Νέα

Γ.Ο.Τ.Ε !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επρεπε να πουληθεί ο ΟΤΕ?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

• ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ευχαριστώ για τις ευχές.

Αλλά "έχεις κάνει τεράστια λάθη":

1) Για μια εταιρεία στο χρηματιστήριο, δεν υπάρχει με την αυστηρή έννοια του όρου "κρατική" εταιρεία. Τόσο στον ΟΤΕ, όσο και στην COSMOTE ο ελέγχων μέτοχος ήταν άμεσα ή έμμεσα το κράτος. Αυτό είχε τη σχετική πλειοψηφία των μετοχών και όριζε άμεσα ή έμμεσα τη διοίκηση. Με αυτήν την έννοια αναφέρθηκα για λόγους συντομίας σε "κρατική COSMOTE". Ή μήπως έχεις αμφιβολίες πως είναι ο ελέγχων μέτοχος (το κράτος δλδ) που αποφάσισε πως θα ιδρυθεί η COSMOTE??

2) Σου είπε κανείς πως θέλω οι υπάλληλοι να μην είναι ιδιωτικού δικαίου; Ή μήπως αυτό αναιρεί το γεγονός ότι το κράτος ήλεγχε στην τελική την COSMOTE?

3) Τις τεχνικές λεπτομέρειες για την επιτυχία της COSMOTE δεν τις ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα είδα και αυτό μετράει: χάρη στην "κρατική" cosmote το κινητό έγινε προσιτό (τουλάχιστον πιο νωρίς απ ότι θα γινόταν).

4) Αν θυμάμαι καλά, την ίδρυση της COSMOTE καταπολέμησαν νομικά οι άλλες εταιρείες και χλεύαζε η ΝΔ. Τελικά η COSMOTE ήταν το φιλέτο...

5) Συμμερίζομαι την λατρεία σου προς το Δρακουμέλ και το Μάνο...

Να χαίρεσαι το ΓΟΤΕ. Να θυμηθείς την Εμπορική που πουλήθηκε στη Credit Agricole διότι θα έπεφταν τα επιτόκια...

Επειδή μεγάλωσα και έζησα 20 χρόνια σε άλλη χώρα της Δυτικής Ευρώπης, δεν τυφλώνομαι από δαύτους. Έχουν και αυτοί κάτι κουσούρια να...
Στο θέμα αυτό όμως, θέλω η χώρα μου να κάνει αυτό που κάνουν αυτοί: να εξαγοράζουν και όχι να εξαγοράζονται... Απλό???

δεν τα λες άσχημα.
Το αποτέλεσμα όμως θα ήταν πολύ καλύτερο εάν από την αρχή είχε γίνει το σωστό....
οι μαλάκες που σε κυβερνάνε, ενώ ο ΟΤΕ θα έπρεπε (και τεχνικά και πολιτικά) εδώ και χρόνια να είναι ο κύριος GSM πάροχος, έδωσαν όλα τα αρχικά χρήματα στους ξένους. Εάν ο Κοσμοτέ είχε ιδρυθεί 10 χρόνια νωρίτερα, τώρα η Wind θα ήταν μόνο MOMAD.

μια υποσημείωση:
το κινητό ήταν ακριβό γιατί στη σύμβαση που είχαν υπογράψει, η τιμολογιακή τους πολιτική ήταν κλειδωμένη (άρα μονοπωλιακή επί της ουσίας), μέχρι που απελευθερώθηκε και εμφανίστηκε ο Κοσμοτέ και τα λοιπά μικροπαραμάγαζα......τύπου Q και Φρογκ.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αφού δεν ξέρεις ρε παπάρα ΑΡΙΩΝΑ τι πετάγεσαι......
ΤΑ MSCs, BSCs της έρικσον είναι ιδια κέντρα με τα ΑΧΕ κέντρα με προσθήκες..
Τράβα πάλι στη μαλακία σου καραγκιοζάκο που θα μας κάνεις και μάθημα για XMATE και OSS......

Αει σιχτίρ με τον κάθε μαλάκα γέρο που έχει και άποψη κιόλας...
Πίσω στη γιάφκα σου ρε.
ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ....βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα....τι να σου πω και εγω που ασχολουμε 26 χρονια με τα ηλεκτρονικα....και για να μην εντυπωσιαζεις τους ασχετους .....XMATE..OSS...KAMMIA σχεση με τηλ/νιες...τουλαχιστον αφου θελεις να γραφεις για να αυξανεις απλα το ποστ σου....ανοιξε και κανενα βιβλιο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.....XMATE..OSS...KAMMIA σχεση με τηλ/νιες...

Οχι καμμιά........μα καμμιά.......κλώνε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ΧΜΑΤΕ στο NMC του (-1) στο διοικητικό μέγαρο διαχειρίζεται τα προβολικά της .........Barco................
Το ίδιο και το OSS στο NMC στου Ρέντη στη Vodafone...........

συνέχισε κλώνε....... με διασκεδάζεις αφάνταστα με τις τηλεπικοινωνιακές γνώσεις σου........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υ.Γ.
Με τι ηλεκτρονικά ασχολείσαι 26 χρόνια;
φτιάχνεις τηλεοράσεις και κομπιουτεράκια;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
1personanongrata....εχεις μπερδεψει την π...α με τη βουρτσα....οπως λεει και καποιος αλλος μεσα ....οσο προσπαθεις να πεισεις τον ηλιθιο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata....εχεις μπερδεψει την π...α με τη βουρτσα....οπως λεει και καποιος αλλος μεσα ....οσο προσπαθεις να πεισεις τον ηλιθιο....
ρε μαλάκα πάνε παραπέρα....
Σου είπα ξέρεις τι είναι το XMATE; Ξέρεις τι είναι το OSS;
Εχεις ιδέα τι είναι MSC, BSC, και ΑΧΕ10;
Η επειδή έχεις βάλει 10 κεραίες σε ταράτσες έχεις άποψη για ασύρματες και ενσύρματες τηλεπικοινωνίες;

Αμα μάθεις τα βασικά πέρνα από το διοικητικό μέγαρο στo NMC να σε ξεναγήσω στο θαυμαστό κόσμο των τηλεπικοινωνιών.........
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πέρνα από το διοικητικό μέγαρο στo NMC.....στο -1 δουλευεις; στο κυλικειο η στο συνεργειο καθαριοτητας;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέρνα από το διοικητικό μέγαρο στo NMC.....στο -1 δουλευεις; στο κυλικειο η στο συνεργειο καθαριοτητας;
πάνε ρε μαλάκα παραπέρα... πίσω στο γιάφκα σου λέω......
Ελα και στου Κωλέττη να δεις SDH της Μαρκόνι από κοντά....
Γελοίε που μιλάς και για τηλεπικοινωνίες..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
<<στου Κωλέττη >>....ταβερνα ειναι αυτη;...οπως λεμε το κουτουκι του μπαρμπα σπυρου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακόμα περιμένω τον ορισμό των όρων που ανέφερα.....
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

φαντάσου εγώ που είμαι της καθσριότητας στο -1 και τα ξέρω......
Εσύ με πτυχίο και 26 χρόνια ηλεκτρονικός πόσα ακόμα χρόνια χρειάζεσαι......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
<<στου Κωλέττη >>....ταβερνα ειναι αυτη;...οπως λεμε το κουτουκι του μπαρμπα σπυρου;

δε περιγράφω άλλο ρε παπάρα.......
με κάνεις και γελάω αφόρητα......
πάρε τηλέφωνο ρε καραγκιόζη (με 26χρονη εμπειρία στις τηλεπικοινωνίες  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:) στο 11880 να σου δώσουν τη διεύθυνση και το τηλέφωνο της ταβέρνας.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
1personanongrata....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ....παω για ποτακι κλπ κλπ  κατσε εδω μεχρι το πρωι  με τα NMC...OSS...ΚΛΠ ΚΛΠ και για να ξεθολωσεις ενα ειναι το φαρμακο....ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1personanongrata....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ....παω για ποτακι κλπ κλπ  κατσε εδω μεχρι το πρωι  με τα NMC...OSS...ΚΛΠ ΚΛΠ και για να ξεθολωσεις ενα ειναι το φαρμακο....ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!
πρόσεξε μόνο μην είναι υπάλληλος εταιρείας τηλεπικοινωνιών το μουνί και μείνεις πάλι με το πουλί στο χέρι......

Κέρασέ την από μένα ένα κρασάκι στην Ταβέρνα του Κωλέττη....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ολίγον τι δύσκολο μιας και είμαστε υπερχρεωμένοι.
Δυστυχώς τόσο.....απλό.

Όχι τέτοια κρητικέ μου, εσείς βγάλατε έναν Βενιζέλο.
Μη σε δηλητηριάζει η αλογοσκουφο-ρουσσοπουλική προπαγάνδα που προσπαθεί να σε πείσει πως είμαστε για ξεπούλημα.

Έχουμε και λέμε. Μπες εδώ και δες:

Δεν είμαστε η πιο χρεωμένη χώρα της παλιάς ΕΕ: η Ιταλία έχει χρέος 104% του ΑΕΠ, εμείς 95%. Κοντάς μας και οι Βέλγοι με 85%.
Ε, δεν διανοήθηκαν αυτοί να δώσουν τον ΟΤΕ τους σε Γερμανούς και τα λιμάνια τους σε κινέζους!
Αυτά μόνο οι δικοί μας τενεκέδες τα κάνουν.
Ο δεξιός Μπερλουσκόνι προσπαθεί να μην περάσει σε ξένα χέρια η Alitalia.
Όλες οι κυβερνήσεις, δεξιές-αριστερές, προσπαθούν να μην περάσουν σε ξένα χέρια οι επιχειρήσεις τους, είτε ειναι κρατικές, είτε είναι ιδιωτικές.
Οι μόνοι που πουλάνε αβέρτα στην Ευρωπαϊκή πιάτσα είναι ο Κωστάκης και ο Αλογοκομπλεξικός.
Αυτό είναι προδοσία και με εντυπωσιάζει που το κάνουν μόκο οι διάφοροι εθνικά ευαίσθητοι.
Στη σημερινή εποχή όπου κύριο κριτήριο ισχύος μιας χώρας είναι η οικονομική δύναμη, για μένα προδοσία είναι να διοικούν κινέζοι τον ΟΛΠ. Ντρέπομαι για την ξεφτίλα μας.

Και εξάλλου, τι σχέση έχει το χρέος του κράτους με αυτό των επιχειρήσεων. Οι υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις εξαγοράζουν. Αυτό κάνουν οι τράπεζες, αυτό έκανε και ο ΟΤΕ.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν τα λες άσχημα.
Το αποτέλεσμα όμως θα ήταν πολύ καλύτερο εάν από την αρχή είχε γίνει το σωστό....
οι μαλάκες που σε κυβερνάνε, ενώ ο ΟΤΕ θα έπρεπε (και τεχνικά και πολιτικά) εδώ και χρόνια να είναι ο κύριος GSM πάροχος, έδωσαν όλα τα αρχικά χρήματα στους ξένους. Εάν ο Κοσμοτέ είχε ιδρυθεί 10 χρόνια νωρίτερα, τώρα η Wind θα ήταν μόνο MOMAD.

μια υποσημείωση:
το κινητό ήταν ακριβό γιατί στη σύμβαση που είχαν υπογράψει, η τιμολογιακή τους πολιτική ήταν κλειδωμένη (άρα μονοπωλιακή επί της ουσίας), μέχρι που απελευθερώθηκε και εμφανίστηκε ο Κοσμοτέ και τα λοιπά μικροπαραμάγαζα......τύπου Q και Φρογκ.....

Τελικά όντως, πιο πολύ συμφωνούμε παρά διαφωνούμε.

Με μια υποσημείωση: αυτοί που με κυβερνάνε, κυβερνάνε και σένα... Περαστικά μας...

toto3

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κι εγώ ο αδαής κάτι που σχολιάστικε 2-3 σελίδες πριν...
Το δίκτιο τηλεφώνου (και κατ' επέκταση Internet) στην Ελλάδα σε ποιόν ανήκει; Είναι υπορχρεωμένος ο ΟΤΕ και κάτω από ποιές προϋποθέσεις να μισθώνει το δίκτυό του σε άλλες εταιρίες;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν ο Lacan ζούσε, μπορεί να σας αναλάμβανε, εγώ όχι:

Εγώ στον καναπέ; Jamais.

Μόνον στον Εμπειρίκο μπορεί και να καθόμουνα.

2)Εχω την αυταπάτη να πιστεύω πως ζω σε προηγμένη χώρα (24η πλουσιότερη στον κόσμο) και δεν ξέρω άλλη ευρωπαϊκή χώρα του δικού μας rank που να έχει δώσει τον ΟΤΕ της σε ξένη εταιρεία. Κάνω λάθος; Τα 4 παραδείγματα πλήρως ιδιωτικών ΟΤΕ που ανέφερες είναι μειοψηφικές περιπτώσεις στην προηγμένη Ευρώπη και σε καμία περίπτωση δεν ελέγχονται από ξένη εταιρεία. Κάνω λάθος; Αν ο βαθμός καπιταλιστικής ανάπτυξης μας ήταν λίγο πιο προηγμένος, δεν θα είχα αντίρρηση ο ΟΤΕ να είναι ελληνική πλήρως ιδιωτική εταιρεία. Αλλά ποιος εμπιστεύεται τους Έλληνες επιχειρηματίες;

Επειδή τώρα βαριέμαι να αναλύσω το θέμα θα αναφέρω μόνον ότι από την στιγμή που οι μετοχές μίας εταιρείας είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο μπορεί να αγοραστούνε οποτεδήποτε από κάποια άλλη εταιρεία.
Δηλαδή, αν αύριο γουστάρει η DT μπορεί να έρθει εδώ ποιό κάτω στο Χρηματιστήριο του Άμστερνταμ και να μαζέψει ένα μεγάλο μέρος από το χαρτί της KPN και να αποκτήσει την διοίκηση της εταιρείας. Οπότε οι Ολλανδοί θα βρεθούν με τον πρώην ΟΤΕ τους στα χέρια των Γερμανών (και βέβαια δεν πρόκειται να προσπαθήσουν να το σταματήσουν με γελοίες τροπολογίες).
Επομένως κριτική μπορεί να γίνει για τον τρόπο που πουλήθηκε ο ΟΤΕ και για την τιμή που πουλήθηκε (και την έχω κάνει).

Στη φιλοσοφία, καλός είσαι πάντως...

Ε τώρα, καλό είναι αυτό;
Θα προτιμούσα να είμαι καλός στα "ξερά" καμάκια.

Pelotas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι τέτοια κρητικέ μου, εσείς βγάλατε έναν Βενιζέλο.
Μη σε δηλητηριάζει η αλογοσκουφο-ρουσσοπουλική προπαγάνδα που προσπαθεί να σε πείσει πως είμαστε για ξεπούλημα.

Έχουμε και λέμε. Μπες εδώ και δες:

Δεν είμαστε η πιο χρεωμένη χώρα της παλιάς ΕΕ: η Ιταλία έχει χρέος 104% του ΑΕΠ, εμείς 95%. Κοντάς μας και οι Βέλγοι με 85%.
Ε, δεν διανοήθηκαν αυτοί να δώσουν τον ΟΤΕ τους σε Γερμανούς και τα λιμάνια τους σε κινέζους!
Αυτά μόνο οι δικοί μας τενεκέδες τα κάνουν.
Ο δεξιός Μπερλουσκόνι προσπαθεί να μην περάσει σε ξένα χέρια η Alitalia.
Όλες οι κυβερνήσεις, δεξιές-αριστερές, προσπαθούν να μην περάσουν σε ξένα χέρια οι επιχειρήσεις τους, είτε ειναι κρατικές, είτε είναι ιδιωτικές.
Οι μόνοι που πουλάνε αβέρτα στην Ευρωπαϊκή πιάτσα είναι ο Κωστάκης και ο Αλογοκομπλεξικός.
Αυτό είναι προδοσία και με εντυπωσιάζει που το κάνουν μόκο οι διάφοροι εθνικά ευαίσθητοι.
Στη σημερινή εποχή όπου κύριο κριτήριο ισχύος μιας χώρας είναι η οικονομική δύναμη, για μένα προδοσία είναι να διοικούν κινέζοι τον ΟΛΠ. Ντρέπομαι για την ξεφτίλα μας.

Και εξάλλου, τι σχέση έχει το χρέος του κράτους με αυτό των επιχειρήσεων. Οι υγιείς ελληνικές επιχειρήσεις εξαγοράζουν. Αυτό κάνουν οι τράπεζες, αυτό έκανε και ο ΟΤΕ.
Siegf Δεν μπορώ παρά να ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ πιό πάνω.ΑΨΟΓΟΣ.
Οι δικοί μας ΦΩΣΤΗΡΕΣ θα σταματήσουν ισως οταν πουλήσουν και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ & Την ΟΛΥΜΠΙΑ και την ΒΕΡΓΙΝΑ και πολλά ακόμα σαν ΔΕΝ ντρέπονται οι τρύπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom