brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.097
- Πόντοι
- 2.606
δεν επιασα την καλη για να αλλαξω το χυμα αλβανιαρικο αποσταγμα στεμφυλουτι θα πιεις το βραδυ νηφαλιε φιλε μου;
δεν επιασα την καλη για να αλλαξω το χυμα αλβανιαρικο αποσταγμα στεμφυλουτι θα πιεις το βραδυ νηφαλιε φιλε μου;
ελα να σε κερασω ενα τζειμσον με μπουμπλικιαδεν επιασα την καλη για να αλλαξω το χυμα αλβανιαρικο αποσταγμα στεμφυλου
Ελάτε στο χαντάκι. Θα ανοίξουμε γιοματάρι ασκό "Το κρασί της παρέας" και θα ψήσουμε και λουκάνικο (ένα γιατί δεν μας βγαίνει ο λογαριασμός να πάρουμε και μια φραντζόλα ψωμί).δεν επιασα την καλη για να αλλαξω το χυμα αλβανιαρικο αποσταγμα στεμφυλου
ασε ρε αλεπουδιαρη μην παθουμε καμια τυφλωσηελα να σε κερασω ενα τζειμσον με μπουμπλικια
ΜΟΝΟ γνησια ρε μαλακα πινω εγωασε ρε αλεπουδιαρη μην παθουμε καμια τυφλωση
Στη «φάκα» παρασκευαστήριο ποτών - μπόμπα στο Γκάζι - Zougla
Συνελήφθησαν δύο άτομα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζίwww.zougla.gr
κρυο,αγιαζι,υγρασια,αυπνια,ηλιος,ζεστη,ηλιαση ολα τα καταλαβαινω,ΟΛΑ
Θα στείλω και 1 καφάσι Άμστελ και τυρί από κωριό.Ελάτε στο χαντάκι. Θα ανοίξουμε γιοματάρι ασκό "Το κρασί της παρέας" και θα ψήσουμε και λουκάνικο (ένα γιατί δεν μας βγαίνει ο λογαριασμός να πάρουμε και μια φραντζόλα ψωμί).
τετοια πριμιουμ αποσταγματα που πινεις δεν καταδεχονται ουτε να τα νοθευσουνΜΟΝΟ γνησια ρε μαλακα πινω εγω
στειλε πρωτα το αγροτικο ρε μουνηΘα στείλω και 1 καφάσι Άμστελ και τυρί από κωριό.
ε εισαι αλβανιαρης μεινε με το πιοτι-οξυζενε που πινειςτετοια πριμιουμ αποσταγματα που πινεις δεν καταδεχονται ουτε να τα νοθευσουν
Τους αλβανιάρηδες τους πέρασαν λεπίδι οι γαύροι....ε εισαι αλβανιαρης μεινε με το πιοτι-οξυζενε που πινεις
Ευχαριστώ πολύ. Ο Θεός να μου κόβει χρόνια και να σας τα δίνει μήνες. Ας όψεται η άτιμη η κενωνία που άλλους του κατεβάζει κι άλλους τους ανεβάζει στα τάρταρα κύριε Πετροχείλο μου.Θα στείλω και 1 καφάσι Άμστελ και τυρί από κωριό.
ειναι κορωνας-αλβανιαρηςΤους αλβανιάρηδες τους πέρασαν λεπίδι οι γαύροι....
Είναι κορωνάκι ο Μπράμπ,λίγος σεβασμός μαν.
Αγροτικό με 5 άτομα καρότσα,κουκούλες και ρόπαλα μπέιζμπολ....στειλε πρωτα το αγροτικο ρε μουνη
Αλβανούς στην Μάνη έχει 2-3 μέτρα μέσα στο χώμα μαν.ειναι κορωνας-αλβανιαρης
και για να εχουμε καλο ερωτημαΑλβανούς στην Μάνη έχει 2-3 μέτρα μέσα στο χώμα μαν.
Έχει κάτι σίγουρα ο Αντζελο....ευτυχως δεν παιζω και τζογο θα ημουν για ολικη καταστροφη
φτιάχνετε Άμστελ στο χωριό?Θα στείλω και 1 καφάσι Άμστελ και τυρί από κωριό.
Πριν καμμιά ώρα,ίσως και λιγότερο...και για να εχουμε καλο ερωτημα
ρε μουνοπανο τωρα σηκωθηκες;