ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
Καργιολη..Δώσε μου ύψος και θα σου κάνω μια τελετή τύφλα να έχει η κηδεία του Ανδρέα Παπανδρέου
Καργιολη..Δώσε μου ύψος και θα σου κάνω μια τελετή τύφλα να έχει η κηδεία του Ανδρέα Παπανδρέου
Μην ανησυχείς έχουμε γερές βάσεις κάνουμε δόσεις άτοκες έχουμε τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα ιδιόκτητα γραφεία τιμές οι καλύτερες οι κάσες είναι δική μας παραγωγης και αφού πεθάνεις δώρο τα σαρανταΕγω ειμαι για τελος του 2038, τυπε, αν δεν τοχεις κλεισει το μαγαζι να μου κανεις μια καλη τιμη να σε προτιμησω, αν δεν το εχεις κλεισει.
Θελω μια χαρη ομως τυπε, να αναλαβει το γραφειο.Μην ανησυχείς έχουμε γερές βάσεις κάνουμε δόσεις άτοκες έχουμε τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα ιδιόκτητα γραφεία τιμές οι καλύτερες οι κάσες είναι δική μας παραγωγης και αφού πεθάνεις δώρο τα σαραντα
ΡιξτοΘελω μια χαρη ομως τυπε, να αναλαβει το γραφειο.
Οι γκομενες που θαρθουνε
Αυτό είναι εύκολακι...τα καλύτερα κομμάτια θα έχουμε για μοιρολογιστρεςΟι γκομενες που θαρθουνε
σε τουτη την κηδεια
να κανουνε στην μνημη μου
μια παρασπονδια
Να βγαλουν τα στριγκακια τους
στον ταφο να τα ριξουν
και πανω απο το φερετρο
το κωλο τους να δειξουν.
Κι οι φιλοι μου να φερουνε
μπυρες κρασια και ουζα
να κανουνε στην μνημη μου
μια καλη παρτουζα.
Μπορεις να τα αναλαβεις;
Κλεισαμε τυπε. Θα περασω εν καιρω να σου αφησω μια προκαταβολη για τα περαιτερω.Αυτό είναι εύκολακι...τα καλύτερα κομμάτια θα έχουμε για μοιρολογιστρες
γαμα τους ολους ΓΑΜΑ ΤΟΥΣΑδελφέ πολλές καύλες μετά το εμβόλιο χθες
Τώρα ήρθαμε για τσίμπημα Μάνδρα.καταλαβσινεις.γαμα τους ολους ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ
που σε ποιον ?Τώρα ήρθαμε για τσίμπημα Μάνδρα.καταλαβσινεις.
ακουσα τα κλαματα απο 35 κοπαδια προβατα....σφαγη θα κανεις παλι ΣΦΑΓΗΤώρα ήρθαμε για τσίμπημα Μάνδρα.καταλαβσινεις.
πεσαμε
πλανταξα θειο...προς στιγμην νομιζα οτι δεν θα ξαναδω το σαι ποτεΣηκωθήκαμε και πάλι όμως θείο...
Είμαστε ξανά στον αέρα!!
πλανταξα θειο...προς στιγμην νομιζα οτι δεν θα ξαναδω το σαι ποτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εφραγμα επαθε το σαι ΕΦΡΑΓΜΑ