Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.693
- Πόντοι
- 6.056
αφου δεν κολλαει η θεια ρε αντζελε τι μας κατσικωθηκε?Μη βρίζεις μαν
συνεχεια μανουρα και γαβ γαβ ειναι αει παενε κυρα μου αφου δεν μπορεις
αφου δεν κολλαει η θεια ρε αντζελε τι μας κατσικωθηκε?Μη βρίζεις μαν
εισαι μπουστης η στρειτ ?τι εγινε ο αθηναιος εκανε εκτιμησεις για την κατασταση στην ουκρανια,εσυ μαζεψες τα λεφτα σου και ετοιμαζεσαι για ταιλανδη?![]()
Εντάξει μάν ήρεμα ότι και να ναι γυναίκα ειναιαφου δεν κολλαει η θεια ρε αντζελε τι μας κατσικωθηκε?
εσενα δεν θα σε παρω στο σκοπευτηριο εισαι επικινδυνος.αφου δεν κολλαει η θεια ρε αντζελε τι μας κατσικωθηκε?
εισαι μπουστης η στρειτ ?
σορρυ που ρωταω αλλα ολο εκπληξεις ειναι το νημα .. καποιοι που το επαιζαν παλικαρια μας βγηκαν μπαλαρινες
για πες τι εχασα?εισαι μπουστης η στρειτ ?
σορρυ που ρωταω αλλα ολο εκπληξεις ειναι το νημα .. καποιοι που το επαιζαν παλικαρια μας βγηκαν μπαλαρινες
και ο Αθηναιος ειναι αλλα δεν κανει ετσιΕντάξει μάν ήρεμα ότι και να ναι γυναίκα ειναι
και ο Αθηναιος ειναι αλλα δεν κανει ετσι
Διαβασα οτι βρεθηκε ενας μονο νικητης στο τζοκερ και πηρε 8 εκατομμυρια ευρω, λες?τι εγινε ο αθηναιος εκανε εκτιμησεις για την κατασταση στην ουκρανια,εσυ μαζεψες τα λεφτα σου και ετοιμαζεσαι για ταιλανδη?![]()
Επειδή θα σου την κάτσει τη μπόμπα η κυρία, να θυμάσαι, όταν σε ρωτήσει αν είσαι ομοφυλόφιλος θα απαντήσεις "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ", νου σου, ΝΟΥ ΣΟΥ.Εν δυτέροις, για να είναι σίγουρος κανείς πως δεν ομοφυλόφιλος πρέπει πρώτα να έχει δοκιμάσει και να μη του άρεσε. Εσείς πώς είστε σίγουρη ότι δεν είστε λεσβία; Δοκιμάσατε με γυναίκα και δεν σας άρεσε;![]()
πουτσα μου τυπεγια πες τι εχασα?![]()
ρε ΑΠΑΛΕ,ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ-ΦΙΔΙ ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗκαι ο Αθηναιος ειναι αλλα δεν κανει ετσι
ναι τον πουστη και εγω παρα 4 νουμερο συν το τζοκερ το εχασα.Διαβασα οτι βρεθηκε ενας μονο νικητης στο τζοκερ και πηρε 8 εκατομμυρια ευρω, λες?
σου εχω πει μην με παραθετεις Τακη Ζαχαρατο !!!ρε ΑΠΑΛΕ,ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ-ΦΙΔΙ ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
γιατι αφηνει υπονοουμενα για τον ανδρισμο σου?τι εγραψες παλι?ρε ΑΠΑΛΕ,ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ-ΦΙΔΙ ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
Μη βρίζεις μανρε ΑΠΑΛΕ,ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ-ΦΙΔΙ ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
μπιμπιλας του ταιριαζει και σαν σωματοτυπο.σου εχω πει μην με παραθετεις Τακη Ζαχαρατο !!!
Καλα σου κάνει. Εγω το χαιρομαιρε ΑΠΑΛΕ,ΤΡΥΦΕΡΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕ-ΦΙΔΙ ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ
γιατι πιστευει με γουσταρει ο σεσκουλαςγιατι αφηνει υπονοουμενα για τον ανδρισμο σου?τι εγραψες παλι?![]()
ζητω συγνωμηΜη βρίζεις μαν
παιζουν ψαλιδια?γιατι πιστευει με γουσταρει ο σεσκουλας![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ζητω συγνωμη