TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
τουλαχιστον να παρεις την ρομπα την κασμιρενιαΛες να πεθανει και δεν με εχει βαλει στην διαθηκη του;![]()
τουλαχιστον να παρεις την ρομπα την κασμιρενιαΛες να πεθανει και δεν με εχει βαλει στην διαθηκη του;![]()
ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ θα τα φαει ολα η γαμιολα η ΠΙΝΕΖΑτουλαχιστον να παρεις την ρομπα την κασμιρενια
φαντάσου μαν ούτε την μπριζόλα πολυτελείας δεν εχω όρεξη να φαω
φαντάσου μαν ούτε την μπριζόλα πολυτελείας δεν εχω όρεξη να φαω![]()
ακομα δεν εχει ανεβει πυρετος , αλλα συνεχιζω να ειμαι κομματια στο καναπε , θερμοκρασια δωματιου κοντα 26 βαθμους
ακομα δεν εχει ανεβει πυρετος , αλλα συνεχιζω να ειμαι κομματια στο καναπε , θερμοκρασια δωματιου κοντα 26 βαθμους
αναψε μια σομπα...θα πουντιασειςακομα δεν εχει ανεβει πυρετος , αλλα συνεχιζω να ειμαι κομματια στο καναπε , θερμοκρασια δωματιου κοντα 26 βαθμους
Θέλω και εγώ χαρτορίχτρα , έχεις καμιά καλή ;Έχω κλείσει ραντεβού με χαρτορίχτρα να δω ποιος Μουνης μου έχει κάνει μαγιά , μωρέ ξέρω αλλά πάω για επιβεβαίωση![]()
Τι τσιμπησες μάν;
Σήμερα;Τον πρωτο τιτλο χθες![]()
Ρε ψοφαλογο ολη μερα σπιτι εισαι που στο διαολο τον αρπαξες;ακομα δεν εχει ανεβει πυρετος , αλλα συνεχιζω να ειμαι κομματια στο καναπε , θερμοκρασια δωματιου κοντα 26 βαθμους