Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.432
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι μουλτιτασκινγκΑσχοληθείτε εσείς με τον πελάτη σας, κι αφήστε μας εμάς τους ρομαντικούς.
ειμαι μουλτιτασκινγκΑσχοληθείτε εσείς με τον πελάτη σας, κι αφήστε μας εμάς τους ρομαντικούς.
Δε πας για ύπνο τραγοπαπαΓουστάρετε "κοπελιές" με μπαργαλάτσο και καλαμπαλίκια;
Δεν σας το είχα!
Όχι......να κάτσει λίγο ακόμα..Δε πας για ύπνο τραγοπαπα
στις κοπελες δε χαλαω χατηρια συνηθως.
μου αρεσε το "της" , πολυ σωστο και κατανοητο βλεπω και απο αλλους,
πολυ καλο κονφιρμ για αλλη μια φορα.Γουστάρετε "κοπελιές" με μπαργαλάτσο και καλαμπαλίκια;
Δεν σας το είχα!
Μουλτιστρόντζο είσαι που μου κουβάλησες τον κουνημένο, αλλά τι να κάνω που σου έχω αδυναμία...ειμαι μουλτιτασκινγκ
Τότε; Γιατί γράφετε πως δεν τους χαλάτε χατίρι;πολυ καλο κονφιρμ για αλλη μια φορα.
ουτε εγω το περιμενα και 2ο στα καπακια.
οχι δε γουσταρω ομως, σορρυ.
Ο πρωτος βλαμμενος που φερνω ειναι , μην μου τον στεναχωρειςΜουλτιστρόντζο είσαι που μου κουβάλησες τον κουνημένο, αλλά τι να κάνω που σου έχω αδυναμία...
Ότι πειςΌχι......να κάτσει λίγο ακόμα..
ειναι ειδικη περιπτωση κοπελας, που ηθελε και κονφιρμ εδω μεσα.Τότε; Γιατί γράφετε πως δεν τους χαλάτε χατίρι;
Γλωσσικό.ντελιριο θα έπαθε...λογικά....Τότε; Γιατί γράφετε πως δεν τους χαλάτε χατίρι;
Εγώ το έδωσα το "κονφιρμ" γιατί τις έχω πάρει ντουέτο με την φιλενάδα της τον @athinaios44. Εσείς την έχετε πάρει;ειναι ειδικη περιπτωση κοπελας, που ηθελε και κονφιρμ εδω μεσα.
ευκαιρια ηταν, το δωσες και εσυ 2 φορες.
ολα κομπλε.
exv σκασει απο τα μπεργκερ και θα με κανεις να τα βγαλω.Αχ αυτά τα χείλη σας!!! Ακόμη έχω την υπόγλυκη γεύση τους στο στόμα μου.
Εγώ το έδωσα το "κονφιρμ" γιατί τις έχω πάρει ντουέτο με την φιλενάδα της τον @athinaios44. Εσείς την έχετε πάρει;
Τρεμενς, σίγουρα.Γλωσσικό.ντελιριο θα έπαθε...λογικά....
αν δεχοσουν την προταση μου θα ειχες γινει αναισθητη.Άγιε....μην μου.το θμμιζεις.......είναι βράδυ και ειμαι ευαίσθητη...
Α να γειά σας. Εσάς έψαχνα. Πείτε και εσείς που μου τις συστήσατε πόσο καλές είναι στον παππού - Φίλιππο.
(Ελπιζω να μην με κοψει ο καφες βραδυατικα και παθω καμμια πορδολυσσα)
Αφού τον θέλω τιννα κάνω....αν δεχοσουν την προταση μου θα ειχες γινει αναισθητη.