athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.617
- Πόντοι
- 12.756
μοοις γινω καλα 2 πραγματα θα κανω..καφεδαρα κοφι μπερυ και ουισκαραεγώ πάντως είμαι πολύ περιποιητικός να ξέρεις....
μοοις γινω καλα 2 πραγματα θα κανω..καφεδαρα κοφι μπερυ και ουισκαραεγώ πάντως είμαι πολύ περιποιητικός να ξέρεις....
ε ουσκάρα κάλεσε με!μοοις γινω καλα 2 πραγματα θα κανω..καφεδαρα κοφι μπερυ και ουισκαρα
κατσε τωρα γιατι μπηκε ο γιατρος απο τα Πετράλωναμοοις γινω καλα 2 πραγματα θα κανω..καφεδαρα κοφι μπερυ και ουισκαρα
ο προβοσκιδολαγνος αλλα δεν με πιστεψες και ξερεις βεβαια τον λογω ολα θα τον και δεν εχεις κανει κατιαρχιδια απλα ειμαι λιγο καλυτερα κατι ειναι και αυτο,,,καποιο μουνι με καταραστηκε
μοοις γινω καλα 2 πραγματα θα κανω..καφεδαρα κοφι μπερυ
Full programa???????εγώ πάντως είμαι πολύ περιποιητικός να ξέρεις....
πως;αφου δεν εγινα ακομα καλανόμιζα ότι το είχαμε λύσει αυτό το θέμα
εσυ γαμημενε μαυροματι θα σεFull programa???????
Full programa???????
αυτο θελει αλλα εσυ κωλυσιεργειςπως;αφου δεν εγινα ακομα καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ γαμημενε μαυροματι θα σε
με εφαγε ο μουνης φιλε με ισοπεδωσε γαμω το ματι που εχειαυτο θελει αλλα εσυ κωλυσιεργεις
στα ειπα πο χθες αλλα εσυ λες αποκλειεται... υπαρχει μπουστης και καλο παιδι???? απανταω ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙμε εφαγε ο μουνης φιλε με ισοπεδωσε γαμω το ματι που εχει
στα ειπα πο χθες αλλα εσυ λες αποκλειεται... υπαρχει μπουστης και καλο παιδι????
πηγαινε προς νεα σμυρνη , εχει που λύνουν μάγειαμε εφαγε ο μουνης φιλε με ισοπεδωσε γαμω το ματι που εχει
και gfe και pse προσαρμόζομαι!!?Full programa???????
εννοείται αυτά τα + τα απεχθάνομαι!Και όλα μέσα στην αρχική τιμή!
Δεν χρεώνει εξτραδάκια.
Πολύ τίμιο ραντεβού.
θα βρω τραβελι με 25 πουτσα θα το πληρωσω και θα το βαλω να τον γαμησει ξερα να του βγαλει αιμα και κωλαντερι μαζι τον μουνηπηγαινε προς νεα σμυρνη , εχει που λύνουν μάγεια
ειπαμε μονο ενεργητικοςςςςςςςςςςςςςςςθα βρω τραβελι με 25 πουτσα θα το πληρωσω και θα το βαλω να τον γαμησει ξερα να του βγαλει αιμα και κωλαντερι μαζι τον μουνη
το θεμα ειναι οτι σε κανόνισε αυτος , σε εκανε να χεζεις ολη μερα να καθαρίσει τα αντεράκι σου και μετα να στον καρφωσειθα βρω τραβελι με 25 πουτσα θα το πληρωσω και θα το βαλω να τον γαμησει ξερα να του βγαλει αιμα και κωλαντερι μαζι τον μουνη
Ετσιειπαμε μονο ενεργητικοςςςςςςςςςςςςςςς
αλλα που και που καμμια προβοσκιδα δεν την εχεις δαμασει
μπέσα τωρα, παντελονάτα, Αθηναίο καρφωνες ?