Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
σε κατουραω στα ματακια σου .
επρεπε να φυγεις στο απόγειο της δοξας σου , με το μπαν
σαν τους ροκ σταρ που στα καλυτερα τους τους βρισκουν ανασκελα σε μουναρες ξεβρακωτες πεθαμενους απο υπερβολικη δοση

Εσυ τωρα εγινες Εφη Θωδη :birdman:
Χεζ γιου

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Ρώτα την συνκουτσομπόλα σου.

Από εμένα μετά την επιβεβαίωση του Αθηναίου για το ποιος άρχισε την συζήτηση για τα ρουφιανιλίκια εκείνη την ημέρα και ποιός ήταν ο καημός του, το θέμα έχει κλείσει.

Βγάλτε τα μάτια σας μόνοι σας.
Έγινα κουτσομπολης ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ότι πεις

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.546
Πόντοι
4.636
Έγινα κουτσομπολης ..ΧΑ ΧΑ ΧΑ ότι πεις
κουτσομπολα κοιτα τι μαζεψες ...
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (25 μέλη και 48 επισκέπτες)

%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82.gif

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
40
Like
4.217
Πόντοι
5.396
Θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.
Περίμενα με τόσα υπονοούμενα, λόγια, μαγκιές, μια κορύφωση του δράματος, ένα φινάλε ή μια προετοιμασία για ένα σικουελ.
Ισως μετά από χρόνια όταν το επιτρέψει η CIA και τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, να ανοίξει ο φάκελος για ακάλεστους και διαλόγους.
Κρυφά ήλπιζα να δικάσει ο δικηγόρος του site και ο Αθηναίος σαν άλλος Jesus να κυρήξει την αγάπη και την συγχώρεση.
Τσάμπα διάβασα σε φαστ φοργουορντ 20+ σελίδες...

υγ. jor γύρνα ή τηλεφώνα!

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
κατσε ρε μουνι λιγο , δεν εχουν παραγγειλει όλοι

Έλα ρε με τον σαλιάρη. Το π.μ. στο οποίο αναφέρεται έχει δημοσιευτεί από εμένα κατόπιν απαιτήσεως του ίδιου του Άλπουλα και το έχει δει κόσμος και κοσμάκης. Ακόμα και εσύ. Εντυπώσεις προσπαθεί να δημιουργήσει επειδή επιβεβαιώθηκε πως στην εν λόγω συνάντηση, τα πράγματα έγιναν όπως τα περιέγραψα εγώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.646
Πόντοι
12.756
Περίμενα με τόσα υπονοούμενα, λόγια, μαγκιές, μια κορύφωση του δράματος, ένα φινάλε ή μια προετοιμασία για ένα σικουελ.
Ισως μετά από χρόνια όταν το επιτρέψει η CIA και τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, να ανοίξει ο φάκελος για ακάλεστους και διαλόγους.
Κρυφά ήλπιζα να δικάσει ο δικηγόρος του site και ο Αθηναίος σαν άλλος Jesus να κυρήξει την αγάπη και την συγχώρεση.

λεφτα δεν επιστρεφονται , εχεις πιστωτικο για την επόμενη φορά :birdman:

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.448
Πόντοι
206
Για πείτε ρε πάλιουρες και σε εμάς τα νεούδια (αν βέβαια τελειώσατε με τους ρουφιάνους και δεν διακόπτω) , κάτι άκουσα για μέλη που ψιλοεκβιάζανε και θέλανε να το παίξουν νταβατζάκια (μη χέσω) σε κάποιες κυρίες εδώ μέσα και αυτές τα βγάλανε στην φόρα όλα! Αληθεύει; :think:

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
Έλα ρε με τον σαλιάρη. Το π.μ. στο οποίο αναφέρεται έχει δημοσιευτεί από εμένα κατόπιν απαιτήσεως του ίδιου του Άλπουλα και το έχει δει κόσμος και κοσμάκης. Ακόμα και εσύ. Εντυπώσεις προσπαθεί να δημιουργήσει επειδή επιβεβαιώθηκε πως στην εν λόγω συνάντηση, τα πράγματα έγινα όπως τα περιέγραψα εγώ.
Καλά ότι πεις στο είπα είσαι συγχισμενος να προσέχεις μην πάθεις τίποτα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Για πείτε ρε πάλιουρες και σε εμάς τα νεούδια (αν βέβαια τελειώσατε με τους ρουφιάνους και δεν διακόπτω) , κάτι άκουσα για μέλη που ψιλοεκβιάζανε και θέλανε να το παίξουν νταβατζάκια (μη χέσω) σε κάποιες κυρίες εδώ μέσα και αυτές τα βγάλανε στην φόρα όλα! Αληθεύει; :think:
Οι μισοί σ'αυτό το σάιτ είμαστε νταβατζήδες και οι υπόλοιποι είστε πουτάνες...:confused::confused::confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467

Απόλυτα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.129
Πόντοι
5.506
Εσύ πάλι, τίνος παιδί είσαι;

• Χαχα
Αντιδράσεις: anon.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.323
Πόντοι
25.467
Καλά ότι πεις στο είπα είσαι συγχισμενος να προσέχεις μην πάθεις τίποτα

Δυστυχώς για εσένα, η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν τα είπα μόνο εγώ, αλλά ότι τα επιβεβαίωσε και άλλος.

Σε καλή μεριά εύχομαι, και εις άλλα με υγεία!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006

Λέω να κλειδώσω το θρεντ της ΑΕΚαρας και να το ανοίξουμε ξανά σε 90 χρόνια σαν την διαθήκη της Ελισάβετ! :tooth:
Γνώμη σου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.646
Πόντοι
12.756

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις