Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
δηλαδή?σε ψηνει για τριο.![]()
![]()
![]()
δηλαδή?σε ψηνει για τριο.![]()
![]()
![]()
αγοραζω το σπιτι σου το αρχαιο..περιοχη,τετραγωνικα και ποσο το δινειςσε ψηνει για τριο.![]()
![]()
![]()
Μουνιδεςο μλκς ο βλαδιμιρος μας γαμησε την τσικνοπεμπτη.![]()
οχι ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!το "ΔΕΝ είμαι λεσβία" δε σας είναι αρκετό δηλαδή?
γυναικα με την ευρεια εννοια της λεξης,ισως ακομα και με την ευρυτερη εννοια στην διαφημιση του παντεντΡε παλιό γαμιολες αφήστε ησυχη τη γυναίκα![]()
ρωτα τον,ειναι μπερμπαντης.δηλαδή?
α, οκ ... θα φροντίσω να το θυμάμαι, αλλά δεν το υπόσχομαι κιόλας ...ψαλιδια ειναι τα λεσβιακα![]()
![]()
??
εστω για την εμπειρια να το κανειςα, οκ ... θα φροντίσω να το θυμάμαι, αλλά δεν το υπόσχομαι κιόλας ...
Τι λέει πως τα βλέπεις τα επαναληπτικά ματς
πάλι δεν σας καταλαβαίνω ...αγοραζω το σπιτι σου το αρχαιο..περιοχη,τετραγωνικα και ποσο το δινεις
80κ τιμη προσφορας,με γυψοσανιδες κρυφους φωτισμους,ντουζιερα,πατωματα σενια και βαψιμο στα χρωματα που θες.αγοραζω το σπιτι σου το αρχαιο..περιοχη,τετραγωνικα και ποσο το δινεις
μπα ...εστω για την εμπειρια να το κανεις?
εχει ενα κωλοσπιτο ο μπαρος και τον ρωταω ποσο το πουλαπάλι δεν σας καταλαβαίνω ...
Zεχνεις φτωχεια και μιζερια.πουτσα μου το Λαγκαβουλιν αντεχω και με περδικα![]()
εσεις πολυ χλωμοι,πολυ ομως,εμεις θα φαμε σιγουρα τεμαχιο.......Τι λέει πως τα βλέπεις τα επαναληπτικά ματς![]()
Τράβα κοιμήσου ρε που θέλεις και ψαλιδακιαεστω για την εμπειρια να το κανεις?
ενταξει..θα παω στην @Νίπλης bank και αν μου εγκρινει χαμηλοτοκο δανειο θα το παρω80κ τιμη προσφορας,με γυψοσανιδες κρυφους φωτισμους,ντουζιερα,πατωματα σενια και βαψιμο στα χρωματα που θες.
και δωρεαν ρευμα εφαπαξ.εχει ενα κωλοσπιτο ο μπαρος και τον ρωταω ποσο το πουλα
Ε καλά δεν είναι ίδιες ομάδες,αλλά εμείς από μαλακια χάσαμε πάνω.εσεις πολυ χλωμοι,πολυ ομως,εμεις θα φαμε σιγουρα τεμαχιο.......