ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.233
- Πόντοι
- 5.006
Εκείνη ήμουν πριν λίγο..έχω ανθρώπους.πρεπει να παω Πειραίως , αντε να βρω τωρα τι μαιμου χαρτια τους ειχα πάει τότε για να τα ξαναπάω..
Εκείνη ήμουν πριν λίγο..έχω ανθρώπους.πρεπει να παω Πειραίως , αντε να βρω τωρα τι μαιμου χαρτια τους ειχα πάει τότε για να τα ξαναπάω..
τα μουνοπανα δεν εκτιμανε τους καλους υπαλληλουςαπέλυσαν το βυσμα μου στην Πειραιώς ..... γιατί άραγε? ηταν τοσο εξυπηρετικός ανθρωπος ..
θελω Πειραιώς και Εθνικη , οχι τιποτα tellers , μεσα γραφειαδες, έχεις ?Εκείνη ήμουν πριν λίγο..έχω ανθρώπους.
Τα παντελόνιαζε κανονικά.απέλυσαν το βυσμα μου στην Πειραιώς ..... γιατί άραγε? ηταν τοσο εξυπηρετικός ανθρωπος ..
Διευθυνταδες..θελω Πειραιώς και Εθνικη , οχι τιποτα tellers , μεσα γραφειαδες, έχεις ?
εχαθην Μπουξος...λες να ειναι κλινικη για αποτοξινωση απο τις μαλαματινες;Τα παντελόνιαζε κανονικά.
Σε υπόγεια σούρας κανένα μήνα θα εμφανισθεί..εχαθην Μπουξος...λες να ειναι κλινικη για αποτοξινωση απο τις μαλαματινες;
Σε υπόγεια σούρας κανένα μήνα θα εμφανισθεί..
σε φαπες τα θες η σε κλωτσιεςA xa xou xa
5.5000 το δινω αυριο αν θελω
πως απάντησες έτσι στον kalogero ρε συ!σε φαπες τα θες η σε κλωτσιες
φιλε κατσε να γελασεις αρκει να ξερει μπανιοπως απάντησες έτσι στον kalogero ρε συ!
Πως τον πετσόκοψες έτσι?
Έχω ψάξει....δεν θα βρεις τίποτα!φιλε κατσε να γελασεις αρκει να ξερει μπανιο
σου ειπα εχω αλλο τροποΈχω ψάξει....δεν θα βρεις τίποτα!
σου ειπα εχω αλλο τροπο
και εγω σου εκλεισα δουλεια στο αττικο παρκο εφερε μυρμηγκοφάγουςΠαιδια εκλεισα τα εισητηρια για το νησι
ρε συ δεν είχες φύγει εσύ?Παιδια εκλεισα τα εισητηρια για το νησι
Παγακια βγάζουν τα νερά να ξέρεις αυτήν την εποχή..Παιδια εκλεισα τα εισητηρια για το νησι
Παγακια βγάζουν τα νερά να ξέρεις αυτήν την εποχή..