Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Τελικα:

1) Δεν βρηκαμε δηλωση Σημιτη για 7.000 μοναδες

2) Δεν βρηκαμε δηλωση Παπαντωνιου για 7.000 μοναδες

3) Ο Παπαντωνιου δεν κριθηκε ενοχος απ' τη Δικαιοσυνη (σσ θεωρω πως μπορει να καταδικαστει για κατι αλλο, μελλοντικά...)

+

4) Το να την λες σε καποιον για κατι που δεν επελεξε (πχ αλληθωρος, ή μικροτσουτσουνος, ή και κοντος κλπ) ειναι απλα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. Βεβαια, και ο χαρακτηρισμος, πχ, "χοντρε" ειναι ρατσιστικος, αλλά εκει ο "ενδιαφερομενος" εχει περιθωρια βελτιωσης.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αποκαμμενε δεν εισαι κατω να κανεις το επαναστατικο σου καθηκον;

μονο του αφησατε τον χαπακι;
To κουτι περιμενει ο κοσμος.....τωρα εσυ τραγουδα γαιτι μετα θα κλαις.

Υ.Γ Για τον Σεισμο ο Συριζα φταιει.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (1999) : ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 : ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (1999) : ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 : ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

Με βάση αυτό το σκεπτικό και για την αγορά των ελικοπτέρων Σούπερ Πούμα τα έλεγε με σωρεία επερωτήσεων στη Βουλή που πίεζαν προς την κατεύθυνση αυτή...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ ένα έχω να πω:

Μπορεί να μην τον ψήφισα ποτέ αλλά δε μου κάνει καθόλου εντύπωση το ότι τα έπιασε το 2000.Ένα κόμμα δε στήνεται με φρουφρου κι αρώματα.Κι ο Φέρης είναι άνθρωπος της πιάτσας και δε θα καθότανε με σταυρωμένα τα χέρια όταν όλοι γύρω του τα έπιαναν.

Το θέμα είναι άλλο.Κάποια στιγμή τον είχα πετύχει σε μια βραδυνή εκπομπή του Τράγκα μετά το 2012 νομίζω και τον ρώταγε τι έγινε στο πρώτο μνημόνιο και γιατί ψήφισε ναι.Και γυρνάει και του λέει ο Φέρης:
Εκείνη τη στιγμή εγώ Γιώργο Τράγκα αν το έπαιζα αντιμνημόνιο και έβγαινα στα κάγκελα είχα μαζέψει όλη την πλατεία με τους μετέπειτα αγανακτισμένους που πήγαν στη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο για 5 χρόνια τουλάχιστον.Χώρια που λόγω των funds που πόνταραν στη χρεοκοπία της Ελλάδας αν ήθελα έβγαζα 100 εκατομμύρια δολαρια για πλάκα και ίσως και περισσότερα.Σε ποια χώρα όμως θα τα ξόδευα;Γιατί η Ελλάδα δε θα υπήρχε μετά από αυτό.

Αυτό εμένα μου φτάνει να ξέρω ότι δεν είναι τελείως κούφιος...Γιατί από μυαλό δεν νομίζω να αμφισβητεί ότι είναι γάτος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ ένα έχω να πω:

Μπορεί να μην τον ψήφισα ποτέ αλλά δε μου κάνει καθόλου εντύπωση το ότι τα έπιασε το 2000.Ένα κόμμα δε στήνεται με φρουφρου κι αρώματα.Κι ο Φέρης είναι άνθρωπος της πιάτσας και δε θα καθότανε με σταυρωμένα τα χέρια όταν όλοι γύρω του τα έπιαναν.

Το θέμα είναι άλλο.Κάποια στιγμή τον είχα πετύχει σε μια βραδυνή εκπομπή του Τράγκα μετά το 2012 νομίζω και τον ρώταγε τι έγινε στο πρώτο μνημόνιο και γιατί ψήφισε ναι.Και γυρνάει και του λέει ο Φέρης:
Εκείνη τη στιγμή εγώ Γιώργο Τράγκα αν το έπαιζα αντιμνημόνιο και έβγαινα στα κάγκελα είχα μαζέψει όλη την πλατεία με τους μετέπειτα αγανακτισμένους που πήγαν στη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο για 5 χρόνια τουλάχιστον.Χώρια που λόγω των funds που πόνταραν στη χρεοκοπία της Ελλάδας αν ήθελα έβγαζα 100 εκατομμύρια δολαρια για πλάκα και ίσως και περισσότερα.Σε ποια χώρα όμως θα τα ξόδευα;Γιατί η Ελλάδα δε θα υπήρχε μετά από αυτό.

Αυτό εμένα μου φτάνει να ξέρω ότι δεν είναι τελείως κούφιος...Γιατί από μυαλό δεν νομίζω να αμφισβητεί ότι είναι γάτος...
Ποιος ειναι γάτος ρε φιλε? Πλακα μας κανεις? Αυτος???????????????
Ενας μετριος, αμορφωτος λαικιστης.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
....Χώρια που λόγω των funds που πόνταραν στη χρεοκοπία της Ελλάδας αν ήθελα έβγαζα 100 εκατομμύρια δολαρια για πλάκα και ίσως και περισσότερα.Σε ποια χώρα όμως θα τα ξόδευα;

....Στη χώρα όπου ήταν η έδρα των υπεράκτιων εταιρειών τις οποίες κατείχε και στους λογαριασμούς των οποίων βρέθηκαν τα επίμαχα ποσά....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και σιγα μην μάζευε τους αγανακτισμενους.
Ζουσαμε κι εμεις σε αυτην εδω τη χωρα. Χεσμενο τον ειχαν τον Καρατζαφερη οι αγανακτισμενοι.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ποιος ειναι γάτος ρε φιλε? Πλακα μας κανεις? Αυτος???????????????
Ενας μετριος, αμορφωτος λαικιστης.

Φίλε εγώ δεν έχω δηλώσει υποταγή σε κανένα κόμμα.Κάθε φορά ψήφιζα κι άλλο ανάλογα με το ποιος πίστευα ότι συμφέρει τη χώρα εκείνη τη στιγμή.Κι αυτό γιατί δεν έτυχε ποτέ να χρειαστώ κάποιο ρουσφέτι.Αν χρειαζόμουν όμως θα ψήφιζα τον εκάστοτε ρουσφετολόγο οπότε δεν κατακρίνω κανέναν που το έκανε.Φυσικά αυτό αν θέλεις το πιστεύεις.
Άρα η δική μου γνώμη μετράει πιο πολύ από τη δική σου που είσαι βαμμένος μπλε και δεν έχεις λόγο να πεις καλή κουβέντα για κανένα άλλο εκτός από το Σαμαρά.

Όσο για τη μαλακία που είπε δε μου λέει κάτι.Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που του ξέφυγε μια κοτσάνα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φίλε εγώ δεν έχω δηλώσει υποταγή σε κανένα κόμμα.Κάθε φορά ψήφιζα κι άλλο ανάλογα με το ποιος πίστευα ότι συμφέρει τη χώρα εκείνη τη στιγμή.Κι αυτό γιατί δεν έτυχε ποτέ να χρειαστώ κάποιο ρουσφέτι.Αν χρειαζόμουν όμως θα ψήφιζα τον εκάστοτε ρουσφετολόγο οπότε δεν κατακρίνω κανέναν που το έκανε.Φυσικά αυτό αν θέλεις το πιστεύεις.
Άρα η δική μου γνώμη μετράει πιο πολύ από τη δική σου που είσαι βαμμένος μπλε και δεν έχεις λόγο να πεις καλή κουβέντα για κανένα άλλο εκτός από το Σαμαρά.

Όσο για τη μαλακία που είπε δε μου λέει κάτι.Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που του ξέφυγε μια κοτσάνα;
Ανοητολογεις.
Εγω σου αποδεικνυω οτι προκειται για αδαη, κι εσυ μου λες για τον Σαμαρα και οτι του...ξεφυγε μια κοτσανα.
Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο "μου ξεφευγει μια κοτσανα" και στο "αναδεικνυω την ασχετοσυνη μου".
Λυπαμαι αν δεν το καταλαβαινεις.
Οσο για το αν μετραει ππερισσοτερο η δικη σου γνωμη απο τη δικη μου, μονο και μονο επειδη ειμαι ΝΔ, το αφηνω ασχολιαστο.
Οι φανατικοι δεν χρηζουν σχολιασμο εξαλλου. Κι εσυ φαινεται οτι εισαι ενας απο αυτους.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Το σκληρο νομισμα εχει συγκεκριμενα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πλεονεκτηματα.

Οπως οτι δανειζεσαι με επιτοκια (σχεδον) Γερμανιας, κι οτι προσελκυεις επενδυσεις - αφου δεν υπαρχει ο κινδυνος υποτιμησης.

Απο κει κι επειτα, ο καθενας κανει τα κουμαντα του.
(Κι εμεις δεν τα καναμε  ;))

Ασφαλώς και έχει πλεονεκτήματα. Όταν συνδέεις όμως μια αδύναμη οικονομία με ένα
σκληρό νόμισμα, το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.
Έχει όμως και ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Το τυπώνει η Ε.Κ.Τ και τους παρακαλάμε
να μας δώσουν.
Με την ισοτιμία τι έγινε; Ποιός την έβαλε στις 340 δρχ.;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.984
Πόντοι
6.515
αφου κατηγορείται για κακουργήματα γιατι δεν τον πανε δεμενο μεσα όπως τους χρυσαυγιτες?  :think:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
αφου κατηγορείται για κακουργήματα γιατι δεν τον πανε δεμενο μεσα όπως τους χρυσαυγιτες?  :think:

Δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι έρευνες και τα όσα λέγονται περί κακουργηματικών πράξεων είναι με βάση τα εως τώρα πρώτα στοιχεία-αποτελέσματα των ελέγχων επί των περουσιακών του στοιχείων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom