Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.820
- Πόντοι
- 12.756
ολο το τοπο θα χέσεις σαν τον Αθηναίο ... σε περιμένει τρομερη εκδρομήΓια αιγυπτο δεν ξερω ακομα
Ειναι ακριβο το φουλ ταξιδι 12 ημερων
ολο το τοπο θα χέσεις σαν τον Αθηναίο ... σε περιμένει τρομερη εκδρομήΓια αιγυπτο δεν ξερω ακομα
ελα μωρε τοτε πηγαινε στην βικαρα να της χαιδεψεις ε οχι λαθος να σου χαιδεψει τα καλαμπαλικιαΓια αιγυπτο δεν ξερω ακομα
να παρει και Αθηναίο μαζι ?ελα μωρε τοτε πηγαινε στην βικαρα να της χαιδεψεις ε οχι λαθος να σου χαιδεψει τα καλαμπαλικια
μονος πας ταξιδια τζιμη? δεν βαριεσαι?Για αιγυπτο δεν ξερω ακομα
Μπααααααααελα μωρε τοτε πηγαινε στην βικαρα να της χαιδεψεις ε οχι λαθος να σου χαιδεψει τα καλαμπαλικια
μηπως παιρνει και κανα "τρι-ποδο" μαζί του ?μονος πας ταξιδια τζιμη? δεν βαριεσαι?
Ταξιδι ποτε.δεν βαριεμαιμονος πας ταξιδια τζιμη? δεν βαριεσαι?
παντα για να στηριζεται κατα την οπισθια διησδησημηπως παιρνει και κανα "τρι-ποδο" μαζί του ?
για να κάνεις νέους "φίλους" ?Ταξιδι ποτε.δεν βαριεμαι
Κ καλυτερα μονος
μεγαλη υποθεση...Ταξιδι ποτε.δεν βαριεμαι
Κ καλυτερα μονος
ναι νσαι θα το κανουν το νησι ενα μεγαλο μπουρδελονα παρει και Αθηναίο μαζι ?
μεγαλη υποθεση...
εγω βαριεμαι να παω απο καλαμαρια μεχρι κεντρο μονος μου
μιλα μας γι αυτο ...Ε οκ.
Εγω εκανα τη μοναξια τροπο ζωης οποτε no big deal??
?????μιλα μας γι αυτο ...
επιασε δουλειά και είναι κουρέλι, δεν μπορεί να μπεί ούτε να διαβάσειο ψυχοπαθης που χαθηκε παλι?
λιωνει στο μεροκαματο?
ναι οπως γουσταρει κανειςΕ οκ.
Εγω εκανα τη μοναξια τροπο ζωης οποτε no big deal??
δεν ειναι και ο σαικο εδω να τους γνωρίζαμε να κάνανε παρέα.ναι οπως γουσταρει κανεις
απλα λεω θες και καποιον να μιλησεις μονος δεν βγαινεις πολυ εκτος αν γνωριζεις εκει κοσμο
πτωμα θα γυρναει το βραδυ ουτε νετ ουτε τπτ υπνο-δουλειαεπιασε δουλειά και είναι κουρέλι, δεν μπορεί να μπεί ούτε να διαβάσει
ναι οπως γουσταρει κανεις
απλα λεω θες και καποιον να μιλησεις μονος δεν βγαινεις πολυ εκτος αν γνωριζεις εκει κοσμο