TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ο αθηναιος ειναι καλα μιλαω μαζι τουΝαι ώραιες η καυλαντες,ο Νίπλης και ο Αθηναίος που είναι
ο αθηναιος ειναι καλα μιλαω μαζι τουΝαι ώραιες η καυλαντες,ο Νίπλης και ο Αθηναίος που είναι
Άρα ο άλλος είναι για φευγα.ο αθηναιος ειναι καλα μιλαω μαζι του
ζει ο νιπλης ρε ειναι μαυρογαταΆρα ο άλλος είναι για φευγα.
τι κανεις αρχοντα;Έλα μαννν
Καλά έγινε της πουτανας το πρωί,κάνε ανασκόπηση .τι κανεις αρχοντα;
αχα θα κανω...με την δουλεια προς ωρας οκ..τρεχω σαν τον Βεγγο,πρωι εβαλα και την δευτερη δοση απο το Μπολι για να δουμε τι θα δουμεΚαλά έγινε της πουτανας το πρωί,κάνε ανασκόπηση .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εντάξει με τη δουλειά μαν
Κανόνι μαν.και εγω το Σάββατο δεύτερη δόσηαχα θα κανω...με την δουλεια προς ωρας οκ..τρεχω σαν τον Βεγγο,πρωι εβαλα και την δευτερη δοση απο το Μπολι για να δουμε τι θα δουμε
Άμα τα τιναξετε μαζί θα σας κάνω καλύτερη τιμή.ειδα παλι χαιρια με Πουσυ,καθαρισε κλωνους ο Αλπουλα,ενταξει καλα παμε
αρχιζω να πιστευω οτι ο Πουσυ πινει κακης ποιοτητας πραμα τον τελευταιο καιρο και τον εχει βαρεσει
Κανόνι μαν.και εγω το Σάββατο δεύτερη δόση
μπα Μπουρλα γιγαντας παντα τα καλυτερα φτιαχνειΆμα τα τιναξετε μαζί θα σας κάνω καλύτερη τιμή.
μπα Μπουρλα γιγαντας παντα τα καλυτερα φτιαχνει
Ρε φίλε άμα δεν βοηθήσετε οι φίλοι εμείς τι σκατα θα γίνουμε... Να κλέβω και εγώ πορτατίφμπα Μπουρλα γιγαντας παντα τα καλυτερα φτιαχνει
θα κλεβουμε τον Πουσυ που θα κλεβει αλλουςΡε φίλε άμα δεν βοηθήσετε οι φίλοι εμείς τι σκατα θα γίνουμε... Να κλέβω και εγώ πορτατίφ
θα προσγειωνεται ο μουνης με τα ελικοπτερα σε παραλιεςΤελικά ο εφοπλιστής που γαμιεται ο καργιολης
τσακω για ξεκουρασηΓαμηθηκε στη δουλεια σημερα!!??