Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.831
- Πόντοι
- 12.756
στο λεω, δεν εκανες καλα που μπηκες , ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ , εισαι σημαδι μπαν εσυΕσύ έχεις γίνει μύθος έφαγε Μπαν για μια τιραμισού.![]()
στο λεω, δεν εκανες καλα που μπηκες , ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ , εισαι σημαδι μπαν εσυΕσύ έχεις γίνει μύθος έφαγε Μπαν για μια τιραμισού.![]()
κοιτα να στο τελειωσω εδω γιατι αρχησε να κουραζει αυτο το παιχνιδακι ...
στα παπαρια μου ποιος ειναι και τι ειναι ο καθενας εδω μεσα ...
φαγουρα με την παρτη μου εχουν καποια ατομα και θελουν να με γνωρισουν κατα τα αλλα ολα καλα ...
κοιτα τι μαθαινει κανεις εδω μεσαΌταν έρχεται πλημμύρα,βγάζει πρώτα φυσαλιδες
ρουφιανο να μην σε λενε τα υπολοιπα διορθωνετε ...Με λένε Ρίζο, κι όσα θέλω τα γυρίζω.
Ειναι μαγικο το μπου. μαγικο.κοιτα τι μαθαινει κανεις εδω μεσα
Δεν ξερω αν διάβαζες σαν επισκέπτης αλλά το νήμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου έσπασε όλα τα ρεκόρ....τα μέλη του μπου γουστάρουν κοιλούμπες...Αν δεν γράψει το νήμα επισκεψημοτητα πρώτης τσόντας Τζούλια και χωρισ κωλο πουτανας κι ολας δεν κάνουμε τίποτα
Διάβαζα διάβαζα τα πάνταΔεν ξερω αν διάβαζες σαν επισκέπτης αλλά το νήμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου έσπασε όλα τα ρεκόρ....τα μέλη του μπου γουστάρουν κοιλούμπες...![]()
Τον κατηγόρησα για ρουφιάνο??? Μάλλον μπερδεύτηκε ήταν και συγχισμενος
Διάβαζα διάβαζα τα πάντα
εσυ τι ξερεις για εμενα και απο που τα εμαθες ...?Όταν πιάνεις τον άλλον από τα μούτρα και με ανακριτικό ύφος τον ρωτάς γιατί ο Άλπουλα έγραψε στον Ανόν, πώς όσα ξέρει για εσένα τα πληροφορήθηκε από αυτόν, είναι ανάγκη να τον πείς και ρουφιάνο; Αφού το υπονοείς με την στάση σου και μάλιστα επιμένωντας και ζητώντας εξηγήσεις.
αφου δεν εχει ζωή ρε τυπεΔεν ξερω αν διάβαζες σαν επισκέπτης αλλά το νήμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου έσπασε όλα τα ρεκόρ....τα μέλη του μπου γουστάρουν κοιλούμπες...![]()
Για το νημα του Σταθη ειχε γινει πληρωμενο προμοσιον στο Κοσμοπολιταν στο Ινσταγκραμ και στο φατσοβιβλιο.Δεν ξερω αν διάβαζες σαν επισκέπτης αλλά το νήμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου έσπασε όλα τα ρεκόρ....τα μέλη του μπου γουστάρουν κοιλούμπες...![]()
τι παλι καλα ρε τραγοπαπα;βλεπουμε και μπαλαΠάλι καλά.
Μια χαρά κρατήθηκε, εγώ με 2 βδομάδες μπαν είχα φτιάξει 5 κλώνους...αφου δεν εχει ζωή ρε τυπε
Εμεις τον ζουμε τον τυπο![]()
Ανακριτής δεν τα κατάφερα να γίνω ..δύσκολο να μπεις στο δικαστικό σώμα .. δεν έγινα ευτυχώς ρουφιάνος και τραμπούκοςΌταν πιάνεις τον άλλον από τα μούτρα και με ανακριτικό ύφος τον ρωτάς γιατί ο Άλπουλα έγραψε στον Ανόν, πώς όσα ξέρει για εσένα τα πληροφορήθηκε από αυτόν, είναι ανάγκη να τον πείς και ρουφιάνο; Αφού το υπονοείς με την στάση σου και μάλιστα επιμένωντας και ζητώντας εξηγήσεις.
σιγα άντρα , ανατριχιασαμετι παλι καλα ρε τραγοπαπα;βλεπουμε και μπαλα![]()
Εσύ έχεις γίνει μύθος έφαγε Μπαν για μια τιραμισού.![]()
Κράτα τους θα χρειαστούν,μοίρασε έγκαιρα λογαριασμούς.Μια χαρά κρατήθηκε, εγώ με 2 βδομάδες μπαν είχα φτιάξει 5 κλώνους...![]()