Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Γιατρός λέει είσαι έτοιμος για Δρομοκαΐτειο....
Λές να ξέρει κάτι παραπάνω?
λες τύπε; Να φτιαχνω βαλίτσες; Θα παω και στο αλεξ να κάνω διαθηκη, αλλά φοβάμαι μην με πατήσει η χοντρη κολομπιαναΓιατρός λέει είσαι έτοιμος για Δρομοκαΐτειο....
Mη μου πεις πως έχει δυο ταμπ ανοιχτά για να βλέπει τι γράφεις εδώ και να απαντάει δίπλα, θα τον πηδήξω από το παράθυρο τον άφραγκο.Εν τω μεταξύ, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Ο νοσοκόμος ειδικά που δήλωσε πως με γράφει στα αρχίδια του, όλο με εμένα ασχολείται.
Δεν πα να τον πηδήξετε και κανονικά... Προσέξτε όμως μην γλυκαθεί και έρχεται μετά να σας ζητάει επανάληψη.Mη μου πεις πως έχει δυο ταμπ ανοιχτά για να βλέπει τι γράφεις εδώ και να απαντάει δίπλα, θα τον πηδήξω από το παράθυρο τον άφραγκο.
Μπα, δε γουστάρω μπουστηδες μακρυά από μένα. Όλο και θα έχει βρει ταίρι εκεί όπως ο χαρτοπόλεμος με την κυρα Νιπλαινα.Δεν πα να τον πηδήξετε και κανονικά... Προσέξτε όμως μην γλυκαθεί και έρχεται μετά να σας ζητάει επανάληψη.
Τύπε,όλοι οι πρώην φυλλομηδενιστές θα έρθει η στιγμή που θα επιστρέψουν στο νήμα.Εν τω μεταξύ, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Ο νοσοκόμος ειδικά που δήλωσε πως με γράφει στα αρχίδια του, όλο με εμένα ασχολείται.
.....ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΟ ΣΤΟ ΣΑΪ ?!?!!?!?!Εν τω μεταξύ, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Ο νοσοκόμος ειδικά που δήλωσε πως με γράφει στα αρχίδια του, όλο με εμένα ασχολείται.
εκλεκτον αποσταγμαΡακόμελο;
Κι' εδώ, φουλ δουλειά...δουλευταραδικες καλημερες
ουτε απεξω μην περασεις ,την εχει βαλει να κανει εντατικα μαθηματα οδηγησης ,για της παρει μετα ουμπερ στο μεντεγιν...προς το παρον κανει γωνιες στο τεραγωνο ομως...μη ρισκαρεις!λες τύπε; Να φτιαχνω βαλίτσες; Θα παω και στο αλεξ να κάνω διαθηκη, αλλά φοβάμαι μην με πατήσει η χοντρη κολομπιανα
....ετσι!!!Ρακόμελο μόνο σπιτικό
καλησπερα φιλε-μπαρεtromαξα μου εστειλε η ααδε ευχες,ελπιζω το ιδιο και σε εσας αλλιως το βλεπω το κωλοδαχτυλιασμα ερχεται.