Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Δεν πήγες να δεις τι κάνει ο Αθηναίος?τι εγινε αγορίνες ?
Δεν πήγες να δεις τι κάνει ο Αθηναίος?τι εγινε αγορίνες ?
αφου εχει χεσει ολο τον τοπο, δεν ειναι για να πας να τον δεις τωρα..Δεν πήγες να δεις τι κάνει ο Αθηναίος?
εγω εφαγα ρεβυθια στο μπαλκονι
Έλα μαν συνηλθες;
Εσύ άσε τα φιακιλικια,αρχίζει η Βραζιλία τη Κυριακή να είσαι σε ετοιμότητα.τι εγινε αγορίνες ?
αρχιδια απλα ειμαι λιγο καλυτερα κατι ειναι και αυτο,,,καποιο μουνι με καταραστηκεΈλα μαν συνηλθες;
Το καργιολη.αρχιδια απλα ειμαι λιγο καλυτερα κατι ειναι και αυτο,,,καποιο μουνι με καταραστηκε
Υποψιαζομαι τον μουνη τον ΓλομπεαρχηΤο καργιολη.
Υποψιαζομαι τον μουνη τον Γλομπεαρχη
απαρεγκλιτα..αφου γλυτωσα τον ιλεο παλι καλα να λεω αλλα ο Γλομπεαρχης θα γαμηθει να ξερειςΤηρείς πιστά τις οδηγίες του διευθυντή της παθολογικής κλινικής.;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τόσο πολύ ρε μαν????απαρεγκλιτα..αφου γλυτωσα τον ιλεο παλι καλα να λεω αλλα ο Γλομπεαρχης θα γαμηθει να ξερεις
αλλη μια φορα πιτσιρικας γυρω στα 20 εχω ξαναπαθει τετοιο πραγμα..με εχει γαμησει ασαλιωτα..το χειροτερο ειναι ο πονος να φανταστειςτόσο πολύ ρε μαν????
Έλα μαν κρατά γερά.το καργιολη μάτι που είχε ούτε κύκλωπα τέτοιο μάτιασμα..αλλη μια φορα πιτσιρικας γυρω στα 20 εχω ξαναπαθει τετοιο πραγμα..με εχει γαμησει ασαλιωτα..το χειροτερο ειναι ο πονος να φανταστεις
που θα παει θα περασει και αυτο...μεγαλο ματι ο Γλομπεαρχης ο καριοληςΈλα μαν κρατά γερά.το καργιολη μάτι που είχε ούτε κύκλωπα τέτοιο μάτιασμα..
γνωρίζω απο συγγενικό μου πρόσωπο που πήγα να το χάσωαλλη μια φορα πιτσιρικας γυρω στα 20 εχω ξαναπαθει τετοιο πραγμα..με εχει γαμησει ασαλιωτα..το χειροτερο ειναι ο πονος να φανταστεις
Ναι ο πουστης.που θα παει θα περασει και αυτο...μεγαλο ματι ο Γλομπεαρχης ο καριολης
γαμησε τα ρε φιλε ατιμο πραγμαγνωρίζω απο συγγενικό μου πρόσωπο που πήγα να το χάσω
θα τον φτιαξω εγω καλαΝαι ο πουστης.
εξωτερικα ιατρειαΣήμερα δεν εφημερευουμε;που είναι οι άλλο η γιατροί;