athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.608
- Πόντοι
- 12.756
αφου σου εξηγησα ρε..εχω πιει 4 και εχω κλασει στον υπνο
Αθηναιε θα σε γαμησω , τιποτα δεν κανει το άλλο
αφου σου εξηγησα ρε..εχω πιει 4 και εχω κλασει στον υπνο
5oς τωρα(2 ελληνικους,1 φραπε,1 φρεντο επσρεσσο και τωρα φραπε)εχω πιει 4 και εχω κλασει στον υπνο
ενα εξτρα λαρτζ πρωι,ενα διπλο μονοποικιλιακο τωρα5oς τωρα(2 ελληνικους,1 φραπε,1 φρεντο επσρεσσο και τωρα φραπε)![]()
![]()
![]()
![]()
Δε βλέπω καπουτσίνο, ΔΕ ΒΛΕΠΩ...5oς τωρα(2 ελληνικους,1 φραπε,1 φρεντο επσρεσσο και τωρα φραπε)![]()
![]()
![]()
![]()
Καφε σκετο,παντα σκετοΔε βλέπω καπουτσίνο, ΔΕ ΒΛΕΠΩ...
Έτσι θα κλείσει η βραδιά??![]()
φανταζομαι οτι εφτυσε μονο ενας υπαλληλος μεσα στο καφε σου και οχι ολο το μαγαζί οπως πανταενα εξτρα λαρτζ πρωι,ενα διπλο μονοποικιλιακο τωρα
μου μαθατε και τον μονοποικιλιακο...που σκουπιζες το κατακαθι του ελληνικου με το μιραντα στο χωριο σου...πλεμπα!!!ενα εξτρα λαρτζ πρωι,ενα διπλο μονοποικιλιακο τωρα
θελω να αισθανθω λιγο καστα-Νιπλημου μαθατε και τον μονοποικιλιακο...που σκουπιζες το κατακαθι του ελληνικου με το μιραντα στο χωριο σου...πλεμπα!!!
kανονικα πρεπει να ζητησεις προσφορα ..ποιος δεχεται να ΤΟΝνομιζω οτι ειμαι στο τσακ να κρυωσω , αμα κρυωσω θα σας γαμησω ολους
φοβαμαι οτι η ζήτηση θα είναι τεράστια και δεν θα μπορω να τους ξεκωλιασω ολουςkανονικα πρεπει να ζητησεις προσφορα ..ποιος δεχεται να ΤΟΝ![]()
ε ριξε καμια μεταξωτη ρομπα πανω σου μην εισαι με την πραντα πιτζαμα μονονομιζω οτι ειμαι στο τσακ να κρυωσω , αμα κρυωσω θα σας γαμησω ολους
φοβαμαι οτι η ζήτηση θα είναι τεράστια και δεν θα μπορω να τους ξεκωλιασω ολους
μεταξωτη ?? για καμια αδερφη με περασες ?ε ριξε καμια μεταξωτη ρομπα πανω σου μην εισαι με την πραντα πιτζαμα μονο