Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
ημιχαος ειναι ενα βημα πριν το χαος.δεν απεχει και πολυ να ερθει τυπε..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686
Η καθε κυβερνηση θελει ν' ανεβαζει τους δεικτες, για να πλασαρεται ως "πετυχημενη" και να κερδιζει εκλογες.

Επιπλεον, η κυβερνηση Σημιτη πετυχε σπουδαιες αποκρατικοποιησεις, μεσω ΧΑ, και εισεπραξε μπολικα δισ. (με τις σημερινες τιμες, δεν θα τα βλεπαμε ουτε με το κυαλι...)

Αν καποιος πρεπει να διωχθει ειναι η τοτε Επιτροπη Κεφαλαιαγορας (που, φυσικα, ηταν ανθρωποι του ΠΑΣΟΚ και, εμμεσως, συνεπαγονται ευθυνη ΚΑΙ του Σημιτη). Αλλα, αν περιμενετε απο μια κυβερνηση να μην εκμεταλλευτει την ανοδο του Χ.Α. προς εντυπωσιασμο, κανετε λαθος.
Οι πολιτικοι βαζουν πανω απ' ολα την επανεκλογη, μετα το κομμα και ΜΕΤΑ τη χωρα.

ΥΓ Στα 2 τελευταια η σειρα μπορει και ν' ανατραπει. Παντως, η επανεκλογη ειναι αδιαμφισβητητα νο1.

Τι βλακείες λες ρε  Κοσαμφ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχεις ιδέα από τι συμβαίνει στην πράξη στην Δημόσια Διοίκηση
αφού είσαι ένας αιώνιος φοιτητής που δεν έχεις δουλέψει και σε
ταϊζουν οι γονείς σου .
Και υμνείς ...τον Σημίτη !
Που κατέστρεψε την Ελλάδα με την είσοδο στο ευρώ. Που στις θητείες του
η διαφθορά μεγάλωσε δέκα φορές .Που προέτρεπε τον κόσμο να παίξει στο
Χρηματιστήριο και είχε πει ότι θα πάει στις 7000 μονάδες !

Μα τι έχεις κάνει στη ζωή σου ; ΤΙΠΟΤΑ .
Ενας αιώνιος φοιτητής που τον ταϊζουν οι γονείς του .
Κατά τα λοιπά τα ξέρεις όλα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Διαβάζεις κάποια κείμενα, χωρίς να διαβάζεις τον αντίλογο σε αυτά και  
σχηματίζεις μια πεποίθηση μονομερή και μετά σκούζεις !  :2funny:
Ακριβώς όπως κάποιοι μπάτσοι νομίζουν ότι βρήκαν τον ένοχο
και δεν τους πείθει τίποτα για το αντίθετο .

Αφελής και φαντασιόπληκτος φαίνεσαι Κοσαμφ .
Ακου...ο Σημίτης ήταν καλός πρωθυπουργός !  :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως επειδή είχε τον Τσοχατζόπουλο Υπουργό Άμυνας ;  :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι βλακείες λες ρε  Κοσαμφ !  :2funny: :2funny: :2funny:

ταϊζουν οι γονείς σου .

Κατά τα λοιπά τα ξέρεις όλα !  :2funny: :2funny: :2funny:

σχηματίζεις μια πεποίθηση μονομερή και μετά σκούζεις !  :2funny:

Ακου...ο Σημίτης ήταν καλός πρωθυπουργός !  :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως επειδή είχε τον Τσοχατζόπουλο Υπουργό Άμυνας ;  :2funny: :2funny:
να προσθέσω τον γιαννο τον Μαντέλη τον  Τσουκάτο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:pipa2:
ημιχαος ειναι ενα βημα πριν το χαος.δεν απεχει και πολυ να ερθει τυπε..
εγω πιστευω οτι το ζούμε ο καθένας στην δίκη του καθημερινότητα. Δεν υπάρχει χειρότερο απο οτι εχουν ψηφίσει και φυσικά θα εφαρμόσουν οπως ήδη κάνουν.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686
να προσθέσω τον γιαννο τον Μαντέλη τον  Τσουκάτο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την καλύτερη ομάδα είχε !  :2funny:
Πριν τον Σημίτη έπαιρναν μίζες μόνο οι διευθυντές στις Δημόσιες Υπηρεσίες .

Επί Σημίτη ,η μίζα επεκτάθηκε σε όλους !  :2funny:
Γνωστός μου εργολάβος δημοσίων έργων μου έλεγε : Πριν τον Σημίτη πήγαινα
στο Υπουργείο ,ανέβαινα με το ασανσέρ στον πέμπτο όροφο και έδινα μίζα στο Διευθυντή .
Μετά κατέβαινα με το ασανσερ .
Επί Σημίτη ανέβαινα με το ασανσέρ στον πέμπτο όροφο και έδινα μίζα στο Διευθυντή.
Μετά κατέβαινα με τις σκλάλες πέντε ορόφους και σε κάθε όροφο
έδινα μίζα σε άλλο υπάλληλο !
Η τέλεια διαφθορά .
Ο αιώνιος φοιτητής  ο Κοσαμφ τρώει το κουτόχορτο που του σερβίρουν κάποιοι
από τους εναπομείναντες Πασόκους !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εγώ αυτό που έχω απορία είναι πως μπορούν και συνδέουν μια offshore με συγκεκριμένο άτομο εφόσον οι μετοχές της offshore είναι πάντα to the bearer (δηλαδή μέτοχος είναι ο φέρων τον τίτλο των μετοχών)...

πιθανόν μέσα από κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της offshore σε κάποιους προσωπικούς λογαριασμούς... γιατί αλλιώς αν περιμένουν από τις μετοχές των offshore να βρούνε τους μετόχους ζήτω που καήκαμε...

Ο τρόπος που λες είναι ένας (κινήσεις/μεταφορές ποσών από το λογαριασμό της offshore σε επόμενο).

Ένας άλλος είναι ο έλεγχος για το ποιος εκπροσωπεί την offshore απέναντι στην τράπεζα. Αυτός είναι συγκεκριμένος, υπαρκτός (π.χ. Ζήγρας για τον Άκη). Τον φωνάζουν λοιπόν αυτόν, και τον ρωτάνε.

Ο τρίτος είναι πως από κάποιο χρονικό σημείο και μετά, ο τράπεζες είναι υποχρεωμένες να ρωτάνε ποιος είναι ο beneficiary owner κάθε λογαριασμού, έστω κι αν αυτός δεν εμφανίζεται, καλυπτόμενος πίσω από μια ΑΕ ή μια offshore.

Σε κάθε περίπτωση, αν η διακίνηση ποσών έχει γίνει με εμβάσματα, τραπεζικές επιταγές ή άλλο τρόπο ΕΚΤΟΣ από μεταφορά μετρητών, ανιχνεύεται. Μόνο η μεταφορά μετρητών (ή άλλων αξιών - π.χ. χρυσός) εξασφαλίζει απόλυτα την ανωνυμία των ενδιαφερομένων. Αλλά και πάλι η υποδεχόμενη το μετρητό τράπεζα είναι υποχρεωμένη να ρωτάει για την προέλευση του.
Όλες αυτές οι δυσκολίες έχουν ξεκινήσει από αμερικάνικες απαιτήσεις μετά την 9/11, για να μην μπορούν να διακινηθούν "τρομοκρατικά" χρήματα χωρίς tracing.
Εκτός απ' αυτό όμως, το έχουν στη συνέχεια επεκτείνει και σε άλλες "εγκληματικές" δραστηριότητες, μέσα στις οποίες είναι και το μιζάρισμα, και η φοροδιαφυγή.

Οι μηχανισμοί στήθηκαν και υπάρχουν στημένοι. Και τελειοποιούνται συνεχώς προϊόντος του χρόνου.
Η γνώμη μου είναι πως κάποιοι αποφάσισαν να "καρατομήσουν" πολιτικά τον Καρατζαφέρη (δεν ξέρω ποιοι), και διάλεξαν αυτή τη μέθοδο.
Όχι ότι δεν υπήρχαν κι άλλες. Αλλά αυτή επελέγη.
Όχι ότι και ο Καρατζαφέρης δεν θα έχει "χαρτιά" στα χέρια του με βάση τα οποία θα κρατάει κι αυτός μερικούς άλλους. Δεν είνα κανένας μαλάκας, και ήξερε βέβαια πως το ότι πήρε λεφτά το ξέρανε αρκετοί (εκτός απ' αυτόν που του τά δωσε). Γιατί προφανώς το ήξεραν κι άλλοι, αφού δεν ήταν αυτός που αποφάσιζε. Ήταν αυτός που "δε θα μίλαγε, ξέροντας". Γι' αυτό του τά δωσαν.

Και πάλι, η γνώμη μου είναι πως δύσκολα θα την βγάλει καθαρή από αυτή την ιστορία.
Μάλλον υπερέβη κάποια όρια, και αποφασίστηκε "να τελειώνουμε μ' αυτόν".

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τι βλακείες λες ρε  Κοσαμφ !  :2funny: :2funny: :2funny:

ταϊζουν οι γονείς σου .

Κατά τα λοιπά τα ξέρεις όλα !  :2funny: :2funny: :2funny:

σχηματίζεις μια πεποίθηση μονομερή και μετά σκούζεις !  :2funny:

Ακου...ο Σημίτης ήταν καλός πρωθυπουργός !  :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως επειδή είχε τον Τσοχατζόπουλο Υπουργό Άμυνας ;  :2funny: :2funny:

Δεν αντεκρουσες ουτε ΕΝΑ απ' τα επιχειρηματά μου και, φυσικα, επιδοθηκες σε προσωπικη επιθεση, που ειναι η παγια τακτικη οσων αδυνατουν να επιχειρηματολογησουν (ειτε επειδη αδυνατουν εγκεφαλικα, δλδ δεν τους "βγαινει", ειτε επειδη η θεση τους ειναι εσφαλμενη κι αρα τούς ειναι αδυνατον)

Το επιχειρημά σου ειναι πως ο Σημιτης υπηρξε κακος πρωθυπουργος επειδη... υπηρξε κακος πρωθυπουργος!
ΟΚ.

Τα περι 7 χιλιαδων μοναδων τα ανεφερε ο Σαλλας και οχι ο Σημιτης. Αν εχεις δηλωση Σημιτη για 7.000, και παραθεσεις λινκ, εγω θα σου παρω πιπα και θα ανεβασω το video στο bou.

Τα περι διαπλοκης στο Δημοσιο ειναι για γελια οταν εχει προηγηθει 40 χρονια Δεξια και 12 χρονια Ανδρεας.

Κατα τ' αλλα, χαιρομαι που ειμαι αιωνιος φοιτητης και οχι φαντασιοπληκτος ψεκασμενος 50αρης που νομιζει πως "τη λεει" σε αιωνιους φοιτητες, εχοντας φαει "τη ζωη με το κουταλι".

ΥΓ Την αλλη φορα να βαλεις περισσοτερα emoticons. Ενισχυουν σημαντικα τις (βαθυστοχαστες, βιωματικες) θεσεις σου.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
οι ανθρωποι παντα θελουν ησυχια,ασφαλεια και προδιαγραμμενο οσο το δυνατον μελλον.

Ιρλανδια και Πορτογαλια μπηκαν αργοτερα σε μνημονια,καθαρισαν ηρεμησαν

εδω δεν ξερουμε που παμε ?

Συμφωνώ ότι σε αυτές τις χώρες τα πράγματα είναι καλύτερα. Αλλά μήπως είδατε
πρόσφατα στις ειδήσεις για διαδηλώσεις στην Ιρλανδία επειδή τους βάζουν να
πληρώνουν το νερό 500 Ευρώ το χρόνο!
Κάτι και για το φίλο μου τον Σημίτη. Το ότι μας έβαλε στην Ο.Ν.Ε με κομπίνα
κρύβοντας το χρέος μας, το ότι μπήκαμε με αυτή την ισοτοιμία δραχμής-ευρώ,
που είχε σαν αποτέλεσμα τον τριπλασιασμό των τιμών και τον διπλασιασμό των
μισθών δεν σας λέει τίποτα;
Ερχόταν ο Αμερικάνος τουρίστας και με ένα δολάριο έπαιρνε 2 μπουκάλια νερό
(μεγάλο) από το περίπτερο και μετά με το ευρώ δεν έπαιρνε ούτε ένα. Δεν εί-
μαστε ανταγωνιστικοί λέει, μα ποιός μας έκανε μη ανταγωνιστικούς;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω απλα λεω πως ειναι αλλο ο μεγαλοϊδεατισμος και αλλο η απατη, ή προδοσια.

Οταν καποιος τα 'χει αρπαξει χοντρα (που, επαναλαμβανω, ΔΕΝ τιθεται θεμα λαδωματος απ' τον οποιονδηποτε, για τετοιου ειδους ΕΘΝΙΚΕΣ επιλογες...), δεν διαμενει στο κεντρο της πολης, σ' ενα διαμερισμα, ουτε συμμετεχει -εστω εμμσα- στα Κοινα.
Γινεται λουης.

Επισης, ολοι οι εξυπνακηδες που λετε για το πόσο "δόλια" μας εχωσε ο Σημιτης στην Ευρωζωνη, εχετε καθολου υποψη σας τη γραμμη της ΝΔ, την ιδια εποχη? Θεωρειτε πως θα 'μασταν εκτος Ευρωζωνης - οποιος και αν κυβερνουσε?  :2funny:

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Εγω απλα λεω πως ειναι αλλο ο μεγαλοϊδεατισμος και αλλο η απατη, ή προδοσια.

Οταν καποιος τα 'χει αρπαξει χοντρα (που, επαναλαμβανω, ΔΕΝ τιθεται θεμα λαδωματος απ' τον οποιονδηποτε, για τετοιου ειδους ΕΘΝΙΚΕΣ επιλογες...), δεν διαμενει στο κεντρο της πολης, σ' ενα διαμερισμα, ουτε συμμετεχει -εστω εμμσα- στα Κοινα.
Γινεται λουης.

Επισης, ολοι οι εξυπνακηδες που λετε για το πόσο "δόλια" μας εχωσε ο Σημιτης στην Ευρωζωνη, εχετε καθολου υποψη σας τη γραμμη της ΝΔ, την ιδια εποχη? Θεωρειτε πως θα 'μασταν εκτος Ευρωζωνης - οποιος και αν κυβερνουσε?  :2funny:

Μα το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν το ψηφήσαμε για να διώξουμε τη "δεξιά"; Εμείς φταίμε που γίνανε ίδιοι και χειρότεροι;
Για να μην πλατιάζω θα πω ένα μόνο πράγμα. Όταν με όπλο το χρηματιστήριο μεταφέρεις χρήματα από αυτούς
πο έχουν κάμποσα σε αυτούς που έχουν πάρα πολλά, αυτό είναι μια συνειδητή ταξική πολιτική.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μα το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν το ψηφήσαμε για να διώξουμε τη "δεξιά"; Εμείς φταίμε που γίνανε ίδιοι και χειρότεροι;
Για να μην πλατιάζω θα πω ένα μόνο πράγμα. Όταν με όπλο το χρηματιστήριο μεταφέρεις χρήματα από αυτούς
πο έχουν κάμποσα σε αυτούς που έχουν πάρα πολλά, αυτό είναι μια συνειδητή ταξική πολιτική.

Οχι, γιατι η αξιοποιηση του Χρηματιστηριου ηταν "πολιτικαντικη". Και πρακτικη (αποκρατικοποιησεις χωρις διαδικασια ευρεσης συγκεκριμενου επενδυτη, σε καλες τιμες).

Η αναποδη "αναδιανομη" οντως συνεβη, αλλα δεν ηταν αυτοσκοπος. Ουτε τεμνει καθετα τις Ταξεις. Πχ υπαρχουν μικρο-λαμογια που πλουτισαν και μεγαλοαστοι που την πατησαν και εχασαν σπιτια.
Οι μεγαλυτεροι κερδισμενοι του Χ.Α. ηταν ο Αθανασουλης και καποια αλλα ΝΕΑ τζακια (δεν θα τους ελεγες, σε καμια περιπτωση, "αρχουσα ταξη", το '96...) Η Motor Oil και αλλες τεραστιες επιχειρησεις εγιναν Κοινες Μετοχες πολυ αργοτερα.

Επισης, πολυ κερδισμενοι βγηκαν, απ' την περιοδο Σημιτη, οι τραπεζιτες, που κι αυτοι δεν ηταν μια συμπαγης αρχουσα ταξη (Λατσης απ' τη μια (σκληρο τζακι), Κωστοπουλος απ' την αλλη (100 χρονια τραπεζιτες, αλλα φιλικοι στο ΠΑΣΟΚ), Σαλλας στο προσκηνιο (καθολου τζακι, πρωην αριστερος και πρωην γ.γ. του ΠΑΣΟΚ), μαζι με πληθωρα αυτοδημιουργητων στελεχων και μικρο-μετοχων και εργαζομενων-συνδικαλιστων που ηταν ΟΛΟΙ στα πουπουλα!)

Αντιθετα, στη δεκαετια '50 και '60, η ταξικη τομη ηταν πολυ πιο σαφης. Δεν υπηρχε καμια κινητικοτητα των ταξεων (οπως και τωρα που, λογω Κρισης, οι ταξεις ξαναγιναν μπετον...)

Επισης, μπορω να σου παραθεσω αρθρο Χριστοδουλακη (πρεπει να το ψαξω τωρα, και βαριεμαι), που αναλυει ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ γιατι το ΠΑΣΟΚ του Σημιτη ΔΕΝ εκανε δεξια στροφη, οπως κατηγορειται...
(Νομιζω κατεληγε πως ηταν απ' τις πιο αναδιανεμητικες κυβερνησεις στην Ευρωπη, τοτε)

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Εαν δεν κάνω λάθος αναδιανομή σημαίνει: παίρνω από αυτούς που έχουν πολλά και δίνω σε αυτούς
που έχουν λίγα. Εδώ δεν έγινε αναδιανομή, απλώς μοιράστηκαν δανεικά.
Τώρα για το ποιοί κέρδισαν στο χρηματιστήριο ρώτα αυτούς που έπαιρναν δάνεια από τις τράπεζες
ή πούλαγαν τα χωράφια τους για να πάρουν μετοχές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Η "κακη και χρεωκοπημενη" Αργεντινη εδιωξε το ΔΝΤ και ειναι πλεον στους g20. Ακουγεται συχνα οτι η Ελλαδα δεν θα γινει Αργεντινη. Ευτυχως για την Αργεντινη που δεν ειναι Ελλαδα. Η περηφανη χωρα, που δεν διστασε να τα βαλει με ολοκληρη Μ. Βρετανια, εμαθε να δαγκωνει τους λυκους πριν την δαγκωσουν αυτοι.

και τι ακριβώς έγινε που είναι στους G20 ?? σταμάτησε η κατρακύλα της ??

μια μπουρδελοχώρα είναι με τεράστια επίπεδα εγκληματικότητας και απύθμενη φτώχεια… χωρίς καμμία πλέον κοινωνική δομή (αυτά που εδώ τα βρίζουμε εκεί αποτελούν πολυτέλεια) απλά στηρίζεται στην τεράστια έκταση της και στην παραγωγή κρέατος και σόγιας για να δείξει ένα μόνο δυνατό μέγεθος … τις εξαγωγές.. (σε τιμές ξεφτυλισμένες βεβαίως βεβαίως λόγω ευτελισμού του τοπικού νομίσματος)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:pipa3:
Μα για αυτο ακριβως εχει χεστει και ο τραβατρομπας. Εχει βγαλει το χρημα εξω με οφσορ για να μην πληρωνει μια και εχει το θρασος να λεει οτι απ τους φορους του ταιζει τον ανεργο και τον αναπηρο.

λοιπόν παίκτη μου για να τελείωνει το παραμυθάκι σου…

φόρους πλήρωσα και πληρώνω κάθε χρόνο ίσως και πολύ παραπάνω από τα όσα θα βγάλεις εσύ στην μίζερη ζωή σου.. εξάλλου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου μέχρις στιγμής (και μάλιστα σε ηλικία κατά την οποία σε άλλες χώρες ο άνθρωπος έχει ήδη απογαλακτίσει και βγεί στον στίβο της ζωής) ζείς και υπάρχεις με χρήματα άλλων ανίκανος να κάνεις οτιδήποτε όχι για να συντηρήσεις τον εαυτό σου (που αυτό σύμφωνα με την ελληνική θεώρηση των πραγμάτων είναι υποχρέωση των γονιών σου) αλλά έστω ρε παιδί μου να εξασφαλίσεις το κάτι παραπάνω (για να τους ξεκουράσεις ή για έστω να  μπορέσεις να έχεις την καλοπέραση σου)

έχω συνολικά συσσωρεύσει έναν πλούτο της τάξης των 600.000 ευρώ (σε μετρητά και ασφαλείς επενδύσεις με χαμηλές όμως αποδόσεις) και δύο ακίνητα (όχι φοβερά μεγάλης αξίας ακόμη και στην χρυσή εποχή των ακινήτων)… σκέφτομαι να τα δώσω όλα (έτσι και αλλιώς σε μια δεκαετία μπορώ να τα ξαναμαζέψω), σε μια μελλοντική κυβέρνηση αριστεράς, με μια όμως βασική και αδιαπραγμάτευτη προυπόθεση…

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ άλλο από δώ και πέρα ότι και να γίνει… και εφόσον μου ζητήσετε τότε θα έχετε υποχρέωση να μου επιστρέψετε αυτά που σας έδωσα στο διπλάσιο….

είμαι σίγουρος ότι το πολύ σε δύο χρόνια από την ώρα που θα σας τα δώσω θα είστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι είσαστε σήμερα και θα χρειαστείτε και θα ζητάτε και άλλα και φυσικά άν τυχόν ενεργοποιήσω την σύμβαση θα είμαι τοκογλύφος που πίνω το αίμα του λαού…

και αυτό διότι είσαστε παντοειδώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ για οτιδήποτε δημιουργικό και σαν μοναδική σας ιδεολογία (αυτήν που την διαφημίζετε σαν σοσιαλιστική ή κομμουνιστική ή όπως διάολο την λέτε) και στόχο έχετε το να ζήσετε παρασιτικά σε βάρος άλλων (είτε ονοματίζονται πλούσιοι, είτε δανειστές, είτε με κάποιο άλλο κοσμητικό επίθετο από αυτά που παράγει εν αφθονία η μαρξιστική-λενινιστική υποκουλτούρα καθ εικόναν και ομοίωσιν της ομογαλάκτου της ναζιστικής …)  …

Σε απλά ελληνικά είσαστε τεμπέληδες με απαιτήσεις … τόσο απλά

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686
Δεν αντεκρουσες ουτε ΕΝΑ απ' τα επιχειρηματά μου και, φυσικα, επιδοθηκες σε προσωπικη επιθεση, που ειναι η παγια τακτικη οσων αδυνατουν να επιχειρηματολογησουν (ειτε επειδη αδυνατουν εγκεφαλικα, δλδ δεν τους "βγαινει", ειτε επειδη η θεση τους ειναι εσφαλμενη κι αρα τούς ειναι αδυνατον)

Το επιχειρημά σου ειναι πως ο Σημιτης υπηρξε κακος πρωθυπουργος επειδη... υπηρξε κακος πρωθυπουργος!
ΟΚ.

Τα περι 7 χιλιαδων μοναδων τα ανεφερε ο Σαλλας και οχι ο Σημιτης. Αν εχεις δηλωση Σημιτη για 7.000, και παραθεσεις λινκ, εγω θα σου παρω πιπα και θα ανεβασω το video στο bou.

Τα περι διαπλοκης στο Δημοσιο ειναι για γελια οταν εχει προηγηθει 40 χρονια Δεξια και 12 χρονια Ανδρεας.

Κατα τ' αλλα, χαιρομαι που ειμαι αιωνιος φοιτητης και οχι φαντασιοπληκτος ψεκασμενος 50αρης που νομιζει πως "τη λεει" σε αιωνιους φοιτητες, εχοντας φαει "τη ζωη με το κουταλι".

ΥΓ Την αλλη φορα να βαλεις περισσοτερα emoticons. Ενισχυουν σημαντικα τις (βαθυστοχαστες, βιωματικες) θεσεις σου.

Το ότι θα πάει το χρηματιστήριο 7000 μονάδες το έχει πει ο Σημίτης
τον Σεπτέμβριο του 1999 και το άκουσαν χιλιάδες άνθρωποι από το ραδιόφωνο !
Απλά εσύ ήσουν 10 ετών το 1999 και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι γίνεται .

Είσαι ένα άτομο που δεν έχει καμία προσωπική εμπειρία από τη Δημόσια Διοίκηση
αφού δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου και παριστάνεις τον ξερόλα .

Ο Σημίτης μας έβαλε στο ευρώ .Δεν σου φτάνει αυτό για να θεωρηθεί ο
χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών ; Πέρα από τα άλλα που έχει κανει.
Να επιλέξει τους πιο διεφθαρμένους από το Πασοκ για να Κυβερνήσουν .
Να  θεσπίσει νόμους για την χειραγώγηση των μετοχών ΜΕΤΑ από το κραχ στο ΧΑ .κτλ
Αν δεν ήμασταν  στο ευρώ, η κρίση που θα είχαμε τώρα θα ήταν
πολύ μικρότερη σε συνέπειες για τον φτωχό κόσμο .

Αν δεν τα καταλαβαίνεις αυτά, είσαι φαίνεται από οικογένεια
Πασοκων αμετανόητων !  :2funny: :2funny: :2funny:
Πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια για να γίνω 50 ετών ,αλλά και μετά
απ' αυτά τα χρόνια  πάλι θα είσαι άνεργος, αφού βαριέσαι να δουλέψεις .
Του χρόνου θα κοπούν τα εισοδήματα των γονέων σου που τους έχεις βρίσει
κατά το παρελθόν, αλλά εσύ πάλι θα τους απομυζάς !  :2funny: :2funny: :2funny:

Χαίρε ψηφοφόρε Πασόκε !  :rockon:

URL]]

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686
Νομιζω κατεληγε πως ηταν απ' τις πιο αναδιανεμητικες κυβερνησεις στην Ευρωπη, τοτε

Επί Σημίτη ,έχασαν τις οικονομίες τους εκατομμύρια έλληνες μικροεπενδυτές .
Οι νόμοι που ίσχυαν πριν από το κραχ του ΧΑ το 1999 που ο δείκτης είχε φτάσει
τις 6200 μονάδες ,ΔΕΝ προστάτευαν σε καμία περίπτωση τον μικροεπενδυτή .
Και αυτό ΔΕΝ το γνώριζαν οι μικροεπενδυτές .
Άκουγαν και τον Παπαντωνίου το 2000 ,πριν τις εκλογές ,που η Κυβέρνηση μέσω της ΔΕΚΑ
χειραγωγούσε ψεύτικη άνοδο του ΧΑ ,να λέει ο Παπαντωνίου " μετά τις εκλογές
θα σταματήσει η πτώση του ΧΑ " .Φυσικά δεν σταμάτησε .
Χρηματιστήριο = Η μεγάλη απάτη του Πασοκ .Με εσωτερική πληροφόρηση
πλούτισαν πολλά στελέχη του Πασοκ.
Εξάλλου  και η ονομαστικοποίηση των μετοχών θεσπίστηκε αφού ΗΔΗ είχε
δημιουργηθεί η ΦΟΥΣΚΑ του χρηματιστηρίου .

ΜΕΤΑ το κραχ δημιουργήθηκε το θεσμικό πλαίσιο ,που και αυτό είναι
ανεπαρκές στην πράξη .

Πράγματι επι Σημίτη έγινε η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου .
200 οικογένειες με εταιρείες στο ΧΑ  άρπαξαν τις οικονομίες εκατομμυρίων ελλήνων .

Πες Κοσαμφ, ότι ο Σημίτης ήταν καλός πρωθυπουργός,
σε κάποιον μικροεπενδυτή που έχασε τις οικονομίες του στο ΧΑ .
Θα σε " περιποιηθεί " κατάλληλα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι και μικρόσωμος και αγύμναστος ,σαν τον Σημίτη και σύ ,Πασόκε !  :2funny:

Κοσαμφ ,καιρός να πάψεις να είσαι μπούλης .Πήγαινε να δουλέψεις ,έστω
για λίγες ώρες την εβδομάδα .Μάθε να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού .
Μην τα περιμένεις όλα από τη μαμά σου .Κάνε λίγο γυμναστική να δυναμώσεις .
Δεν πειράζει που είσαι μικρόσωμος ,και ο Τζετ Λι μικρόσωμος είναι .

http://[URL unfurl="true"]www.dvd-trailers.gr/dvd/1695.jpg[/img[/URL]]

Κοσαμφ ,το Πασοκ ΔΕΝ θα σε σώσει !
Στηριξου στον εαυτό σου .Ερχονται δύσκολες ημέρες .
Δεν θα υπάρχει ούτε το εικοσάρικο για την Φυλής - Φωκαίας - Διδύμου

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.977
Πόντοι
1.686

Χαρακτηριστικά μεγάλου ποσοστού αντρών 18-25 ετών :

Μπούληδες ,μαμάκηδες ,τεμπελάκοι ,ανώριμοι,παρτάκηδες
τα περιμένουν όλα από τους άλλους
και βέβαια ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ !

Μερικοί είναι και αγορίτσια !  :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

φόρους πλήρωσα και πληρώνω κάθε χρόνο ίσως και πολύ παραπάνω από τα όσα θα βγάλεις εσύ στην μίζερη ζωή σου.. εξάλλου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου μέχρις στιγμής (και μάλιστα σε ηλικία κατά την οποία σε άλλες χώρες ο άνθρωπος έχει ήδη απογαλακτίσει και βγεί στον στίβο της ζωής) ζείς και υπάρχεις με χρήματα άλλων ανίκανος να κάνεις οτιδήποτε όχι για να συντηρήσεις τον εαυτό σου (που αυτό σύμφωνα με την ελληνική θεώρηση των πραγμάτων είναι υποχρέωση των γονιών σου) αλλά έστω ρε παιδί μου να εξασφαλίσεις το κάτι παραπάνω (για να τους ξεκουράσεις ή για έστω να  μπορέσεις να έχεις την καλοπέραση σου)

έχω συνολικά συσσωρεύσει έναν πλούτο της τάξης των 600.000 ευρώ (σε μετρητά και ασφαλείς επενδύσεις με χαμηλές όμως αποδόσεις) και δύο ακίνητα (όχι φοβερά μεγάλης αξίας ακόμη και στην χρυσή εποχή των ακινήτων)… σκέφτομαι να τα δώσω όλα (έτσι και αλλιώς σε μια δεκαετία μπορώ να τα ξαναμαζέψω), σε μια μελλοντική κυβέρνηση αριστεράς, με μια όμως βασική και αδιαπραγμάτευτη προυπόθεση…

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ άλλο από δώ και πέρα ότι και να γίνει… και εφόσον μου ζητήσετε τότε θα έχετε υποχρέωση να μου επιστρέψετε αυτά που σας έδωσα στο διπλάσιο….

είμαι σίγουρος ότι το πολύ σε δύο χρόνια από την ώρα που θα σας τα δώσω θα είστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι είσαστε σήμερα και θα χρειαστείτε και θα ζητάτε και άλλα και φυσικά άν τυχόν ενεργοποιήσω την σύμβαση θα είμαι τοκογλύφος που πίνω το αίμα του λαού…

και αυτό διότι είσαστε παντοειδώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ για οτιδήποτε δημιουργικό και σαν μοναδική σας ιδεολογία (αυτήν που την διαφημίζετε σαν σοσιαλιστική ή κομμουνιστική ή όπως διάολο την λέτε) και στόχο έχετε το να ζήσετε παρασιτικά σε βάρος άλλων (είτε ονοματίζονται πλούσιοι, είτε δανειστές, είτε με κάποιο άλλο κοσμητικό επίθετο από αυτά που παράγει εν αφθονία η μαρξιστική-λενινιστική υποκουλτούρα καθ εικόναν και ομοίωσιν της ομογαλάκτου της ναζιστικής …)  …

Και την οφσορ τι την εφτιαξες ρε εντιμε φορολογουμενε; Για χομπι; Η δεν το χες πει στο Λακη;
Γιατι ευτυχως υπαρχουν και ρουφιανοι και μαθαινονται οι βρωμιες καποιων.
Μιζερη και δυστυχισμενη ειναι η δικια σου ζωουλα και ας καυχιεσαι για τα "πλουτη"σου ολη την ωρα. Εγω παω για μεταπτυχιακο και εχω αναλαβει ηδη δουλεια. Το ξερουν και καποιοι απο δω που μου ειπαν για εφορια και ΑΕΔ.
Για μενα τεμπεληδες ειναι αλλοι, οπως ο γιος γνωστου επιχειρηματια αλυσιδας λιανικου εμποριου που αγορασε λαμπορκινι με απληρωτους εργαζομενους και μετα απο λιγο μπηκε και λουκετο στην εταιρια. Αυτοι ειναι τα παρασιτα και εσυ ο λακες και προπαγανδιστης τους.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ο Σημιτης ΔΕΝ το ειπε. Εισαι, λοιπον, ασχετος, ψευτακος και καραγκιοζης.

Εισαι, δε, τοσο καραγκιοζης ωστε να μου την "λες" επειδη ειμαι κοντος (:idiot:), μη εχοντας αλλα, σοβαροτερα επιχειρηματα.
Την αλλη φορα θυμισου να προσβαλλεις και καναν εκ γενετης τυφλο, ή κουτσο. Ειναι πιο γαματο, σ' ενα thread για πολιτική.
(Κατα τ' αλλα, εχεις δικαιωμα ψηφου...)

ΥΓ
Οποιος πουλησε κτηματα και σπιτακια για να παιξει ΧΑ, το '99, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Το λεω και το ξαναλεω.

ΥΓ2
Δεν ειμαι καθολου ΠΑΣΟΚος, ουτε εγω ουτε οι δικοι μου. Δεν εχω ψηφισει ποτε ΠΑΣΟΚ, αλλα, πραγματικα, αν ειχα δικαιωμα ψηφου το 2000 θα 'ριχνα Σημιτη δαγκωτο, με καθαρη συνειδηση.
Δεν γινεται να διοικειται η χωρα απο ατομα τυπου ΓΑΠ, Καραμανλη ή Σαμαρα. Ειναι ντροπη.

ΥΓ3
Εσυ τι ειπαμε οτι ψηφιζεις...?
Φανταζομαι οτι θα το αποκαλυψεις (εκτος κι αν εισαι πουστάρα του κερατα, σαν τους αλλοτε "αγανακτισμενους", που κανεις εξ αυτων δεν ειχε ριξει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλα κοπτονταν για τους... "προδοτες πολιτικους" και βαραγαν κατσαρολες  :jerking:)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

:thumbsup:
Η φωνη της Αληθειας, που δεν αρεσει σε κανεναν. Τραμουντανας. Respect.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom