Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ασφαλώς και έχει πλεονεκτήματα. Όταν συνδέεις όμως μια αδύναμη οικονομία με ένα
σκληρό νόμισμα, το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο.
Έχει όμως και ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα. Το τυπώνει η Ε.Κ.Τ και τους παρακαλάμε
να μας δώσουν.
Με την ισοτιμία τι έγινε; Ποιός την έβαλε στις 340 δρχ.;

Δεν ειναι τοσο θεμα ισοτιμιας. Αν, πχ, την ειχαν βαλει στις 200δρχ, θα ειχαμε περισσοτερα Ευρω για ξοδεμα σε εισαγομενα.
Θα ψωνιζαμε καλα για 2-3 χρονια, μετα θα εξαντλουνταν τα περισσια (σε σχεση με την ισοτιμια 1/340) ευρω και, ξαφνικα, η χωρα θα βρισκοταν με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ελλειμματα τρεχ. συναλλαγων χωρις να παραγει τι-πο-τα (αφου ειχε βολευτει με τα "φτηνα" εισαγομενα).

Αρα, σιγουρα παιζει ρολο το σημειο εκκινησης, για την αποτιμηση του συσσωρευμενου πλουτου της χωρς (καταθεσεων), αλλα το πιο καιριο ειναι πώς αναπτυσσεσαι απο κει και μετα (=ποσα ευρω φερνεις μες στη χωρα, απ' εξω, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ!)
Διοτι, στην πρωτη περιπτωση, εχεις μια προσκαιρη καταναλωση, ενω στη δευτερη περιπτωση εχεις θεμελια για δεκαετιες.

Οσο για την ισοτιμια των 340, θεωρω πως δεν μας αδικει καθολου. Θυμισου πως, με το Χ.Α. στα υψη, την Ολυμπιαδα εν αναμονη, το κλιμα ευημεριας κλπ... η χωρα ηταν υπερτιμημενη, κι αρα η ισοτιμια της σκληραινε (ξενα κεφαλαια εμπαιναν μεσα=>ζητηση για δραχμη=>καλες προσδοκιες=>σταθεροτητα της δραχμης).

ΥΓ
Ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ οτι, αν ο Λαδακης δεν πει στα ισια τι ψηφιζε/ει θα ειναι αδερφουλα...
Σας αφηνω να κρινετε μονοι σας.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ (1997)

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2000 ΤΑ ΕΛΕΓΕ !!!!!

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (24-06-2003) : ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2003, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ...

Οι ψηφοφοριες των Ελληνων Ευρωβουλευτων!!!

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Με βάση αυτό το σκεπτικό και για την αγορά των ελικοπτέρων Σούπερ Πούμα τα έλεγε με σωρεία επερωτήσεων στη Βουλή που πίεζαν προς την κατεύθυνση αυτή...
Φιλε , αν εχεις βιντεακι με αυτες τις επερωτησεις ανεβασε το , γιατι  εγω δεν το θυμαμαι αυτο.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Θύμησέ μου κάτι: πότε ακριβώς σε έβαλα δραγάτη στα σπαρμένα μου για να μου κάνεις και κριτική και να λες ότι ανοητολογώ;

Εγω σου αποδεικνυω οτι προκειται για αδαη, κι εσυ μου λες για τον Σαμαρα και οτι του...ξεφυγε μια κοτσανα.
Υπαρχει διαφορα αναμεσα στο "μου ξεφευγει μια κοτσανα" και στο "αναδεικνυω την ασχετοσυνη μου".
Λυπαμαι αν δεν το καταλαβαινεις.

Πως ακριβώς μου το αποδεικνύεις αυτό;Με το ότι ο Φέρης δεν έχει ιδέα από κομπιούτερ;Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
Για προγραμματιστή θα τον προσλάβω ή για βουλευτή;

Οσο για το αν μετραει περισσοτερο η δικη σου γνωμη απο τη δικη μου, μονο και μονο επειδη ειμαι ΝΔ, το αφηνω ασχολιαστο.
Οι φανατικοι δεν χρηζουν σχολιασμο εξαλλου. Κι εσυ φαινεται οτι εισαι ενας απο αυτους.

Εδώ γελάνε και οι πέτρες...Εγώ που 3 φορές μαζεμένες ίδιο κόμμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου είμαι φανατικός κι εσύ που είσαι όχι απλά φίλαθλος, όχι οπαδός αλλά χουλιγκάνι του κερατά και στρουμφάκι και μάλιστα γαλαζοαίματο έχεις αντικειμενική ματιά....

Και για να έχουμε καλό έρώτημα ένας δικηγόρος σαν κι εσένα με επιτυχίες στα δικαστήρια και γραφεία μεγάλα κι γνωστά, που πρεσβεύει τη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και τη σκληρή δουλειά για να δούμε προκοπή σα χώρα τι ακριβώς κάνει 4 η ώρα το πρωί ημέρα Δευτέρα μέσα στο bou; Δε δουλεύεις αύριο στο επιτυχημένο γραφείο σου;
Ή μήπως είσαι απλά κάποιο κατεστραμμένο troll που του δίνουν χαρτζιλίκι τίποτα γατάκια από εδω μέσα για να ανεβάζει την επισκεψιμότητα και να έρχονται διαφημίσεις;
Όχι τίποτα άλλο αλλά ταίζεις πολύ σανό και νομίζεις ότι όλοι είμαστε βόδια....

Υ.Γ.Το ότι θα έφτανα να υπερασπίζω τον Καρατζαφέρη για να μη με περνάνε για μαλάκα δεν το φανταζόμουν ποτέ :S :S :S :S

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Πως ακριβώς μου το αποδεικνύεις αυτό;Με το ότι ο Φέρης δεν έχει ιδέα από κομπιούτερ;Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.

Το θεμα δεν ειναι αν ξερει η οχι απο πληροφορικη ουτε αν του ξεφυγε κοτσανα. Το προβλημα ειναι οτι ενας ανθρωπος με καταφανη ελλειψη παιδειας (πολιτικης και ευρυτερης) αισθανεται τοση αυτοπεποιθηση ωστε να κανει υποδειξεις με υφος Ναπολεοντα ("το ξερετε, δεν το ξερετε;") για θεματα που αγνοει παντελως.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Το θεμα δεν ειναι αν ξερει η οχι απο πληροφορικη ουτε αν του ξεφυγε κοτσανα. Το προβλημα ειναι οτι ενας ανθρωπος με καταφανη ελλειψη παιδειας (πολιτικης και ευρυτερης) αισθανεται τοση αυτοπεποιθηση ωστε να κανει υποδειξεις με υφος Ναπολεοντα ("το ξερετε, δεν το ξερετε;") για θεματα που αγνοει παντελως.

Δεκτόν.Αλλά σκέψου λιγάκι την πορεία του και πες μου ότι τον θεωρείς ένα βλάκα και μισό ή ένα καβαλημένο, ανίκανο, χαραμοφάη, κληρονόμο οικογενειακής περιουσίας και ονόματος.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα σταυρό στη σκούφια μου αλλά αν ερχόταν να μου ζητήσει δουλειά ο Φέρης θα τον έπαιρνα και μάλιστα για τις βρωμοδουλειες.Και πιο βρωμοδουλειά από την πολιτική δεν υπάρχει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Και σιγα μην μάζευε τους αγανακτισμενους.
Ζουσαμε κι εμεις σε αυτην εδω τη χωρα. Χεσμενο τον ειχαν τον Καρατζαφερη οι αγανακτισμενοι.
τρελανε μας αλεξουκο, πες μας οτι ησουν κι εσυ αγανακτισμενος  :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θύμησέ μου κάτι: πότε ακριβώς σε έβαλα δραγάτη στα σπαρμένα μου για να μου κάνεις και κριτική και να λες ότι ανοητολογώ;

Εδώ γελάνε και οι πέτρες...Εγώ που 3 φορές μαζεμένες ίδιο κόμμα δεν έχω ψηφίσει στη ζωή μου είμαι φανατικός κι εσύ που είσαι όχι απλά φίλαθλος, όχι οπαδός αλλά χουλιγκάνι του κερατά και στρουμφάκι και μάλιστα γαλαζοαίματο έχεις αντικειμενική ματιά....

Και για να έχουμε καλό έρώτημα ένας δικηγόρος σαν κι εσένα με επιτυχίες στα δικαστήρια και γραφεία μεγάλα κι γνωστά, που πρεσβεύει τη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και τη σκληρή δουλειά για να δούμε προκοπή σα χώρα τι ακριβώς κάνει 4 η ώρα το πρωί ημέρα Δευτέρα μέσα στο bou; Δε δουλεύεις αύριο στο επιτυχημένο γραφείο σου;
Ή μήπως είσαι απλά κάποιο κατεστραμμένο troll που του δίνουν χαρτζιλίκι τίποτα γατάκια από εδω μέσα για να ανεβάζει την επισκεψιμότητα και να έρχονται διαφημίσεις;
Όχι τίποτα άλλο αλλά ταίζεις πολύ σανό και νομίζεις ότι όλοι είμαστε βόδια....

Υ.Γ.Το ότι θα έφτανα να υπερασπίζω τον Καρατζαφέρη για να μη με περνάνε για μαλάκα δεν το φανταζόμουν ποτέ :S :S :S :S
Το οτι ανοητολογεις ειναι διαπιστωση και οχι ανακατεμα σε "σπαρμενα".
Ανεφερες για "γατο" καποιον ασχετο καβαλημενο που δεν γνωριζει ουτε τα βασικα, οπως απεδειξα.
Επελεξες να πεις οτι του "ξεφυγε" (?)
Αντιθετως, εσυ εισαι αυτος που ανακατευεται στα "σπαρμενα" μου, ρωτωντας τι κανω αυτη την ωρα εδω μεσα και τι συμβαινει με το γραφειο μου.
Μην τρελαθουμε κιολας.

Αν σε πειραξε το "φανατικος", να μην υπερασπιζεσαι με τοσο σθενος και τοσο αδυναμα επιχειρηματα καποιον σαν τον Καρατζαφερη. Ειναι απλα τα πραγματα. Το ποσες φορες ψηφισες και τι ψηφισες δεν εχει καμια σημασια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το οτι θα εσπευδε να με υπερασπιστει ο gamiarits ομολογω δεν το περιμενα  :think:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Το οτι ανοητολογεις ειναι διαπιστωση και οχι ανακατεμα σε "σπαρμενα".
Ανεφερες για "γατο" καποιον ασχετο καβαλημενο που δεν γνωριζει ουτε τα βασικα, οπως απεδειξα.
Επελεξες να πεις οτι του "ξεφυγε" (?)
Αντιθετως, εσυ εισαι αυτος που ανακατευεται στα "σπαρμενα" μου, ρωτωντας τι κανω αυτη την ωρα εδω μεσα και τι συμβαινει με το γραφειο μου.
Μην τρελαθουμε κιολας.

Αν σε πειραξε το "φανατικος", να μην υπερασπιζεσαι με τοσο σθενος και τοσο αδυναμα επιχειρηματα καποιον σαν τον Καρατζαφερη. Ειναι απλα τα πραγματα. Το ποσες φορες ψηφισες και τι ψηφισες δεν εχει καμια σημασια.

Βγήκες χθες 4:30 το πρωί και είσαι ξανά μεσα στις 2.Δηλαδή σηκώθηκες από το κρέββάτι και μπήκες στο bou.Και έχεις 54000 ποστ μεσα σε 4 χρόνια και μόνο μία κριτική.Από την άλλη ενημέρωσή σου δε θυμάμαι ποτέ και thread σχετικό με πουτάνες γαμήσια κτλ ουδέν.

Παίξε παραπέρα ρε που θα σου δώσω και σημασία.....Κουβέντα να γίνεται είσαι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βγήκες χθες 4:30 το πρωί και είσαι ξανά μεσα στις 2.Δηλαδή σηκώθηκες από το κρέββάτι και μπήκες στο bou.Και έχεις 54000 ποστ μεσα σε 4 χρόνια και μόνο μία κριτική.Από την άλλη ενημέρωσή σου δε θυμάμαι ποτέ και thread σχετικό με πουτάνες γαμήσια κτλ ουδέν.

Παίξε παραπέρα ρε που θα σου δώσω και σημασία.....Κουβέντα να γίνεται είσαι...
Τι σχεση εχουν τωρα οι ενημερωσεις, οι κριτικες και οι πουτανες? Εσυ εδω για τις πουτανες σχολιασες? Για τον Καρατζαφερη σχολιασες και ελαβες μια απαντηση. Αν δεν θελεις να σου απαντανε, μου ειναι αδιαφορο, ας μην εμπαινες και ας μην ποσταριζες. Επισης δεν εισαι καν υποχρεωμενος να μου απαντας, αν εισαι τοσο ευθικτος.
Οσο για το τι ωρα μπαινω και βγαινω δεν βλεπω πού ειναι το προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom