Νέα

Φυρερ Καρατζαφέρης ένας άλλος Μαυρογιαλουρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και την οφσορ τι την εφτιαξες ρε εντιμε φορολογουμενε; Για χομπι; Η δεν το χες πει στο Λακη;
Γιατι ευτυχως υπαρχουν και ρουφιανοι και μαθαινονται οι βρωμιες καποιων.
Μιζερη και δυστυχισμενη ειναι η δικια σου ζωουλα και ας καυχιεσαι για τα "πλουτη"σου ολη την ωρα. Εγω παω για μεταπτυχιακο και εχω αναλαβει ηδη δουλεια. Το ξερουν και καποιοι απο δω που μου ειπαν για εφορια και ΑΕΔ.
Για μενα τεμπεληδες ειναι αλλοι, οπως ο γιος γνωστου επιχειρηματια αλυσιδας λιανικου εμποριου που αγορασε λαμπορκινι με απληρωτους εργαζομενους και μετα απο λιγο μπηκε και λουκετο στην εταιρια. Αυτοι ειναι τα παρασιτα και εσυ ο λακες και προπαγανδιστης τους.

φυσικά και δεν σου περναει από το μυαλό ότι οφφσορ είναι κάθε εταιρεία η οποία δεν έχει την έδρα της στην Ελλάδα (που να ξέρεις βέβαια άνοιξες να διαβάσεις ποτέ και κάτι εκτός από τον αρχιδοσπάστη και το λέφτ) και η οποία μπορεί να δραστηριοποιείται μόνο στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα ???

και από που και ως που πρέπει να ξαναπληρώσω φόρο για εισοδήματα που αποκτώ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ τα οποία φορολογούνται στην χώρα που αποκτήθηκαν ??

φυσικά δεν γνωρίζεις τίποτε περί συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας που έχει η Ελλάδα με διάφορα κράτη ανα τον κόσμο…. (που να ξέρεις εξάλλου ο αρχιδοσπάστης δεν το λέει αυτό)…

και πάμε στο μεταπτυχιακό σου παίκτη μου… ποιός θα πληρώσει τα δίδακτρα σου παίκτη μου ?? ο μπαμπάκας ?? ή η δουλίτσα των 3000 ευρώ με Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνης ??

και ποιός σου λέει ότι την λαμποργκίνι του γιού του επιχειρηματία που φαλήρησε την αγόρασε ο μπαμπάκας του και όχι ο ίδιος ο γιός από κάποια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα του ??

δηλαδή για να καταλάβω αν βαρέσει φαλημέντο ο μπαμπάς σου θα πρέπει να σου πάρουν εσένα το πτυχίο ??

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
και ποιός σου λέει ότι την λαμποργκίνι του γιού του επιχειρηματία που φαλήρησε την αγόρασε ο μπαμπάκας του και όχι ο ίδιος ο γιός από κάποια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα του ??

δηλαδή για να καταλάβω αν βαρέσει φαλημέντο ο μπαμπάς σου θα πρέπει να σου πάρουν εσένα το πτυχίο ??

Συνεχισε να γλειφεις την παρασιτικη ταξη, τους -πραγματικους- τεμπεληδες για τα κοκκαλακια που σου πετανε. Και για τον φτωχο που εχασε τη δουλεια του μην ξεχασεις να πεις να βγαλει τη γυναικα του στο πεζοδρομιο για να ξεχρεωνει τα χαρατσια.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
ΥΓ
Οποιος πουλησε κτηματα και σπιτακια για να παιξει ΧΑ, το '99, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Το λεω και το ξαναλεω.

Για την ταμπακέρα θα πεις τίποτα; Πως δηλαδή μετατράπηκε μια ανταγωνιστική
χώρα με τη δραχμή σε μη ανταγωνιστική με το ευρώ για τους τουρίστες.
Ποιοί "εγκέφαλοι" σπουδαγμένοι σε ξένα πανεπιστήμια το κατάφεραν αυτό;
Δεν είναι μόνο αυτό, διαλύθηκε και η όποια βιομηχανική παραγωγή, γιατί
οι μισθοί ανέβηκαν φυσικά γιατί ότι αγόραζες με 50 δρχ. τώρα ήθελες 0.50
ευρώ. Σημίτη δαγκωτό λοιπόν.
Όσο για Γ.Α.Π και τα τέτοια, όποιος έχει ρίξει έστω και μια ματιά στο
σχέδιο Ανάν (που το υποστήριξε ο Γ.Α.Π) καταλαβαίνει τι γίνεται. Τώρα
πως έγινε αυτός ο άνθρωπος να πάρει 45%, οι λαοί έχουν τους ηγέτες που
τους αξίζουν. Λεφτά υπάρχουν και άστον Ελληνισμό να κουρεύεται.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Για την ταμπακέρα θα πεις τίποτα; Πως δηλαδή μετατράπηκε μια ανταγωνιστική
χώρα με τη δραχμή σε μη ανταγωνιστική με το ευρώ για τους τουρίστες.
Ποιοί "εγκέφαλοι" σπουδαγμένοι σε ξένα πανεπιστήμια το κατάφεραν αυτό;
Δεν είναι μόνο αυτό, διαλύθηκε και η όποια βιομηχανική παραγωγή, γιατί
οι μισθοί ανέβηκαν φυσικά γιατί ότι αγόραζες με 50 δρχ. τώρα ήθελες 0.50
ευρώ. Σημίτη δαγκωτό λοιπόν.
Όσο για Γ.Α.Π και τα τέτοια, όποιος έχει ρίξει έστω και μια ματιά στο
σχέδιο Ανάν (που το υποστήριξε ο Γ.Α.Π) καταλαβαίνει τι γίνεται. Τώρα
πως έγινε αυτός ο άνθρωπος να πάρει 45%, οι λαοί έχουν τους ηγέτες που
τους αξίζουν. Λεφτά υπάρχουν και άστον Ελληνισμό να κουρεύεται.

Το σκληρο νομισμα εχει συγκεκριμενα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πλεονεκτηματα.

Οπως οτι δανειζεσαι με επιτοκια (σχεδον) Γερμανιας, κι οτι προσελκυεις επενδυσεις - αφου δεν υπαρχει ο κινδυνος υποτιμησης.

Απο κει κι επειτα, ο καθενας κανει τα κουμαντα του.
(Κι εμεις δεν τα καναμε  ;))

STARFIGHTER

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
1.862
Πόντοι
8.220
λοιπόν παίκτη μου για να τελείωνει το παραμυθάκι σου…

φόρους πλήρωσα και πληρώνω κάθε χρόνο ίσως και πολύ παραπάνω από τα όσα θα βγάλεις εσύ στην μίζερη ζωή σου.. εξάλλου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου μέχρις στιγμής (και μάλιστα σε ηλικία κατά την οποία σε άλλες χώρες ο άνθρωπος έχει ήδη απογαλακτίσει και βγεί στον στίβο της ζωής) ζείς και υπάρχεις με χρήματα άλλων ανίκανος να κάνεις οτιδήποτε όχι για να συντηρήσεις τον εαυτό σου (που αυτό σύμφωνα με την ελληνική θεώρηση των πραγμάτων είναι υποχρέωση των γονιών σου) αλλά έστω ρε παιδί μου να εξασφαλίσεις το κάτι παραπάνω (για να τους ξεκουράσεις ή για έστω να  μπορέσεις να έχεις την καλοπέραση σου)

έχω συνολικά συσσωρεύσει έναν πλούτο της τάξης των 600.000 ευρώ (σε μετρητά και ασφαλείς επενδύσεις με χαμηλές όμως αποδόσεις) και δύο ακίνητα (όχι φοβερά μεγάλης αξίας ακόμη και στην χρυσή εποχή των ακινήτων)… σκέφτομαι να τα δώσω όλα (έτσι και αλλιώς σε μια δεκαετία μπορώ να τα ξαναμαζέψω), σε μια μελλοντική κυβέρνηση αριστεράς, με μια όμως βασική και αδιαπραγμάτευτη προυπόθεση…

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ άλλο από δώ και πέρα ότι και να γίνει… και εφόσον μου ζητήσετε τότε θα έχετε υποχρέωση να μου επιστρέψετε αυτά που σας έδωσα στο διπλάσιο….

είμαι σίγουρος ότι το πολύ σε δύο χρόνια από την ώρα που θα σας τα δώσω θα είστε σε χειρότερη κατάσταση από ότι είσαστε σήμερα και θα χρειαστείτε και θα ζητάτε και άλλα και φυσικά άν τυχόν ενεργοποιήσω την σύμβαση θα είμαι τοκογλύφος που πίνω το αίμα του λαού…

και αυτό διότι είσαστε παντοειδώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ για οτιδήποτε δημιουργικό και σαν μοναδική σας ιδεολογία (αυτήν που την διαφημίζετε σαν σοσιαλιστική ή κομμουνιστική ή όπως διάολο την λέτε) και στόχο έχετε το να ζήσετε παρασιτικά σε βάρος άλλων (είτε ονοματίζονται πλούσιοι, είτε δανειστές, είτε με κάποιο άλλο κοσμητικό επίθετο από αυτά που παράγει εν αφθονία η μαρξιστική-λενινιστική υποκουλτούρα καθ εικόναν και ομοίωσιν της ομογαλάκτου της ναζιστικής …)  …

Σε απλά ελληνικά είσαστε τεμπέληδες με απαιτήσεις … τόσο απλά
...ρε φιλε για να εισαι τοσο καραγκιοζακος πρεπει να ισχυουν 2 αναγκαιες και ικανες συνθηκες..δεν σε επαιζαν τα αλλα παιδακια στο σχολειο...και σε κακοποιουσαν σπιτι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...ρε φιλε για να εισαι τοσο καραγκιοζακος πρεπει να ισχυουν 2 αναγκαιες και ικανες συνθηκες..δεν σε επαιζαν τα αλλα παιδακια στο σχολειο...και σε κακοποιουσαν σπιτι...
Οι αληθειες παντα δυσκολευουν τους κομπλεξικους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συνεχισε να γλειφεις την παρασιτικη ταξη, τους -πραγματικους- τεμπεληδες για τα κοκκαλακια που σου πετανε. Και για τον φτωχο που εχασε τη δουλεια του μην ξεχασεις να πεις να βγαλει τη γυναικα του στο πεζοδρομιο για να ξεχρεωνει τα χαρατσια.

ενώ εσύ θέλεις από ότι καταλαβαίνω να σαγονιάσεις μεγαλύτερο κομμάτι… χωρίς φυσικά να το αξίζεις και χωρίς φυσικά να κάνεις τίποτε για να το κερδίσεις πέρα από το να φωνάζεις και να λες ότι το δικαιούσαι αυτοδίκαια (αλήθεια με ποιό δίκαιο)….

δεν υπάρχει φόρος ο οποίος επιβάλλεται σε εισόδημα που δεν υπάρχει ή σε περιουσία που δεν υπάρχει… εφόσον λοιπόν του βεβαιώθηκε φόρος σημαίνει ότι έχει το εισόδημα ή την περιουσία …. ΑΡΑ τόν φόρο πρέπει να τον πληρώσει με κάθε τρόπο και μέσον…. ναι ας βγάλει την γυναίκα του στο πεζοδρόμιο δεν με ενδιαφέρει (αφού κρίνει ότι η περιουσία του είναι πολυτιμώτερη και δεν θέλει να την αποχωριστεί)…

βασικά παρασιτική είναι η δικιά σου συνομοταξία των αιωνίων “ΑΝΤΙ”, μηδέποτε εργασθέντων και σιτιζομένων από τον κακώς (εις την περίπτωσιν αυτήν) εννοούμενον οικογενειακόν δεσμόν…. απεχθάνομαι τους ανθρώπους οι οποίοι μηδέποτε εργασθέντες έχουν άποψιν και το κυριώτερο βαρύνουσα δια της ψήφου τους γνώμη,την οποίαν θέλουν να την επιβάλλουν στους άλλους…. 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το σκληρο νομισμα εχει συγκεκριμενα, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ πλεονεκτηματα.

Οπως οτι δανειζεσαι με επιτοκια (σχεδον) Γερμανιας, κι οτι προσελκυεις επενδυσεις - αφου δεν υπαρχει ο κινδυνος υποτιμησης.

Απο κει κι επειτα, ο καθενας κανει τα κουμαντα του.
(Κι εμεις δεν τα καναμε  ;))

αρκετοι τα εκαναν  τυπε :grin: :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
ενώ εσύ θέλεις από ότι καταλαβαίνω να σαγονιάσεις μεγαλύτερο κομμάτι… χωρίς φυσικά να το αξίζεις και χωρίς φυσικά να κάνεις τίποτε για να το κερδίσεις πέρα από το να φωνάζεις και να λες ότι το δικαιούσαι αυτοδίκαια (αλήθεια με ποιό δίκαιο)….

δεν υπάρχει φόρος ο οποίος επιβάλλεται σε εισόδημα που δεν υπάρχει ή σε περιουσία που δεν υπάρχει… εφόσον λοιπόν του βεβαιώθηκε φόρος σημαίνει ότι έχει το εισόδημα ή την περιουσία …. ΑΡΑ τόν φόρο πρέπει να τον πληρώσει με κάθε τρόπο και μέσον…. ναι ας βγάλει την γυναίκα του στο πεζοδρόμιο δεν με ενδιαφέρει (αφού κρίνει ότι η περιουσία του είναι πολυτιμώτερη και δεν θέλει να την αποχωριστεί)…

βασικά παρασιτική είναι η δικιά σου συνομοταξία των αιωνίων “ΑΝΤΙ”, μηδέποτε εργασθέντων και σιτιζομένων από τον κακώς (εις την περίπτωσιν αυτήν) εννοούμενον οικογενειακόν δεσμόν…. απεχθάνομαι τους ανθρώπους οι οποίοι μηδέποτε εργασθέντες έχουν άποψιν και το κυριώτερο βαρύνουσα δια της ψήφου τους γνώμη,την οποίαν θέλουν να την επιβάλλουν στους άλλους…. 

Αρχιδια καπαμα.

Κατ αρχας δεν εχεις ιδεα για τα σοσιαλιστικα οραματα που θελουν ο καθενας να απολαμβανει αναλογα την εργασια του και μονον.
Το αδικο της φορολογησης των ακινητων με τετοιους ορους (μη εισοδημα, παλιες αντικειμενικες κτλ) το εχουν επισημανει παραγοντες απο ολο το πολιτικο φασμα.
Σημερα μαθαμε οτι εισαι εναντιον του να κανουν οι νεοι μεταπτυχιακα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
στην ελλαδα εχει ολες τις συνομοταξιες
αντιφα φα αναρχο ετσι γιουβετσι-ποταμι κλπ νεους .. :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αρχιδια καπαμα.

Κατ αρχας δεν εχεις ιδεα για τα σοσιαλιστικα οραματα που θελουν ο καθενας να απολαμβανει αναλογα την εργασια του και μονον.
Το αδικο της φορολογησης των ακινητων με τετοιους ορους (μη εισοδημα, παλιες αντικειμενικες κτλ) το εχουν επισημανει παραγοντες απο ολο το πολιτικο φασμα.
Σημερα μαθαμε οτι εισαι εναντιον του να κανουν οι νεοι μεταπτυχιακα.

στα σοσιαλιστικά σου οράματα όπως τα περιγράφεις δηλαδή ο καθένας απολαμβάνει ανάλογα με την εργασία του είμαι μέσα… γιατί

(1) δεν είναι καθόλου σοσιαλιστικά αλλά άκρως καπιταλιστικά μάλιστα νεοφιλελεύθερα…. διότι ως γνωστόν ο γερο κάρολος (αυτός ο τεμπέλης που ζούσε στην πλάτη του Ενγκελς) προδιέγραψε την ιδανική σοσιαλιστική κοινωνία ως “ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του” δηλαδή ο άχρηστος τεμπέλης με πέντε παιδιά παίρνει παραπάνω από τον παραγωγικό χρήσιμο ο οποίος δεν ευτύχησε να κάνει παιδιά….

(2) εσύ δεν θα πρέπει να απολαμβάνεις τίποτε διότι δεν εργάζεσαι.. παρόλα αυτά απολαμβάνεις από τις τσέπες των γονιών σου που σημαίνει ότι αυτοί αμείβονται πάνω από τις ανάγκες τους για να τους περισσεύουν να δίνουν και σε σένα..

(3) και κυριώτερον …. αυτά που απολαμβάνω τα απολαμβάνω από την εργασία μου και μόνον αυτήν … δεν βρήκα, έφτιαξα και φυσικά δεν ζητάω από άλλους

παμε τώρα για την φορολόγηση

κάποιος είπε ότι δίκαιος φόρος είναι ο φόρος που πληρώνουν οι άλλοι…. επιπλέον ο φόρος περιουσίας σε κανένα μέρος του κόσμου δεν εξετάζει το εισόδημα που σου αποφέρει η περιουσία αυτή (για παράδειγμα έχετε φαγωθεί να φορολογηθούν οι καταθέσεις του εξωτερικού λες και αυτές δεν είναι περιουσία ή λες και φέρνουν εισόδημα) απλά φορολογείται η περιουσία για να καλυφθεί το επιπλέον εισόδημα που θα αποκτηθεί από την υπεραξία που αποκτά και την οποία καρπούται κάποιος σε περίπτωση εκποίησης της… και επειδή η ακίνητη περιουσία έχει μεγάλο κύκλο ζωής (δηλαδή συνήθως μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ αγοράς και πώλησης) τυχόν βραχυχρόνια σκαμπανεβάσματα δεν πρέπει να επηρεάζουν την φορολόγηση τους…

και που ακριβώς είπα ότι είμαι εναντίον του να κάνουν οι νέοι μεταπτυχιακά ???

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
1) Το γνωστο συνθημα αφορα την καλυψη των βιολογικων αναγκων. Δηλαδη κανενας ανθρωπος να μην πεθαινει απο πεινα η κρυο. Στην κομμουνιστικη κοινωνισ ο καθενας απολαμβανει τους καρπους της εργασιας του. Και ιστορικα στις σοσιαλιστικες χωρες ηταν που δεν ευδοκιμουσαν οι σουλατσαδοροι, "εισοδηματιες", υποκοσμος, αεργοι κτλ. Οποτε τα περι τεμπελιας αστα για τις τοπικες της "δημιουργιας" καλυτερα.

2) Και το ΣΤΕ με αποφαση του τις τελευταιες μερες επιβαλλει αναπροσαρμογη των αντικειμενικων που ο Στουρναρας ειχε παραδεχτει οτι μενουν ψηλα γιατι αλλιως δεν βγαινουν τα νουμερα. Οταν το κρατος λοιπον σου λεει ωμα ως αλλος ληστης "εγω θελω τοσα θελω και θα στα παρω κι ας ξερουμε και οι δυο οτι ειναι αδικο" για μενα εχεις δικαιωμα και υποχρεωση να αντισταθεις.

Τελος οσον αφορα τα προσωπικα. Λες συνεχως ψεματα για μενα για να δημιουργεις εντυπωσεις. Λες οτι δεν δουλευω. Να σου θυμισω οτι στα χαρτια τικαρω την επιλογη φοιτητης/καταρτιζομενος.
Τους γονεις μου και ειδικα τον πατερα μου να μην τον ξαναπιασεις στο στομα σου γιατι εκεινος οταν ηρθε απ το χωριο του πηγαινε στη λαικη μετα τη μια για να μαζεψει τα πατημενα μαρουλια απο κατω και σημερα εχει δικη του επιχειρηση με 10 εργαζομενους, ενω εσυ εισαι 60 χρονων μεταναστης υπαλληλος που γλειφεις οτι πιο βρωμικο εχει βγαλει αυτη η χωρα.

mounokletistis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο φιλος ο κοσαμφ.

Ιδιαιτερα για τους παραπλανημενους "νοικοκυραίους" του ΧΑ (κοιτα συμπτωση..) θα πρεπει να ληφθουν μετρα...

Οποιοι ετζογαραν με αφορμή τις δηλωσεις του πολιτικού κ σια προσωπικού να υποστουν δημευση περιουσίας και να εξοριστουν στη γιαρο κ στη ναξο παρεα με τον κλαδακι για μπουρδολογοθεραπεια μεχρι θανατου.

Ο Σημιτης ΔΕΝ το ειπε. Εισαι, λοιπον, ασχετος, ψευτακος και καραγκιοζης.

Εισαι, δε, τοσο καραγκιοζης ωστε να μου την "λες" επειδη ειμαι κοντος (:idiot:), μη εχοντας αλλα, σοβαροτερα επιχειρηματα.
Την αλλη φορα θυμισου να προσβαλλεις και καναν εκ γενετης τυφλο, ή κουτσο. Ειναι πιο γαματο, σ' ενα thread για πολιτική.
(Κατα τ' αλλα, εχεις δικαιωμα ψηφου...)

ΥΓ
Οποιος πουλησε κτηματα και σπιτακια για να παιξει ΧΑ, το '99, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.
Το λεω και το ξαναλεω.

ΥΓ2
Δεν ειμαι καθολου ΠΑΣΟΚος, ουτε εγω ουτε οι δικοι μου. Δεν εχω ψηφισει ποτε ΠΑΣΟΚ, αλλα, πραγματικα, αν ειχα δικαιωμα ψηφου το 2000 θα 'ριχνα Σημιτη δαγκωτο, με καθαρη συνειδηση.
Δεν γινεται να διοικειται η χωρα απο ατομα τυπου ΓΑΠ, Καραμανλη ή Σαμαρα. Ειναι ντροπη.

ΥΓ3
Εσυ τι ειπαμε οτι ψηφιζεις...?
Φανταζομαι οτι θα το αποκαλυψεις (εκτος κι αν εισαι πουστάρα του κερατα, σαν τους αλλοτε "αγανακτισμενους", που κανεις εξ αυτων δεν ειχε ριξει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλα κοπτονταν για τους... "προδοτες πολιτικους" και βαραγαν κατσαρολες  :jerking:)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μεσα ολοι ρεεεεεε,οχι μονο ο καημενος ο Ακης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
1) Το γνωστο συνθημα αφορα την καλυψη των βιολογικων αναγκων. Δηλαδη κανενας ανθρωπος να μην πεθαινει απο πεινα η κρυο. Στην κομμουνιστικη κοινωνισ ο καθενας απολαμβανει τους καρπους της εργασιας του. Και ιστορικα στις σοσιαλιστικες χωρες ηταν που δεν ευδοκιμουσαν οι σουλατσαδοροι, "εισοδηματιες", υποκοσμος, αεργοι κτλ. Οποτε τα περι τεμπελιας αστα για τις τοπικες της "δημιουργιας" καλυτερα.

2) Και το ΣΤΕ με αποφαση του τις τελευταιες μερες επιβαλλει αναπροσαρμογη των αντικειμενικων που ο Στουρναρας ειχε παραδεχτει οτι μενουν ψηλα γιατι αλλιως δεν βγαινουν τα νουμερα. Οταν το κρατος λοιπον σου λεει ωμα ως αλλος ληστης "εγω θελω τοσα θελω και θα στα παρω κι ας ξερουμε και οι δυο οτι ειναι αδικο" για μενα εχεις δικαιωμα και υποχρεωση να αντισταθεις.

Τελος οσον αφορα τα προσωπικα. Λες συνεχως ψεματα για μενα για να δημιουργεις εντυπωσεις. Λες οτι δεν δουλευω. Να σου θυμισω οτι στα χαρτια τικαρω την επιλογη φοιτητης/καταρτιζομενος.
Τους γονεις μου και ειδικα τον πατερα μου να μην τον ξαναπιασεις στο στομα σου γιατι εκεινος οταν ηρθε απ το χωριο του πηγαινε στη λαικη μετα τη μια για να μαζεψει τα πατημενα μαρουλια απο κατω και σημερα εχει δικη του επιχειρηση με 10 εργαζομενους, ενω εσυ εισαι 60 χρονων μεταναστης υπαλληλος που γλειφεις οτι πιο βρωμικο εχει βγαλει αυτη η χωρα.
Αρα υποθετω οτι ο πατερας σου λεει "δοξα τω καπιταλισμω" γιατι αυτο μονο σε περιβαλλον καπιταλισμου μπορουσε να επιτευχθει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αρα υποθετω οτι ο πατερας σου λεει "δοξα τω καπιταλισμω" γιατι αυτο μονο σε περιβαλλον καπιταλισμου μπορουσε να επιτευχθει.

και μετα υποστηριζει κομμουνισμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom