να περιμενετε αυξησεις στις τιμες οταν αναλαβει η deutche-telecom...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φυσικά το ξεπούλημα είναι το πρόβλημα. Αλλά Τι να πεις για αυτούς που ξανά και ξανά ψηφίζουν τέτοιες Κυβερνήσεις. Όσο πάει αυτή η Κυβέρνηση θυμίζει τα ωραία χρόνια 90-93 και τις αυξήσεις 30% :2funny: στη βενζίνη ως οικονομική πολιτική. ούτε στις κερδοφόρες management δεμπορούν να κάνουν. Ίσως να είναι επ' ωφελεία του τελικού καταναλωτή λόγω του ανταγωνισμού και τις τσέπες των Ταμείων

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και αυτοί που φωνάζουν για δημόσιο πλούτο,ξεπούλημα κλπ εννοείται δεν τους καίγεται καρφί ούτε για τον ΟΤΕ ούτε για τον κόσμο...το κομματικό μαγαζάκι τους εξυπηρετούν...

Αγαπητέ μου, μήπως τώρα κι εσύ συμπεριφέρεσαι ακριβώς σαν κι αυτούς που στηλιτεύεις;
Έκανε μια χοντρομαλακία ο Κωστάκης, πρέπει να βρει αμέσως υποστηρικτές όλους εσάς που τον ψηφίσατε;
Δηλαδή, για να ξαναπώ κάτι που κάποιος άλλος συναγωνιστής έγραψε εδώ (δεν θυμάμαι ποιος), εσύ όταν στριμώγνεσαι οικονομικά πουλάς το νεφρό σου;
Αύριο τι θα πουλήσεις σαν να λέμε;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι η Deutsche Telekom πέτυχε συμφωνία με ιδιαίτερα συμφέροντες όρους.

οεο!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αυτό είναι λίγο τραβηγμένο που λες.

Ακριβώς.
Αν η ΕΕΤΤ κάνει σωστά την δουλειά της ο καταναλωτής δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
Άσε που είναι και η Viviane που δεν μασάει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακριβώς.
Αν η ΕΕΤΤ κάνει σωστά την δουλειά της ο καταναλωτής δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
Άσε που είναι και η Viviane που δεν μασάει.

Όχι μόνο η ΕΕΤΤ, αλλά και οι εναλλακτικοί, που θέλουν να γίνουν μάγκες μεν, τζάμπα δε....

Η επίτροπος δεν μασάει τα άντερά της, όντως.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειδατε πως αντιδρουν οι κηφηνες του ΟΤΕ?χανουν την μασα και την ξαπλα,το δημοσιουπαλληληκι δηλαδη και τους πειραζει.ουστ ρε κοπριτες να σας πουλησουν να ησυχασουμε και σας και τη δεη και την ολυμπιακη και τον ολπ και ολους :tickedoff:

ετσι ακριβως. :thumbsup:

εστω και καθυστερημενα οι κοπριτες δημοσιοι υπαλληλοι να γινουν ιδιωτικοι μπας και δουλεψουν λιγο σε αυτη τη χωρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπητέ μου, μήπως τώρα κι εσύ συμπεριφέρεσαι ακριβώς σαν κι αυτούς που στηλιτεύεις;
Έκανε μια χοντρομαλακία ο Κωστάκης, πρέπει να βρει αμέσως υποστηρικτές όλους εσάς που τον ψηφίσατε;
Δηλαδή, για να ξαναπώ κάτι που κάποιος άλλος συναγωνιστής έγραψε εδώ (δεν θυμάμαι ποιος), εσύ όταν στριμώγνεσαι οικονομικά πουλάς το νεφρό σου;
Αύριο τι θα πουλήσεις σαν να λέμε;

Το νεφρό που πούλησε χρειάζεται διαρκώς αιμοκάθαρση........ Να λες και φχαριστώ που το πούλησε κιόλας και δεν τον έκανε δωρεά..... Το άλλο νεφρό (Ολυμπιακή) το χάριζε και δεν το έπαιρνε κανείς... Σάπισε στο ψυγείο ένα πράμα....

Και γι αυτούς που νομίζουν ότι οι Γερμανοί είναι ηλίθιοι να τους ενημερώσω ότι η ΝτιΤι τον ΟΤΕ δεν τον πήρε για τον..... ΟΤΕ.....
Για άλλο λόγο τον πήρε.....

Καληνύχτα σας......

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ο ΟΤΕ πουλήθηκε σε Γερμανούς (ένα μικρό κομμάτι βασικά) και καλά έγινε. Αν δεν είχε ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ πριν μερικά χρόνια, να δω τι ADSL θα είχατε κουφάλες  :tickedoff: :tickedoff:

Το 1997 στον Καναδά είχαν ηδη ADSL, δωρεάν χρόνο ομιλίας και εγώ που μου το είπα η θειά μου είχα μείνει τότε μαλάκας..Νόμιζα πως μου κάνει πλάκα.

Τώρα μίζες πέσανε και θα πέφτουνε. Πιστεύω πως το ADSL θα πέσει κι άλλο κατα 50%, γιατί στην Γερμανία το ίντερνετ είναι όπως λένε σχεδόν τζάμπα. Θα υπάρξει τεράστιος ανταγωνισμός, θα βγάλει ο ΟΤΕ δωρεάν πακέτα ομιλίας, θα καταργηθεί το πάγιο, και τότε να δω ποιοι θα είστε  ΑΚΟΜΑ ενάντια στην πώληση του. :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πιστεύω πως το ADSL θα πέσει κι άλλο κατα 50%, γιατί στην Γερμανία το ίντερνετ είναι όπως λένε σχεδόν τζάμπα. Θα υπάρξει τεράστιος ανταγωνισμός, θα βγάλει ο ΟΤΕ δωρεάν πακέτα ομιλίας, θα καταργηθεί το πάγιο, και τότε να δω ποιοι θα είστε  ΑΚΟΜΑ ενάντια στην πώληση του. :jerking: :jerking: :jerking:
Έχεις κάποιες πληροφορίες για αυτά ή απλά τα λες για να στηρίξεις την πώληση του ΟΤΕ?Δηλαδή για να έχουμε καλύτερες παροχές η μόνη λύση είναι να ξεπουληθούν τα πάντα? :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όχι.
αλλά φύγαμε (και εγώ έχω πάει σε ιδιωτική), παρότι εμένα μου πληρώνει το λογαριασμό η εταιρία στο σπίτι (άρα δεν με ενδιαφέρουν τα ποσά που πληρώνω), γιατί τους θεωρώ τουλάχιστον μαλάκες. Και τέλος πάντων ΝΑΙ, προτιμώ την ιδιωτικοποίηση, αν είναι μια ετιαρία να αποκτήσει φυσιολογικό μάνατζμεντ και διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και φυσιολογικές υπηρεσίες σύμφωνα με τον ανταγωνισμό της.
Και τέλος πάντων, δεν καταλαβαίνω, γιατί εγώ σαν έλληνας θα πληρώνω όλα τα ελείμματα του δημοσίου ΌΠΩΣ και να γίνονται και ΔΕΝ θα παίρνω ανταποδοτικά τίποτα από τα κέρδη των δημόσιων επιχειρήσεων. Αν είμαι μέτοχος είμαι μέτοχος και στα έσοδα και στα έξοδα. Και εδώ στο κωλοχανείο με θυμούνται μόνο για να δώσω. Οπότε αφού δεν μπορώ να γίνω μέτοχος στα έσοδα, ας μειωθούν τα έξοδα που πληρώνω. Άει σιχτήρ πια. Οι κύριοι που μας κυβερνούν, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, τις ζωές τους τις έχουν καβατζώσει εδώ και καιρό και για πολλές γενεές. Εμείς παλεύουμε να φτιάξουμε το αύριο μας.

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως οι μονοι που διαμαρτυρονται για την πωληση του ΟΤΕ ειναι οι βολεμενοι υπαλληλοι του,καποιοι κακομοιροι συμβασιουχοι που θα μεινουν με την ελπιδα του διορισμου και καποιοι γραφικοι ψευτοαριστεροι
συνδικαλιστες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom