Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.347
- Πόντοι
- 12.756
στειλε μου το μαιλ σου να σου στείλω.τι τα θες?
στειλε μ ενα μειλ να στα προωθησω αλλα πρωτα θα πεις τι τα θες
στειλε μου το μαιλ σου να σου στείλω.τι τα θες?
χμμμ...θα σε βαλει σε εταιρια του
εισαι αξιοπιστος??στειλε μου το μαιλ σου να σου στείλω.
εισαι αξιοπιστος??
υποπτοθεσαρα σου εχει ετοιμη ο νιπλης ΘΕΣΑΡΑ
θα σε βαλει εγγυτη σε κανα δανειοτι τα θες?
για πότε πετάγεσαι εσύ μωρή πουτάνα..θα σε βαλει εγγυτη σε κανα δανειο
βρηκες κανα πηγαδι που βγαζει ροδιο?για πότε πετάγεσαι εσύ μωρή πουτάνα..
Δάνειο ειναι μετρημένα λεφτά τύπε, ξύπνα...
εδώ πάμε για συνεχή ροή χρήμματος
θες να έρθεις να το τσεκάρεις και αυτό ?βρηκες κανα πηγαδι που βγαζει ροδιο?
ηταν ο πουσι αναρχοκομμουνιστης?ο πουση σημερα απεταξε τον αναρχοκομμουνισμο και εγινε στελεχος σε πολυεθνικη ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ
τυπε που εχεις παει ταξιδι στην παραλια ασπροπυργου?στην αθηναικη ριβιερα?μας γραφεις με λεκιασμενα χερια που καθαρισανε γαριδες σαχανακι και θες να μας κανεις πλουσιους?θες να έρθεις να το τσεκάρεις και αυτό ?
ΖΗΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑτυπε που εχεις παει ταξιδι στην παραλια ασπροπυργου?στην αθηναικη ριβιερα?μας γραφεις με λεκιασμενα χερια που καθαρισανε γαριδες σαχανακι και θες να μας κανεις πλουσιους?
εσυ απο το σπίτι σου βγήκες καθόλου σημερα ή κοιταγες παλι την ζωη να περνάει απο το παράθυροτυπε που εχεις παει ταξιδι στην παραλια ασπροπυργου?στην αθηναικη ριβιερα?μας γραφεις με λεκιασμενα χερια που καθαρισανε γαριδες σαχανακι και θες να μας κανεις πλουσιους?
ΧΑ ΧΑ χα χα ΧΑεσυ απο το σπίτι σου βγήκες καθόλου σημερα ή κοιταγες παλι την ζωη να περνάει απο το παράθυρο
ηταν δεν χαλαμε χατηρια στην κλινικηπουσι σε βλεπω μπροστινο σε εταιρεια με τριγωνικες!...καλη φαση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ηταν ο πουσι αναρχοκομμουνιστης?
εγω εφαγα ρεβυθια στο μπαλκονιεσυ απο το σπίτι σου βγήκες καθόλου σημερα ή κοιταγες παλι την ζωη να περνάει απο το παράθυρο
που κοιτάει στον φωταγωγό... παλι καλαεγω εφαγα ρεβυθια στο μπαλκονι