TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Ξέρεις τι λες???? Μόνο τον Θεό φοβάμαιΦοβάσαι για κάτι;
Ξέρεις τι λες???? Μόνο τον Θεό φοβάμαιΦοβάσαι για κάτι;
Έλα τυπε τι λέει πως πάει το μπερδεμα?
παιζουμε συστημα πλημυρα ...Έλα τυπε τι λέει πως πάει το μπερδεμα?
τοση ωρα τι μιλαμε παιχτη ...?
γαλικα σουηδικα σουαχιλι ...?
Με φυσαλίδες?παιζουμε συστημα πλημυρα ...
μπερδευται και άλλο , μονο Αθηναιος ξερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑΈλα τυπε τι λέει πως πάει το μπερδεμα?
Ρε Νιπλη, αυτα που σου ειχαν μεινει απο το προηγουμενο μαδομουνι στο νημα της Κατερινας πας να πουλησεις;δεν φτουραει ο καφες εδω ...
κατσε να βαλω μπρος το μαγαζι
![]()
οντως υπηρχε υποψια απο τον Τσσο μηπως εχεις πει κατι εσυ αλλα μολις εδειξες την συνομιλια θεωρησα και θεωρω οτι δεν υπηρχε πλεον απο μερους του λογος να μην εχει κλεισει το θεμαΒρε μαλάκα @athinaios44 , πάρε θέση επιτέλους και πες τι έγινε.
ετοιμαζε σελφι δικη σου , θα την βαλουμε για κώλοΑν δεν γράψει το νήμα επισκεψημοτητα πρώτης τσόντας Τζούλια και χωρισ κωλο πουτανας κι ολας δεν κάνουμε τίποτα
οντως υπηρχε υποψια απο τον Τσσο μηπως εχεις πει κατι εσυ αλλα μολις εδειξες την συνομιλια θεωρησα και θεωρω οτι δεν υπηρχε πλεον απο μερους του λογος να μην εχει κλεισει το θεμα
...καντινιερη, σωραιοςφιλος χωρις αυτακια , ενδιαφέρον ....
Εσύ έχεις γίνει μύθος έφαγε Μπαν για μια τιραμισού.Εμένα θέλω να μάθω ποιος με μπαναρισε και χωρίς προειδοποίηση καν.αν ήταν ο Αντισθένους στα παπαρια μου γιατί δικό του ειναι το μαγαζι και ότι του καβλωσει κάνει αλλά καποιοσ άλλος νομίζω είναι από πίσω και κάποια στιγμή θα το μάθω
κοιτα να στο τελειωσω εδω γιατι αρχησε να κουραζει αυτο το παιχνιδακι ...Άσε τις ερωτήσει και δείξε μου που πήρα θέση ΥΠΕΡ του Άλπουλα.
Τυπε δεν πετιεται το στοκ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕΡε Νιπλη, αυτα που σου ειχαν μεινει απο το προηγουμενο μαδομουνι στο νημα της Κατερινας πας να πουλησεις;![]()
Τον κατηγόρησα για ρουφιάνο??? Μάλλον μπερδεύτηκε ήταν και συγχισμενοςοντως υπηρχε υποψια απο τον Τσσο μηπως εχεις πει κατι εσυ αλλα μολις εδειξες την συνομιλια θεωρησα και θεωρω οτι δεν υπηρχε πλεον απο μερους του λογος να μην εχει κλεισει το θεμα
Μπορείς και καλύτεραετοιμαζε σελφι δικη σου , θα την βαλουμε για κώλο![]()
Όταν έρχεται πλημμύρα,βγάζει πρώτα φυσαλιδεςειναι καινουργιο αυτο ...?![]()
![]()
![]()