athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
δεν πανε καλα τα πραγματα φιλε-Μπαρε..θα πεσει πειναετοιμασιες πολεμου,οποιο πακι η αλβανος κουνηθει στο μετωπο.![]()
δεν πανε καλα τα πραγματα φιλε-Μπαρε..θα πεσει πειναετοιμασιες πολεμου,οποιο πακι η αλβανος κουνηθει στο μετωπο.![]()
το σκ ολο το νημα παμε μαλακασα για ριψη με περιστροφο κλπ τουφεκια κυνηγετικα τζι3 α3.α4.α5 μκ1,ακ1 κλπ
γιατι ρε μλκ?να μου πεις ενργειακη κριση να πω οκ αλλα πεινα γιατι?δεν πανε καλα τα πραγματα φιλε-Μπαρε..θα πεσει πεινα
γιατι αν γινει το ντου στην Ουκρανια θα πεσει μεγαλυτερη πουτσα και καποιοι θα εχουν πολυ σοβαρο θεμα..παρεπιπτοντως γυρναω δεη..τους ειπα να με παρουν αυριο τηλεφωνο,θα πληρωσω το πεναλτυ στην βατ και βολτ που θα φυγω νωριτερα και αντιογιατι ρε μλκ?να μου πεις ενργειακη κριση να πω οκ αλλα πεινα γιατι?
χαιρομαι.Είστε εντελώς τρελός;;;
Εδώ είναι άοπλοι και θρηνούμε σχεδόν καθημερινά θύματα από την ματσολιά που τους δέρνει...
Αν τους δώσετε και όπλα δεν θα μείνει ρουθούνι.
γιατι ρε μλκ?να μου πεις ενργειακη κριση να πω οκ αλλα πεινα γιατι?
να μην αγορασω σπιτι δλδ?γιατι αν γινει το ντου στην Ουκρανια θα πεσει μεγαλυτερη πουτσα και καποιοι θα εχουν πολυ σοβαρο θεμα..παρεπιπτοντως γυρναω δεη..τους ειπα να με παρουν αυριο τηλεφωνο,θα πληρωσω το πεναλτυ στην βατ και βολτ που θα φυγω νωριτερα και αντιο
εχει ελλειψηΘα έχει έλλειψη η αγορά από Λαγκαβούλιν.![]()
μονο στον γαμο προχωρα,,τουλαχιστον δεν θα πεθανεις μονοςνα μην αγορασω σπιτι δλδ?τα μαυρα να τα κρατησω θαμμενα?
να ακυρωσο το γαμο?
![]()
εχει ελλειψη
πουτσα μου το Λαγκαβουλιν αντεχω και με περδικαΠω ρε ζημιάαααα!!!
Απορώ πως αντέχετε και δεν τα σπάτε όλα.
ανυπομονω για την νεα ,εμπλουτισμενη του (με 239Pu) γευση...θα συνδυαζεται αριστα με κυνηγι παιδοβουβαλου στις στεπες του πρωην ελλαδισταν...Θα έχει έλλειψη η αγορά από Λαγκαβούλιν.![]()
Κάποιο άλλο βράδυ. Δεν χανόμαστε.ειμαι με τις πυτζαμες![]()
μαλλονσαν γενια μονο πολεμο δεν ζησαμε,λετε να το ζησω και αυτο?![]()
![]()
![]()
σε κανα χρονο που θα μενουν απουλητα θα πεσουν οι τιμες ειναι αφυσικες τωραΟι τιμές στην αγορά ακινήτων στην Αθήνα τριπλασιάστηκαν από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Πήγα να δω διαμέρισμα περατωμενο από διετία και μου είπε ως δικαιολογία για την άνοδο της τιμής πως φταίει η ακρίβεια των υλικών και των μεταφορικών. Δεν κρατήθηκα. Τον έβρισα.
ασε τα δε χανομαστε και στειλε το 50αρικοΚάποιο άλλο βράδυ. Δεν χανόμαστε.
Περνά από το μαγαζί να πληρωθείς. Θα τα βρούμε.ασε τα δε χανομαστε και στειλε το 50αρικο
κι εσείς αγαπητέ με τους άλλους του κουβά ?Καμιά γκόμενα από την Α΄ Λυκείου;;;![]()