ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
Πουτσα σου εσένα κωλομπαραΠριν καμμιά ώρα,ίσως και λιγότερο...
Πουτσα σου εσένα κωλομπαραΠριν καμμιά ώρα,ίσως και λιγότερο...
Κωριό....φτιάχνετε Άμστελ στο χωριό?
εμ τι σαν και εμας ειναι τα εργαζομενα νιατα;Πουτσα σου εσένα κωλομπαρα
Γαμιολα και εσύεμ τι σαν και εμας ειναι τα εργαζομενα νιατα;
Μην το λες....Πουτσα σου εσένα κωλομπαρα
ελα να παμε λιντλ να σου πω τι θα παρεις να την βγαλουμε ΦΤΩΧΙΚΑ τωρα τις γιορτεςΦτώχεια. ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΕΙΑ!
Εγώ έκατσα μήνες ξερειςΜην το λες....
Δεν την παλεύω άλλο στο κρεβάτι....
Ούτε να τον παίξω εύκολα δεν μπορώ...
Τα παιδιά ειναι ευτυχία μαν.Εμένα ο μπόμπιρας από τις 8 στα όπλα κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ έκατσα μήνες ξερεις
ρε μαλακα εμενα δεν παιζει με μπαλακια και τετοια...εχει θαψει 2 στον κηπο ουτε ξερω που τα εχει χωσει..Ο τσοπάνος ο μεγάλος περιμένει τα παιδιά με την μπάλα στο στόμα....
Πάλι Γάζα θα γίνει ο κήπος....
Εμένα τα σκυλιά και οι γάτοι τρελαίνονται για τα παιδιά....ρε μαλακα εμενα δεν παιζει με μπαλακια και τετοια...εχει θαψει 2 στον κηπο ουτε ξερω που τα εχει χωσει..
το μονο παιχνιδι που γουσταρει ειναι κυνηγητο,να μου επιτιθεται κλπ
α και να σκαβει τον κηπο,να τρωει λαστιχα,σωληνες,γλαστρες
Με τις γάτες πως τα πάει?ρε μαλακα εμενα δεν παιζει με μπαλακια και τετοια...εχει θαψει 2 στον κηπο ουτε ξερω που τα εχει χωσει..
το μονο παιχνιδι που γουσταρει ειναι κυνηγητο,να μου επιτιθεται κλπ
α και να σκαβει τον κηπο,να τρωει λαστιχα,σωληνες,γλαστρες
αφηνιαζει...εξω βολτα πηδαει σε σπιτια που εχουν περβαζια για να δει αν υπαρχει καμμια γαταΜε τις γάτες πως τα πάει?
ελα να παμε λιντλ να σου πω τι θα παρεις να την βγαλουμε ΦΤΩΧΙΚΑ τωρα τις γιορτες
δωσε βαση..στον Μασουτη εχει μεγαλα κοκκαλα πραγματικα και τα παιρνανε μια επεξεργασια και εχει μια επικαλυψη σαν γλασσο..Σας έχω καλύτερο. Κεντρική Αγορά στην Αθηνάς. Κατά τις 6 το απόγευμα σήμερα, θα πετάξουν τα ότι τους έμεινε και δεν είναι κατάλληλο για να πουληθεί μέχρι το επόμενο άνοιγμα. Μην αργήσετε όμως γιατί δεν θα βρείτε τίποτα στους κάδους.
Κοπρόσκυλο δηλαδή.....αφηνιαζει...εξω βολτα πηδαει σε σπιτια που εχουν περβαζια για να δει αν υπαρχει καμμια γατα
δωσε βαση..στον Μασουτη εχει μεγαλα κοκκαλα πραγματικα και τα παιρνανε μια επεξεργασια και εχει μια επικαλυψη σαν γλασσο..
παρτο για το σκυλακι θα ενθουσιαστει...
το δικο μου τα γαμαει ρε σε μιση ωρα
Κουκλα σκυλαρος ρε μουνοπανο...Κοπρόσκυλο δηλαδή.....