athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
ετσι πιστευω και εγω ....στελθ ο μουνης ομωςΔεν το νομίζω ....... θα είναι πάντα μαζί μας
ετσι πιστευω και εγω ....στελθ ο μουνης ομωςΔεν το νομίζω ....... θα είναι πάντα μαζί μας
πολύ καλά έκανε , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜπολι πρωι,ενα ζαβλακωμα μονο και λιγο πονος χερι τιποτα δηλαδη...δουλεια προς το παρον οκ...ρε συ τι ταγαρι ειναι ο μαλακας ο ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΣ των νερων ΖΑΓΟΡΙ που προσγειωσε το ελικοπτερο στην πλαζ;ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΒΛΟ ΤΟΥΒΛΟ και πουτσα και ξυλο στον ανικανο κερατα
ΑΡΧΙΔΙΑ εκανε το βλαχαδερο της Ηπειρου..πολύ καλά έκανε , ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
τον θυμασαι ειναι αυτος που επεσε στο γκρεμο με το range , εχει και σκυλι μουνιΑΡΧΙΔΙΑ εκανε το βλαχαδερο της Ηπειρου..
κατι τυποι που εχουν λεφτα ρε μαλακα...Σοβαρό τροχαίο για τον Mr. Ζαγόρι: «Θέλημα Θεού ότι επιζήσαμε!» - Ακούστε τη συγκλονιστική περιγραφή του Βασίλη Χήτου
Ο Βασίλης Χήτος μίλησε στο protothema.gr για το πώς βρέθηκε σε γκρεμό 20 μέτρων μαζί με τη σύζυγο του - Τσιμεντοκολώνα πέρασε τρία εκατοστά από το κάθισμά του – Σοκαριστικές εικόνεςwww.protothema.gr
σοβαρή εταιρία πάντως!κατι τυποι που εχουν λεφτα ρε μαλακα...
οταν στο τιμονι ειναι βλαχος μαλακας που θελει να κανει καγκουρικη μοστρα ομως πλητεται η εικονα της εταιρειας και αυτο θα φανει και για το Ζαγορισοβαρή εταιρία πάντως!
Παπάρια!οταν στο τιμονι ειναι βλαχος μαλακας που θελει να κανει καγκουρικη μοστρα ομως πλητεται η εικονα της εταιρειας και αυτο θα φανει και για το Ζαγορι
Καλα τους εκανε μωρε,παει το καθε χρεπι ο καθε πλεμπαιος στη μυκονο και το παιζει ιστορια,τους εχυσε με το ελικοπτερο στη μαπα ο αρχοντας και τους τακτοποιησεΑΡΧΙΔΙΑ εκανε το βλαχαδερο της Ηπειρου..
και εγω απο σημερα μονο ζαγορι,ΜΟΝΟ ΖΑΓΟΡΙΕγω μονο Ζαγορι πίνω, στ' αρχιδια μου τα ελικοπτερα και η εικονα της εταιρειας
ολο το σαιτ απο αυριο ΜΟΝΟ ΖΑΓΟΡΙοταν στο τιμονι ειναι βλαχος μαλακας που θελει να κανει καγκουρικη μοστρα ομως πλητεται η εικονα της εταιρειας και αυτο θα φανει και για το Ζαγορι
απο αυριο μονο μπατλερ με ομπρελα....και ΜΟΝΟ ΖΑΓΟΡΙολο το σαιτ απο αυριο ΜΟΝΟ ΖΑΓΟΡΙ
να θυμηθώ να επιστρεψω τα Fijiαπο αυριο μονο μπατλερ με ομπρελα....και ΜΟΝΟ ΖΑΓΟΡΙ
θα παμε μαζι....δεν την μπορω την καταχνιανα θυμηθώ να επιστρεψω τα Fiji
Αυτός 1-0δεν μου λεει ενας μουνης ποιος κερδισε το μαστερ σεφ
Δεν εισαι καλο παιδι αποψε αρα δεν σου λεω ποιος κερδισεσπεκουλα καρειολη κομματοσκυλο και εδω ε?
2-0