Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε ο γαμιαριτις θα ταν απο τους καλους κομμουνιστες π μετα το 90 τα ξεπουλησαν ολα και εγιναν εκατομμυριουχοι

:grin: :grin:
Αρα αν αντιλαμβανομαι ορθώς, ο πατερας του gamiarits, να ειναι καλα ο ανθρωπος και μπραβο του, αυτη τη στιγμη καρπωνεται την υπεραξια της εργασιας 10 εργαζομενων, αλλά ο γιος του κάνει τον κομμουνιστη.
Πώς τα φερνει η ζωη...

Επισκέπτης
τυπε ο γαμιαριτις θα ταν απο τους καλους κομμουνιστες π μετα το 90 τα ξεπουλησαν ολα και εγιναν εκατομμυριουχοι

:grin: :grin:
δεν κατηγορω κανεναν , το εχω γραψει ξανα
οταν ειναι εξω απο τον χωρο τους φταιει το συστημα
οταν αρχιζουν να τρωνε , παει περιπατο η ιδεολογια
απλα δεν μου αρεσει που δεν το παραδεχονται και μου το παιζουν και καλα ιδεαλιστες

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αρα αν αντιλαμβανομαι ορθώς, ο πατερας του gamiarits, να ειναι καλα ο ανθρωπος και μπραβο του, αυτη τη στιγμη καρπωνεται την υπεραξια της εργασιας 10 εργαζομενων, αλλά ο γιος του κάνει τον κομμουνιστη.
Πώς τα φερνει η ζωη...

Παλι το ιδιο παραμυθι αρχισες με το αν μπορουν να υπαρχουν αριστεροι εργοδοτες; Σου εχω απαντησει και εγω και ο ζμπουτσας παλιοτερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παλι το ιδιο παραμυθι αρχισες με τον μπορουν να υπαρχουν αριστεροι εργοδοτες; Σου εχω απαντησει και εγω και ο ζμπουτσας παλιοτερα.
Μου εχετε απαντησει ανοησιες.
Εγω που εχω μιλησει με πραγματικους κομμουνιστες, μου εχουν πει οτι ντρεπονται για οσους ειναι εργοδοτες και δηλωνουν αριστεροι.

Επισκέπτης
Πώς τα φερνει η ζωη...
καποια στιγμη και ο πατερας θα πει στο γιο μεγαλωσες ,
τερμα " οι επαναστασεις και οι ιδεολογιες " γιατι θα κοπει η χορηγια  :grin:
ο μικρος πρωην κομμουνιστης θα γινει νυν καπιταλιστης και πιο μεγαλος ισως απο τον πατερα του
εαν βρει και τα σκουρα σε περιπτωση που βγει ο αλεξης , διωχνει τους υπαλληλους χωρις αποζημιωση  :grin:
και η ζωη συνεχιζεται...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μου αρεσει που ολοι εισαστε τοσο απολυτοι στης ιδεολογιες σας

alex71

Ανώτερος