Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.319
- Πόντοι
- 10.411
Έχω τιμήσει τα παϊδάκια,το λουκάνικο με την κεφαλογραβιέρα και το τηγανόψωμο με την φέτα δεόντως....Ωραίο μαγαζάκιΣτην ελιά..
Έχω τιμήσει τα παϊδάκια,το λουκάνικο με την κεφαλογραβιέρα και το τηγανόψωμο με την φέτα δεόντως....Ωραίο μαγαζάκιΣτην ελιά..
νεκρα...εγιναν ολοι καλα με το εμβολιο και εχουμε αναδουλειες....ηδη ο αγιος σκεφτετε να το γυρισουμε σε μπιτς μπαρΣυνάδελφε είχε ψωμί η κλινική τις τελευταίες μέρες ή δεν έχασα τίποτα καλό?
Έχω τιμήσει τα παϊδάκια,το λουκάνικο με την κεφαλογραβιέρα και το τηγανόψωμο με την φέτα δεόντως....Ωραίο μαγαζάκι
ετοιμος για την ματσαρα;Έλα αδελφέ μου.
Είμαι Μάνδρα τσιμπάω θα δω εδώ ένα ημίχρονο..ακόμα είμαστε στα ορεκτικά..ετοιμος για την ματσαρα;
dineis ponoΕίμαι Μάνδρα τσιμπάω θα δω εδώ ένα ημίχρονο..ακόμα είμαστε στα ορεκτικά..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το εμβόλιο μιλαμε για πολλες καυλες αθηναιε..
Ναι 6 άτομα έχουμε πιάσει τη μισή αυλή 50/ τετραγωνικα.dineis pono
Eισαι ο Ακης του σαη,Ο ΑΚΗΣκαι δεν πληρώνομαι κιόλας όπως ο Άκης Πετρετζίκης που κάνει διαφήμιση...
Εχεις γαμηθει με τους φλώρους. και τι δε πληρώνει ρε αδελφέ για χοντρά ψιλά λες τώρα;
καλα παιζει ο Στεφανάκος ...Τσιτσιπάς και διπλο οι Σκοπιανοι , και οτι γίνει , η πάμε για να σηκωσουμε την μπανκα στον αέρα ή καλη κυριακή να έχουμε
Έλα με τα χίλια ζόρια σε καλη μεριά τα ψιλάΠάλι ddos;;;
θελουμε και Σκοπια να βγει αδερφε μουωραιο το ματσακι
δυσκολο αυτο αλλα ποτε δεν ξερειςθελουμε και Σκοπια να βγει αδερφε μου
Ναι καλό ήταν.ωραιο το ματσακι