koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
ημιχαος ειναι ενα βημα πριν το χαος.δεν απεχει και πολυ να ερθει τυπε..
Η καθε κυβερνηση θελει ν' ανεβαζει τους δεικτες, για να πλασαρεται ως "πετυχημενη" και να κερδιζει εκλογες.
Επιπλεον, η κυβερνηση Σημιτη πετυχε σπουδαιες αποκρατικοποιησεις, μεσω ΧΑ, και εισεπραξε μπολικα δισ. (με τις σημερινες τιμες, δεν θα τα βλεπαμε ουτε με το κυαλι...)
Αν καποιος πρεπει να διωχθει ειναι η τοτε Επιτροπη Κεφαλαιαγορας (που, φυσικα, ηταν ανθρωποι του ΠΑΣΟΚ και, εμμεσως, συνεπαγονται ευθυνη ΚΑΙ του Σημιτη). Αλλα, αν περιμενετε απο μια κυβερνηση να μην εκμεταλλευτει την ανοδο του Χ.Α. προς εντυπωσιασμο, κανετε λαθος.
Οι πολιτικοι βαζουν πανω απ' ολα την επανεκλογη, μετα το κομμα και ΜΕΤΑ τη χωρα.
ΥΓ Στα 2 τελευταια η σειρα μπορει και ν' ανατραπει. Παντως, η επανεκλογη ειναι αδιαμφισβητητα νο1.
να προσθέσω τον γιαννο τον Μαντέλη τον ΤσουκάτοΤι βλακείες λες ρε Κοσαμφ !
Δεν έχεις ιδέα από τι συμβαίνει στην πράξη στην Δημόσια Διοίκηση
αφού είσαι ένας αιώνιος φοιτητής που δεν έχεις δουλέψει και σε
ταϊζουν οι γονείς σου .
Και υμνείς ...τον Σημίτη !
Που κατέστρεψε την Ελλάδα με την είσοδο στο ευρώ. Που στις θητείες του
η διαφθορά μεγάλωσε δέκα φορές .Που προέτρεπε τον κόσμο να παίξει στο
Χρηματιστήριο και είχε πει ότι θα πάει στις 7000 μονάδες !
Μα τι έχεις κάνει στη ζωή σου ; ΤΙΠΟΤΑ .
Ενας αιώνιος φοιτητής που τον ταϊζουν οι γονείς του .
Κατά τα λοιπά τα ξέρεις όλα !
Διαβάζεις κάποια κείμενα, χωρίς να διαβάζεις τον αντίλογο σε αυτά και
σχηματίζεις μια πεποίθηση μονομερή και μετά σκούζεις !
Ακριβώς όπως κάποιοι μπάτσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον ένοχο
και δεν τους πείθει τίποτα για το αντίθετο .
Αφελής και φαντασιόπληκτος φαίνεσαι Κοσαμφ .
Ακου...ο Σημίτης ήταν καλός πρωθυπουργός !
Μήπως επειδή είχε τον Τσοχατζόπουλο Υπουργό Άμυνας ;
εγω πιστευω οτι το ζούμε ο καθένας στην δίκη του καθημερινότητα. Δεν υπάρχει χειρότερο απο οτι εχουν ψηφίσει και φυσικά θα εφαρμόσουν οπως ήδη κάνουν.ημιχαος ειναι ενα βημα πριν το χαος.δεν απεχει και πολυ να ερθει τυπε..
να προσθέσω τον γιαννο τον Μαντέλη τον Τσουκάτο
εγώ αυτό που έχω απορία είναι πως μπορούν και συνδέουν μια offshore με συγκεκριμένο άτομο εφόσον οι μετοχές της offshore είναι πάντα to the bearer (δηλαδή μέτοχος είναι ο φέρων τον τίτλο των μετοχών)...
πιθανόν μέσα από κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της offshore σε κάποιους προσωπικούς λογαριασμούς... γιατί αλλιώς αν περιμένουν από τις μετοχές των offshore να βρούνε τους μετόχους ζήτω που καήκαμε...
Τι βλακείες λες ρε Κοσαμφ !
Δεν έχεις ιδέα από τι συμβαίνει στην πράξη στην Δημόσια Διοίκηση
αφού είσαι ένας αιώνιος φοιτητής που δεν έχεις δουλέψει και σε
ταϊζουν οι γονείς σου .
Και υμνείς ...τον Σημίτη !
Που κατέστρεψε την Ελλάδα με την είσοδο στο ευρώ. Που στις θητείες του
η διαφθορά μεγάλωσε δέκα φορές .Που προέτρεπε τον κόσμο να παίξει στο
Χρηματιστήριο και είχε πει ότι θα πάει στις 7000 μονάδες !
Μα τι έχεις κάνει στη ζωή σου ; ΤΙΠΟΤΑ .
Ενας αιώνιος φοιτητής που τον ταϊζουν οι γονείς του .
Κατά τα λοιπά τα ξέρεις όλα !
Διαβάζεις κάποια κείμενα, χωρίς να διαβάζεις τον αντίλογο σε αυτά και
σχηματίζεις μια πεποίθηση μονομερή και μετά σκούζεις !
Ακριβώς όπως κάποιοι μπάτσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον ένοχο
και δεν τους πείθει τίποτα για το αντίθετο .
Αφελής και φαντασιόπληκτος φαίνεσαι Κοσαμφ .
Ακου...ο Σημίτης ήταν καλός πρωθυπουργός !
Μήπως επειδή είχε τον Τσοχατζόπουλο Υπουργό Άμυνας ;
οι ανθρωποι παντα θελουν ησυχια,ασφαλεια και προδιαγραμμενο οσο το δυνατον μελλον.
Ιρλανδια και Πορτογαλια μπηκαν αργοτερα σε μνημονια,καθαρισαν ηρεμησαν
εδω δεν ξερουμε που παμε ?
Εγω απλα λεω πως ειναι αλλο ο μεγαλοϊδεατισμος και αλλο η απατη, ή προδοσια.
Οταν καποιος τα 'χει αρπαξει χοντρα (που, επαναλαμβανω, ΔΕΝ τιθεται θεμα λαδωματος απ' τον οποιονδηποτε, για τετοιου ειδους ΕΘΝΙΚΕΣ επιλογες...), δεν διαμενει στο κεντρο της πολης, σ' ενα διαμερισμα, ουτε συμμετεχει -εστω εμμσα- στα Κοινα.
Γινεται λουης.
Επισης, ολοι οι εξυπνακηδες που λετε για το πόσο "δόλια" μας εχωσε ο Σημιτης στην Ευρωζωνη, εχετε καθολου υποψη σας τη γραμμη της ΝΔ, την ιδια εποχη? Θεωρειτε πως θα 'μασταν εκτος Ευρωζωνης - οποιος και αν κυβερνουσε?
Μα το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν το ψηφήσαμε για να διώξουμε τη "δεξιά"; Εμείς φταίμε που γίνανε ίδιοι και χειρότεροι;
Για να μην πλατιάζω θα πω ένα μόνο πράγμα. Όταν με όπλο το χρηματιστήριο μεταφέρεις χρήματα από αυτούς
πο έχουν κάμποσα σε αυτούς που έχουν πάρα πολλά, αυτό είναι μια συνειδητή ταξική πολιτική.
Η "κακη και χρεωκοπημενη" Αργεντινη εδιωξε το ΔΝΤ και ειναι πλεον στους g20. Ακουγεται συχνα οτι η Ελλαδα δεν θα γινει Αργεντινη. Ευτυχως για την Αργεντινη που δεν ειναι Ελλαδα. Η περηφανη χωρα, που δεν διστασε να τα βαλει με ολοκληρη Μ. Βρετανια, εμαθε να δαγκωνει τους λυκους πριν την δαγκωσουν αυτοι.
Μα για αυτο ακριβως εχει χεστει και ο τραβατρομπας. Εχει βγαλει το χρημα εξω με οφσορ για να μην πληρωνει μια και εχει το θρασος να λεει οτι απ τους φορους του ταιζει τον ανεργο και τον αναπηρο.
Δεν αντεκρουσες ουτε ΕΝΑ απ' τα επιχειρηματά μου και, φυσικα, επιδοθηκες σε προσωπικη επιθεση, που ειναι η παγια τακτικη οσων αδυνατουν να επιχειρηματολογησουν (ειτε επειδη αδυνατουν εγκεφαλικα, δλδ δεν τους "βγαινει", ειτε επειδη η θεση τους ειναι εσφαλμενη κι αρα τούς ειναι αδυνατον)
Το επιχειρημά σου ειναι πως ο Σημιτης υπηρξε κακος πρωθυπουργος επειδη... υπηρξε κακος πρωθυπουργος!
ΟΚ.
Τα περι 7 χιλιαδων μοναδων τα ανεφερε ο Σαλλας και οχι ο Σημιτης. Αν εχεις δηλωση Σημιτη για 7.000, και παραθεσεις λινκ, εγω θα σου παρω πιπα και θα ανεβασω το video στο bou.
Τα περι διαπλοκης στο Δημοσιο ειναι για γελια οταν εχει προηγηθει 40 χρονια Δεξια και 12 χρονια Ανδρεας.
Κατα τ' αλλα, χαιρομαι που ειμαι αιωνιος φοιτητης και οχι φαντασιοπληκτος ψεκασμενος 50αρης που νομιζει πως "τη λεει" σε αιωνιους φοιτητες, εχοντας φαει "τη ζωη με το κουταλι".
ΥΓ Την αλλη φορα να βαλεις περισσοτερα emoticons. Ενισχυουν σημαντικα τις (βαθυστοχαστες, βιωματικες) θεσεις σου.
Νομιζω κατεληγε πως ηταν απ' τις πιο αναδιανεμητικες κυβερνησεις στην Ευρωπη, τοτε
Σε απλά ελληνικά είσαστε τεμπέληδες με απαιτήσεις … τόσο απλά
λοιπόν παίκτη μου για να τελείωνει το παραμυθάκι σου…
φόρους πλήρωσα και πληρώνω κάθε χρόνο ίσως και πολύ παραπάνω από τα όσα θα βγάλεις εσύ στην μίζερη ζωή σου.. εξάλλου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου μέχρις στιγμής (και μάλιστα σε ηλικία κατά την οποία σε άλλες χώρες ο άνθρωπος έχει ήδη απογαλακτίσει και βγεί στον στίβο της ζωής) ζείς και υπάρχεις με χρήματα άλλων ανίκανος να κάνεις οτιδήποτε όχι για να συντηρήσεις τον εαυτό σου (που αυτό σύμφωνα με την ελληνική θεώρηση των πραγμάτων είναι υποχρέωση των γονιών σου) αλλά έστω ρε παιδί μου να εξασφαλίσεις το κάτι παραπάνω (για να τους ξεκουράσεις ή για έστω να μπορέσεις να έχεις την καλοπέραση σου)
έχω συνολικά συσσωρεύσει έναν πλούτο της τάξης των 600.000 ευρώ (σε μετρητά και ασφαλείς επενδύσεις με χαμηλές όμως αποδόσεις) και δύο ακίνητα (όχι φοβερά μεγάλης αξίας ακόμη και στην χρυσή εποχή των ακινήτων)… σκέφτομαι να τα δώσω όλα (έτσι και αλλιώς σε μια δεκαετία μπορώ να τα ξαναμαζέψω), σε μια μελλοντική κυβέρνηση αριστεράς, με μια όμως βασική και αδιαπραγμάτευτη προυπόθεση…
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ άλλο από δώ και πέρα ότι και να γίνει… και εφόσον μου ζητήσετε τότε θα έχετε υποχρέωση να μου επιστρέψετε αυτά που σας έδωσα στο διπλάσιο….
είμαι σίγουρος ότι το πολύ σε δύο χρόνια από την ώρα που θα σας τα δώσω θα είστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι είσαστε σήμερα και θα χρειαστείτε και θα ζητάτε και άλλα και φυσικά άν τυχόν ενεργοποιήσω την σύμβαση θα είμαι τοκογλύφος που πίνω το αίμα του λαού…
και αυτό διότι είσαστε παντοειδώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ για οτιδήποτε δημιουργικό και σαν μοναδική σας ιδεολογία (αυτήν που την διαφημίζετε σαν σοσιαλιστική ή κομμουνιστική ή όπως διάολο την λέτε) και στόχο έχετε το να ζήσετε παρασιτικά σε βάρος άλλων (είτε ονοματίζονται πλούσιοι, είτε δανειστές, είτε με κάποιο άλλο κοσμητικό επίθετο από αυτά που παράγει εν αφθονία η μαρξιστική-λενινιστική υποκουλτούρα καθ εικόναν και ομοίωσιν της ομογαλάκτου της ναζιστικής …) …
λοιπόν παίκτη μου για να τελείωνει το παραμυθάκι σου…
φόρους πλήρωσα και πληρώνω κάθε χρόνο ίσως και πολύ παραπάνω από τα όσα θα βγάλεις εσύ στην μίζερη ζωή σου.. εξάλλου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου μέχρις στιγμής (και μάλιστα σε ηλικία κατά την οποία σε άλλες χώρες ο άνθρωπος έχει ήδη απογαλακτίσει και βγεί στον στίβο της ζωής) ζείς και υπάρχεις με χρήματα άλλων ανίκανος να κάνεις οτιδήποτε όχι για να συντηρήσεις τον εαυτό σου (που αυτό σύμφωνα με την ελληνική θεώρηση των πραγμάτων είναι υποχρέωση των γονιών σου) αλλά έστω ρε παιδί μου να εξασφαλίσεις το κάτι παραπάνω (για να τους ξεκουράσεις ή για έστω να μπορέσεις να έχεις την καλοπέραση σου)
έχω συνολικά συσσωρεύσει έναν πλούτο της τάξης των 600.000 ευρώ (σε μετρητά και ασφαλείς επενδύσεις με χαμηλές όμως αποδόσεις) και δύο ακίνητα (όχι φοβερά μεγάλης αξίας ακόμη και στην χρυσή εποχή των ακινήτων)… σκέφτομαι να τα δώσω όλα (έτσι και αλλιώς σε μια δεκαετία μπορώ να τα ξαναμαζέψω), σε μια μελλοντική κυβέρνηση αριστεράς, με μια όμως βασική και αδιαπραγμάτευτη προυπόθεση…
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ άλλο από δώ και πέρα ότι και να γίνει… και εφόσον μου ζητήσετε τότε θα έχετε υποχρέωση να μου επιστρέψετε αυτά που σας έδωσα στο διπλάσιο….
είμαι σίγουρος ότι το πολύ σε δύο χρόνια από την ώρα που θα σας τα δώσω θα είστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι είσαστε σήμερα και θα χρειαστείτε και θα ζητάτε και άλλα και φυσικά άν τυχόν ενεργοποιήσω την σύμβαση θα είμαι τοκογλύφος που πίνω το αίμα του λαού…
και αυτό διότι είσαστε παντοειδώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ για οτιδήποτε δημιουργικό και σαν μοναδική σας ιδεολογία (αυτήν που την διαφημίζετε σαν σοσιαλιστική ή κομμουνιστική ή όπως διάολο την λέτε) και στόχο έχετε το να ζήσετε παρασιτικά σε βάρος άλλων (είτε ονοματίζονται πλούσιοι, είτε δανειστές, είτε με κάποιο άλλο κοσμητικό επίθετο από αυτά που παράγει εν αφθονία η μαρξιστική-λενινιστική υποκουλτούρα καθ εικόναν και ομοίωσιν της ομογαλάκτου της ναζιστικής …) …