TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κατσε να τον ενημερωσω να σκασει μυτηΟ Αθηναίος που είναι βάρδια έχει;συνήθως πρωινος είναι;
κατσε να τον ενημερωσω να σκασει μυτηΟ Αθηναίος που είναι βάρδια έχει;συνήθως πρωινος είναι;
καλημερα που εισαι ρε φιλε σε χασαμε
καλημερα που εισαι ρε φιλε σε χασαμε
καλημεριζω τα αλανια
μην ξεχνας τον φιλο μας τον τζιμμυ δεν ειναι ακριβως βεβαια αλανι αλλα ειναι αλανιαρα κοτακαλημεριζω τα αλανια
μην ξεχνας τον φιλο μας τον τζιμμυ δεν ειναι ακριβως βεβαια αλανι αλλα ειναι αλανιαρα κοτα
ασε ρε επιβήτορα και εσυ αν το ειχατε κανει οσοι θελετε να με γαμησετε θα εκανα παρεα με τον αντρεα την φτερουΘΑ ΣΕ ΓΑΜΕΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ??
Καιρό έχω να τον ακούσω μαν εδώ στο Σύνταγμα;ασε ρε επιβήτορα και εσυ αν το ειχατε κανει οσοι θελετε να με γαμησετε θα εκανα παρεα με τον αντρεα την φτερου
αφου πεθανε ρε φιλε ακυρον ζειΚαιρό έχω να τον ακούσω μαν εδώ στο Σύνταγμα;
για αυτό έχω να τον ακούσω καιρόαφου πεθανε ρε φιλε ακυρον ζει
Η «φτερού» ακόμη οργώνει τους δρόμους της Αθήνας - Enjoy News
Ο Ανδρέας Νομικός, γνωστός ως «φτερού» ίσως είναι η πιο cult μορφή της Αθήνας στις δεκαετίες που πέρασαν. Ποιος δεν έχει περπατήσει στο ιστορικό κέντρο τη δεκαετία του 1980 ή και νωρίτερα και δεν έχει «τρακάρει» τον Ανδρέα Νομικό; Δεν σας λέει κάτι το όνομα; Η τσιριχτή φωνή με την τρομερή ατάκα...www.enjoynews.gr
ρε 92 πιαγια αυτό έχω να τον ακούσω καιρό
αλλη αδελφαρα ηρθε να μας δειξει της γοβες τηςτα φιλα παπουτσια classico 18 σε λευκο σας αρεσουν?
τσου καθολουτα φιλα παπουτσια classico 18 σε λευκο σας αρεσουν?
ειχα οταν ημουν 12 τετοιατσου καθολου
παρε σταν σμιθ να παθει ο λακης αναφυλαξια
καλημερα τους πορνους που του ειδες???? η μια λεει για τα τσοκαρα της η αλλη για της γοβες της το καναμε εδω μεσα GNTMκαλημερα πορνοι