tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Τι εργοδοτη εχεις, δεξιο ή αριστερο?
μαλάκα…. αφού τον ανέχεται ακόμη στην δούλεψη του….
Τι εργοδοτη εχεις, δεξιο ή αριστερο?
δοξα τον θεο τους γραφουμε στα αρχιδια μας και τους δεξιους και τους αριστερους και κανουμε την δουλεια μας.Τι εργοδοτη εχεις, δεξιο ή αριστερο?
Εχεις κι εσυ επιχειρηση και καρπωνεσαι την υπεραξια της εργασιας τους? Καταλαβα.
μαλάκα…. αφού τον ανέχεται ακόμη στην δούλεψη του….
δεν ειναι μαγκια αυτο μου εμαθε η ζωηγια το πρωτο μαγκια σου αφου ετσι γουσταρεις
για το δευτερο....πως εισαι τοσο σιγουρος??
Όπου "δουλεια σας" ειναι εσυ να εργαζεσαι και ο αλλος να κερδιζει απο την υπεραξια της εργασιας σου.δοξα τον θεο τους γραφουμε στα αρχιδια μας και τους δεξιους και τους αριστερους και κανουμε την δουλεια μας.
Φιλοι μου ειναι
μαγκια σου γιατι εισαι ξεκαθαρος...δεν ειναι μαγκια αυτο μου εμαθε η ζωη
οσο αυτο που ειπα για τους αλλους μπορει να μην ειναι ολοι αλλα οι περισσοτεροι
σιγουρος ειμαι οτι μια μερα θα πεθανω
Ενω το να καρπωνεται την υπεραξια ενας αριστερος χωνευεται πιο ευκολαΘα το θελες πολυ οι αριστεροι να ειναι εξαρτημενοι απο αφεντικα καραδεξιους μπαρμπαδες η κομματοσκυλα δυ. Αμ δε θα σου κανουμε τη χαρη...
μαγκια σου γιατι εισαι ξεκαθαρος...
μην τσουβαλιαζουμε δεν ειναι καλο
προσκυνα κοριτσακι.....ποτε δεν θα καταλαβεις γιατι εισαι προβατοΌπου "δουλεια σας" ειναι εσυ να εργαζεσαι και ο αλλος να κερδιζει απο την υπεραξια της εργασιας σου.
Ναι μωρε, τελειως "απολιτικη" κατασταση. Ειστε και φιλοι και τους γραφετε ολους στ αρχιδια σας
Εσυ να δεις πώς με διασκεδαζεις.
Κλασικος αριστερος που οταν δεν εχει τι αλλο να πει, πεταει μια κορωνα για "ανοητους και προβατα δεξιους" και καθαριζει.προσκυνα κοριτσακι.....ποτε δεν θα καταλαβεις γιατι εισαι προβατο
εσυ να δεις γλεντι που κανω
Ενω το να καρπωνεται την υπεραξια ενας αριστερος χωνευεται πιο ευκολα
Γιατι, πού λεει η αριστερη ιδεολογια οτι δεν μπορεις να εχεις δικο σου σπιτι? Μεσα παραγωγης δεν μπορεις να εχεις ως ιδιωτης συμφωνα με την αριστερη ιδεολογια. Ευκολακι. Αλλο?Καλα, εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι οι αριστεροι δεν δικαιουνται να εχουν και δικο τους σπιτι.
κλασικος μαλακας που δεν καταλαβαινει τιποτα .Κλασικος αριστερος που οταν δεν εχει τι αλλο να πει, πεταει μια κορωνα για "ανοητους και προβατα δεξιους" και καθαριζει.
Ποσο προβλεψιμο. Αρκετα βαρετο βεβαια πλεον.
...και προχωραει στην απαξιωση.κλασικος μαλακας που δεν καταλαβαινει τιποτα .
Ποσο προβλεψιμο. Αρκετα βαρετο βεβαια πλεον.
αλεξη αληθεια εισαι δικηγορος?
σωστα τωρα εχεις δικιο,τι ρωταω?...και προχωραει στην απαξιωση.
"Μαλακας".
Στην αμφισβητηση ακομη και του επαγγελματος, γιατι ενας δικηγορος θα επρεπε να σκεφτεται αλλιως.
"εισαι αληθεια δικηγορος?"
Βαρετο μετα την χιλιοστή φορα...
Καλα, εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι οι αριστεροι δεν δικαιουνται να εχουν και δικο τους σπιτι.
Γιατι, πού λεει η αριστερη ιδεολογια οτι δεν μπορεις να εχεις δικο σου σπιτι? Μεσα παραγωγης δεν μπορεις να εχεις ως ιδιωτης συμφωνα με την αριστερη ιδεολογια. Ευκολακι. Αλλο?
σοβαρα μιλαω τραμ....για αναλυσε το λιγο γιατι νομιζω οτι τρολαρεις τωρανα κάνει διανομή όλων των κερδών (αφαιρουμένου ενός μισθού για τον εαυτό του) στους εργαζόμενους του κατ ισομοιρίαν δεν παίζει ????
δηλαδή πχ να έχει 9 εργάτες και τον εαυτό του 10 …. να βγάζει πχ 130.000 ευρώ… να λέει 30.000 ο μισθός μου τις υπόλοιπες 100.000 τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας….
να συναποφασίζει μαζί με τους εργαζόμενους του για τις επενδύσεις και επεκτάσεις που θα κάνει (και οι οποίες μοιραία θα έχουν και επίπτωση στα διανεμόμενα κέρδη) δεν παίζει ??
σοβαρα μιλαω τραμ....για αναλυσε το λιγο γιατι νομιζω οτι τρολαρεις τωρα