apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εσυ που ξερεις για πες μας...μηπως ξερεις τι εγινε στην δικη που ακολουθησε η κοιμοσουν
αι παραπερα ρε λαδακη
Εσυ που ξερεις για πες μας...μηπως ξερεις τι εγινε στην δικη που ακολουθησε η κοιμοσουν
αι παραπερα ρε λαδακη
Εσυ που ξερεις για πες μας...
To κουτι περιμενει ο κοσμος.....τωρα εσυ τραγουδα γαιτι μετα θα κλαις.αποκαμμενε δεν εισαι κατω να κανεις το επαναστατικο σου καθηκον;
μονο του αφησατε τον χαπακι;
Πώς και δεν φταιει παλι ο Σαμαρας?To κουτι περιμενει ο κοσμος.....τωρα εσυ τραγουδα γαιτι μετα θα κλαις.
Υ.Γ Για τον Σεισμο ο Συριζα φταιει.
E ρε φιλε για τοσα φταιει ο Σαμαρας...ας φταιει και ο Συριζα και για κατι...!Πώς και δεν φταιει παλι ο Σαμαρας?
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (1999) : ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2001 : ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Ποιος ειναι γάτος ρε φιλε? Πλακα μας κανεις? Αυτος???????????????Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ ένα έχω να πω:
Μπορεί να μην τον ψήφισα ποτέ αλλά δε μου κάνει καθόλου εντύπωση το ότι τα έπιασε το 2000.Ένα κόμμα δε στήνεται με φρουφρου κι αρώματα.Κι ο Φέρης είναι άνθρωπος της πιάτσας και δε θα καθότανε με σταυρωμένα τα χέρια όταν όλοι γύρω του τα έπιαναν.
Το θέμα είναι άλλο.Κάποια στιγμή τον είχα πετύχει σε μια βραδυνή εκπομπή του Τράγκα μετά το 2012 νομίζω και τον ρώταγε τι έγινε στο πρώτο μνημόνιο και γιατί ψήφισε ναι.Και γυρνάει και του λέει ο Φέρης:
Εκείνη τη στιγμή εγώ Γιώργο Τράγκα αν το έπαιζα αντιμνημόνιο και έβγαινα στα κάγκελα είχα μαζέψει όλη την πλατεία με τους μετέπειτα αγανακτισμένους που πήγαν στη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο για 5 χρόνια τουλάχιστον.Χώρια που λόγω των funds που πόνταραν στη χρεοκοπία της Ελλάδας αν ήθελα έβγαζα 100 εκατομμύρια δολαρια για πλάκα και ίσως και περισσότερα.Σε ποια χώρα όμως θα τα ξόδευα;Γιατί η Ελλάδα δε θα υπήρχε μετά από αυτό.
Αυτό εμένα μου φτάνει να ξέρω ότι δεν είναι τελείως κούφιος...Γιατί από μυαλό δεν νομίζω να αμφισβητεί ότι είναι γάτος...
....Χώρια που λόγω των funds που πόνταραν στη χρεοκοπία της Ελλάδας αν ήθελα έβγαζα 100 εκατομμύρια δολαρια για πλάκα και ίσως και περισσότερα.Σε ποια χώρα όμως θα τα ξόδευα;
Ποιος ειναι γάτος ρε φιλε? Πλακα μας κανεις? Αυτος???????????????
Ενας μετριος, αμορφωτος λαικιστης.
Ανοητολογεις.Φίλε εγώ δεν έχω δηλώσει υποταγή σε κανένα κόμμα.Κάθε φορά ψήφιζα κι άλλο ανάλογα με το ποιος πίστευα ότι συμφέρει τη χώρα εκείνη τη στιγμή.Κι αυτό γιατί δεν έτυχε ποτέ να χρειαστώ κάποιο ρουσφέτι.Αν χρειαζόμουν όμως θα ψήφιζα τον εκάστοτε ρουσφετολόγο οπότε δεν κατακρίνω κανέναν που το έκανε.Φυσικά αυτό αν θέλεις το πιστεύεις.
Άρα η δική μου γνώμη μετράει πιο πολύ από τη δική σου που είσαι βαμμένος μπλε και δεν έχεις λόγο να πεις καλή κουβέντα για κανένα άλλο εκτός από το Σαμαρά.
Όσο για τη μαλακία που είπε δε μου λέει κάτι.Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που του ξέφυγε μια κοτσάνα;
Το σκληρο νομισμα εχει συγκεκριμενα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πλεονεκτηματα.
Οπως οτι δανειζεσαι με επιτοκια (σχεδον) Γερμανιας, κι οτι προσελκυεις επενδυσεις - αφου δεν υπαρχει ο κινδυνος υποτιμησης.
Απο κει κι επειτα, ο καθενας κανει τα κουμαντα του.
(Κι εμεις δεν τα καναμε ;))
αφου κατηγορείται για κακουργήματα γιατι δεν τον πανε δεμενο μεσα όπως τους χρυσαυγιτες?