tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Και την οφσορ τι την εφτιαξες ρε εντιμε φορολογουμενε; Για χομπι; Η δεν το χες πει στο Λακη;
Γιατι ευτυχως υπαρχουν και ρουφιανοι και μαθαινονται οι βρωμιες καποιων.
Μιζερη και δυστυχισμενη ειναι η δικια σου ζωουλα και ας καυχιεσαι για τα "πλουτη"σου ολη την ωρα. Εγω παω για μεταπτυχιακο και εχω αναλαβει ηδη δουλεια. Το ξερουν και καποιοι απο δω που μου ειπαν για εφορια και ΑΕΔ.
Για μενα τεμπεληδες ειναι αλλοι, οπως ο γιος γνωστου επιχειρηματια αλυσιδας λιανικου εμποριου που αγορασε λαμπορκινι με απληρωτους εργαζομενους και μετα απο λιγο μπηκε και λουκετο στην εταιρια. Αυτοι ειναι τα παρασιτα και εσυ ο λακες και προπαγανδιστης τους.
φυσικά και δεν σου περναει από το μυαλό ότι οφφσορ είναι κάθε εταιρεία η οποία δεν έχει την έδρα της στην Ελλάδα (που να ξέρεις βέβαια άνοιξες να διαβάσεις ποτέ και κάτι εκτός από τον αρχιδοσπάστη και το λέφτ) και η οποία μπορεί να δραστηριοποιείται μόνο στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα ???
και από που και ως που πρέπει να ξαναπληρώσω φόρο για εισοδήματα που αποκτώ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ τα οποία φορολογούνται στην χώρα που αποκτήθηκαν ??
φυσικά δεν γνωρίζεις τίποτε περί συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας που έχει η Ελλάδα με διάφορα κράτη ανα τον κόσμο…. (που να ξέρεις εξάλλου ο αρχιδοσπάστης δεν το λέει αυτό)…
και πάμε στο μεταπτυχιακό σου παίκτη μου… ποιός θα πληρώσει τα δίδακτρα σου παίκτη μου ?? ο μπαμπάκας ?? ή η δουλίτσα των 3000 ευρώ με Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνης ??
και ποιός σου λέει ότι την λαμποργκίνι του γιού του επιχειρηματία που φαλήρησε την αγόρασε ο μπαμπάκας του και όχι ο ίδιος ο γιός από κάποια άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα του ??
δηλαδή για να καταλάβω αν βαρέσει φαλημέντο ο μπαμπάς σου θα πρέπει να σου πάρουν εσένα το πτυχίο ??