Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις κι εσυ επιχειρηση και καρπωνεσαι την υπεραξια της εργασιας τους? Καταλαβα.

Θα το θελες πολυ οι αριστεροι να ειναι εξαρτημενοι απο αφεντικα καραδεξιους μπαρμπαδες η κομματοσκυλα δυ. Αμ δε θα σου κανουμε τη χαρη...

Επισκέπτης
για το πρωτο μαγκια σου αφου ετσι γουσταρεις
για το δευτερο....πως εισαι τοσο σιγουρος??
δεν ειναι μαγκια αυτο μου εμαθε η ζωη
οσο αυτο που ειπα για τους αλλους μπορει να μην ειναι ολοι αλλα οι περισσοτεροι
σιγουρος ειμαι οτι μια μερα θα πεθανω  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δοξα τον θεο τους γραφουμε στα αρχιδια μας και τους δεξιους και τους αριστερους και κανουμε την δουλεια μας.
Φιλοι μου ειναι
Όπου "δουλεια σας" ειναι εσυ να εργαζεσαι και ο αλλος να κερδιζει απο την υπεραξια της εργασιας σου.
Ναι μωρε, τελειως "απολιτικη" κατασταση. Ειστε και φιλοι και τους γραφετε ολους στ αρχιδια σας  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ να δεις πώς με διασκεδαζεις.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν ειναι μαγκια αυτο μου εμαθε η ζωη
οσο αυτο που ειπα για τους αλλους μπορει να μην ειναι ολοι αλλα οι περισσοτεροι
σιγουρος ειμαι οτι μια μερα θα πεθανω  :grin:
μαγκια σου γιατι εισαι ξεκαθαρος...
μην τσουβαλιαζουμε δεν ειναι καλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θα το θελες πολυ οι αριστεροι να ειναι εξαρτημενοι απο αφεντικα καραδεξιους μπαρμπαδες η κομματοσκυλα δυ. Αμ δε θα σου κανουμε τη χαρη...
Ενω το να καρπωνεται την υπεραξια ενας αριστερος χωνευεται πιο ευκολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Όπου "δουλεια σας" ειναι εσυ να εργαζεσαι και ο αλλος να κερδιζει απο την υπεραξια της εργασιας σου.
Ναι μωρε, τελειως "απολιτικη" κατασταση. Ειστε και φιλοι και τους γραφετε ολους στ αρχιδια σας  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ να δεις πώς με διασκεδαζεις.
προσκυνα κοριτσακι.....ποτε δεν θα καταλαβεις γιατι εισαι προβατο
εσυ να δεις γλεντι που κανω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
προσκυνα κοριτσακι.....ποτε δεν θα καταλαβεις γιατι εισαι προβατο
εσυ να δεις γλεντι που κανω
Κλασικος αριστερος που οταν δεν εχει τι αλλο να πει, πεταει μια κορωνα για "ανοητους και προβατα δεξιους" και καθαριζει.
Ποσο προβλεψιμο. Αρκετα βαρετο βεβαια πλεον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καλα, εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι οι αριστεροι δεν δικαιουνται να εχουν και δικο τους σπιτι.
Γιατι, πού λεει η αριστερη ιδεολογια οτι δεν μπορεις να εχεις δικο σου σπιτι? Μεσα παραγωγης δεν μπορεις να εχεις ως ιδιωτης συμφωνα με την αριστερη ιδεολογια. Ευκολακι. Αλλο?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κλασικος αριστερος που οταν δεν εχει τι αλλο να πει, πεταει μια κορωνα για "ανοητους και προβατα δεξιους" και καθαριζει.
κλασικος μαλακας που δεν καταλαβαινει τιποτα .
αλεξη αληθεια εισαι δικηγορος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
κλασικος μαλακας που δεν καταλαβαινει τιποτα .
αλεξη αληθεια εισαι δικηγορος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...και προχωραει στην απαξιωση.
"Μαλακας".
Στην αμφισβητηση ακομη και του επαγγελματος, γιατι ενας δικηγορος θα επρεπε να σκεφτεται αλλιως.
"εισαι αληθεια δικηγορος?"
Βαρετο μετα την χιλιοστή φορα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
...και προχωραει στην απαξιωση.
"Μαλακας".
Στην αμφισβητηση ακομη και του επαγγελματος, γιατι ενας δικηγορος θα επρεπε να σκεφτεται αλλιως.
"εισαι αληθεια δικηγορος?"
Βαρετο μετα την χιλιοστή φορα...
σωστα τωρα εχεις δικιο,τι ρωταω?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλα, εσυ σε λιγο θα μας πεις οτι οι αριστεροι δεν δικαιουνται να εχουν και δικο τους σπιτι.

να κάνει διανομή όλων των κερδών (αφαιρουμένου ενός μισθού για τον εαυτό του) στους εργαζόμενους του κατ ισομοιρίαν  δεν παίζει ????

δηλαδή πχ να έχει 9 εργάτες και τον εαυτό του 10 …. να βγάζει πχ 130.000 ευρώ… να λέει 30.000 ο μισθός μου τις υπόλοιπες 100.000 τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας…. 

να συναποφασίζει μαζί με τους εργαζόμενους του για τις επενδύσεις και επεκτάσεις που θα κάνει (και οι οποίες μοιραία θα έχουν και επίπτωση στα διανεμόμενα κέρδη) δεν παίζει ??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι, πού λεει η αριστερη ιδεολογια οτι δεν μπορεις να εχεις δικο σου σπιτι? Μεσα παραγωγης δεν μπορεις να εχεις ως ιδιωτης συμφωνα με την αριστερη ιδεολογια. Ευκολακι. Αλλο?

Αυτο που λες ειναι το προγραμμα των συγχρονων κομμουνιστικων κομματων. Δεν εχει ο κομμουνισμος ιδιοκτησια με την εννοια "ειναι δικο μου και το πουλαω".

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
να κάνει διανομή όλων των κερδών (αφαιρουμένου ενός μισθού για τον εαυτό του) στους εργαζόμενους του κατ ισομοιρίαν  δεν παίζει ????

δηλαδή πχ να έχει 9 εργάτες και τον εαυτό του 10 …. να βγάζει πχ 130.000 ευρώ… να λέει 30.000 ο μισθός μου τις υπόλοιπες 100.000 τις μοιραζόμαστε μεταξύ μας…. 

να συναποφασίζει μαζί με τους εργαζόμενους του για τις επενδύσεις και επεκτάσεις που θα κάνει (και οι οποίες μοιραία θα έχουν και επίπτωση στα διανεμόμενα κέρδη) δεν παίζει ??
σοβαρα μιλαω τραμ....για αναλυσε το λιγο γιατι νομιζω οτι τρολαρεις τωρα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σοβαρα μιλαω τραμ....για αναλυσε το λιγο γιατι νομιζω οτι τρολαρεις τωρα

τι δεν καταλαβαίνεις ??

λέω το εξής απλό… ένας πραγματικός ιδεολόγος αριστερός ο οποίος θα είχε μια επιχείρηση με 9 εργαζόμενους θα έπρεπε σύμφωνα με την κοσμοθεωρία του και την ιδεολογία του να πείς

μάγκες φέτος το μαγαζί έβγαλε καθαρά 130.000 ευρώ… ο μισθός μου είναι 30.000 ευρώ τον χρόνο άρα μένουν 100.000…. από αυτά βάζω στην μπάντα τα 20.000 για να έχουμε μια καβάντζα αν του χρόνου δεν πάει κάτι καλά… μένουν λοιπόν 80.000 κέρδος… το μοιραζόμαστε όλοι και παίρνει ο καθένας από 8.000 καπάκι στους όποιους μισθούς σας έδωσα…

έτσι θα ήταν συνεπής με την ιδεολογία του επιβάλλοντας τα όσα αυτή προβλέπει πρώτα στον εαυτό του και όχι θέλοντας να τα επιβάλλει στους άλλους…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom