pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
κλαιω κλαιω σε κατουραω και κλαιω αμεεισαι οτι πιο αναρχιδο ξεφτιλισμενο τραγικο που κυκλοφορει στο μπου ρε καριολα....
κλαψε μουνοσκυλο
φευ!
κλαιω κλαιω σε κατουραω και κλαιω αμεεισαι οτι πιο αναρχιδο ξεφτιλισμενο τραγικο που κυκλοφορει στο μπου ρε καριολα....
κλαψε μουνοσκυλο
αλλο αυτο αλλα να καθομαι να γραφω τι εχω κανει κλπ δεν το κανω..ειμαι και ντροπαλος εγωγιατι αμα σε πετυχω παραλια δε θα τα δω δλδ ?
κλαψε και παρακαλα πουστροσκυλο....κλαιω κλαιω σε κατουραω και κλαιω αμε
φευ!
μαλιστααλλο αυτο αλλα να καθομαι να γραφω τι εχω κανει κλπ δεν το κανω..ειμαι και ντροπαλος εγω
σορρυ δεν ειμαι υπαλληλος του χοντρουκλαψε και παρακαλα πουστροσκυλο....
2o...Mε Νταουνι Τζουνιορς?Το 1ο ή το 2ο?
κλαιω κλαιω σε κατουραω και κλαιω αμε
φευ!
Καλο.Κι αυτα του μπιμπισι με Καμπερμπατς και Φριμαν πολυ καλα επισης!Βλεπω αρμυ οφ δε ντεντ τωρα
Ζόμπυ??Καλο.Κι αυτα του μπιμπισι με Καμπερμπατς και Φριμαν πολυ καλα επισης!Βλεπω αρμυ οφ δε ντεντ τωρα
Εχει και τετοια μεσα,το περιμενα σουπα αλλα βλεπεται,ειμαι στη μεση καπουΖόμπυ??
και με αφρό ξυρίσματος να ήταν δεν θα καταλαβαινες την διαφοράΖηλεύεις μουνι που έφαγα πανσέτες με αφρό μουστάρδας
Ζηλεύεις ρε μουνι που δεν μπορείς να φας γκουρμέ παιδάκι χοντρόκαι με αφρό ξυρίσματος να ήταν δεν θα καταλαβαινες την διαφορά
το μονο γκουρμε που εχεις φαει εσυ ειναι φασολάδα με μπουκοβοΖηλεύεις ρε μουνι που δεν μπορείς να φας γκουρμέ παιδάκι χοντρό
τυπε μιας και το φερε η κουβεντα να πουμε τωρα για ξυρισματα και αφρους παρτε ματι εργαλείο. μονο για τα σκληρα νιαμου του σαηκαι με αφρό ξυρίσματος να ήταν δεν θα καταλαβαινες την διαφορά
δεν πιστευω να εισαι ευτραφης;Ζηλεύεις ρε μουνι που δεν μπορείς να φας γκουρμέ παιδάκι χοντρό
Ρε μουνι με μοριακή κουζίνα μεγάλωσα όχι με μοριο στο πιάτο την κανονική αφρούς και τέτοια σε μους κουαντο με άρωμα λεμόνι έβαζα μπουγάδα πριν να πάρω αλβανεζατο μονο γκουρμε που εχεις φαει εσυ ειναι φασολάδα με μπουκοβο
Ναι τυπεδεν πιστευω να εισαι ευτραφης;
δηλαδη εφαγες μοριακο παιδακι;Ρε μουνι με μοριακή κουζίνα μεγάλωσα όχι με μοριο στο πιάτο την κανονική αφρούς και τέτοια σε μους κουαντο με άρωμα λεμόνι έβαζα μπουγάδα πριν να πάρω αλβανεζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τυπε
με μοριακή σίγουραΡε μουνι με μοριακή κουζίνα μεγάλωσα όχι με μοριο στο πιάτο την κανονική αφρούς και τέτοια σε μους κουαντο με άρωμα λεμόνι έβαζα μπουγάδα πριν να πάρω αλβανεζα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τυπε
Με σκλήρυνε η φτωχια με σκλήρυνεμε μοριακή σίγουρα
ετρωγες απο ενα μόριο κάθε φορά απο την φτωχεια
που δεν μπορουσες να παρεις ολοκληρο
1 φασόλι, μισό φυλλο μαιντανό, μιση φλουδα απο ντομάτα, λιγο κόρα απο το κυριακατικο αντίδωρο
ατσαλι,ΑΤΣΑΛΙ πρεπει να γινεις..αν εισαι εσυ φτωχος εγω ειμαι ο Μαρινακης ρεΜε σκλήρυνε η φτωχια με σκλήρυνε
Στήνω παζάρι ελαιώνα τώρα και έχω κάνει ένα κομπόδεμα να πάω δυο βδομαδες στα σελίνια τον Αύγουστοατσαλι,ΑΤΣΑΛΙ πρεπει να γινεις..αν εισαι εσυ φτωχος εγω ειμαι ο Μαρινακης ρε