Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.592
- Πόντοι
- 6.056
το παιχιδι των σκιων λεει μολλον το 2ρο ειναιMε Νταουνι Τζουνιορς?Το 1ο ή το 2ο?
το παιχιδι των σκιων λεει μολλον το 2ρο ειναιMε Νταουνι Τζουνιορς?Το 1ο ή το 2ο?
Αυτος μπορει να μπηκε για την εμπειριαεδω φυλακή για χρέη μπήκε μονο ο Γαβαλάς
μικρα κανουν οι γκομενες και οι μαλακες...θα κανεις κατι καλο που σε εκφραζει,θα ειναι μοναδικο και μεγαλο η εστω μετριοτι να κανω δλδ
εχεις κανει?μικρα κανουν οι γκομενες και οι μαλακες...θα κανεις κατι καλο που σε εκφραζει,θα ειναι μοναδικο και μεγαλο η εστω μετριο
Παιζει Νουμι Ραπας και η παρτιδα σκακι με τον Μοριαρτι τα σπαει.το παιχιδι των σκιων λεει μολλον το 2ρο ειναι
ετσι....η αδερφη ο πουσης καλο ειναι να βαλει ενα χελιδινακι δεξια απο την κλειτοριδα τουρε μαλάκα τα τατου τα κάνεις γιατί είτε έχεις περάσει κάτι και το αποτυπώνεις, είτε γιατί νιώθεις κάτι!
Αυτά τα καγκούρικα τύπου θελω να κα΄νω τατού αλλά δεν ξέρω τι ,είναι για κάτι δήθεν!
Γράψε στο μπράτσο σου "μαλάκας" θα είναι και διαχρονικό!
Ζηλεύεις μουνι που έφαγα πανσέτες με αφρό μουστάρδαςπουτσα μας
σε γμαμαω τρουμπακη και το γνωριζειςφιλεετσι....η αδερφη ο πουσης καλο ειναι να βαλει ενα χελιδινακι δεξια απο την κλειτοριδα του
ναι εχω κανειεχεις κανει?
για πεναι εχω κανει
μου κλανεις πουτσασε γμαμαω τρουμπακη και το γνωριζειςφιλε
το γνωριζεις
αυτο ειναι το πιο τρομαχτικο
πως το γνωριζεις
οτι σε γαμαω
χεχεχ
δεν θα σου π[ω τι εχω κανει αλλα ολα με εκφραζουν,ειναι ιδιαιτερα,σπανια και μοναδικαγια πε
εισαι βλακας τελικαεισαι ο τιμος μ
μου κλανεις πουτσα
γιατι δε λες μωρη ?? φοβασαι μην στα κλεψωδεν θα σου π[ω τι εχω κανει αλλα ολα με εκφραζουν,ειναι ιδιαιτερα,σπανια και μοναδικα
μαζεψου πουστρακιεισαι βλακας τελικα
πουστρακι εισαι και το ξεςμαζεψου πουστρακι
θα κλαις και θα παρακαλας παλι ρεταλιπουστρακι εισαι και το ξες
ωω το ξες μαλακα
ενα κατουρημα σ εχω σιγουρα ΝΑΙθα κλαις και θα παρακαλας παλι ρεταλι
ειναι προσωπικαεισαι βλακας τελικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι δε λες μωρη ?? φοβασαι μην στα κλεψω
πες τα
γιατι αμα σε πετυχω παραλια δε θα τα δω δλδ ?ειναι προσωπικα
εισαι οτι πιο αναρχιδο ξεφτιλισμενο τραγικο που κυκλοφορει στο μπου ρε καριολα....ενα κατουρημα σ εχω σιγουρα ΝΑΙ